Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από obanebane »

Ginola, στον ΠΑΟΚ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι στο τέλος θα μείνει.
Μέλος της διοίκησης είσαι τελικά;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σατανα... :D
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Όχι φίλε μου,sorry T9, να το κάνω πιο ξεκάθαρο,στον ΠΑΟΚ πιστεύουν. :D

Ευχαριστώ για την επισήμανση
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

obanebane έγραψε:Ginola, στον ΠΑΟΚ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι στο τέλος θα μείνει.
Μέλος της διοίκησης είσαι τελικά;
Αν είναι μέλος είναι ο Γιώργης , με κάτι ενστάσεις που είχε κατά καιρούς απέναντι στο. Λουτσεσκου :mrgreen:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ειναι λιγο σαν την κολοκυθια αυτο με τα συμβολαια
Δηλαδη γκρινιαζει ο μειτε για τον καμαρα (που εχει πολυ περισσοτερα ματς στο τσαμπιονς λιγκ) αλλα αν παρει 1,7 ο μειτε μετα τι να πει ο παικταρας ο ζιβκοβιτς?
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ναι φίλε αλλά από την άλλη ο κάθε αθλητής είναι επαγγελματίας και πληρώνει έναν μάνατζερ να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Ο μειτε μπορεί να έχει πει στο μάνατζερ, θέλω ΠΑΟΚ,με το μεγαλύτερο ποσό όμως που γίνεται, μην με ξαναενοχλήσεις μέχρι να γίνει συμφωνία γτ πίνω μοχιτακια σε παραλίες.

Ο μάνατζερ κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τον πελατη του.

Ομοίως ο ΠΑΟΚ κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την τσέπη του.

Πχ τον καμαρα τον έκλεισε με την πρόταση που έκανε αρχικά,ούτε ανέβηκε,ούτε τπτ,απλά περίμενε 1 εβδομάδα.

Έτσι είναι η φάση, για αυτό και λέω θέλει ψυχραιμία και να κρίνουμε από τα γεγονότα όχι από υποθέσεις για τι θα γίνει στο μέλλον
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν GINOLA kai GUARDIOlA εδώ μπαίνω από το 2010-11 όταν γύρισα Ελλάδα, εδώ και μπαίνω να διαβάσω απόψεις φίλων εδώ αλλά δεν μπορώ να πιστέψω κάποιον που γράφει λες και είναι ο Γιώργος ο Σαββίδης εδώ ή ο Lucesku απλά τα διαβάζω.

Για τον Meite δεν ξέρουμε τι θα γίνει και τι ζητάει πέρα από την Benfica που η ρήτρα του εί ναι 4χαρτιά και γράφουν σε αρδοσάιτ 2εκ θα δούμε τι θα γίνει σήμερα είναι και η κλήρωση μας να πετύχουμε καμιά βατή ομάδα να περάσουμε αβέρτα-κουβέρτα που λέμε..!

Δεκτή η άποψη κατ εμέ φίλων ότι γράφουν για αυτό γράφω και εγώ όταν μπορώ αναφέρω την άποψη μου έτσι;
Καλημέρα στα παιδιά εδώ και αναμένουμε τι πως γιατί και στηρίζουμε όλοι :pano:
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Καταρχήν ο οπαδός της Μόναχο 1860 Μπενγκεμπαουερ πού έπαιζε ΛΙΜΠΕΡΟ, τί σχέση έχει με τον ΜΕΙΤΕ δεν μπορώ να καταλάβω.

Παμ παρακάτω.. Εχθές ξέχασα νά γράψω ότι ακόμα καί εδώ στο ΠΑΟΚμανια πού πολλά παιδιά δεν γράφουν αλλά ψηφίζουν τόν MVP κάθε παιχνιδιού ο ΜΕΙΤΕ βγήκε πρώτος καί με διάφορα. Δόξα τόν ΘΕΟ υπάρχει ΕΛΠΙΣ.

Τώρα νά προσπαθούν νά βρούν αδυναμίες σέ ένα παίκτη πού οποίος παίκτης κ αν είναι παγκοσμίως έχει κουσουρια τό θεωρώ κάπως..

