Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από hasio_john »

Daskalos_4 έγραψε:Ρισκαρες, δεν σου βγηκε, συνεχιζουμε. Την Κυριακή θα κανεις αυτο που πρεπει βουλωνοντας στοματα, ειμαι σίγουρος γι αυτό μεγαλε Στρατηγέ.

Δεν θέλουμε ΚΑΝΕΝΑ στόμα να βουλώσει, χεστήκαμε βασικά τόσο για τους επικριτές όσο και για τους Λουτσικούς!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ να παρατάσσει την ομάδα ορθά για να ΚΕΡΔΙΖΕΙ , ή έστω να χάνει αλλά να έχει αποδώσει τα μέγιστα ακόμα και σε αδιάφορα ματς. ΠΑΘΟΣ, @ΡΧΙΔΙΑ, ΜΑΓΚΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΝΕΥΡΟ να είναι μέσα στο DNA κάθε ποδοσφαιριστή.
Το να βουλώσει στόματα, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω και παίρνω πάτημα σε σένα αδερφέ όχι προσωπικά, αναφέρομαι σε ΌΛΟΥΣ που το έχουν καραμέλα. Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά και να σπέρνει στο χορτάρτι, δεν μ' ενδιαφέρουν ούτε στόματα, ούτε οι φιλοδοξίες του προπονητή, ούτε η ικανοποίηση των τριγύρω, αυτά είναι θέματα του ίδιου, των συνεργατών του ή δεν ξέρω και γω ποιανού. ΕΜΕΝΑ μ' ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ .... ΜΟΝΟ!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

Αρα δεν θες να βουλωσει τα στοματα των χαβουζαιων κερδιζοντας; Αυτο δηλαδη δεν σου περασε απο το μυαλο;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Όλα περνάνε από το μυαλό μου, απλά όταν η ομάδα μου αποδίδει (όπως κάνει άλλωστε ήδη), αυτόματα βουλώνονται από μόνοι τους όλοι αυτοί οι μίζεροι στόκοι! Απλά (προσωπικά) ΔΕΝ μ' ενδιαφέρει καθόλου, τους έχω χεσμένους, δεν θέλω να τους δίνω αξία ούτε με το ν' ασχολούμαι μαζί τους, τους έχω σιχαθεί, μου είναι αδιάφοροι!
Ένας ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο αγκάθι στον κώλο ΌΛΩΝ των αντιπάλων / επικριτών, αυτό μου φτάνει..
Αυτό φυσικά προϋποθέτει και ενωμένο λαό, που αν κρίνω από το φόρουμ (μιας και είναι μια εικόνα και αυτή σύγκρισης), θέλει αρκετή δουλίτσα το θέμα!
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

hasio_john έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Ρισκαρες, δεν σου βγηκε, συνεχιζουμε. Την Κυριακή θα κανεις αυτο που πρεπει βουλωνοντας στοματα, ειμαι σίγουρος γι αυτό μεγαλε Στρατηγέ.

Δεν θέλουμε ΚΑΝΕΝΑ στόμα να βουλώσει, χεστήκαμε βασικά τόσο για τους επικριτές όσο και για τους Λουτσικούς!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ να παρατάσσει την ομάδα ορθά για να ΚΕΡΔΙΖΕΙ , ή έστω να χάνει αλλά να έχει αποδώσει τα μέγιστα ακόμα και σε αδιάφορα ματς. ΠΑΘΟΣ, @ΡΧΙΔΙΑ, ΜΑΓΚΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΝΕΥΡΟ να είναι μέσα στο DNA κάθε ποδοσφαιριστή.
Το να βουλώσει στόματα, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω και παίρνω πάτημα σε σένα αδερφέ όχι προσωπικά, αναφέρομαι σε ΌΛΟΥΣ που το έχουν καραμέλα. Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά και να σπέρνει στο χορτάρτι, δεν μ' ενδιαφέρουν ούτε στόματα, ούτε οι φιλοδοξίες του προπονητή, ούτε η ικανοποίηση των τριγύρω, αυτά είναι θέματα του ίδιου, των συνεργατών του ή δεν ξέρω και γω ποιανού. ΕΜΕΝΑ μ' ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ .... ΜΟΝΟ!
Δεν αναφέρομαι στα δικα μας στοματα ρε αδερφε, αλλα σε εκεινα των αθηναιζων που μετα απο ενα κακο αποτέλεσμα βγηκανε απο τις τρυπες τους.

