Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
tonipap801

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από tonipap801 »

κανονικη απλη ψηφοφορια θα γινει για τα πλευ οφ, ποιο το νοημα της στηριξης Μαρινακη?
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ολοι αυτοι οι ηθικολογοι, που προφανως ειναι αμεμπτοι στην προσωπικη τους ζωη, που οταν τους μπατσιζουν στο ενα μαγουλο δεν αντιδρουν, αλλα γυριζουν και το αλλο, το μονο που δεν μας ειπαν ειναι, οτι θα αλλαξουν ομαδα γιατι δεν τους αρεσε η ψηφος.
Στην Τουμπα λοιπον, με διαρκειας ή οχι, μονο οσοι γουσταρουν.
Στις 20 Ιουλιου θα κανουμε την σουμα, να δουμε ποσα ηταν περσι τα διαρκειας και ποσα θα ειναι φετος.
Το εχω ξαναγραψει, αλλα θα το επαναλαβω.
ΠΑΟΚ ειμαστε και οχι αντιολυμπιακοι.
Ας μην γινουμε ιδιοι με τα σκουληκια, που πρωτα ειναι αντιΠΑΟΚτσηδες και μετα οαρης.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

stratosnm:

"Στην τώρινη εποχή (και για να απαντήσω σε πιο πάνω ποστ περί "κηλίδων"), υπάρχουν και "δικές μας" κηλίδες, για τις οποίες πονάω πολύ περισσότερο από τη στάση της ΠΑΕ / του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Και όποιος δεν κατάλαβε, ας ρωτήσει...
Γιατί για κάποια πράγματα είναι δικιά μας η ευθύνη και κάποια άλλα δεν έχουν σχέση με μας. Τα οικονομικά trust και τα λόμπι δεν έχουν σχέση με την καθημερινότητα μας..."

Εξαιρετικη τοποθετηση φιλε....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kos έγραψε:το αστειο στην υποθεση ειναι οτι οσοι συμφωνουν με την ψηφο του ΠΑΟΚ δεν θα εχουν κανενα προβλημα οταν χαλασει η φαση να θυμηθουν ποιος ειναι ο μαρινακης. προσωρινη αμνησια. για το συμφερον του ΠΑΟΚ βεβαιως βεβαιως.

θα ηθελα να ηξερα εαν το συμφερον του ΠΑΟΚ εχει καποιο οριο. οκ ο μαρινακης δεν ειναι αυτο το οριο. αν ας πουμε αποφασισει καποιος οτι το συμφερον ειναι η κολεγια με τον καρυπιδη? να μπουνε 6 ομαδες στα πλει οφ αλλα ο καρυπιδης να παιζει φιλικο με εμας? συμφερον δεν ειναι και αυτο?

Όταν ο Μαρινακης ξανά έρθει απέναντι από τον ΠΑΟΚ ,ο ΠΑΟΚ θα βρει τον τρόπο να τον κάνει ξανά πέρα, όπως έκανε στο παρελθόν.
Αυτή τη στιγμή απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι οι κίτρινο πράσινοι γιαυτό και τους πηδαμε.
Βρες εσύ τρόπο ο ΠΑΟΚ να έχει 50αρισιες διαιτησίες και δορυφόρους εκτός και μετά μιλάμε.
Γράφετε λες και δεν ξέρετε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόσα χρόνια.
Είχε γράψει ένα ωραίο ο Ναπολιτανος.
Μεσες άκρες έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ ,εξασφαλίζει τη νομιμότητα με την δυναμική που έχει αποκτήσει.
Όταν κάποιος πάει να παρεκτραπει και να οδηγηθεί στον φαταουλισμο,είναι εκεί για να τον επαναφέρει στην τάξη.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Cylon-4 έγραψε:Ολοι αυτοι οι ηθικολογοι, που προφανως ειναι αμεμπτοι στην προσωπικη τους ζωη, που οταν τους μπατσιζουν στο ενα μαγουλο δεν αντιδρουν, αλλα γυριζουν και το αλλο, το μονο που δεν μας ειπαν ειναι, οτι θα αλλαξουν ομαδα γιατι δεν τους αρεσε η ψηφος.
Στην Τουμπα λοιπον, με διαρκειας ή οχι, μονο οσοι γουσταρουν.
Στις 20 Ιουλιου θα κανουμε την σουμα, να δουμε ποσα ηταν περσι τα διαρκειας και ποσα θα ειναι φετος.
Το εχω ξαναγραψει, αλλα θα το επαναλαβω.
ΠΑΟΚ ειμαστε και οχι αντιολυμπιακοι.
Ας μην γινουμε ιδιοι με τα σκουληκια, που πρωτα ειναι αντιΠΑΟΚτσηδες και μετα οαρης.

