Αυτη ειναι η διαφορα μας rene. Οτι καποιοι πιστευουμε πως δεν φταιει η κουραση και η Ευρωπη για το κακο φινις. Ο ΠΑΟΚ ποτε δεν επαιξε καλο ποδοσφαιρο φετος παρα ελαχιστες φορες για αυτο και εγω τουλαχιστον βαρεθηκα να λεω πως δεν πρεπει να διαβαστει λαθος η χρονια.renegade έγραψε:Ερώτηση
Αν για παράδειγμα η ομάδα αποκλείονταν από την Ευρώπη από την Ριέκα και δεν είχε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και έφτανε με ένα παιχνίδι την εβδομάδα να είναι σήμερα με διαφορά από τον τρίτο δεύτερος και 8-10 βαθμούς από τον γαβρο.
Θα ήταν η χρονιά επιτυχημένη?
Είναι εν τέλει τόσο σημαντικό το φίνις για τα συμπεράσματα που βγάζουμε και τις κρίσεις μας?
Σίγουρα πάντως δεν θα υπήρχε η γκρίνια που υπάρχει σήμερα
Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
renegade έγραψε:Ερώτηση
Αν για παράδειγμα η ομάδα αποκλείονταν από την Ευρώπη από την Ριέκα και δεν είχε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και έφτανε με ένα παιχνίδι την εβδομάδα να είναι σήμερα με διαφορά από τον τρίτο δεύτερος και 8-10 βαθμούς από τον γαβρο.
Είναι εν τέλει τόσο σημαντικό το φίνις για τα συμπεράσματα που βγάζουμε και τις κρίσεις μας?
Η ομάδα θα είχε μια φυσιολογική σεζόν για τα κυβικά της ,αν έβγαινε 2η ,είχε συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου και είχε περάσει από τον όμιλο της Ευρώπης.
Το ταβάνι το τρύπησε γιατί για να πάει στον τελικό κυπέλλου έπαιξε 4 ντέρμπι και γιατί αντί για 2 ματς έξτρα στην Ευρώπη έδωσε 6.
Αυτές οι έξτρα επιβαρύνσεις που ήταν πολλές, έκαναν την ομάδα να αδειάσει από ενέργεια αλλά και να βγάλει πολλούς τραυματισμους το ροστερ.
Αποτέλεσμα να αμφισβητείται η 2η θέση και να υπάρχει αυτό το αρνητικό ρεκόρ των 12 αγώνων το οποίο όμως είναι αποτέλεσμα των παραπάνω,άρα για μένα πλασματικό και γιαυτό προσωπικά δε δίνω μεγάλη σημασία.
Όπως για παράδειγμα δεν θα έδινα σημασία αν εχθές κερδίζαμε.
Δε χαίρομαι ούτε γελάω, αλλά δεν θα ζητήσω κεφάλια εξαιτίας αυτού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Κυρ 15 Μάιος 2022, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει αρχίσει να σχηματίζεται μια παγιωμένη αντίληψη ότι ο τωρινός προπονητής του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ακολουθήσει το πλάνο του καινούργιου τεχνικού διευθυντή. Το πώς προκύπτει αυτό είναι ένα ερώτημα που σίγουρα χρειάζεται απάντηση. Μια που καθαρά ποδοσφαιρικά μιλώντας κι από όσα έχουμε δει έως τώρα δεν προκύπτει από πουθενά. Κι αυτό γιατί δεν έχουμε δει κανένα δείγμα της δουλειάς του καινούργιου τεχνικου διευθυντή στο ζήτημα αξιολογήσης των ήδη υπαρχόντων ποδοσφαίριστων. Το ευτύχημα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν είναι ότι η ομάδα εκτός από καλό προπονητή (όπως ακριβώς είχε κι πέρσι) έχει κι έναν άνθρωπο που θα τρέξει