Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GINOLA

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από GINOLA »

DonnieMcGrath έγραψε:Είμαι από αυτούς που διαβάζουν και δεν γράφουν, ίσως υπερβολική ντροπή τι να πεις... Είναι όμως μερικές φορές που η αμετροεπεια μερικών,είτε μπερδεμένων είτε βαλτων είτε υπερβολικά ανασφαλων, με κάνει να θέλω να μπω να ρίξω ένα διαστημικό/βιρτουοζικο σιχτιρι με nicknames κτλ,και να διαγράψω και το account αν και ήδη θα έχω φάει block. Και δεν φτάνει που θέλουν, ο καθένας για τους λόγους τους, να το κάνουν ταναπου, δεν σέβονται την έννοια και του ontopic. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με προλαβαίνουν άτομα όπως ο GINOLA,και σαν μαζοχιστής συνεχίζω να διαβάζω αυτή την υπέροχα σουρεαλιστικη κοινότητα

ΥΓ. Αγαπητέ Ginola, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, αν μου επιτρέπεις όμως διαφωνώ με την λέξη καταστροφική επιλογή για τον οποιοδήποτε παίχτη. Μια μεταγραφή δεν μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική με κανέναν τρόπο, εκτός αν οι ίδιοι που την κάνουν δεν θέλουν να πυροβολησουν τα πόδια της ομάδας. Ούτε καν με παίχτες τύπου Λεβεκ. Επειδή καταλαβαίνω ότι δεν βλέπεις μονοδιάστατα τα πράγματα, δεν υπάρχει μηδενικο ρίσκο σε οποιοδήποτε επαγγελματική συμφωνία,πόσο μαλλον όταν μπαίνουν τα μανατζεριλικια στην μεση. Το πολύ πολύ να βγει Μιχογιεβιτς,δεν τρέχει κάτι. Φιλικά πάντα ο αντίλογος.
Τεράστιε donnie, που τον είχα και αδυναμία, συμφωνώ.γενικα το έγκλημα που πάει και έρχεται εδώ πέρα είναι λάθος να το διαβάζουμε ανά τρίτο ποστ.

Το epic fail είναι με την έννοια ότι στην 5αδα των στοπερ εφόσον ρόλο αρχικά συμπληρωματικο και στο μέλλον(ελπίζω άμεσο) βασικό μπορεί να παίξει ως αριστερό στοπερ ο κουλιερακης και με την ελευση Κάργα ως τιμιοτατο μπακ απ και ως δεξί στοπερ και ως αριστερό,νομίζω πως ο νασμπεργκ έχει πετύχει αν βγει λίρα 100. Αν είναι απλά ένα τίμιο στοπερ θα είναι λίγο μπέρδεμα η διαχείριση αφού θα υπάρχει η έλλειψη του παίκτη ποιότητας ινγκι και ίσως θα πέσει λίγο απότομα στα βαθειά ο Κουλιερακης.

Αλλά ως εκεί, οι υπερβολές δεν μου αρέσουν,έχεις δίκιο,στη χειρότερη,ένα παιδί με χαμηλό συμβόλαιο είναι , αν δεν κανει θα φύγει νύχτα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ρε σείς αφήστε τον άνθρωπο γιώργο4 να μιλήσει.

Επειδή ακριβώς το τόπικ είναι για μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

GINOLA έγραψε:Δεν ξερω ρε συ gospi, είτε ο Τόμας,είτε ελπίζω ο κουτσιας.

Τώρα τι να σου πω,αν φτάσουν τα χρήματα ας φέρουν και τον αναστασακο του 2022.
Δεν το λες και ο,τι καλυτερο. Ενας φορ 1.73 και ενας 18χρονος που ελπιζουμε να βγει και να μπορει να σταθει σε επιπεδο πρωτης ομαδας.
Ειδικα στην ελλαδα με τα χωρια που παιζουν ταμπουρι και ξυλο, αν πας μονο με Τομας και Κουτσια, σφίγγουν τα πραγματα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μια φορά ακόμα μήπως απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Μια ερώτηση προς όποιον γνωρίζει. Moderators, απλοί χρήστες, οποιοσδήποτε.
Από που προκύπτει η πληροφορία - ενημέρωση - άποψη (πείτε το όπως θέλετε) πως η ομάδα θα κινηθεί για παίκτες από το πάνω ράφι πιο μετά στη μεταγραφική περίοδο;;
Υπάρχει έστω ένας που να μπορεί να απαντήσει υπεύθυνα;

Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, κραταω πισινη για ολα, αλλά είμαι βέβαιος ότι αν ξαναπάρει ευκαιρία ο κουτσιας στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι μόνο στο 9
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Blackgr4 έγραψε:Μια ερώτηση προς όποιον γνωρίζει. Moderators, απλοί χρήστες, οποιοσδήποτε.
Από που προκύπτει η πληροφορία - ενημέρωση - άποψη (πείτε το όπως θέλετε) πως η ομάδα θα κινηθεί για παίκτες από το πάνω ράφι πιο μετά στη μεταγραφική περίοδο;;

Το ΘΑ κινηθεί είναι πολύ δεσμευτικό. Ανέφερα εγώ ότι το γενικό πλάνο ήταν να πάει όπως πήγε ως τώρα. Με πιο άγνωστα ονόματα πιο μικρές ηλικίες.

