Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από seaman »

Parolos έγραψε:Ναι αλλά ο κύριος Seaman δεν ενημερώνει τον κόσμο ότι ο Larouci σήμερα υπέγραψε 5ετες σε κάποια Τρουά.

Ότι έπρεπε ήταν αυτός. Ένας Βαγκέ στυλ, καλύτερος βέβαια, και μόλις 20 χρονών που άμα σου βγει χτυπάει 15μυρια αξία.

-1 από τα ελεύθερα αριστερά μπακ.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά σήμερα έκλεψα χρόνο και από τη δουλειά για τα μεταγραφικά, αλλά πρέπει να βγάλω και το ψωμί μου :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 28 Ιούλ 2021, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Doomlord4 έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:Το χρημα το φερνουν οι ακαδημιες σου (Γιαννουλης-Τζολης) και το τμημα σκαουτινγκ ως τωρα. Α κ τον Πριγιο ο ιβιτς τον εφερε κ τον μοσχοπουλησες!
Α, επίσης το χρήμα το φέρνουν ΚΑΙ οι προκρίσεις,ξέχασες να το αναφέρεις
Και τις προκρίσεις τις φέρνουν παίκτες όπως Τζόλης και Γιαννούλης
Και μετά έχεις και το χρήμα και τους παίκτες
Και μάλιστα ξέρετε σε τι αξία; Σίγουρα μεγαλύτερη

Πέρυσι από αγαπημένο συμφορουμίτη για Γιαννούλη :D 8-)

Εικόνα

Λίγες μέρες μετά;

ΠΑΟΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ________ 2-1
Γιαννούλης ----> Γκολ και ασίστ
ΠΑΟΚ +5 εκ στα ταμεία του και όνειρα για άλλα 20

Ψέματα

+5 εκ στα ταμεία του ΚΑΙ τον Γιαννούλη

Ψέματα

+5 εκ στα ταμεία του ΚΑΙ τον Γιαννούλη με μεγαλύτερη αξία

Οπότε; Έπρεπε να τον πουλήσουμε με 6;
Και να χαιρόμαστε; (οι κορδελίτσες που λέγαμε)

Συμπέρασμα:

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε είναι οι καταλληλότερες συνθήκες για να πουλήσουμε
Όταν οι πιθανότητες λένε πως έχει ακόμα ανηφόρα ο παίκτης,οι κορδέλες είναι κουβέντα που μας βγάζει από τον σωστό δρόμο
τελικα Doomlord4 διαφωνείς με την πώληση του Τζόλη (με οποιοδήποτε ποσό) ή συμφωνείς;; μπερδεύτηκα
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Luigi Vampa έγραψε:Καλά το ίδιο θα μπορούσε να πει κάποιος για τον Ζαμπα ας πούμε που μετά τη χρονιά του νταμπλ ακουγόταν κάτι για ενδιαφέρον της Πόρτο κ τα 10 μύρια ήταν λίγα. Όπως είπες κ συ οι παράμετροι ειναι πάρα πολλοί κ οι αποφάσεις κρινονται απ τα αποτελέσματα
Φυσικά
Επίσης περιμέναμε 100 μέρες τον Βέρμπλουμ,τον χρυσοπληρώσαμε και τραυματίστηκε πριν προσφέρει οτιδήποτε...

Και όπως έχω ξαναπει,ποτέ δεν ξέρουμε το εναλλακτικό συμπαν
Δεν το συζητώ πως η πώληση Πρίγιοβιτς ήταν η πιο πετυχημένη πώληση ever στην ιστορία του συλλόγου

Δεν το συζητώ!

Σε ένα εναλλακτικό σύμπαν όμως, δεν τον θέλουν οι άραβες και ειναι αυτός που κάνει την διαφορά και μας βάζει στο C.L
(+20 εκ)
10 παραπάνω από το....συμπαν που ζούμε :D
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

seaman έγραψε:
Parolos έγραψε:Ναι αλλά ο κύριος Seaman δεν ενημερώνει τον κόσμο ότι ο Larouci σήμερα υπέγραψε 5ετες σε κάποια Τρουά.

