Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από sourmenetes »

klainmein έγραψε:Ο Βαρελα βγήκε και είπε το καλοκαίρι "Δεν με ενδιαφέρουν τα συμβόλαια, αν πρόκειται να είμαι προβλημα για τον ΠΑΟΚ, φεύγω σαν φίλος πάνω από όλα".

Οπότε ήξερε τί παίζεται, ήξερε ότι υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια και ξεκαθάρισε τη θέση του.
Ο Βιερινια και ο Ματος;;; Πού είναι; Βλέπεις τον Πελκα και τον Γιαννούλη και είναι ευτυχισμένοι που περάσανε την Μπενφικα. Θα έφευγε ο Πελκας από τον ΠΑΟΚ, θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ τέτοιο ματς και δε θα έβγαζε ποστ αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ;
Λυπάμαι πολύ για αυτούς τους 2 γιατί τους θεωρούσα κολώνες του ΠΑΟΚ...
Ο Τακολα, ο Λινο και ο Μουσλι δεν έζησαν τόσα και ακόμη με τον ΠΑΟΚ ασχολούνται από την άλλη άκρη της γης,
ο Βιερινια και ο Ματος πανηγύρισαν τουλάχιστον;
Δεν είναι κακία, πίκρα είναι.
sorry για το off-topic
Όλα σε έναν τορβα να μην τα βάζουμε!!!

1)Για την κατάσταση εντός ομάδος δε φταίει ούτε μόνο ο βιειρινια, ούτε μόνο ο Μάτος, ούτε μόνο ο Μαουριτσιο. Φταίνε όλοι αυτοί αλλά φταίνε και όλοι οι υπόλοιποι! Και μαζί με τους αρχηγούς φταίει και ο προπονητής που δεν μπόρεσε να κουμαντάρει το καράβι, όπως και ο καρυπιδης και ο μπρανκο και η διοίκηση! Ομάδα δεν είσαι μόνο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο! Είσαι και στα χαστούκια!

2) Εχουμε σκεφτεί ότι αν μίλαγε ο αντελινο(λέγοντας είτε αλήθειες είτε ψέματα) ο ΠΑΟΚ θα ήταν χαμένος;; 1000%
Η υπόθεση σαλπιγγιδη δε δίδαξε κανέναν;; η υπόθεση Γκαρσία;;
Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη που θα χωριζομασταν για μια ακόμα φορά σε στρατόπεδα.

3)φαγωθηκανε πολλοί για το ότι δεν έβγαλε κάποιο ποστ στο ινστα ή στο φβ;; ποτέ το χε ξανακάνει ο Αντελινο αυτό όσο δεν ήταν στον ΠΑΟΚ;; Και όσο κάποιος το βλέπει από τη θετική πλευρά, εγώ σα διοίκηση μπορεί να το βλέπω σα γλύψιμο.

4)επειδη προσωπικά δεν έβγαλα συμπέρασμα του ποιος φταίει(άκουσα πολλά σενάρια) δεν μπορώ κατηγορήσω παίκτες που δώσανε και παιχτικα και εξωγηπεδικα.

Για μένα πέρυσι έγινε ένα μεγάλο λάθος με το ροστερ και οι παίκτες αποδομηθηκαν στα μάτια του κόσμου. Δυστυχώς!

Δεν άξιζε αυτό το τέλος.