Και ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έρθουν και πιο γνωστά ονόματα, ένα, δύο , τρία ,δεν ξέρω πόσα, στο δεύτερο κομμάτι του καλοκαιριού προς το τέλος των μεταγραφών.

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δυνατόν να σου γράψω "μου το είπε ο τάδε". Είναι εικόνα που σχηματίζουμε κάνοντας ένα υποτυπώδες ρεπορτάζ χωρίς να είμαστε επαγγελματίες.

Για... επαγγελματικη ενημέρωση απευθυνσου στα ΜΜΕ της πόλης, αν σε καλύπτουν
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ο Τομας είναι μεγαλη αλητρα. Πολύ καλός παίκτης θα βγάλει μάτια

Sent from my iPhone using Tapatalk
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

JohnDag έγραψε:
gergeo4 έγραψε:
Woodman73 έγραψε:Όλοι θα κριθούν στο χορτάρι..
Μια απορία...πόσα παίρνει τον χρόνο ο ποιό ακριβοπληρωμενος παίκτης μας?
Το 10αρι που θέλουμε να είναι από το πάνω ράφι, θα δεχθεί με αυτά τα χρήματα, και είναι διατεθειμένη να τα δώσει η ΠΑΕ? :nairepaok:
οι μισθοι ειναι οι γνωστοι πάνω κατω
Αυτό το πάνω ράφι μας έχει κάψει και γινόμαστε κωλος καθε καλοκαίρι .Θα είναι παίχτηης που ο Μπότο και το σκαουτιγκ τιμ θα εχει εγκρίνει .Αυτό πρεπει να σας φτάνει
Πες τα εσύ να μην τα λέω εγώ και γίνομαι κακός.

Γενικα, ενώ όλα είναι μπροστά μας και η πραγματικότητα μας κοίτα κατάματα κάποιοι συνεχίζουν να ονειρεύονται "πανωραφισιους" και "ακριβά συμβόλαια".

Αν δεν μείνει ο Μπισε και έρθει 10αρι θα είναι πάλι επιλογής του Μποτο με συγκεκριμένο ταβάνι σε συμβόλαιο.

Δηλαδή μετά από πόσες μεταγραφές θα καταλάβετε κάποιοι ότι έχουν αλλάξει τα κόζια (και τα λεφτά που ξοδεύουμε) πλέον.

Εντάξει, δεν λέω. Έχει χαβαλέ στην αρχή αυτό το wishful thinking. Ωραίο πράγμα η ελπίδα και μεταδοτικό.

Πρέπει, όμως, να έχουμε και μια επαφή με την πραγματικότητα γιατί μετά δεν γίνεται αυτό που ελπίζαμε και αρχίζει αδικαιολογητη γκρίνια.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω δεν ςχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα, να φτιαξουμε ομαδα με αυτους τους νεους παικτες σε βαθος 2-3 ετων...
ΑΛΛΑ, ΕΑΝ δεν παει καλα ο Ολιβειρα, και δεν βγει το ''στοιχιμα'' Μραντν, δεν χαλαει οπως περυσι, ολο σου η χρονια? εανν δεν παρεις ενα καλο 10αρι (που σιγουρα πρεπει να το πληρωσεις) δεν θαα εχεις προβλημ, και θα πρεπει να σου βγει καποιος νέος? Μακαρι να πανε ολα καλα, και να δουμε ομορφα πραγματα μεσα στο γηπεδο, και ας μην παουμε καποιο τιτλο.. :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

gergeo4 έγραψε:
kos έγραψε:
gergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;
Θα το επιτρέπουν για πολύ καιρό ακόμη αυτή την γελοιοτητα οι υπεύθυνοι του φόρουμ?

Σιγά μην σου πάρουμε και συνέντευξη...
Μπείτε στο ινστα μου για να μάθετε...
ρωτήστε με αλλά δεν θα σας πω...
Το καταλάβαμε... In boto you trust
Κάπου φτάνει....
Εδώ είναι χώρος συζήτησης οπαδών
οκ δε πρόκειται να ξαναμιλήσω ή να δώσω οποιαδήποτε πληροφορία...
Να σου πω την αλήθεια σωστή είναι η παρατήρηση.