Ότι έπρεπε ήταν αυτός. Ένας Βαγκέ στυλ, καλύτερος βέβαια, και μόλις 20 χρονών που άμα σου βγει χτυπάει 15μυρια αξία.

-1 από τα ελεύθερα αριστερά μπακ.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά σήμερα έκλεψα χρόνο και από τη δουλειά για τα μεταγραφικά, αλλά πρέπει να βγάλω και το ψωμί μου :lol:
Έκλεψες χρόνο απτα μεταγραφικα για τη δουλειά, μάλλον θες να πεις :D
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

theo111 έγραψε:τελικα Doomlord4 διαφωνείς με την πώληση του Τζόλη (με οποιοδήποτε ποσό) ή συμφωνείς;; μπερδεύτηκα
Όπως είχα γράψει και πέρυσι,διαφωνώ (και απορώ πιο πολύ) με την επιθυμία μας να τον πουλήσουμε πριν καν το επιθυμήσει ο ίδιος
Στην περίπτωση του Γιαννούλη,ο παίκτης ήθελε μεταγραφή και οι 6 μήνες που τον κράτησε παραπάνω η ΠΑΕ ήταν επιτυχία
Η κίνηση όμως αυτή περα απ το ότι ήταν για να γίνει, άρα και αποδεκτή δεν μου δημιούργησε συναισθήματα χαράς,αλλά προβληματισμού;
Θα βρούμε κάποιον αντίστοιχο;
Και πότε;

Οι υπόλοιποι με τις κορδέλες,ακόμα δεν πήρα απάντηση

Ευχαριστημένοι με τον αντικαταστάτη,ΣΗΜΕΡΑ;

ΣΗΜΕΡΑ πάντως δεν έχουμε κάποιον
Θα κοστίσει αυτό στην ομάδα;

Ο τζόλης αφού άρχισε να δείχνει σημάδια αποχώρησης,είναι θέμα χρόνου
Πότε όμως;
Φέτος ή του χρόνου;

Δηλαδή όποιος γίνεται παικταράς θα φεύγει όποτε τον συμφέρει, ή όποτε συμφέρει την ομάδα;

Και γιατί να χαρώ όταν θα μου φύγουν 15 γκολ και 10 ασσίστ

Θα χαρώ όταν τα δω απ' τον καινούριο (αν τα δω)

Επίσης theo,με αυτό που έκανες παράθεση,συμφωνείς ή διαφωνείς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 28 Ιούλ 2021, 16:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Εναλλακτικα σύμπαντα στα οποία θα θελα να ζω είναι εκείνα που ο Στοχ το βάλε εκείνο το σουτ με τη Σαλκε λίγο μετα τη ισοφαρηση κ τους Γερμανούς να παίζουν με 10, ο Ιβιτς έβαλε το πέναλτι με τον Άγιαξ (στο 3-3 στην Τούμπα), ο Πελκας έβρισκε λίγο τη μπάλα κ έκανε το 1-2 μεσα τον Αγιαξ (στη σφαγή του 3-2) η' έστω να βάζε το πέναλτι με την Κρασνονταρ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ξύσιμο πληγών λέγεται αυτό!!!
Γάμησέτα,σε λάθος ...σύμπαν ζούμε :D :D
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Doomlord4 έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:Το χρημα το φερνουν οι ακαδημιες σου (Γιαννουλης-Τζολης) και το τμημα σκαουτινγκ ως τωρα. Α κ τον Πριγιο ο ιβιτς τον εφερε κ τον μοσχοπουλησες!
Α, επίσης το χρήμα το φέρνουν ΚΑΙ οι προκρίσεις,ξέχασες να το αναφέρεις
Και τις προκρίσεις τις φέρνουν παίκτες όπως Τζόλης και Γιαννούλης
Και μετά έχεις και το χρήμα και τους παίκτες
Και μάλιστα ξέρετε σε τι αξία; Σίγουρα μεγαλύτερη