5)συναισθηματισμος και ρομαντισμός θα υπάρχει πάντα για κάποιους παίκτες! Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους! Καλό θα είναι όταν ζυγίζουμε κάτι να βάζουμε όλα τα δεδομένα στη ζυγαριά!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Γέρος έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, ποσότητα, εμπειρία, ταλέντο. Ηρεμία δεν έχει.
Κακά τα ψέματα αδέλφια, η ομάδα σιγοβράζει ελπίζω να εκτονωθεί ανώδυνα αυτή η εσωτερική πίεση. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κύριοι υπαίτιοι δεν είναι οι τεχνικοί ταγοί (Προπονητής, ΤΔ,...). Διότι ποιος αμειβόμενος έχει την δύναμη να απαξιώνει ή να παραγκωνίζει περιουσιακά στοιχεία του επενδυτή, ακόμη και αν έχει προσβληθεί με τον πιο χυδαίο τρόπο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης; Φυσικά θα μπορούσε να γίνει σε μια περίπτωση. Αλλά όχι σε τόσες πολλές. Εδώ σε λίγο οι παίκτες θα κρύβουν στο βιογραφικό τους ότι είναι Πορτογαλόφωνοι. Αν δε έχουν την ατυχία το μικρό τους όνομα να είναι Leo ή Andre αφήστε το...
Σας παρακαλώ πολύ πιστέψτε το δεν γκρινιάζω. Είμαι ραμολιμέντο, ναι. Στα 71 έχω σχεδόν ξεπεράσει όλα τα πάθη μου, ναι. Το πάθος μου όμως για τον ΠΑΟΚ δυστυχώς με τρώει σαν σαράκι και θα το πάρω στο χώμα. Μακάρι να μπορούσα να το ξεπεράσω, δυστυχώς δεν μπορώ.
Από αυτή την οπτική γωνία γράφω. Φυσικά χαίρομαι με τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται και μάλιστα σαν μικρό παιδί. Αλλά Αδέλφια μου δεν είναι σοβαρά πράγματα στο και δέκα να έρχονται ποδοσφαιριστές άρον-άρον, με ιδιωτικές πτήσεις, με την ψυχή στο στόμα να δηλωθούν στη λίστα. Και από την άλλη να εξαφανίζονται ποδοσφαιριστές ποιοτικοί, μπολιασμένοι στην ομάδα, που αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Και δυστυχώς όχι ένας ή δύο.
Δεν θέλω κανένας να μου αποδείξει την δύναμη του. Ξέρω πολύ καλά ποιος την έχει. Δεν θέλω κανένας να με πείσει τι παικταράδες φέρνει, δεν θέλω να μπω στην λογική του "τρεις το λάδι, τρείς το ξύδι, πέντε το ξυδόλαδο", δεν είμαι μπακαλάκος.
Είμαι οπαδός και θέλω όταν τελειώσουν τα 2 παιχνίδια να μην υποφέρω, ούτε ο 12χρονος εγγονός μου να κλαίει.
Σας παρακαλώ Κύριοι της Διοίκησης ηρεμήστε την ομάδα. Τις μεγάλες αλλαγές η Ιστορία τις ονόμασε μεταρρυθμίσεις, τις βίαιες αλλαγές αυταρχισμό.
Γέρος έγραψε:Αδέλφια μου μακριά από μένα οποιουδήποτε τύπου ταύτιση, προτίμηση, υπεράσπιση κάποιων έναντι άλλων, υφέρπων δόλος μακριά, μακριά...
Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν διαβάζω τίποτα, δεν ενημερώνομαι από κανέναν μόνον από εδώ μέσα, όσα καταλαβαίνω. Γιατί μερικά δύσκολα τα καταλαβαίνω, το ομολογώ. Παράδειγμα, έκανα 2 μέρες να καταλάβω τι έχει η φανέλα με το νούμερο 14 που αρκετοί σχολίαζαν αρνητικά. Άσχετος.
Αδέλφια 71 χρόνια είναι πολλά, δεν γνωρίζω τα νέα ήθη. Μου έλεγαν οι γιοί μου πατέρα τι ομάδα είσαι και τρελαινόμουν. -Ρε κωλόπαιδα τι ομάδα είμαστε. -Όχι ρε πατέρα στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Αγγλία, στην Ιταλία, -Παντού ΠΑΟΚ είμαι ρε, τι καινούργιες μαλακίες είναι αυτές, ο ΠΑΟΚ είναι σαν την ομάδα αίματος, παντού είναι το ίδιο.
Σας διαβεβαιώ δεν έχω κανενός είδους ταύτιση, ΚΑΝΕΝΟΣ, πόσο μάλλον προσωπολατρία.
Αγαπώ μόνον τον ΠΑΟΚ, κανέναν άλλον. Ευχαριστώ τον Ιβάν και τον αναγνωρίζω ολόψυχα σαν τον σωτήρα του ΠΑΟΚ. Απλά κάποια πράγματα με στεναχωρούν. Όχι γιατί σκέφτομαι την επένδυση του Ιβάν, όχι γιατί μεγαλοποιώ την προσφορά ΚΑΝΕΝΟΣ ποδοσφαιριστή. Αλλά γιατί, μάρτυς μου ο Θεός, φοβάμαι μην ξεφύγουν τα πράγματα και την πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Να χαθούν να χάνονται όλοι (εκτός Ιβάν), ο ΠΑΟΚ να είναι καλά. Δεν είναι καλό το κλίμα στην ομάδα Αδέλφια, πρέπει να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Ζητώ συγνώμη από όσους Αδελφούς πίκρανα, "σκανδάλισα", μπέρδεψα, το 'χω ξανακάνει εδώ μέσα εντελώς αδίκως.
Ένα πράγμα πιστέψτε σας παρακαλώ πολύ, τίποτα δεν κάνω με υστεροβουλία, πολύ πιθανόν από γερο-ξεκούτιασμα.