Ολους μας ο ΠΑΟΚ μας ενδιαφερει στην τελική οχι τα προσωπα. :pano:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Ε τότε είσαι όντως Δάσκαλος !!! :mrgreen: :pano:
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Μια επιβλητικη νικη θα επιφερει ηρεμια. Οχι αλχημειες
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Συνεχίζεται η συζήτηση περί αλχημιων κι άλλων "πράσινων αλογων" όταν η ομάδα με την μεθόδευση της αλλαγής του προγράμματος των ημιτελικών του κυπέλλου αναγκάστηκε να μπει σε μια διαδικασία να δώσει 4!!!!! Αγώνες σε πραγματικό διάστημα 10 ημερών και δύο ωρων!!! Κι επειδή αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο της αιλλαδως ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ μας αντί οι φίλαθλοι τουλάχιστον της ομάδας να αντιληφθούν πλήρως την μεθόδευση και να στηρίξουν την τιτάνια προσπάθεια του αγωνιστικού τμηματος εχουν κατακλύσει τα ερτζιανά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας περί αποτυχημένου ροτεισον και δήθεν εποικοδομητικής κριτικής απέναντι στον προπονητή μας . Σε ένα κρεσεντο ηλιθιότητας που θα το θαύμαζε ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος από την ομώνυμη ταινία συνοπαδοι δεν μπορούν να αντιληφθούν καν ότι ο πουστογαυρος με ελαφρύτερο πρόγραμμα το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν αναβολή του αγώνα για να εξασφαλίσει την λιγότερη δυνατή επιβάρυνση για την ομάδα του. Φίλε Λουτσο σε θαυμάζω (όχι για τις προπονητικές σου ικανότητες) αλλά γιατί νομίζω ότι δεν έχει υπάρξει άλλος επαγγελματίας που να έχει αναδείξει με τόση συνέπεια κι προσήλωση τις αδικίες και τις μεθοδεύσεις που υφίσταται η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Φίλε Andrew R δεν συμφωνώ με την προσέγγισή σου. Συγχέεις δύο διαφορετικά πράγματα, που οι πολλοί συνοπαδοί των ραδιοφώνων που χαρακτηρίζεις το βλέπουν πιο καθαρά.
Αντε και να δεχτούμε πως σε στησανε επίτηδες στον τοίχο, αν και πάλι θα έπρεπε να παίξεις με το βάζελο πριν τη κούλα και προχθές τη ρεβάνς. Κλάιν μαιν δηλαδή. Αλλά ΟΚ συμφωνούμε πως οι αθηνεζοι δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Ακόμα και η μέτρηση δυνάμεων ψήφων στη λιγκα και η προσέγγιση του ΠΑΟΚ από γαυρο είναι όσα σωστά περιγράφεις. Όμως αδερφέ, αυτό είναι θέμα για τα διοικητικά και όχι για τον προπονητή. Αυτό πρέπει να το δεί η διοίκηση.

Ο Χ προπονητής του ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον ο μακροβιότερος που τα ξέρει καλά και τα λέει κι ο ίδιος, ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Επισης ήξερε το πρόγραμμα που ειχαμε, έκανε τις επιλογές του και μόλις παίξουμε με γκει και βαζέλα θα κάνουμε τη σούμα.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να παίζει και μεσοβδόμαδα, είτε για Ευρώπη, είτε για πλέι οφ με την ίδια αποτελεσματικότητα. Το είπε και ο ίδιος ο Ιβάν, δεν πληρώνω τέτοιο μπάτζετ για ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Κάποτε θα ερχόταν και τα δύσκολα μεσοβδόμαδα του κυπέλλου, και έρχεται και η Ευρώπη και τέλος τα πλέι οφ που θα είναι όλα έτσι.

Ας πάψουμε αυτή την άσκοπη γκρίνια για το πρόγραμμα σαν καμία μικρή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ή πρέπει να είναι ή αν θες παλεύει να είναι μια ομάδα για 3 θεσμους. Αυτό θέλει η διοίκηση, αυτό παλεύει να πετύχει ο προπονητής, αυτό είναι κάθε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη.

