ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Με βαση απο αυτα που εχουν ακουστει δηλαδη 26 χρονων περιπου , 100 συμμετοχες , οτι παιζει μπουντεσλιγκα και λατινοαμερικανος πιο πολυ μου κανει γι αυτον ..συν οτι παιζει βολφσμπουργκ
https://www.transfermarkt.com/paulo-ota ... saison=ges
https://www.transfermarkt.com/paulo-ota ... saison=ges
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Σάβ 16 Ιαν 2021, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ https://www.transfermarkt.com/ailton/pr ... ler/283863 της Στουτγάρδης διαπραγματευεται προκειμένου να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Ολαφ Ρέμπε...
Παρότι οι εξελίξεις φαίνεται να με προλαβαίνουν θα πω, αφού το έγραφα, ότι:
Ο Ρέις είναι πολύ περίεργη περίπτωση και δεν έχω καταλάβει και τι θέλει και ο ποδοσφαιριστής. αξίζει να το προσπαθήσουμε, αλλά μπορεί και να μπλέξουμε και εξηγούμαι:
-Όταν του κόπηκε η μεταγραφή στο γαύρο αρνήθηκε να αγωνιστεί και τον απέβαλαν από την Ομάδα. Έκτοτε δεν ξαναέπαιξε.
- Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και φαίνεται να δείχνει διάθεση να περιμένει μέχρι τότε.
-Υπήρξαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι έχει προσύμφωνο με το γαύρο. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να ισχύει. Και δεν λέει κάτι η απόκτηση του Μολδαβού, καθώς το καλοκαίρι θα χρειαστεί και πιο έμπειρο μπακ. Μέχρι στιγμής πάντως το συμβόλαιο του αειθαλούς Χολέμπας δεν το έχει ανανεώσει.
Ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να έχει εμπλοκή στις συζητήσεις της Άβε με την Σπορτινγκ. Η οποία Άβε περισσότερο καίγεται να πάρει δανεικούς, καθώς με συμβόλαιο που λήγειτον Ιούνιο τι να ζητήσει να πάρει? Και το θέμα το έχει στο δεξί άκρο (ένα μπακ έχει ενεργό) και όχι στο αριστερό.
- Μια χαρά θα ήταν μια τράμπα με τον Ροντρίγκο και να είχαμε ένα σχήμα με Ρέις - Περρέιρα αριστερά και Βιέρι - Λύρατζη δεξιά. Και Κρέσπο - Μιχαηλίδη, που μπορούν να βοηθήσουν στα άκρα αν παρουσιαστεί (χτύπα ξύλο) ανάγκη. Θα το έβλεπα πολύ ορθολογικό σχήμα μέχρι το καλοκαίρι που θα πας και για βασικό δεξί μπακ. Βέβαια αυτό σημαίνει απόκτηση του Ρέις. Το λέω πάντα σε σχέση με το θέμα Γιαννούλη, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα εκεί.
Ο Ρέις είναι πολύ περίεργη περίπτωση και δεν έχω καταλάβει και τι θέλει και ο ποδοσφαιριστής. αξίζει να το προσπαθήσουμε, αλλά μπορεί και να μπλέξουμε και εξηγούμαι:
-Όταν του κόπηκε η μεταγραφή στο γαύρο αρνήθηκε να αγωνιστεί και τον απέβαλαν από την Ομάδα. Έκτοτε δεν ξαναέπαιξε.
- Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και φαίνεται να δείχνει διάθεση να περιμένει μέχρι τότε.
-Υπήρξαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι έχει προσύμφωνο με το γαύρο. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να ισχύει. Και δεν λέει κάτι η απόκτηση του Μολδαβού, καθώς το καλοκαίρι θα χρειαστεί και πιο έμπειρο μπακ. Μέχρι στιγμής πάντως το συμβόλαιο του αειθαλούς Χολέμπας δεν το έχει ανανεώσει.
Ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να έχει εμπλοκή στις συζητήσεις της Άβε με την Σπορτινγκ. Η οποία Άβε περισσότερο καίγεται να πάρει δανεικούς, καθώς με συμβόλαιο που λήγειτον Ιούνιο τι να ζητήσει να πάρει? Και το θέμα το έχει στο δεξί άκρο (ένα μπακ έχει ενεργό) και όχι στο αριστερό.