τις μεταγραφές. Ο περσινός τραγελαφος δεν πρόκειται να επαναληφθεί η κατάσταση δηλαδή που ο προπονητής κατηγορούσε το τμήμα σκάουτινγκ κι το αντίστροφο γινόταν με διαρροές στα social λιστας με τα ονόματα που είχε απορρίψει ο προπονητής. Τους φόβους για κλείσιμο κανουλας δεν τους συμμερίζομαι σε καμία περίπτωση ήδη μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έδωσε 2,5για τον Πορτογάλο ενεργοποιεί την μεταγραφή σαστρε κι έχει φέρει τον Μποτο κι εγώ δεν ξέρω με πόσα χρήματα. Τώρα μπροστά μας είναι ο τελικός. Παρακαλάτε όλοι μαζί να είναι καλά οι γέροι μας(ναι αυτούς που μερικοί ξεσκίζεται μέρα νύχτα) να γυρίσει κι κανένας αγκουστο κι μαζί με τα άλλα παλικάρια να φέρουμε την κούπα απέναντι στον πιο ύπουλο κι μουλωχτο από όλο το Ποκ
Κάνεις πλάκα Joshua,δε φταίει η κούραση και που εδώ και τέσσερις αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ παίζει αδιάφορα ουσιαστικά παιχνίδια, δε φταίνε οι τραυματισμοί ή η ξεκάθαρη στόχευση του προπονητή στο κύπελλο, δε φταίει ότι 5-6 από το ενεργό ροστερ έχουν πάρει το μήνυμα ότι δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα;
Δηλαδή τι φταίει ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι από εμάς και μας έφτασαν γιατί δε μπορούμε υπό φυσιολογικές συνθήκες να τους κερδίσουμε;
Δηλαδή τι φταίει ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι από εμάς και μας έφτασαν γιατί δε μπορούμε υπό φυσιολογικές συνθήκες να τους κερδίσουμε;
Και επειδή έχω καταλάβει τι εννοείς, δε λέω να μείνουμε με τους ίδιους γιατί είμαστε καλύτεροι από όλους εκτός γαυρου.
Να φέρουμε καλύτερους και επειδή έχουμε καλύτερο προπονητή από όλους να μην αφήσουμε να μας αμφισβητήσει κανένας βαζελος του χρόνου αλλά εμείς να αμφισβητ'ησουμε τα πρωτεία του γαυρου.
Να φέρουμε καλύτερους και επειδή έχουμε καλύτερο προπονητή από όλους να μην αφήσουμε να μας αμφισβητήσει κανένας βαζελος του χρόνου αλλά εμείς να αμφισβητ'ησουμε τα πρωτεία του γαυρου.
-
Η θέση μου όπως κι άλλων για το ρόλο Λουτσέσκου φέτος είναι γνωστή.
Δεν έχει νόημα τώρα να ξύνουμε τις πληγές.
Τραβάμε μια κόκκινη (μαύρη) γραμμή.
Μπροστά μας είναι ένας τελικός στην γαμημένη πόλη τους.
Τα ξεχνάμε όλα. Ούτε γκρίνια ούτε τίποτα.
Όσοι ειμαστε στο οακα συσπειρωμένοι όσο ποτέ για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ ΜΑΣ τα δίνουμε όλα.
20.000 ασπρόμαυροι ταλιμπαν.
20.000 μάο μαο
20.000 ορκ
Δεν κοιτάμε ΤΩΡΑ ούτε Λουτσέσκου, ούτε Μπότο.
ΚΥΠΕΛΟ ΜΟΝΟ.
Δεν έχει νόημα τώρα να ξύνουμε τις πληγές.
Τραβάμε μια κόκκινη (μαύρη) γραμμή.
Μπροστά μας είναι ένας τελικός στην γαμημένη πόλη τους.
Τα ξεχνάμε όλα. Ούτε γκρίνια ούτε τίποτα.
Όσοι ειμαστε στο οακα συσπειρωμένοι όσο ποτέ για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ ΜΑΣ τα δίνουμε όλα.
20.000 ασπρόμαυροι ταλιμπαν.