Θά προτιμούσα νά πουν δεν τόν γουστάρω όχι παικτικα (μίας καί είναι μακράν από τον δεύτερο ο καλύτερος παίκτης πού φέραμε στην θέση ως εξαροοχταρι) καί σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι οπαδοί τού γαύρου,βαζελου,αεχ τόν θέλουν.

Εχθές μάλιστα στο Χ, μίας καί μπαίνω κάνα πεντάλεπτο μαξ, ένας βαζελος έγραφε Αφρ@γκουζο σέ παρακαλώ φέρε τόν ΜΕΙΤΕ είναι ό καλύτερος χάφ τού πρωταθλήματος ..

Διαβάζοντας οπαδούς της αεχ,γαβρου τον θέλουν σάν τρελοί.
Οπότε θα ήταν τίμιο να πείτε ότι δεν μου αρέσει για παράδειγμα ως παίκτης αλλά δεν γουστάρω επειδή έχει αυτά τά ράστα πού παρεπιπτόντως μίας καί δεν μου διαφεύγει λεπτομέρεια στα τελευταία ματς τά πήγε προς τά πίσω με κότσο (απαράδεκτο εν έτη 2024 νά κρίνουμε παίκτη επειδή έχει μαλλί ξέρω γω) Ε καί τέλος πάντων πείτε δεν τον γουστάρω τον παίκτη γενικώς.

Πάμε στον ΚΥΡΙΟ ΚΟΛΚΑ αυτόν τον αξιοσέβαστο δημοσιογράφο τού ΠΑΟΚ πού όταν εμείς κάναμε τα πάντα νά διώξουμε τον προηγούμενο (παιδάκι ήμουν εγώ τότε) αυτός στο sportfm καί μάλιστα έχει ανέβει το κείμενο τού εδώ μέσα όταν είχαμε τοπικ για όποιον θυμάται στο όνομα τού, έκανε αβάντα στον συγκεκριμένο πρόεδρο.

Πέρα από αυτό όμως ο κύριος Κόλκας προφανώς από τότε έχει ανέβει επίπεδο αφού πέρασαν 18 χρόνια, κάπου τόσα περίπου, κ ακούστε τι γράφει μίας και δεν έχει ΙΔΕΑ από Football..

Ο ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΣ ΜΕΙΤΕ φέρνει τον Μισιτς βάζοντας φωτογραφία τού παίκτη 2-3 χρόνια πριν.
Μόνο πού διαβάζεις τον τίτλο σού έρχεται να γελάσεις..
Αυτά πού γράφει μέσα είναι για να κλαίς.. Τά είπαν παιδιά πιο πάνω.
Η Ντιναμό ζητούσε 4 χαρτιά για τόν παίκτη η οποία πουλάει πανάκριβα αφού έχει μπραντ νειμ..

Όποιος νομίζει ότι ό ΠΑΝΑΡΓΟΣ Μισιτς ( κ όχι μόνο) είναι ό ίδιος παίκτης από τότε, τότε πλανατε οικτρά

Την ιστορία τού παίκτη την ξέρουμε κ δόξα το ΘΕΟ ο ανθρωπος το ξεπέρασε καί πήγε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ..

Στο ματς μέσα στην Τούμπα αναγκάστηκε να ανέβει πιο ψηλά κ κάναμε πάρτι αφού χτυπούσαμε από την μεριά του..
Καλά να είναι ο άνθρωπος αλλά ο ΜΕΙΤΕ τό βουνό είναι δύο κλάσεις ανώτερος.
Συν της άλλης ο ΛΟΥ τόν Καμαρά δεν τον πήρε για να καλύψει τίς πολλές για υψηλό επίπεδο αδυναμίες του Μισιτς.
Πραγματικά θά αλλάξουν όλες οι ισορροπίες.

Τόν Καμαρά τόν θέλει ό ΛΟΥ σέ σχεδόν παρόμοιο playstyle πού τόν είχε ο Μαρτινς.. Έτσι ο Ιωάννης έχοντας ένα αγρίμι (Καμαρά) νά κόβει ψηλά θά απελευθέρωθει κ ο ΜΕΙΤΕ+ ΚΑΜΑΡΑ θά είναι οι KEY PLAYER'S για να γίνει αυτό μιας κ η αδυναμία τού μικρού είναι νά μήν μαρκάρει , γι'αυτό σέ πολλά σημαντικά ματς ντέρμπι κυρίως κ με ξένες ομάδες ήταν ρεζέρβα του Μουργκ, διότι ο Μουργκ μάρκαρε κτλ.