- Μια χαρά θα ήταν μια τράμπα με τον Ροντρίγκο και να είχαμε ένα σχήμα με Ρέις - Περρέιρα αριστερά και Βιέρι - Λύρατζη δεξιά. Και Κρέσπο - Μιχαηλίδη, που μπορούν να βοηθήσουν στα άκρα αν παρουσιαστεί (χτύπα ξύλο) ανάγκη. Θα το έβλεπα πολύ ορθολογικό σχήμα μέχρι το καλοκαίρι που θα πας και για βασικό δεξί μπακ. Βέβαια αυτό σημαίνει απόκτηση του Ρέις. Το λέω πάντα σε σχέση με το θέμα Γιαννούλη, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 16 Ιαν 2021, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να αγοράσει το στόμα σου ρε φίλε, Ματίς για άλλο 1,5 χρόνο στα δεξιά, Βιερίνια αριστερά και ο Περρειρα να πάρει συμμετοχές και το καλοκαίρι με το καλό να βρούμε έναν Περρειρα για τα δεξιά.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Οσο αφορα το θεμα μπακ γιατι πρεπει να καιμε το μυαλο μας?
Η λυση ειναι μπροστα στα ματια μας. ΜΑΤΟΣ επιστροφη στα δεξια
και Βιειρινια στα αριστερα. Με εναλλακτικες Ροντριγκο και Περειρα.
Ευκολα, σιγουρα,καλυτερα, φθηνα! Το καλοκαιρι βλεπουμε.
Και με δυο χαφαρες δανεικους παμε και για τιτλο ακομη και φετος....
στοχος του ρουλη ηταν το καλοκαιρι αυτοςΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ https://www.transfermarkt.com/ailton/pr ... ler/283863 της Στουτγάρδης διαπραγματευεται προκειμένου να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Ολαφ Ρέμπε...
- buffalobill4
Όχι άλλους βραζιλιάνους. Ας στραφούμε σε Αργεντινούς ουρουγουανους Κολομβιανους. Δεν μας πάνε οι βραζιλιάνοι οι λάτιν πιο εύκολα εγκλιματιζονται στην Ελλάδα. Όπως και οι Αφρικανοί. Τώρα που είπα Αφρικανοί αυτήν η ψυχή ο λουμ της Πόρτο που δεν παίζει καθόλου δεν μας κάνει εμάς;
Καλημέρα
Αν γίνει κάνα ντιλ με παλμειρας κ ντουγκλας ειλικρινά ο αμπελ έδωσε ότι μπορούσε στον σύλλογο, μέχρι κ βαρίδια ξεφορτωνόμαστε με αυτόν
Μιλάω σοβαρά
Μακαρι
Αν γίνει κάνα ντιλ με παλμειρας κ ντουγκλας ειλικρινά ο αμπελ έδωσε ότι μπορούσε στον σύλλογο, μέχρι κ βαρίδια ξεφορτωνόμαστε με αυτόν
Μιλάω σοβαρά
Μακαρι
Σιγά μην πάρουμε παίκτη, σχεδόν βασικό, από τη Wolfsburg στα 26 του.
Δεν μ αρέσει καθόλου αυτός ο Ρέις απ τα λίγα που είδα. Μου φάνηκε αργός χωρίς ξεπέταγμα. Μπακ για ομάδα που παίζει πιο αμυντικά.
- sourmenetes
- Moderator
Που γράφτηκε αυτό;;Mitsospaoki4 έγραψε:Συμφωνήσαμε με την ομάδα του λέει, μένει να συμφωνήσουμε με αυτόν
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν περιμένω πολλά αυτή τη μεταγραφική περίοδο, για αριστερό μπακ συμφωνώ με τη λογική του Joshua. Αυτό που θέλω είναι προεργασία σε στόχους για το καλοκαίρι σε τερματοφύλακα, κεντρικό χαφ και επιθετικό.
