Τεράστιε donnie, που τον είχα και αδυναμία, συμφωνώ.γενικα το έγκλημα που πάει και έρχεται εδώ πέρα είναι λάθος να το διαβάζουμε ανά τρίτο ποστ.DonnieMcGrath έγραψε:Είμαι από αυτούς που διαβάζουν και δεν γράφουν, ίσως υπερβολική ντροπή τι να πεις... Είναι όμως μερικές φορές που η αμετροεπεια μερικών,είτε μπερδεμένων είτε βαλτων είτε υπερβολικά ανασφαλων, με κάνει να θέλω να μπω να ρίξω ένα διαστημικό/βιρτουοζικο σιχτιρι με nicknames κτλ,και να διαγράψω και το account αν και ήδη θα έχω φάει block. Και δεν φτάνει που θέλουν, ο καθένας για τους λόγους τους, να το κάνουν ταναπου, δεν σέβονται την έννοια και του ontopic. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με προλαβαίνουν άτομα όπως ο GINOLA,και σαν μαζοχιστής συνεχίζω να διαβάζω αυτή την υπέροχα σουρεαλιστικη κοινότητα
ΥΓ. Αγαπητέ Ginola, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, αν μου επιτρέπεις όμως διαφωνώ με την λέξη καταστροφική επιλογή για τον οποιοδήποτε παίχτη. Μια μεταγραφή δεν μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική με κανέναν τρόπο, εκτός αν οι ίδιοι που την κάνουν δεν θέλουν να πυροβολησουν τα πόδια της ομάδας. Ούτε καν με παίχτες τύπου Λεβεκ. Επειδή καταλαβαίνω ότι δεν βλέπεις μονοδιάστατα τα πράγματα, δεν υπάρχει μηδενικο ρίσκο σε οποιοδήποτε επαγγελματική συμφωνία,πόσο μαλλον όταν μπαίνουν τα μανατζεριλικια στην μεση. Το πολύ πολύ να βγει Μιχογιεβιτς,δεν τρέχει κάτι. Φιλικά πάντα ο αντίλογος.
Το epic fail είναι με την έννοια ότι στην 5αδα των στοπερ εφόσον ρόλο αρχικά συμπληρωματικο και στο μέλλον(ελπίζω άμεσο) βασικό μπορεί να παίξει ως αριστερό στοπερ ο κουλιερακης και με την ελευση Κάργα ως τιμιοτατο μπακ απ και ως δεξί στοπερ και ως αριστερό,νομίζω πως ο νασμπεργκ έχει πετύχει αν βγει λίρα 100. Αν είναι απλά ένα τίμιο στοπερ θα είναι λίγο μπέρδεμα η διαχείριση αφού θα υπάρχει η έλλειψη του παίκτη ποιότητας ινγκι και ίσως θα πέσει λίγο απότομα στα βαθειά ο Κουλιερακης.
Αλλά ως εκεί, οι υπερβολές δεν μου αρέσουν,έχεις δίκιο,στη χειρότερη,ένα παιδί με χαμηλό συμβόλαιο είναι , αν δεν κανει θα φύγει νύχτα.