Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
ψαχνωντας στο internet βρηκα οτι ο Βουκιτς ειχε συμβολαιο 250 χιλ.
τοσα περιπου επαιρνε κι ο Λινο.
δεν ξερω αν ζητησαν τα ποσα που γραφτηκαν αλλα και να το εκαναν ειχαν δικιο.
οι μβπ της χρονιας ηταν.
μλακες ειναι να βγαζουν τα καστανα απ την φωτια αυτοι με 250χιλ ενω οι ακριβοπληρωμενοι ειχαν απο μετρια εως μηδαμινη προσφορα;
τοσα περιπου επαιρνε κι ο Λινο.
δεν ξερω αν ζητησαν τα ποσα που γραφτηκαν αλλα και να το εκαναν ειχαν δικιο.
οι μβπ της χρονιας ηταν.
μλακες ειναι να βγαζουν τα καστανα απ την φωτια αυτοι με 250χιλ ενω οι ακριβοπληρωμενοι ειχαν απο μετρια εως μηδαμινη προσφορα;
- mitsotakis
Άλλο Λίνο, άλλο Βούκιτς.
Ο Λίνο όργωνε την αριστερή πλευρά και οι σέντρες του ήταν μισό γκολ ενώ ο Βούκιτς παρίστανε τη σημαδούρα και θα έπρεπε να μας πληρώσει για να συνεχίσει , όχι να ζητάει και αύξηση.
Ο Λίνο όργωνε την αριστερή πλευρά και οι σέντρες του ήταν μισό γκολ ενώ ο Βούκιτς παρίστανε τη σημαδούρα και θα έπρεπε να μας πληρώσει για να συνεχίσει , όχι να ζητάει και αύξηση.
αλλο το θεμα αν εκαναν ή οχι και αλλο το θεμα της λασπης για αυτα που ζητουσαν...eorptol έγραψε:Ούτε έγω το δικό σου..... Ζητούσαν πολλά άλλα πλέον δεν μπορούσαν και αποδείχτηκε αυτό..... Τιμητική απόστρατεια έπρεπε να γίνει
εσυ επικαλεισαι τις "λασπολογιες" ρεπορταζ των αυλοκολακων που οπως φαινεται τους πιστευεις επιλεκτικα εγω επικαλουμαι τις τοποθετησεις των ιδιων των παιχτων...ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...
-
τσιριγώτης
Ντουπmitsotakis έγραψε:Άλλο Λίνο, άλλο Βούκιτς.
Σ' αγαπάω, σ' εκτιμάω, αλλά αυτό παρ' το πίσω και ζήτα συγγνώμη.eorptol έγραψε:Όσο γιατί αδειάζει η τουμπα νίκες και προπαντων διεκδίκηση τίτλων θέλει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ για να γεμίσει την Τούμπα
Στα αρχίδια μου και οι τίτλοι και οι νίκες. ΔΙΑΛΕΞΑ να γίνω ΠΑΟΚ επί Βουλινού και Καλύβα.
Δεν είμαστε γαύροι, να περιμένουμε τις νίκες για να πάμε στην Τούμπα.
Αν αποφασίζουμε να απέχουμε για οποιονδήποτε λόγο, αυτός δεν είναι κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας, που κοιμίζεται όσο δεν χάνει η ομάδα.
Έναν καιρό είχα να δω τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να κερδίζει κοντά στα τέσσερα χρόνια, γιατί έμενα μακριά και, όποτε πήγαινα, χάναμε, ή φέρναμε ισοπαλία. Ωστόσο κάθε φορά που πήγαινα ήμουν ακόμη πιο πορωμένος και, όταν έσπασε η κατάρα (νομίζω σε ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ), δάκρυσα.
Σήμερα όμως αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΠΑΟΚ. Είναι τραβεστί.
Διώχνουν Λίνο και κρατούν Σπυρ#πουλο (ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!), τους κάνει μπουρδέλο όποτε θέλει ένας κάποιος Τζαβέλας, ο Σαλπιγγίδης αποφασίζει από μόνος του αν, πότε και πού θα παίζει, οι βρυζογκ@γκάτσηδες αλωνίζουν και ο "περήφανος λαός του ΠΑΟΚ" ποζάρει ντάκφεης για σέλφι στην 4.
Να το ξαναπώ;
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ!
Πάρε πίσω αυτό που έγραψες!
α να γεια σου γιγαντα
ο ΠΑΟΚτσης θελει να νοιωθει σημαντικος για την ομαδα του.ετσι συνηθισε δεκαετιες γιατι φραγκα δεν επαιζαν και βασιζοταν η επιβιωση της ομαδας επανω του.
πελατης δε συνηθισε να ειναι και ειναι μουδιασμενος.ισως γινει καποια στιγμη.θα φυγουμε εμεις απο το γηπεδο και θα ερθουν αλλοι.αλλα τωρα θες πες το μεταβατικη περιοδο, θες πες το λαθος χειρισμος της παε.ο κοσμος δεν παει γιατι γινονται πραγματα που δεν καταλαβαινει.
αν κριτηριο ηταν οι τιτλοι δε θα γεμιζαμε ουτε 5Χ5
επισης ιδιοσυγκρασια που να λεει εγω θελω να διεκδικω και ας μην κατακτω δεν παιζει.δε χωραει στη λογικη.οταν διεκδικεις συνεχεια και τρως τονγκες συνεχεια κανονικα ξενερωνεις.εδω συμβαινει το αντιθετο.οποτε κληθηκε ο ΠΑΟΚτσης να συμμετεχει σε κατι γκρεμισε τον κοσμο.οταν μπηκε στο περιθωριο των εξελιξεων πνιγηκε σε μια κουταλια νερο.
ο ΠΑΟΚτσης θελει να νοιωθει σημαντικος για την ομαδα του.ετσι συνηθισε δεκαετιες γιατι φραγκα δεν επαιζαν και βασιζοταν η επιβιωση της ομαδας επανω του.
πελατης δε συνηθισε να ειναι και ειναι μουδιασμενος.ισως γινει καποια στιγμη.θα φυγουμε εμεις απο το γηπεδο και θα ερθουν αλλοι.αλλα τωρα θες πες το μεταβατικη περιοδο, θες πες το λαθος χειρισμος της παε.ο κοσμος δεν παει γιατι γινονται πραγματα που δεν καταλαβαινει.
αν κριτηριο ηταν οι τιτλοι δε θα γεμιζαμε ουτε 5Χ5
επισης ιδιοσυγκρασια που να λεει εγω θελω να διεκδικω και ας μην κατακτω δεν παιζει.δε χωραει στη λογικη.οταν διεκδικεις συνεχεια και τρως τονγκες συνεχεια κανονικα ξενερωνεις.εδω συμβαινει το αντιθετο.οποτε κληθηκε ο ΠΑΟΚτσης να συμμετεχει σε κατι γκρεμισε τον κοσμο.οταν μπηκε στο περιθωριο των εξελιξεων πνιγηκε σε μια κουταλια νερο.
Αλέξιε μην συγχύζεσαι με τον κόσμο που απλώς (απο)δέχεται και (επανα)λαμβάνει τα λόγια τού Κυρκυρ & του ΓουΧου.
Ο ΛΑΟΣ τού ΠΑΟΚ θα στείλει σε δυο μήνες και καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το μήνυμά του στον Ιβάν...
Ο ΛΑΟΣ τού ΠΑΟΚ θα στείλει σε δυο μήνες και καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το μήνυμά του στον Ιβάν...
-
τσιριγώτης
-
τσιριγώτης
Ale έγραψε:Σ' αγαπάω, σ' εκτιμάω, αλλά αυτό παρ' το πίσω και ζήτα συγγνώμη.eorptol έγραψε:Όσο γιατί αδειάζει η τουμπα νίκες και προπαντων διεκδίκηση τίτλων θέλει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ για να γεμίσει την Τούμπα
Στα αρχίδια μου και οι τίτλοι και οι νίκες. ΔΙΑΛΕΞΑ να γίνω ΠΑΟΚ επί Βουλινού και Καλύβα.