- bersekeros
Κοίτα, σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν Κουβεντίδης και Τσαλγατίδης στη Forza , μάλλον αυτόν κοιτάνε, γιατί τον κοιτούσαν και το καλοκαίρι και δεν έχει παίξει καθόλου (μία εμφάνιση) ο Joshua Brenet στην Hofenheim.joshua έγραψε:Σας αρεσει δεν σας αρεσει τον joshua θα παρουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 16 Ιαν 2021, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτο που μαλλον τρομαζει ολους αυτους που γκρινιαζουν ασταματητα, ειναι πως δεν αντιλαμβανονται την χρονια ως μεταβατική αλλά ως μία απο τις πολλές που πιθανόν να έρθουν. Και αυτό διότι δεν εμπιστευονται προφανως τον διοικητικο μηχανισμο της ομαδας σε θεματα εντοπισμου παιχτων και σωστης ενισχυσης της ομαδας. Αν η ΠΑΕ ειχε δωσει δειγματα ορθολογικης καταστρωσης μεταγραφικου και ευρυτερου αγωνιστικου πλανου, δεν νομιζω οτι θα γκρινιαζε κανεις.omerta76 έγραψε:Το να κάθεσαι όλη την ώρα να γκρινιάζεις και να πρηζεις όλους τους άλλους που μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη, πάλι δεν το καταλαβαίνω.Gospi έγραψε:Μονο σε μας παρατηρειται το φαινομενο να φταιει ο κοσμος που γκρινιαζει και οχι οι διοικουντες...JohnDag έγραψε:Γεγονος 1: Ο ΠΑΟΚ μεχρι πριν 6 μήνες είχε για φουλ μπακ Ματος, Βιειρινια και Γιαννούλη. 3 παιχταράδες.
Γεγονος 2: Ο ΠΑΟΚ του Ιανουάριο του 2021 έχει μείνει με έναν Βιειρινια να παλεύει οσο μπορεί (ποσο ακόμα, 35 έφτασε ο άνθρωπος) και τους Ροδριγκο, Περειρα. Και ο πρώτος υποψήφιος για να ρθει είναι ένας 29χρονος Αργεντινός από τον Βόλο.
Εδω, λοιπόν, υπάρχει θέμα. Αν κάποιοι δεν θέλετε να το δείτε, δικαιωμα σας. Αυτό δεν αλλάζει όμως το γεγονός.
Τα ΠΑΟΚ θα είμαστε και με βροχές και χιονια τα ακούω βερεσέ. Προφανως, και είναι δεδομένο αυτο.
Από την άλλη δεν γίνεται για την ξεκάθαρη ποιοτική υποβάθμιση του ροστερ να φταινε παλι αυτοί που γκρινιάζουν.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να γκρινιαζε ο κοσμος αδικα να το δεχθω, αλλα να εισαι 4ος, να παρακολουθεις τον μεταγραφικό παραλογισμο της ομαδας και να σου φταιει ο οπαδος π γκρινιαζει, είναι κατι π χρηζει ερευνης...
Εδω και εναμιση χρονο εχει χαθει καθε εννοια ποδοσφαιρικης λογικης και εμεις εδω μεσα πλακωνομαστε μεταξυ μας επειδη καποιοι τολμαν να κραξουν ή να γκρινιαξουν...
Ας δειξει η ΠΑΕ σημαδια βελτίωσης και οργανωσης και μετα ξαναμετριομαστε να δουμε ποιοι ειμαστε κομολεξικοι και ποιοι ψαχνομαστε για να γκρινιαξουμε.
Μεχρι τοτε δεν νομιζω πως αξιζει να μαλωνουμε μεταξυ μας γ αυτο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπου έλεος, ναι έπεσε η ποιότητα , ναι είμαστε σε μεταβατική χρονια , ναι ο Ιβάν δείχνει να κάνει υπομονή με τα σιχαματα της Τρούμπας και της κυβέρνησης ΑΛΛΑ Ώπα ρε φίλε.
Με απλα λογια, κανεις δεν πιστευει οτι ειναι ικανοι να αντικαταστησουν σωστα αυτους που φευγουν και αυτο ειναι το τρομαχτικο.
Ας το ανατρεψουν στην πραξη για να κλεισουν στοματα!