Υ.Γ. Αρχηγοί του Forum σας παρακαλώ μην με διώξετε, δεν έχω που να πάω.
Τί λες Γέρο που θα φύγεις από το φόρουμ?
Και ποιοί θα μείνουν?
Πλάκα μας κάνεις?
Μην ακούς κανέναν και τίποτα..!

Επίσης δε λέγεται προσωπολατρεία λέγεται ρομαντισμός.. αν χαθεί και αυτός, που όπως βλέπω δεν κυριαρχεί και πολύ.. χαθήκαμε ομαδικώς.

Παρεμπιπτόντως ο Τάγμα έφυγε? (εκτός αν κάπου κάπου γράφει και δεν τον παίρνω πρέφα)

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

bersekeros έγραψε:Και μετά κάτι Ρωσίδες! :mrgreen:
τι; πηρε και Ουαρντα αποστολη;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

sic-4 έγραψε:
bersekeros έγραψε:Και μετά κάτι Ρωσίδες! :mrgreen:
τι; πηρε και Ουαρντα αποστολη;
Αυτος πηγε μονος του. Ιγκογκνιτο. Ντεμεκ να υποστηριξει την ομαδα και ετσι.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Γέρος έγραψε:Αδέλφια μου μακριά από μένα οποιουδήποτε τύπου ταύτιση, προτίμηση, υπεράσπιση κάποιων έναντι άλλων, υφέρπων δόλος μακριά, μακριά...
Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν διαβάζω τίποτα, δεν ενημερώνομαι από κανέναν μόνον από εδώ μέσα, όσα καταλαβαίνω. Γιατί μερικά δύσκολα τα καταλαβαίνω, το ομολογώ. Παράδειγμα, έκανα 2 μέρες να καταλάβω τι έχει η φανέλα με το νούμερο 14 που αρκετοί σχολίαζαν αρνητικά. Άσχετος.
Αδέλφια 71 χρόνια είναι πολλά, δεν γνωρίζω τα νέα ήθη. Μου έλεγαν οι γιοί μου πατέρα τι ομάδα είσαι και τρελαινόμουν. -Ρε κωλόπαιδα τι ομάδα είμαστε. -Όχι ρε πατέρα στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Αγγλία, στην Ιταλία, -Παντού ΠΑΟΚ είμαι ρε, τι καινούργιες μαλακίες είναι αυτές, ο ΠΑΟΚ είναι σαν την ομάδα αίματος, παντού είναι το ίδιο.
Σας διαβεβαιώ δεν έχω κανενός είδους ταύτιση, ΚΑΝΕΝΟΣ, πόσο μάλλον προσωπολατρία.
Αγαπώ μόνον τον ΠΑΟΚ, κανέναν άλλον. Ευχαριστώ τον Ιβάν και τον αναγνωρίζω ολόψυχα σαν τον σωτήρα του ΠΑΟΚ. Απλά κάποια πράγματα με στεναχωρούν. Όχι γιατί σκέφτομαι την επένδυση του Ιβάν, όχι γιατί μεγαλοποιώ την προσφορά ΚΑΝΕΝΟΣ ποδοσφαιριστή. Αλλά γιατί, μάρτυς μου ο Θεός, φοβάμαι μην ξεφύγουν τα πράγματα και την πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Να χαθούν να χάνονται όλοι (εκτός Ιβάν), ο ΠΑΟΚ να είναι καλά. Δεν είναι καλό το κλίμα στην ομάδα Αδέλφια, πρέπει να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Ζητώ συγνώμη από όσους Αδελφούς πίκρανα, "σκανδάλισα", μπέρδεψα, το 'χω ξανακάνει εδώ μέσα εντελώς αδίκως.
Ένα πράγμα πιστέψτε σας παρακαλώ πολύ, τίποτα δεν κάνω με υστεροβουλία, πολύ πιθανόν από γερο-ξεκούτιασμα.