20.000 μάο μαο
20.000 ορκ
Δεν κοιτάμε ΤΩΡΑ ούτε Λουτσέσκου, ούτε Μπότο.
ΚΥΠΕΛΟ ΜΟΝΟ.
Έτσι ακριβώς είναι.obanebane έγραψε:Η ομάδα θα είχε μια φυσιολογική σεζόν για τα κυβικά της ,αν έβγαινε 2η ,είχε συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου και είχε περάσει από τον όμιλο της Ευρώπης.renegade έγραψε:Ερώτηση
Το ταβάνι το τρύπησε γιατί για να πάει στον τελικό κυπέλλου έπαιξε 4 ντέρμπι και γιατί αντί για 2 ματς έξτρα στην Ευρώπη έδωσε 6.
Αυτές οι έξτρα επιβαρύνσεις που ήταν πολλές, έκαναν την ομάδα να αδειάσει από ενέργεια αλλά και να βγάλει πολλούς τραυματισμους το ροστερ.
Αποτέλεσμα να αμφισβητείται η 2η θέση και να υπάρχει αυτό το αρνητικό ρεκόρ των 12 αγώνων το οποίο όμως είναι αποτέλεσμα των παραπάνω,άρα για μένα πλασματικό και γιαυτό προσωπικά δε δίνω μεγάλη σημασία.
Όπως για παράδειγμα δεν θα έδινα σημασία αν εχθές κερδίζαμε.
Δε χαίρομαι ούτε γελάω, αλλά δεν θα ζητήσω κεφάλια εξαιτίας αυτού.
Αυτή τη στιγμή αυτό που λείπει ( ελπίζω μόνο στις τάξεις των οπαδών και όχι στα πέριξ της ομάδας) είναι η ψυχραιμία.
Υγ Τζόσουα δεν συμφωνώ. Η ομάδα στο καλό της διάστημα πήρε αυτό που άξιζε. Μπορεί να έπαιξε για μεγάλο διάστημα διάστημα στα κόκκινα, μπορεί να έπρεπε κάποιοι παίκτες να υπερβούν τα όρια τους αλλά επουδενί δεν πιστεύω ότι ήμασταν τυχεροί ή ότι το σκουφι έπαιξε ρόλο.
Όπως βέβαια θα διαφωνήσω και με κάποιων που θα το ρίξει στην ατυχία για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.
Όσο για το ωραίο ποδόσφαιρο αυτό είναι σχετικο.
Θυμάμαι σαν χθες που έδιωξαν από την εθνική οι φωστήρες τον Σάντος γιατί η Ελλάδα δεν έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο. Το ωραίο έχει πολλούς παραμέτρους
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Λοιπόν. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς και ούτε με ενδιαφέρει. Το να χαρακτηρίζεις έτσι , θα το γράψω όσο πιο ευγενικά μπορώ, δεν το δέχομαι επουδενί.-toumba5 έγραψε:……….
Αλλα τα τσιράκια εχουν ασυλία προφανώς
Η συγκεκριμένη φράση τον τελευταίο καιρό έχει ειπωθεί πολλές φορές και από τις δυο πλευρές, και προσβάλει τα μάλα τους διαχειριστές του φορουμ!
Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ανεκτικοί και αντικειμενικοί γίνεται! Όμως η συγκεκριμένη φράση έχει ύπαρξη μόνο στη φαντασία σου/σας!
Προειδοποιώ, προσωπικά ως διαχειριστής του φορουμ, πως σε περίπτωση που γραφτεί, έστω εννοηθεί η συγκεκριμένη φραση και τα λοιπά παράγωγα της, ο συγγραφέας θα μας αποχαιρετήσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!!!
Έχει παραγίνει το κακό και αν συνεχιστεί μόνο χειρότερα μπορεί να γίνει. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ!
Ευχαριστώ εκ μέρους της Mod Team.