Το φόρουμ δεν είναι χώρος προσωπικής προβολής ούτε επαγγελματικής.

Πολύ καλά κάνεις και κανεις την προσπάθεια σου αλλά καταλαβαίνεις και εσύ ότι η διαφήμιση εδω για δικές σου σελίδες είναι ανεπίτρεπτη.

Βάλε λίγο μέτρο στο πως εκφράζεις και διαφημιζεις την προσπάθεια σου.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε:Μια ερώτηση προς όποιον γνωρίζει. Moderators, απλοί χρήστες, οποιοσδήποτε.

Δεν προκυπτει. Απλα το πασαρουν μεσω τον αρδ λαου λαου για να εχει ο κοσμος σε κατι να ελπιζει..
Τωρα σου λενε οτι, φυσικα τωρα δεν κλεινουν οι καλοι παικτες γιατι πανε στα καλα πρωταθληματα κτλ κτλ
Τον Αυγουστο θα σου πουν , ε τωρα παιδια οι καλοι παικτες κλεισανε στα καλα πρωταθληματα και ειναι ελαχιστες οι επιλογες.
Τελος Αυγουστου θα σου πουν, ε απο το να παμε παιδια σε μια επιλογη ρισκου απο παικτη που ξεμεινε, καλυτερα να μεινουμε με αυτους που εχουμε και βλεπουμε απο χειμωνα..
Τα αναλυω καλα? Εχω μεταπτυχιακο σε ρητορικη παε απο αναλυση ΠΑΟΚ εδω και 30 χρονια
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

rainmaker έγραψε:

Το ΘΑ κινηθεί είναι πολύ δεσμευτικό. Ανέφερα εγώ ότι το γενικό πλάνο ήταν να πάει όπως πήγε ως τώρα. Με πιο άγνωστα ονόματα πιο μικρές ηλικίες.

Και ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έρθουν και πιο γνωστά ονόματα, ένα, δύο , τρία ,δεν ξέρω πόσα, στο δεύτερο κομμάτι του καλοκαιριού προς το τέλος των μεταγραφών.

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δυνατόν να σου γράψω "μου το είπε ο τάδε". Είναι εικόνα που σχηματίζουμε κάνοντας ένα υποτυπώδες ρεπορτάζ χωρίς να είμαστε επαγγελματίες.

Για... επαγγελματικη ενημέρωση απευθυνσου στα ΜΜΕ της πόλης, αν σε καλύπτουν
Όχι, ίσα ίσα, δεν με καλύπτουν καθόλου.
Δεν ζητάω υπογραφή πως ΘΑ κινηθούν για σοβαρές περιπτώσεις παικτών. Ρωτάω από που προκύπτει αυτή η ενημέρωση έστω ως "πλάνο", γιατί έχω ξεχάσει πότε έφερε τελευταία φορά ο ΠΑΟΚ παίκτη από το "πάνω ράφι".
Και αυτή η αίσθηση, το ότι θα φέρουν πιο μετά κάτι καλό κλπ κλπ, είναι που τηγανίζει το μυαλό του κόσμου όταν πέρσι περίμενε μέχρι 32 Αυγούστου και ήρθε ο κανένας και φέτος με το που πουλάει για 3 χαρτιά έναν φορ, έρχεται αμέσως ένας εντελώς άγνωστος ελεύθερος χωρίς βιογραφικό.
Καταλαβαίνεις τι εννοώ;
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Φίλε Black, αυτό γενικά είναι λάθος,και σε αυτό είμαι 100% με joshua.οποιος έρχεται σε ομάδα με σεζόν 60 αγώνων και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επιλογή πρώτης ομάδας.

Πάνω και κάτω ράφια δεν υπάρχουν(υπαρχει μονο ως προς την ευκολια πραγματοποίησης μιας μεταγραφής) ,όταν φέρνουν κάποιον, είναι παίκτης με πιθανά 30 και ματς.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

rainmaker έγραψε:
kos έγραψε:
gergeo4 έγραψε:καλησπέρα ρωτηστε ότι θέλετε για 15' ΑΛΛΑ θα απαντώ ό,τι ξερω και μπορώ να πώ χωρίς πίεση οκ;
Θα το επιτρέπουν για πολύ καιρό ακόμη αυτή την γελοιοτητα οι υπεύθυνοι του φόρουμ?

Σιγά μην σου πάρουμε και συνέντευξη...
Μπείτε στο ινστα μου για να μάθετε...
ρωτήστε με αλλά δεν θα σας πω...
Το καταλάβαμε... In boto you trust
Κάπου φτάνει....
Εδώ είναι χώρος συζήτησης οπαδών
Να σου πω την αλήθεια σωστή είναι η παρατήρηση.