Υ.Γ. Αρχηγοί του Forum σας παρακαλώ μην με διώξετε, δεν έχω που να πάω.
Πριν σου έγραψα Γερό ότι το ποστ ήταν πολύ ΠΑΟΚ ... και αυτό είναι πολύ ΠΑΟΚ επίσης

Με την ουσία των γραφομένων σου και στο προηγούμενο μήνυμα δεν συμφωνούσα. Γιατί και για εμένα η ομάδα είναι πάνω από όλα και γιατί αυτό που γίνεται αυτή την περίοδο στην ομάδα μας θεωρώ ότι κινείται μετά από χρόνια στην σωστή κατεύθυνση.

Αλλά τίποτα από όλα αυτά που πιστεύω δεν θα με εντυπωσίαζε παραπάνω από τον τρόπο που σκεφτεσε και νοιώθεις τον ΠΑΟΚ. Για αυτό έγινα ΠΑΟΚ και έτσι τον σκέφτομαι και εγώ.

Υπος.
Διάβασα ότι έγραψε κι ο Σερά που είχα να τον διαβάσω καιρό ... χάρηκα που τον διάβασα
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Έφερα αναστάτωση από το τίποτα, ζητώ συγνώμη.

Θα πω ανοικτά τι φοβάμαι και δεν θα ξαναμιλήσω για το θέμα αυτό ποτέ, ήδη καταχράστηκα την υπομονή των αρχηγών.

Ένα σάπιο μήλο μέσα στο σάκο πρέπει αμέσως να απομακρυνθεί, μόλις εντοπισθεί, γιατί θα σαπίσουν και τα άλλα. 100 γερά μήλα δεν θεραπεύουν ένα σάπιο.

Ζητώ πάλι συγνώμη από όλους σας. Να ξέρετε ότι πραγματικά σας νιώθω σαν Αδέλφια και σαν Παιδιά μου.
:pano:
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Γέρος έγραψε:Έφερα αναστάτωση από το τίποτα, ζητώ συγνώμη.

Θα πω ανοικτά τι φοβάμαι και δεν θα ξαναμιλήσω για το θέμα αυτό ποτέ, ήδη καταχράστηκα την υπομονή των αρχηγών.

Ένα σάπιο μήλο μέσα στο σάκο πρέπει αμέσως να απομακρυνθεί, μόλις εντοπισθεί, γιατί θα σαπίσουν και τα άλλα. 100 γερά μήλα δεν θεραπεύουν ένα σάπιο.