- iremidynami 4+
Ηταν 1983 αν θυμαμαι καλα, οταν παιδακι του δημοτικου τοτε, εκλαιγα με αναφυλητα, μπρουμητα στο μωσαικο, μετα το τελος του αγωνα με τη μπαγιερν. Εκεινο το βραδυ, που δεν θα ξεχασω ποτε, καταλαβα πως δεν θα μπορεσω ποτε να γινω κατι αλλο πλην ΠΑΟΚ.
Μα πως εγινε αυτο, θα ρωτησουν ισως καποιοι νεοτεροι; δεν πηραμε καποιο τροπαιο εκεινο το βράδυ, ουτε καν μια ονειρικη προκριση, αντιθέτως βιωσαμε εναν οδυνηρό αποκλεισμο.
Ειλικρινα, δεν γνωριζω την απαντηση, δεν ξερω πως λειτούργησε εκεινη η βραδια.
Καθως τα χρονια περνουσαν και μαθαινα και λιγο την ιστορία της ομαδας κ οτι αυτη πρεσβευε (ποντος, προσφυγια, χαμενες πατρίδες), γινονταν ολο και ισχυρότερη μεσα μου η αγαπη για αυτην την ομαδα.
Βλεποντας και τις αδικιες που βιωνε (βρώμικες
διαιτησίες, αθλητικη δικαιοσυνη κλπ) το αίσθημα αυτο γιγαντωνονταν ολο και περισσοτερο.
Τα χρονια περασαν και απο παιδακια γιναμε αντρες, γιναμε μπαμπαδες, τα μωσαικα εγιναν σανιδια και πλακακια.Τιτλοι δεν ηρθανε πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, αντιθετα, ηρθανε πετρινα χρονια, δυσκολα χρονια,
ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΠΑΘΟΣ Κ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Ο ΠΑΟΚ ομορφαινει τη ζωη μου και τοτε και τώρα.
Και με τιτλους και χωρις τιτλους.
Και αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να γινω γαυρος η αεχ η ρουλης γιατι για μενα ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ περισσοτερα πραγματα απο τις κουπες.
Τωρα πρεπει εγω να παρηγορω το μικρο μου γιο που κλαιει οταν χανει η ομαδα μας.
Πρεπει να του μαθω πως δεν εχει τοσο σημασια ο προορισμός, οσο το ταξιδι, ωστε να μαθει να απολαμβανει την καθε του στιγμη.
Γιατι τα συναισθήματα που θα ζήσει κατα τη δειαρκεια του ταξιδιού, δεν θα σβησουν ΠΟΤΕ.
Ειτε με κουπα, ειτε χωρις κουπα στο τελος.
Φιλοι μου, σέβομαι τις γνώμες ολων σας, σκεφτειτε ομως πως έχουμε την τύχη τα τελευταία χρονια να εχει ερθει στην ομαδα μας ενας ανθρωπος που μπορει να την δυμανωσει πολυ.
Τα καλυτερα ειναι μπροστα μας, μην χανετε το ταξίδι γιατι πραγματικά η ζωη ειναι μικρη.
Μα πως εγινε αυτο, θα ρωτησουν ισως καποιοι νεοτεροι; δεν πηραμε καποιο τροπαιο εκεινο το βράδυ, ουτε καν μια ονειρικη προκριση, αντιθέτως βιωσαμε εναν οδυνηρό αποκλεισμο.
Καθως τα χρονια περνουσαν και μαθαινα και λιγο την ιστορία της ομαδας κ οτι αυτη πρεσβευε (ποντος, προσφυγια, χαμενες πατρίδες), γινονταν ολο και ισχυρότερη μεσα μου η αγαπη για αυτην την ομαδα.
διαιτησίες, αθλητικη δικαιοσυνη κλπ) το αίσθημα αυτο γιγαντωνονταν ολο και περισσοτερο.