Πάμε τώρα στα σοβαρά γιατί θέλω νά ενώσω το παζλ..
Ο ΜΕΙΤΕ όταν παίξαμε με Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-1 άλλαξε φανέλα με τόν Μισιτς καί ανέβασε story την φανέλα κ έγραψε what a player.. Επίσης αντάλλαξαν follow..

Ο Μισιτς ξανά έκανε follow τόν ΠΑΟΚ αφού τούς είχε unfollow συν τον Σβαμπ κ Βιέρι..

Ο Καμαρά όπως ξαναείπα έκανε τόν ΜΕΙΤΕ follow για νά τόν ρωτήσει πώς και τι αφού μιλάνε άπταιστα γαλλικά καί ο ΜΕΙΤΕ βοήθησε ουσιαστικά ΚΑΙ αυτός ώστε νά φέρουμε μία παικταρα..

Η Γκοντζαρεβα πάει σέ ένα φόρουμ στην Πορτογαλία καί μετά πάει στην Μπενφίκα καί κάνει ένα κονέ υψηλού επιπέδου με 1,5 + 500 χιλιάρικα μπόνους (εγώ θά πω ότι θά πάει στο 1,8) ..

Βγαίνουν κάτι παραμύθια από αξιότιμους κύριους τού ΠΑΟΚ μας με πόσα που δεν υπάρχουν.
Ο ίδιος πού έλεγε ότι δίνουμε 1,5 είπε ότι δίνουμε 1,2 κ η κυρία Μπουντού είπε 1,3 .. Καί δεν γουστάρω αυτά τά μίζερα λογιστικά αλλά από την πλευρά του παίκτη πώς γίνεται να παίρνει πιο λίγα από Καμαρά πχ;

Συν τής άλλης μου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ νά πήγαμε πρώτα στην Μπενφίκα χωρίς νά τά έχουμε βρεί με τον παίκτη πρώτα.. Αυτά δεν γίνονται ούτε στα τοπικά..

Ίσως αυτό που είπε ένα παιδί νά του έδωσε μια βδομάδα παραπάνω ο ΛΟΥ καί νά πάει στην κανονική προετοιμασία.

ΥΓ. Η γυναικα του γέννησε πρίν μέρες κοντά στον μήνα (το ανέβασε σέ story ο ΜΕΙΤΕ) ..

Και μια απάντηση στον Μπαρκαρουτσο πού είχε κάνει μια ερώτηση. Η απάντηση έστω μήνες αργότερα είναι ότι ο ΛΟΥ δεν έπαιζε PLAY STYLE GEGENPRESS

Εδώ και το πολύ μικρό βιντεάκι της ΠΑΕ για τον παίκτη γιατί το είπε κάποιος πιο πάνω το οποίο δεν αντικατοπτρίζει ούτε το 20% του παίκτη..

[youtube]qJEtkQ5Bpcw[/youtube]
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