Δεν είμαστε γαύροι, να περιμένουμε τις νίκες για να πάμε στην Τούμπα.
Αν αποφασίζουμε να απέχουμε για οποιονδήποτε λόγο, αυτός δεν είναι κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας, που κοιμίζεται όσο δεν χάνει η ομάδα.
Έναν καιρό είχα να δω τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να κερδίζει κοντά στα τέσσερα χρόνια, γιατί έμενα μακριά και, όποτε πήγαινα, χάναμε, ή φέρναμε ισοπαλία. Ωστόσο κάθε φορά που πήγαινα ήμουν ακόμη πιο πορωμένος και, όταν έσπασε η κατάρα (νομίζω σε ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ), δάκρυσα.
Σήμερα όμως αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΠΑΟΚ. Είναι τραβεστί.
Διώχνουν Λίνο και κρατούν Σπυρ#πουλο (ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!), τους κάνει μπουρδέλο όποτε θέλει ένας κάποιος Τζαβέλας, ο Σαλπιγγίδης αποφασίζει από μόνος του αν, πότε και πού θα παίζει, οι βρυζογκ@γκάτσηδες αλωνίζουν και ο "περήφανος λαός του ΠΑΟΚ" ποζάρει ντάκφεης για σέλφι στην 4.
Να το ξαναπώ;
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ!
Πάρε πίσω αυτό που έγραψες!
για εξηγησε λιγο τι εννοεις, παρακαλω.astronaut έγραψε:Αλέξιε μην συγχύζεσαι με τον κόσμο που απλώς (απο)δέχεται και (επανα)λαμβάνει τα λόγια τού Κυρκυρ & του ΓουΧου.
Δηλαδής, τα διαρκείας θα κινηθούν μεταξύ συγγενών, φίλων και -κατα Κεν- αυτιστικών.τσιριγώτης έγραψε:Δηλαδης;
- abc_o_ karpouzas
astronaut έγραψε:Αλέξιε μην συγχύζεσαι με τον κόσμο που απλώς (απο)δέχεται και (επανα)λαμβάνει τα λόγια τού Κυρκυρ & του ΓουΧου.
δεν ξερω για σενα ρε τρολλ
εγω παντως μια φορα το διαρκειας μου θα παω να το ξαναπαρω εκει στην 4 καπου κοντα στην 3 στις ασπρες που εχουν και κολιμενη μαστιχα
γίνε ο πρώτος για να μοστράρεις και στο σάιτ της παε
** με τους ΤζαβελλοΤζιόληδες και τους ΣαλπιδοΓλύκους θα σταματήσει να χασκογελάει και το καρπουζοπροφίλ σου
** με τους ΤζαβελλοΤζιόληδες και τους ΣαλπιδοΓλύκους θα σταματήσει να χασκογελάει και το καρπουζοπροφίλ σου
- abc_o_ karpouzas
εκτος τοπου και χρονου εισαι ρε φιλε
ήρεμα abg. Kgeo
εγω και με τζιολιδοτετοιους οπως τους λες θα ειμαι εκει
εσυ πανε να δεις την μπαρτσελονα και αν εισαι και πατριωτης πανε να δεις τον ....γαυρο
ήρεμα abg. Kgeo
εγω και με τζιολιδοτετοιους οπως τους λες θα ειμαι εκει
εσυ πανε να δεις την μπαρτσελονα και αν εισαι και πατριωτης πανε να δεις τον ....γαυρο
[youtube]EeGe1iLhYrE[/youtube]
** προτιμώ την πρέμιερ λιγκ -αν δεν έχεις αντίρρηση...
** προτιμώ την πρέμιερ λιγκ -αν δεν έχεις αντίρρηση...