Ζητώ πάλι συγνώμη από όλους σας. Να ξέρετε ότι πραγματικά σας νιώθω σαν Αδέλφια και σαν Παιδιά μου.
:pano:
Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μετά τον δανεισμό του Βαγκέ, σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ καλή λύση να πάρουμε και έναν ποιοτικό δανεικό επιθετικό, και ας μην έχει ρήτρα. Να υπάρχει ανταγωνισμός με τον Τσόλακ, αλλά και μείωση του αγωνιστικού ρίσκου σε μια τόσο κομβική θέση (αν δε σου βγει ο ένας, να σου βγει ο άλλος). Ο Σφιντέρσκι μπορεί να πάει αλλού δανεικός. Γενικά μου άρεσε που το έκανε επιτυχώς η αεκ, ενώ ο Ιβάν είναι ικανός να πληρώνει και ρήτρες εφόσον ένας ποδοσφαιριστής εντυπωσιάσει. Χρωστάω επίσης να δώσω τα συγχαρητήρια για την Επιλογή του Τσόλακ. Είναι το στιλ επιθετικού που ήθελα. Έκνευρίστηκα που άργησε η μεταγραφή του φορ, γιατί αν ήταν εδώ μια εβδομάδα πριν, αύριο θα έπαιζε. Όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή. Το δεξί μπακ είναι στις προδιαγραφές του Φερέιρα, οπότε πιστεύω ότι θα παίξει ο ποδοσφαιριστής.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γέρος έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, ποσότητα, εμπειρία, ταλέντο. Ηρεμία δεν έχει.
Κακά τα ψέματα αδέλφια, η ομάδα σιγοβράζει ελπίζω να εκτονωθεί ανώδυνα αυτή η εσωτερική πίεση. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κύριοι υπαίτιοι δεν είναι οι τεχνικοί ταγοί (Προπονητής, ΤΔ,...). Διότι ποιος αμειβόμενος έχει την δύναμη να απαξιώνει ή να παραγκωνίζει περιουσιακά στοιχεία του επενδυτή, ακόμη και αν έχει προσβληθεί με τον πιο χυδαίο τρόπο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης; Φυσικά θα μπορούσε να γίνει σε μια περίπτωση. Αλλά όχι σε τόσες πολλές. Εδώ σε λίγο οι παίκτες θα κρύβουν στο βιογραφικό τους ότι είναι Πορτογαλόφωνοι. Αν δε έχουν την ατυχία το μικρό τους όνομα να είναι Leo ή Andre αφήστε το...
Σας παρακαλώ πολύ πιστέψτε το δεν γκρινιάζω. Είμαι ραμολιμέντο, ναι. Στα 71 έχω σχεδόν ξεπεράσει όλα τα πάθη μου, ναι. Το πάθος μου όμως για τον ΠΑΟΚ δυστυχώς με τρώει σαν σαράκι και θα το πάρω στο χώμα. Μακάρι να μπορούσα να το ξεπεράσω, δυστυχώς δεν μπορώ.
Από αυτή την οπτική γωνία γράφω. Φυσικά χαίρομαι με τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται και μάλιστα σαν μικρό παιδί. Αλλά Αδέλφια μου δεν είναι σοβαρά πράγματα στο και δέκα να έρχονται ποδοσφαιριστές άρον-άρον, με ιδιωτικές πτήσεις, με την ψυχή στο στόμα να δηλωθούν στη λίστα. Και από την άλλη να εξαφανίζονται ποδοσφαιριστές ποιοτικοί, μπολιασμένοι στην ομάδα, που αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Και δυστυχώς όχι ένας ή δύο.
Δεν θέλω κανένας να μου αποδείξει την δύναμη του. Ξέρω πολύ καλά ποιος την έχει. Δεν θέλω κανένας να με πείσει τι παικταράδες φέρνει, δεν θέλω να μπω στην λογική του "τρεις το λάδι, τρείς το ξύδι, πέντε το ξυδόλαδο", δεν είμαι μπακαλάκος.
Είμαι οπαδός και θέλω όταν τελειώσουν τα 2 παιχνίδια να μην υποφέρω, ούτε ο 12χρονος εγγονός μου να κλαίει.
Σας παρακαλώ Κύριοι της Διοίκησης ηρεμήστε την ομάδα. Τις μεγάλες αλλαγές η Ιστορία τις ονόμασε μεταρρυθμίσεις, τις βίαιες αλλαγές αυταρχισμό.
++++
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς profiler του FBI για να καταλάβει ότι ο φερέιρα έχει πρόβλημα με την αποδοκιμασία.
Το είδαμε και με τους οπαδούς της ομάδας όταν τον κραξανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 21 Σεπ 2020, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι γενικα περιεργη η κατασταση τοσο στα χαφ οσο και στην επιθεση καθως πχ δεν απεχει απλα απο το γκολ ο Σφιντερφσκι αλλα πραγματικα παιζεις με παικτη λιγοτερο καθε φορ που αγωνιζεται εδω και καιρο οπως και στα χαφ που πραγματικα ειμαστε αλλη ομαδα χωρις τον μαροκινο.Δυσκολος γριφος...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Επιδοκιμασια ή αποδοκιμασια?
τι εννοεις?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Διορθώθηκε... Δεν το έπιασε καλά η φωνητική εντολή
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Ειναι γενικα περιεργη η κατασταση τοσο στα χαφ οσο και στην επιθεση καθως πχ δεν απεχει απλα απο το γκολ ο Σφιντερφσκι αλλα πραγματικα παιζεις με παικτη λιγοτερο καθε φορ που αγωνιζεται εδω και καιρο οπως και στα χαφ που πραγματικα ειμαστε αλλη ομαδα χωρις τον μαροκινο.Δυσκολος γριφος...
Εγω θεωρω πως αν βελτιωθει ενα κλικ το κεντρο μας (και μονη η παρουσια ενος ακομη ποιοτικου χαφ, που θα διασφαλιση δυνατοτητα να ξεκουραζεται ανα παιχνιδι και ενας απο τους 3 βασικους, αρκει) τοτε θα βελτιωθει κ η επιθεση.
Η ομαδα θα ανεβαινει πιο ευκολα, ο φορ δεν θα χρειαζεται να βγει πολυ εξω απο το κουτι κλπ...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

renegade έγραψε:Διορθώθηκε... Δεν το έπιασε καλά η φωνητική εντολή
Η ποια?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”