Τα χρονια περασαν και απο παιδακια γιναμε αντρες, γιναμε μπαμπαδες, τα μωσαικα εγιναν σανιδια και πλακακια.Τιτλοι δεν ηρθανε πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, αντιθετα, ηρθανε πετρινα χρονια, δυσκολα χρονια,
ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΠΑΘΟΣ Κ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Και αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να γινω γαυρος η αεχ η ρουλης γιατι για μενα ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ περισσοτερα πραγματα απο τις κουπες.
Πρεπει να του μαθω πως δεν εχει τοσο σημασια ο προορισμός, οσο το ταξιδι, ωστε να μαθει να απολαμβανει την καθε του στιγμη.
Γιατι τα συναισθήματα που θα ζήσει κατα τη δειαρκεια του ταξιδιού, δεν θα σβησουν ΠΟΤΕ.
Φιλοι μου, σέβομαι τις γνώμες ολων σας, σκεφτειτε ομως πως έχουμε την τύχη τα τελευταία χρονια να εχει ερθει στην ομαδα μας ενας ανθρωπος που μπορει να την δυμανωσει πολυ.
Τα καλυτερα ειναι μπροστα μας, μην χανετε το ταξίδι γιατι πραγματικά η ζωη ειναι μικρη.
+ άπειρα 1926. Απλά respectiremidynami 4+ έγραψε:Ηταν 1983 αν θυμαμαι καλα, οταν παιδακι του δημοτικου τοτε, εκλαιγα με αναφυλητα, μπρουμητα στο μωσαικο, μετα το τελος του αγωνα με τη μπαγιερν. Εκεινο το βραδυ, που δεν θα ξεχασω ποτε, καταλαβα πως δεν θα μπορεσω ποτε να γινω κατι αλλο πλην ΠΑΟΚ.
- abc_o_ karpouzas
μερικες φορες ...καποιοι..εχουν δικαιο που σου την λενε....Parolos έγραψε:Προς πάσα κατεύθυνση για να μην τρελαθούμε κι όλας.Parolos έγραψε: Προσωπική γνώμη, να εξαντλήσει την τριετία no matter what, και έπειτα ο ΠΑΟΚ να βρει πιο σύγχρονο προπονητή. Να προχωρήσουμε κι εμείς σαν ομάδα σε πιο σύγχρονο μοντέλο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν υπαρχει τετοιος προπονητης...οσο ποιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο ποιο γρηγορα θα ερθεις στην πραγματικοτητα του ελληνικου ποδοσφαιρου
ο ρασβαν πριν το αηττητο εχεις ξεχασει τι ακουγε??
δεν υπαρχει...συγχρονο μοντελο...για ομαδα εντος συνορων...για εκτος ο ΠΑΟΚ μια χαρα το παει το εργο...
για αυτο ειναι και η μονη ομαδα με θετικο προσημο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Κυρ 15 Μάιος 2022, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- keep_paokizein
Ο ΠΑΟΚ είχε πιο σύγχρονο προπονητή πριν 2 χρόνια. Δεν τον άντεξε όμως ο οπαδικος οργανισμός, ως μέγας θιασώτης του αναχρονισμού.Parolos έγραψε:Προς πάσα κατεύθυνση για να μην τρελαθούμε κι όλας.Parolos έγραψε: Προσωπική γνώμη, να εξαντλήσει την τριετία no matter what, και έπειτα ο ΠΑΟΚ να βρει πιο σύγχρονο προπονητή. Να προχωρήσουμε κι εμείς σαν ομάδα σε πιο σύγχρονο μοντέλο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
joshua έγραψε:
Α....... Ο ΠΑΟΚ ποτε δεν επαιξε καλο ποδοσφαιρο φετος παρα ελαχιστες φορες για αυτο και εγω τουλαχιστον βαρεθηκα να λεω πως δεν πρεπει να διαβαστει λαθος η χρονια.
τζοσ...
για να παιξει μια ομαδα ...καλα ... πρεπει να κανει προπονησεις κυριως σε τακτικο επιπεδο και να μην εχει τραυματισμους σε θεσεις ....κλειδια...
οταν μια ομαδα παιζει τεταρτη κυριακη ασταματητα δεν μπορει να τα κανει αυτα...
