Όλα σε έναν τορβα να μην τα βάζουμε!!!klainmein έγραψε:Ο Βαρελα βγήκε και είπε το καλοκαίρι "Δεν με ενδιαφέρουν τα συμβόλαια, αν πρόκειται να είμαι προβλημα για τον ΠΑΟΚ, φεύγω σαν φίλος πάνω από όλα".
Οπότε ήξερε τί παίζεται, ήξερε ότι υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια και ξεκαθάρισε τη θέση του.
Ο Βιερινια και ο Ματος;;; Πού είναι; Βλέπεις τον Πελκα και τον Γιαννούλη και είναι ευτυχισμένοι που περάσανε την Μπενφικα. Θα έφευγε ο Πελκας από τον ΠΑΟΚ, θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ τέτοιο ματς και δε θα έβγαζε ποστ αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ;
Λυπάμαι πολύ για αυτούς τους 2 γιατί τους θεωρούσα κολώνες του ΠΑΟΚ...
Ο Τακολα, ο Λινο και ο Μουσλι δεν έζησαν τόσα και ακόμη με τον ΠΑΟΚ ασχολούνται από την άλλη άκρη της γης,
ο Βιερινια και ο Ματος πανηγύρισαν τουλάχιστον;
Δεν είναι κακία, πίκρα είναι.
sorry για το off-topic
1)Για την κατάσταση εντός ομάδος δε φταίει ούτε μόνο ο βιειρινια, ούτε μόνο ο Μάτος, ούτε μόνο ο Μαουριτσιο. Φταίνε όλοι αυτοί αλλά φταίνε και όλοι οι υπόλοιποι! Και μαζί με τους αρχηγούς φταίει και ο προπονητής που δεν μπόρεσε να κουμαντάρει το καράβι, όπως και ο καρυπιδης και ο μπρανκο και η διοίκηση! Ομάδα δεν είσαι μόνο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο! Είσαι και στα χαστούκια!
2) Εχουμε σκεφτεί ότι αν μίλαγε ο αντελινο(λέγοντας είτε αλήθειες είτε ψέματα) ο ΠΑΟΚ θα ήταν χαμένος;; 1000%
Η υπόθεση σαλπιγγιδη δε δίδαξε κανέναν;; η υπόθεση Γκαρσία;;
Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη που θα χωριζομασταν για μια ακόμα φορά σε στρατόπεδα.
3)φαγωθηκανε πολλοί για το ότι δεν έβγαλε κάποιο ποστ στο ινστα ή στο φβ;; ποτέ το χε ξανακάνει ο Αντελινο αυτό όσο δεν ήταν στον ΠΑΟΚ;; Και όσο κάποιος το βλέπει από τη θετική πλευρά, εγώ σα διοίκηση μπορεί να το βλέπω σα γλύψιμο.
4)επειδη προσωπικά δεν έβγαλα συμπέρασμα του ποιος φταίει(άκουσα πολλά σενάρια) δεν μπορώ κατηγορήσω παίκτες που δώσανε και παιχτικα και εξωγηπεδικα.
Για μένα πέρυσι έγινε ένα μεγάλο λάθος με το ροστερ και οι παίκτες αποδομηθηκαν στα μάτια του κόσμου. Δυστυχώς!
Δεν άξιζε αυτό το τέλος.
5)συναισθηματισμος και ρομαντισμός θα υπάρχει πάντα για κάποιους παίκτες! Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους! Καλό θα είναι όταν ζυγίζουμε κάτι να βάζουμε όλα τα δεδομένα στη ζυγαριά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk