Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
ο τελης εχει πολυ δυσκολο δρομο για να πλησιασει εστω τις επιτυχιες επι ιβαν.....εδω ειμαστε διπλα του και θα τον αποθεωσουμε παρ ολη την πολυ κακη εισοδο στον συλλογο....μεχρι τοτε δεν υπαρχει συγκριση ιβαν τελη χαωδης η διαφορα....εμεις θελουμε επιτυχιες παντου ΠΑΝΤΟΥ
-
xyz_o_peponas
Μα τι σύγκριση να υπάρχει? Σαν να λέμε που πας ρε Λισι, που να φτάσεις τον Λουτσεσκου? Σου φαίνεται λογικό?
Κατά τα άλλα μπράβο στον καταραμένο που θίγει ακριβως το πρόβλημα αυτή την στιγμή: τα double standards ορισμένων ανάλογα με το ποιόν προτιμάνε.
Κατά τα άλλα μπράβο στον καταραμένο που θίγει ακριβως το πρόβλημα αυτή την στιγμή: τα double standards ορισμένων ανάλογα με το ποιόν προτιμάνε.
- These users thanked the author xyz_o_peponas for the post:
- Dimg5
Θερμή παράκληση: Αν κάποιος διαφωνεί με ένα άτομο και θεωρεί πως το άτομο αυτό δεν είναι αντικειμενικό ή δεν έχει διαυγή επιχειρήματα, να μην τσουβαλιάζει λέγοντας πως "δεν τα λεΤΕ καλά".
Διότι ο Νίκος με το Χρήστο μπορεί να καταλήγουν στην ίδια θέση, ακομα ακομα και με αρνητικό τρόπο στο ίδιο "στρατόπεδο" αλλά ο ένας να έχει απείρως πληρέστερη θέση και επιχειρήματα από τον άλλο
Ωραία είναι να λέμε οτι όλα είναι "χαριν της κουβέντας" αλλά τα συμπεράσματα που βγαίνουν δεν έχουν καμία χάρη.
ΥΓ. Αν ένα χρόνο μετά δεν έχει γίνει αντιληπτό ακόμα για ποιον λόγο το μένος απέναντι στο τρύπημα που επιχειρήθηκε, συνεχίζει να είναι υπαρκτό, και στο διάβα του "κάμπτει" και υπαρκτούς λόγους κριτικής προς τον Σαββίδη, λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει πλέον κανένα λεκτικό σχήμα που μπορεί να βοηθήσει σε περαιτέρω επεξήγηση. Τα έχουμε πει και ξαναπει όλοι μας. Όποιος δεν θέλει, δεν καταλαβαίνει.
ΥΓ2. Η κουβέντα περί επιτυχιών και αποτυχιών είναι παντελώς άσχετη με το πρόβλημα που δημιουργήσανε εσκεμμένα. Αποπροσανατολιστική και χαοτική.
Διότι ο Νίκος με το Χρήστο μπορεί να καταλήγουν στην ίδια θέση, ακομα ακομα και με αρνητικό τρόπο στο ίδιο "στρατόπεδο" αλλά ο ένας να έχει απείρως πληρέστερη θέση και επιχειρήματα από τον άλλο
Ωραία είναι να λέμε οτι όλα είναι "χαριν της κουβέντας" αλλά τα συμπεράσματα που βγαίνουν δεν έχουν καμία χάρη.
ΥΓ. Αν ένα χρόνο μετά δεν έχει γίνει αντιληπτό ακόμα για ποιον λόγο το μένος απέναντι στο τρύπημα που επιχειρήθηκε, συνεχίζει να είναι υπαρκτό, και στο διάβα του "κάμπτει" και υπαρκτούς λόγους κριτικής προς τον Σαββίδη, λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει πλέον κανένα λεκτικό σχήμα που μπορεί να βοηθήσει σε περαιτέρω επεξήγηση. Τα έχουμε πει και ξαναπει όλοι μας. Όποιος δεν θέλει, δεν καταλαβαίνει.
ΥΓ2. Η κουβέντα περί επιτυχιών και αποτυχιών είναι παντελώς άσχετη με το πρόβλημα που δημιουργήσανε εσκεμμένα. Αποπροσανατολιστική και χαοτική.
- kataramenos5
Δλδη ρε πτολεμαιδα αν φερει ο Τελης eurocup,πρωταθλημα ξερω γω απο φετος κι ειναι ο κοσμος διχασμενος θα μαστε διπλα του να τον αποθεωσουμε?
Τα σβηνει ολα ο μαστραπας?
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- prist64
Όχι τα σβήνει η αγάπη για τον ΠΑΟΚ, γιατί θα έχει προοδεύσει ο σύλλογος. Η διαφορά είναι ότι με Ιβαν υπάρχει τεράστια πρόοδος αλλά για κάποιους δεν φτάνει και θέλαν να δοθεί το σπίτι μας σε άλλον με λευκή επιταγή αδιαφορώντας για το μέλλον της ΠΑΕ. Ευρωλίγκα να φέρει ο Τέλης, αν συνεχίστει ο τραγέλαφος με τον ΑΣ και την προδοσία ο διχασμός θα παραμένει. Αν όχι τότε θα καταλαγιάσει. Στο χέρι του είναιkataramenos5 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 21:11 Δλδη ρε πτολεμαιδα αν φερει ο Τελης eurocup,πρωταθλημα ξερω γω απο φετος κι ειναι ο κοσμος διχασμενος θα μαστε διπλα του να τον αποθεωσουμε?
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal, eorptol1, nkoss
- kataramenos5
aivas εγω φοβαμαι οτι περισσοτερα προβληματα θα δημιουργησει.
Μαλλον θα μεγαλωσει την ενταση.Εκει καταντησαμε.
Ε αφού το λένε οι σειρήνες ότι φέτος θα αυξηθεί η πίεση.
Και πέρσυ το ίδιο περίμεναν αλλά μέχρι Απρίλιο έτρωγαν τρομπόνι.
Ελπίζω για ένα χρόνο ακριβώς (τουλάχιστον )να είναι πάλι τουμπεκιασμενοι.
Και πέρσυ το ίδιο περίμεναν αλλά μέχρι Απρίλιο έτρωγαν τρομπόνι.
Ελπίζω για ένα χρόνο ακριβώς (τουλάχιστον )να είναι πάλι τουμπεκιασμενοι.
Εντάξει αν το δούμε και αυτο τι να πω. Όσοι χαλαστούν με την προόδο του κάθε τμήματος και γενικα του συλλόγου ας μας το πούνε να ξεχωρίσει η ήρα απο το στάρι. Δεν μπορώ σαν άτομο να εύχομαι να πάει χάλια το μπάσκετ για να την πω στον Τέλη παντως, μου φαίνεται άρρωστο και καταλαβαίνω τώρα τι εννοείς.kataramenos5 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 22:02 aivas εγω φοβαμαι οτι περισσοτερα προβληματα θα δημιουργησει.
-
Ally Samagoal
Πίστεψε με υπάρχουν άτομα που εύχονται να πάει χάλια το ποδόσφαιρο για να κράξουν Σαββιδη. Νομίζω και ένας εδώ μέσα είχε πει κάτι παρόμοιο μετά το 3-4 με Λιλ κιόλαςaivas19 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 22:09Εντάξει αν το δούμε και αυτο τι να πω. Όσοι χαλαστούν με την προόδο του κάθε τμήματος και γενικα του συλλόγου ας μας το πούνε να ξεχωρίσει η ήρα απο το στάρι. Δεν μπορώ σαν άτομο να εύχομαι να πάει χάλια το μπάσκετ για να την πω στον Τέλη παντως, μου φαίνεται άρρωστο και καταλαβαίνω τώρα τι εννοείς.kataramenos5 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 22:02 aivas εγω φοβαμαι οτι περισσοτερα προβληματα θα δημιουργησει.
Αν ο λισι ερχόταν εδώ από μόνος του και μας έλεγε διώξτε τον Λουτσέσκου γιατί εγώ θα σας κάνω να παίζετε σαν την μπαρτσελονα και θα σας βάλω τσουλου, ναι θα τον κριναμε το ίδιο και πιο αυστηρά. Δε νομίζω οτι θα γινόταν κάποια σύγκριση, αν έπαιρνε το μπασκετ κατευθείαν. Τα κεκαλυμμενα νταμπλ στάνταρτς είναι χειρότερα από τα φανερά.xyz_o_peponas έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 20:58 Μα τι σύγκριση να υπάρχει? Σαν να λέμε που πας ρε Λισι, που να φτάσεις τον Λουτσεσκου? Σου φαίνεται λογικό?
Τέλος πάντων η ιστορία αυτή τελείωσε πέρσι. Ας ανεβάσει ο καθένας τους όσο ψηλότερα μπορεί την ΠΑΟΚΑΡΑ.
-
Μπαρκαρούτσος
Μόνο εγώ θέλω να πηγαίνει καλά η ΚΑΕ κι ας κράζω τον Μυστακίδη ακόμα και τότε!aivas19 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 22:09Εντάξει αν το δούμε και αυτο τι να πω. Όσοι χαλαστούν με την προόδο του κάθε τμήματος και γενικα του συλλόγου ας μας το πούνε να ξεχωρίσει η ήρα απο το στάρι. Δεν μπορώ σαν άτομο να εύχομαι να πάει χάλια το μπάσκετ για να την πω στον Τέλη παντως, μου φαίνεται άρρωστο και καταλαβαίνω τώρα τι εννοείς.kataramenos5 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 22:02 aivas εγω φοβαμαι οτι περισσοτερα προβληματα θα δημιουργησει.
οχι βεβαια το τρυπημα τρυπημα δεν ξεχνιεται,απλα αν μεινει στο τμημα με το οποιο ασχολειται ωφελιμενος θα βγει ο ΠΑΟΚ......η αθλιοτητα η περσινη δεν σβηνει τιποτε....θα τον αποθεωσουμε αν μεινει στο μπασκετ ,αν διχασει με νεες ενεργειες φυσικα θα τον κραξουμεkataramenos5 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 21:11 Δλδη ρε πτολεμαιδα αν φερει ο Τελης eurocup,πρωταθλημα ξερω γω απο φετος κι ειναι ο κοσμος διχασμενος θα μαστε διπλα του να τον αποθεωσουμε?