Είναι φάση οποίος αντέξει και όποιος υπηρετεί τον ΠΑΟΚ το γνωρίζει καλά εξαρχής
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Καλέ μου φίλε figurehead, κάνεις κι εσύ ένα δομικό λάθος. Ο διαχωρισμός της διοικητικής βοήθειας ή μέριμνας απέναντι σε έναν εργαζόμενο είναι εκ των ουκ άνευ για να πρωταγωνιστησεις κι να κάνεις πρωταθλητισμό. Αυτό που αναφέρεις το έχει κανει ηδη η ομάδα η οποία χωρίς κανένα μαξιλαράκι μέσα από τρεις προκριματικούς κι μάλιστα έχοντας κι κάποια στιγμή αρχίσει το πρωτάθλημα πέτυχε την είσοδο στους ομίλους και στην συνέχεια με τον μαραθώνιο πρωταθλήματος Ευρώπης τερμάτισε και στην πρώτη θέση. Να θυμίσω εδώ κι σε εσένα αλλά κι στους άλλους φίλους που πιθανόν συμφωνούν μαζί σου ότι οι τρεις των Αθηνών δώσανε το κρισιμότερο ματς της ευρωπαϊκής τους πορείας με μια εβδομάδα ξεκούραση. (Απόχη διαιτητών). Τίποτα δεν είναι τυχαίο αυτό προσπαθώ με λύσσα να αναδείξω αλλά νιώθω ότι απευθύνομαι σε κλειστά αυτιά. Επίσης αν θέλω να βοηθήσω πραγματικά την ομάδα μου είναι να αναδείξω το πρωτοφανες της μεθόδευσης. Δεν μιλάμε απλός για ένα πρόγραμμα επιβαρυμένο όπως το παρουσιάζεις . Μιλάμε για 4 αγώνες σε διάστημα 10 ημερών κι δύο ωρών . Για αυτό μιλάμε, οι γενικεύσεις για το έτσι γίνεται για όσους παίζουν Ευρώπη και τα λοιπά είναι πραγματικά αστείες δικαιολογίες που σκοπό έχουν να θέσουν την ομάδα σε ένα αγωνιστικό πρόγραμμα που δεν θα παίξει κανένας από τους αντιπάλους σου. Δεν έτυχε !! Μεθοδεύτηκε. Επίσης τον ημιτελικό θα τον παίζαμε με τον βαζελο αφού θα είχε προηγηθεί το δικό τους παιχνίδι τρεις μέρες πριν με τον Ολυμπιακό. Αυτό που γίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια. Πλέον ούτε οι ίδιοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να αντιληφθούν τις μεθοδεύσεις κι την πουστια εναντίον της ομάδας. Αντίθετα με ένα μείγμα περηφάνιας αλλά κι περισσης αφέλειας περιμένουν με ένα μαγικό τρόπο η ομάδα να κερδίζει διαιτητές στημένα προγράμματα βάρ και όταν δεν το κάνει να έχει να αντιμετωπίσει την "αντικειμενική κριτική" των ίδιων της των οπαδών
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Andrew R έγραψε:Σε ένα κρεσεντο ηλιθιότητας που θα το θαύμαζε ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος από την ομώνυμη ταινία συνοπαδοι δεν μπορούν να αντιληφθούν καν ότι ο πουστογαυρος με ελαφρύτερο πρόγραμμα το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν αναβολή του αγώνα για να εξασφαλίσει την λιγότερη δυνατή επιβάρυνση για την ομάδα του.
Αληθεια τωρα; Κρεσεντο ηλιθιοτητας προς συνοπαδους; Κριμα για το επίπεδο που εχεις, δεν περιμενα να με πουν και ηλιθιο σε ενα φορουμ ενω απλα εξεφρασα την αποψη μου.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Συμφωνώ και στα κόμματα που έβαλες αλλά διαφωνώ στο thread που το έγραψες.
Εδώ γίνεται δικαιολογία και δεν χρειαζεται
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ούτε μισό σχόλιο για την ... λάθος προσέγγιση να μην βάλει από την αρχή με τον τουρκοβάζελο τον Τάισον; Κάτι για ενοχλήσεις του παίχτη διάβασα. Εκτός κι αν είναι ψευδής η ενημέρωση για την κατάσταση του Βραζιλιάνου, σαν το θέμα με τον Κωνσταντέλια, που δεν έπαιξε με χούλια.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Μια χαρά τα λέει ο Andrew, και πολύ ήπια θα έλεγα.Δεν κατάλαβα γιατί παίρνετε προσωπικά μια πρόταση ενώ αναφέρεται γενικά.Το ότι δεν σχολίασα δεν με κάνει ηλίθιο βέβαια, αλλά καταλαβαίνω ότι αναφέρεται μεταφορικά για έμφαση απλά.
Συμφωνω το ότι μεθοδεύτηκε το πρόγραμμα, είναι ξεκάθαρο.
Και κριτική θα γίνει και γνώμες θα ακουστούν και αφορισμοί από θερμοκεφαλους.Φιλτρο θέλει.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Τραγικο. Απλα τραγικο.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Εγώ να δεις τι τραγικά διαβάζω, δεν την παλεύω άλλο....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”