nunies4 έγραψε:
tenten4GT έγραψε:Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμφωνημένος ο μειτε ...; εννοείτε όχι .δηλαδή πήγε ο ΠΑΟΚ να μιλήσει με την Μπενφίκα χωρίς να τα έχει βρει με τον παίκτη χαχαχ γελάνε κ οι πέτρες είπαμε κάνουν λαθοι στο σκάουτινγκ αλλά δεν είναι κ ερασιτέχνες οι άνθρωποι .για κάποιον λόγο δικός τους δεν θέλουν ακόμη να το πουν ,είτε να κάτσει καμία 10 μερουλες ακόμη ο γίγαντας είτε για να έχουν τροφή τα ράδια είτε χιλια δυο ,αλλά δεν παίζει με τίποτα να τα βρήκαμε με την Μπενφίκα κ να μην είναι έτοιμος για Ντιλ ο παίκτης ,ούτε α τοπικό γίνονται αυτά .φέτος με βγάζουν τρελή εμπιστοσύνη
Και εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό. Δεν μπορεί να το κάναμε τόσο ανάποδα. Να πήγαμε πρώτα στο θεωρητικά δύσκολο και μόλις επετεύχθη κάποιος να είπε...."ρε εσείς τον ψηλό τον ρωτήσαμε αν θέλει και με πόσα;"
σωστή η συλλογιστική αλλά το ότι συμφωνείς με τον παίκτη δεν σημαίνει ότι έχεις υπογράψει και συμφωνητικό.
σας αναφέρω ένα απλό σενάριο. συμφωνούν σε όλα... κι ο παίκτης απλά αναφέρει μια εξαίρεση, την περίπτωση πολύ καλύτερης προσφοράς. κλείνουν και χρόνο. τους λέει ότι μέχρι 15-20 ιούνη θα υπογράψουμε. φθάνουν σε αυτό το χρονικό σημείο κι ο παίκτης ζητά άλλη μια εβδομάδα με δέκα ημέρες. τι κάνεις τότε? φυσικά και περιμένεις εξετάζοντας και προσεγγίζοντας εναλλακτικές.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πάντως από αυτά που έχουν γραφτεί, το συμβόλαιο του Μειτε θα είναι μεγαλύτερο.
Το συνολικό πακέτο που θα πάρει ο Καμαρά είναι μεγαλύτερο, αλλά αν βάλεις τα λεφτά που θα δώσουμε στην Μπενφίκα, περισσότερα θα έχουν δαπανηθεί για τον Μειτε.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Πάντως ψυχρά οικονομικά η απόκτηση Μισιτς παρά το εμπόδιο της ομάδας του δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται

Ο Μειτέ θα κοστίσει 2 εκ Μπένφικα + 1.5 εκ συμβόλαιο που με 24% θα γίνει 1.86 εκ Χ 3 χρόνια, σύνολο 7.58 εκ

Ο Μίσιτς έστω ότι θα τα βρουν στα 3 εκ με τους Κροάτες.
Στην Κροατία παίρνει 400.000
Να ζητήσει 800.000 από τον ΠΑΟΚ ?
Με 24% εφορία = 992.000
Οπότε 3 εκ + 992.000 Χ 3 σύνολο 5.976 εκ

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτα ειναι τα λογιστικα που φαινονται.
Τα μη λογιστικα που δεν φαινονται ειναι τι θα κοστισει η απωλεια Μειτε στην ομοιογενεια της ομαδας, στο τροπο παιχνιδιου της και σε ενδεχομενους αποκλεισμους/προκρισεις στην συνεχεια
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Λογιστιές Καλοκαιριού 2024 Ι
Άβαταρ μέλους
PAOK_antifa4

Δημοσίευση από PAOK_antifa4 »

Τι αριθμολαγνεία παθαινετε με τα νουμερα και τα συμβολαια;

ειτε εχετε απωθημένο να ειστε λογιστες
ειτε εχετε απωθημένο με το "αν ημουν εγω στην παε"
ειτε μπαινετε στον χορο των αρδακίων που ο μονος λογος που γραφουν νουμερα ειναι για κρυψουν άλλα πράγματα που δεν ειναι το μέρος να συζητησουμε.

δεν ειναι δουλειά του οπαδου τα συμβολαια.- εμας μας νοιαζει ειναι να ειναι καλοι παικτες και να ικανοποιουν τις αυξημενες αναγκες της ομαδας και των θελω του προπονητη που θα τους διαχειριζεται για τη σεζον που αρχιζει αύριο.

ας πα να κανουν ο,τι θελουν με τα οικονομικά. πλουσιοι ειναι ολοι αυτοι δεν παιρνουν 7 κατοσταρικα οπως εμεις.
εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε για τα ονοματα που ακουγονται (γενικά αλλά και στο σαμπφόρουμ) ειναι να κρινουμε ποιοτικά χαρακτηριστικά, να εκφρασουμε επιθυμίες και ονειρα για την γκάβλα μας την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

λιγο νιώθω οτι τζαμπα ενεργεια καταναλώνετε. με σεβασμό στις αποψεις σας. απλά τη γνώμη μου λέω.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

James αυτά που είπες με συμφέρει να είναι έτσι. Και επειδή έχεις αβαταρ τον λουκ την τυπαρα, ΣΕ ΠΑΩ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”