Πέρυσι από αγαπημένο συμφορουμίτη για Γιαννούλη :D 8-)

Εικόνα

Λίγες μέρες μετά;

ΠΑΟΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ________ 2-1
Γιαννούλης ----> Γκολ και ασίστ
ΠΑΟΚ +5 εκ στα ταμεία του και όνειρα για άλλα 20

Ψέματα

+5 εκ στα ταμεία του ΚΑΙ τον Γιαννούλη

Ψέματα

+5 εκ στα ταμεία του ΚΑΙ τον Γιαννούλη με μεγαλύτερη αξία

Οπότε; Έπρεπε να τον πουλήσουμε με 6;
Και να χαιρόμαστε; (οι κορδελίτσες που λέγαμε)

Συμπέρασμα:

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε είναι οι καταλληλότερες συνθήκες για να πουλήσουμε
Όταν οι πιθανότητες λένε πως έχει ακόμα ανηφόρα ο παίκτης,οι κορδέλες είναι κουβέντα που μας βγάζει από τον σωστό δρόμο
1ον Εχεις σοβαρο θεμα ακολουθίας σκέψεων. Κλαιγοσουν σαν τη χήρα για τ.δ. για να σου φερει αντάξιους αυτων που θα φύγουν. Αφου σου απαντησα κ σου εξηγησα με 3 προτασεις οτι το τοσο φλεγον θεμα τ.δ. δεν ειναι ονειρωξη του μεσου οπαδου, αλλα αυτα που σου φυτευουν τα ραδια στο κεφαλι κ οτι η παε για μενα τουλαχστον κινείται μια χαρα φετος, πηρα την απαντηση που μ εστειλες παραπανω. Ξαναδιαβασε τι εγραψες κ αν βγαλεις ακρη στειλε μου κ μενα να καταλαβω....
Ξαφνικα πριν ηθελες αλλα τωρα δεν θελεις τ.δ. που θα σου φερνε καλυτερους απο αυτους που ειναι να φυγουν αλλα τωρα δεν θες να τους δωσεις για να παρουμε προκρισεις.... Σου θυμιζει κατι?
ΥΓ ο μεσος οπαδος ηξερε περσι οτι δεν επρεπε να φυγουν οι παιχτες πριν τη προκριση στο τσουλου! Μια χαρα ηξερε!!! Ολοι το φωναζαμε!!! Δυστυχως ειχαμε τ.δ. που τοσο σου χει λειψει κ τα κανε σκατα...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

gergeo4 έγραψε:ακουσα κατι αλλα εξαιρετικά δυσκολο :cry:
Εδώ τα εύκολα είναι δύσκολα
Αλλά ριχτώ να έχουμε να ασχολιόμαστε
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

gergeo4 έγραψε:ακουσα κατι αλλα εξαιρετικά δυσκολο :cry:
Γεννηθήκαμε για τα δύσκολα.

Γιώργο ρίχτο. (όχι Ηλία ρίχτο)
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Doomlord4 έγραψε:
theo111 έγραψε:τελικα Doomlord4 διαφωνείς με την πώληση του Τζόλη (με οποιοδήποτε ποσό) ή συμφωνείς;; μπερδεύτηκα
Όπως είχα γράψει και πέρυσι,διαφωνώ (και απορώ πιο πολύ) με την επιθυμία μας να τον πουλήσουμε πριν καν το επιθυμήσει ο ίδιος
Στην περίπτωση του Γιαννούλη,ο παίκτης ήθελε μεταγραφή και οι 6 μήνες που τον κράτησε παραπάνω η ΠΑΕ ήταν επιτυχία
Η κίνηση όμως αυτή περα απ το ότι ήταν για να γίνει, άρα και αποδεκτή δεν μου δημιούργησε συναισθήματα χαράς,αλλά προβληματισμού;
Θα βρούμε κάποιον αντίστοιχο;
Και πότε;