εχεις αγωνα την επομενη αποκατασταση την επομενη κατι σαν προπονηση την επομενη κατι σαν τακτικη προετοιμασια και φευγεις για τον επομενο ....εαν εχεις και εξωτερικο τοτε και η μια απο αυτες μερες χανετε...
μην κοιταμε τα 5 πρωτα πρωταθληματα γιατι και εκει συνηθως οι 4-5 πρωτες ομαδες την παλευουνε...με παικτες εκατομμυριων... οι υπολοιπες ειναι στο ...δικο μας...το επιπεδο...
παρε τους παικτες της λιβερπουλ και βαλτους στην ...νοριτς...και αυτους της νοριτς στην λιβερπουλ...
τι λες να ακουγε ο κλοπ
Μπράβο σου για την παρατηριτικοτητα σου να βρεις την λεξη αυτη μεσα απο πολλα ποστ.Μαυρο Χιονι έγραψε:Λοιπόν. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς και ούτε με ενδιαφέρει. Το να χαρακτηρίζεις έτσι , θα το γράψω όσο πιο ευγενικά μπορώ, δεν το δέχομαι επουδενί.-toumba5 έγραψε:……….
Αλλα τα τσιράκια εχουν ασυλία προφανώς
Η συγκεκριμένη φράση τον τελευταίο καιρό έχει ειπωθεί πολλές φορές και από τις δυο πλευρές, και προσβάλει τα μάλα τους διαχειριστές του φορουμ!
Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ανεκτικοί και αντικειμενικοί γίνεται! Όμως η συγκεκριμένη φράση έχει ύπαρξη μόνο στη φαντασία σου/σας!
Προειδοποιώ, προσωπικά ως διαχειριστής του φορουμ, πως σε περίπτωση που γραφτεί, έστω εννοηθεί η συγκεκριμένη φραση και τα λοιπά παράγωγα της, ο συγγραφέας θα μας αποχαιρετήσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!!!
Έχει παραγίνει το κακό και αν συνεχιστεί μόνο χειρότερα μπορεί να γίνει. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ!
Ευχαριστώ εκ μέρους της Mod Team.
Μονο που η ικανότητά σου αυτή ειναι παει μονοπατα ως συνήθως.
Δεν πρόσεξες καθολου οτι ο συνοπαδος χαρακτήριζε, οπως συνεχως κάνει το τελευταίο διάστημα με οσους εχουν διαφορετικη άποψη απο αυτον, τον Parolo με τρόπο άκομψο να πω.
Βέβαια θα σπευσεις να πεις οτι απλά δεν το είδες.
Επειδή ωστοσο το κανει συνεχώς, οι δικαιολογίες κάποια στιγμή πρέπει να παυσουν ώστε να μην υπάρχει το αίσθημα της ασυλίας για κάποιους.
Και συνήθως ειναι για αυτούς που τα βλεπουν ολα καλα ολα ανθηρα.
-
abc karpouza,
παω να προσευχηθω σε εκκλησια,σε τζαμι,σε εβραικη συναγωγη,στον ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ κλπ ,να εχουνε καλα τον τζενεραλ ,γιατι χωρις αυτον την γα.......με.
Η αναλυση σου περι τεταρτης-κυριακης πρεπει να διδασκετε σε σεμιναρια προπονητικης.
Θα την μεταφρασω στα γερμανικα και θα την στειλω στην σχολη προπονητων της ΚΟΛΩΝΙΑΣ.
παω να προσευχηθω σε εκκλησια,σε τζαμι,σε εβραικη συναγωγη,στον ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ κλπ ,να εχουνε καλα τον τζενεραλ ,γιατι χωρις αυτον την γα.......με.
Η αναλυση σου περι τεταρτης-κυριακης πρεπει να διδασκετε σε σεμιναρια προπονητικης.
Θα την μεταφρασω στα γερμανικα και θα την στειλω στην σχολη προπονητων της ΚΟΛΩΝΙΑΣ.