Φανέλα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Φανελαρα ρε μαλακα … πωπω .. είχαμε την σεζόν του 19-20 εμείς μια σχετική μαύρη θυμάμαι … ακόμα ψάχνω να την πάρω . Τρομερή μαύρη που στις ανθρακί ρίγες που είχε να έμπαιναν οι μεγάλες στιγμές του συλλόγου ή ονόματα ανθρώπων που στιγμάτισαν την ιστορία του ΠΑΟΚ μας. Θα εξαφανιζόταν . Βέβαια μπορεί να το κάνουν αυτό το 2026 στα 100 χρόνια για επετειακή . Αν και βλέπω να βγάζουν καμμία ολόχρυση με μαύρο τότε .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- pagotatzis
Έχουμε τίποτα νέα για την φανελα ;
Άλλη μια χρόνια macron
Μακάρι να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά !
Άλλη μια χρόνια macron
Μακάρι να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά !
- Σουριναμέζος
Μια βδομάδα πριν το πρώτο επίσημο θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα ως συνήθως. Αυτή η είναι η τακτική του μάρκετινγκ τα τελευταία χρόνια, ώστε να την δούμε πρώτη φορά σε αγώνα στο πρώτο επίσημο. Τα φιλικά και οι παρουσιάσεις παικτών μέχρι τότε θα γίνονται με την περσινή
Φοβερή φανέλα Mπράντφορντ η macron. Μια τέτοια σε ασπρόμαυρο ή σαν της Μπολόνια 2021/22.
https://youtu.be/5HJn3ptNBHU
https://youtu.be/5HJn3ptNBHU
- pirate_salonica
22/23 είναι η τελευταία χρονιά; Νόμιζα για κάποιο λόγο πως τελειώνουμε με Macron το 24/25.
Ωραία της Μπράντφορντ, θυμίζει την κλασσική ΠΑΟΚ φανέλα (εννοείται σε ασπρόμαυρο) με τις 5 ρίγες που έχει συνδεθεί πλέον και με το αήττητο αλλά και λίγο αυτήν του 2009 που έχει συνδεθεί με την τότε ομάδα
Ωραία της Μπράντφορντ, θυμίζει την κλασσική ΠΑΟΚ φανέλα (εννοείται σε ασπρόμαυρο) με τις 5 ρίγες που έχει συνδεθεί πλέον και με το αήττητο αλλά και λίγο αυτήν του 2009 που έχει συνδεθεί με την τότε ομάδα
Της Bradford ρε παιδιά έχει και γιακαδάκι και "V"! Πόση φλωριά να σηκώσει μια φουκαριάρα φανέλα;
Εμένα μου αρέσουν οι καινούριες της Stoke

Εμένα μου αρέσουν οι καινούριες της Stoke

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Δευ 20 Ιουν 2022, 10:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και μια τέτοια σαν της Bielefeld για τριτο-τέταρτη και είμαστε κομπλέ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Δευ 20 Ιουν 2022, 10:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
Ναι έτσι θυμίζει περισσότερο και του 2009/10 που έλεγαfossa έγραψε:Απλά του νταμπλ είχε αντίθετα τις ρίγες εδώ η κεντρική θα ήταν χοντρή μαύρη και δύο πολύ πλάγια.