Το φόρουμ δεν είναι χώρος προσωπικής προβολής ούτε επαγγελματικής.

Πολύ καλά κάνεις και κανεις την προσπάθεια σου αλλά καταλαβαίνεις και εσύ ότι η διαφήμιση εδω για δικές σου σελίδες είναι ανεπίτρεπτη.

Βάλε λίγο μέτρο στο πως εκφράζεις και διαφημιζεις την προσπάθεια σου.
δεν είδα να διαφημίζει καμία σελίδα σε αυτό το ποστ
εγώ που δεν μπαίνω κάθε μέρα και δεν μπορώ να διαβάζω όλα τα ποστ δεν είδα σήμερα πουθενά κάποια σελίδα
ούτε ξέρω αν έχει σελίδα
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

CCCP έγραψε:Επισης απο που και ως που ειναι "ακατανοητη" η ελευση Νεσμπεργκ? Εκατο χιλιαδες φορες εχει εξηγηθει ο σχεδιασμος στα σεντερ μπακ. 5 σεντερ μπακ χρειαζεσε. Ινγκασον-μεταγραφη και απο πισω Καργας, Νεσπεργκ και Κουλιερακης και ΜΙχαι αντε γεια.

Πως ειναι ακριβως δεν κολαει ο Νεσμπεργκ?
Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Νορβηγός μπορεί να βοηθήσει και στα αριστερά όπου έχεις πίσω από τον Σοάρες τον Τσαούση που δεν ξέρεις αν θα σου βγει και τον Βιειρινια που δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι. Ως συμπληρωματική κίνηση δεν είναι κακή. Το λάθος ήταν η μη απόκτηση Έλληνα τερματοφύλακα για τον πάγκο, που έφερε τον Κάργα στην ομάδα, που δεν άφησε χώρο για έναν παίκτη επιπέδου στην άμυνα. Εκτός κι αν τον Κάργα θα τον φέρναμε ακόμα κι αν ήταν Κογκολεζος, οπότε οκ, τον πιστεύουμε πολύ τον άνθρωπο.

Στα του Μπράντον τώρα, γράφονται καλά πράγματα αλλά για ποιον γράφονται αρνητικά την ώρα που κλείνει? Παλτό πάντως παίκτης που έμαθε μπάλα στην Ισπανία δεν θα είναι. Να θυμίσω τον Κόντε του ΠΑΣ που από την τρίτη κατηγορία έφτασε να είναι από τα καλά φορ της Σουπερλίγκ. Το θέμα μας δεν είναι λοιπόν ότι ο παίκτης θα σέρνεται, αλλά το ότι δεν καλύπτει μια βασική μας ανάγκη. Δεν είναι ο παίκτης που θα βάλει το εύκολο γκολ, σε ένα ρόστερ που ουρλιάζει από χλμ ότι του λείπει. Προσωπικά σφίχτηκα λίγο και γιατί σε αντίθεση με πολλούς δεν πιστεύω στον Ολιβέιρα, αν και ελπίζω να κάνω λάθος. Τέλος πάντων, ο παίκτης έκλεισε, στα θετικά καταλογίζω το ότι ακούγεται πως θα ενεργοποιηθεί ο Κούτσιας κι ίσως του χρόνου να είμαστε σε πολύ καλή θέση με ένα μεγάλο συμβόλαιο ελεύθερο για βασικό φορ κι έναν ενεργοποιημένο Κούτσια για 2η λύση στα 19 του.

ΥΓ: Κάτι μου λέει ότι ο Ναρεϊ πάει για βασικός στα αριστερά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

giliopoulos έγραψε:

Δεν προκυπτει. Απλα το πασαρουν μεσω τον αρδ λαου λαου για να εχει ο κοσμος σε κατι να ελπιζει..
Τωρα σου λενε οτι, φυσικα τωρα δεν κλεινουν οι καλοι παικτες γιατι πανε στα καλα πρωταθληματα κτλ κτλ
Τον Αυγουστο θα σου πουν , ε τωρα παιδια οι καλοι παικτες κλεισανε στα καλα πρωταθληματα και ειναι ελαχιστες οι επιλογες.
Τελος Αυγουστου θα σου πουν, ε απο το να παμε παιδια σε μια επιλογη ρισκου απο παικτη που ξεμεινε, καλυτερα να μεινουμε με αυτους που εχουμε και βλεπουμε απο χειμωνα..
Τα αναλυω καλα? Εχω μεταπτυχιακο σε ρητορικη παε απο αναλυση ΠΑΟΚ εδω και 30 χρονια
Γι' αυτό απευθύνω εδώ μέσα το ερώτημα. Γιατί καλώς ή κακώς, τον Rain για παράδειγμα, τον σέβομαι πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε αρδ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”