Οι υπόλοιποι με τις κορδέλες,ακόμα δεν πήρα απάντηση

Ευχαριστημένοι με τον αντικαταστάτη,ΣΗΜΕΡΑ;

ΣΗΜΕΡΑ πάντως δεν έχουμε κάποιον
Θα κοστίσει αυτό στην ομάδα;

Ο τζόλης αφού άρχισε να δείχνει σημάδια αποχώρησης,είναι θέμα χρόνου
Πότε όμως;
Φέτος ή του χρόνου;

Δηλαδή όποιος γίνεται παικταράς θα φεύγει όποτε τον συμφέρει, ή όποτε συμφέρει την ομάδα;

Και γιατί να χαρώ όταν θα μου φύγουν 15 γκολ και 10 ασσίστ

Θα χαρώ όταν τα δω απ' τον καινούριο (αν τα δω)

Επίσης theo,με αυτό που έκανες παράθεση,συμφωνείς ή διαφωνείς;
Φιλε Doomlord4 αν ειναι η υπεραξία του προϊόντος της ακαδημίας να αποφερει το ποσό ρεκορ των 12+ εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της ομάδας και εφόσον αυτό είναι προς το συμφέρον της ομάδας αυτη την χρονική στιγμή είμαι υπέρ. Είναι ένας από τους λόγους που φτιάχτηκαν οι ακαδημίες άλλωστε.
Νομίζω ότι και ο ίδιος ο Τζόλης θέλει να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα φέτος (αν είναι η premier league)

Σε αυτό που ρωτάς, αν θα βρούμε κάποιον αντίστοιχο, θα πρέπει να δώσει τις ευκαιρίες ο Λουτσέσκου τις αντίστοιχες ευκαιρίες στους νέους (Κούτσια πχ.) και να τις αρπάξουν όπως ακριβως έκανε ο Τζόλης πέρυσι
Luigi Vampa

Freewatcher ο Λουτσεσκου ο ίδιος στην πρώτη συνέντευξη τύπου φέτος είπε ότι κάθε μεγάλη ομάδα έχει τεχνικό διευθυντή, δε χρειάζεται να ακούς κανέναν στο ράδιο για να ζητάς τα αυτονοητα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Luigi Vampa έγραψε:Freewatcher ο Λουτσεσκου ο ίδιος στην πρώτη συνέντευξη τύπου φέτος είπε ότι κάθε μεγάλη ομάδα έχει τεχνικό διευθυντή, δε χρειάζεται να ακούς κανέναν στο ράδιο για να ζητάς τα αυτονοητα
Αποψή σου! Δεν ειναι αναγκη να έχω εγω δίκαιο!!! Παντως εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος για το πως τρεχει τα πραγματα ο Λουτσε φετος με τις μεταγραφες σε αντιθεση με τους τεχνικους διευθυνταδες που ειχαμε τελευταια. Κ ειμαι μαλιστα απο αυτους που δεν ενθουσιαστηκαν με τον ερχομο του.
Α κ μην αποκλείεις το ενδεχομενο να ηταν προσυμφωνημενο να στησει μονος του ο Λουτσε την ομαδα φετος κ μετα να ερθει τ.δ. Καποια πραγματα δεν λεγονται μπροστα στις καμερες...
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Το θέμα του ΤΔ κακώς το αναλύσαμε τόσο πολύ. Ο καθένας έχει την άποψή του. Οι άνθρωποι όμως της ομάδας ήταν σαφείς κάθε φορά που ρωτήθηκαν, ότι η παρουσία ΤΔ είναι απαραίτητη και επίσης ότι δεν θα ήθελαν να βιαστούν για να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Το τι λέμε εμείς τώρα, είναι άλλη ιστορία.
Luigi Vampa

Ρε παιδιά τι αποψη μου; Άποψη του προπονητή της ομάδας.. Βάλτε την πρώτη συνέντευξη να την ξανακουσετε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”