+1926
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

loukas4 έγραψε:Aυτο που εκαναν χτες να ψηφισουην το μαρινακι ισωπεδωσε ολους τους Παοκτζηδες μιλαμε για κηλιδα στην ιστορια του ΠΑΟΚ αυτο που εγινε χτες θα εχει και επιπτωσης στην ομαδα και τους φιλαθλους και στα εισητηρια διαρκειας ηταν οτι χειροτερο μπορουσε να συμβη βλεπω μεγαλη πτωση στα διαρκειας εχω μιλιση απο χτες με πολλους συνοπαδους που ηταν ετοιμοι να αγορασουν εισητηρια διαρκειας και τωρα δεν θα το κανουν εγω πρωσοπικα νιωθο μεγαλη ταπεινωση να ψηφιση η ομαδα μου το δυναστη της ομαδας μου και μην ακουω αυτες της παπαριες απο χτες οτι εγινε για τα πλευ οφφο αυτα ειναι σταχτη στα ματια και που ειναι σιγουρο αν θα γινη αυτο δηλαδη προτειμουσαν να κουβαλας μια κηλιδα πανω σου απο το να μεινουν τα πευ οφφ οπως ειναι ψηφισε λευκο και να βγαλουν τα ματια τους μεταξυ τους αυτο το πραγμα αμα γινοτανε δεκαετια ογδοντα και ενεννηντα θα ειχε γκρεμιστη η θεσσαλονικη και η ολη η Ελλαδα τωρα ολοι τουμπεκια πολοι λιγοι εχουμε μεινη με ιδανικα και της αρχες της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας γιαυτο απο χτες νιωθουμε κηλιδωμενοι με αυτη τη ψηβο μονο ντροπη τιποπτα αλλο υπηργς και η σταχτη για συνεργασια γαυρου με Παοκ στη Επο χτες με αυτο που εγινε επικυρωθηκε και με τη βουλα η κολιγια με γαυρο γιαυτο λουστητεςτα σημερα να σε σκιζουν ολοι κατω στην Αθηνα επρεπε να ψηφιση λευτο τελος δεν μπορει να μας ταπεινωνουν ετσι εμας τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ εγω μενω 3ΟΟ χιλιομετρα μακρυα απο θεσσαλονιικη και καθε χρονο επενα διαρκειας οπως θα επενα και φετος αλλα τωρα απο χτες που εγινε αυτο δεν περνω οπως και πολλοι αλλοι οπως εγραψα μαυρη μερα η χτεσινη μεγαλο ξενερωμα
εκτός από δυσνόητο και δυσανάγνωστο κείμενο, παραείναι και ύποπτο
και γενικά τέτοια γραπτά από νέα μέλη που κράζουν όπου βρουν, για ότι τους κατέβει, λίγο βρωμάει...
κι εδώ και στις μεταγραφές, και όπου βρουν
όταν ξεκινήσουν οι αγώνες λογικά θα χαθεί και ο εν λόγω συνοπαδός(??)
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

tonipap801 έγραψε:κανονικη απλη ψηφοφορια θα γινει για τα πλευ οφ, ποιο το νοημα της στηριξης Μαρινακη?
Για αρχη να πουμε οτι θα μπορουσε ο ΠΑΟΚ και ο γαυρος να πιεσουν τον Παναιτωλικο να ψηφισει Μαρινακη και ο ΠΑΟΚ να ηταν αυτος που θα εριχνε το λευκο. Και παλι ο Μαρινακης θα εβγαινε και ο ΠΑΟΚ δεν θα ειχε την κηλιδα της ψηφου στον χοντρο
Αρα καταρριπτεται το επιχειρημα οτι επρεπε να παμε με Μαρινακη αλλιως θα εβγαινε ο Αλαφουζος.
Οσο για το επιχειρημα του 1-4 συγνωμη αλλα ειναι μια ##@@κια και μιση.
Οπως φανηκε το μπλοκ ΠΑΟΚ-γαυρου ειναι 8 ομαδες και της ΑΕΚ 6. Ακομα και ο Αλαφουζος να εβγαινε χθες προεδρος (ας υποθεσουμε οτι το μπλοκ ΠΑΟΚ εριχνε 3 λευκα) η "θεωρητικη μειοψηφια" που στην ουσια δεν θα ηταν μειοψηφια θα μπορουσε να φερει το θεμα 1-4 και να το περασει με 8 ψηφους.
Κραταω μονο μια επιφυλαξη για το αν μια μειοψηφια εχει δικαιωμα να φερνει τετοια θεματα προς ψηφοφορια αλλα δεν βλεπω λογο γιατι να μην εχει.
Στο δια ταυτα.... ο ΠΑΟΚ χθες εκανε συνειδητα την επιλογη να κανει φανερο οτι στηριζει τον Μαρινακη. Το γιατι; Δεν νομιζω οτι ειμαστε σε θεση να το αποκωδικοποιησουμε ακομα.
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

thanos-xanthi έγραψε:
loukas4 έγραψε:Aυτο που εκαναν χτες να ψηφισουην το μαρινακι ισωπεδωσε ολους τους Παοκτζηδες μιλαμε για κηλιδα στην ιστορια του ΠΑΟΚ αυτο που εγινε χτες θα εχει και επιπτωσης στην ομαδα και τους φιλαθλους και στα εισητηρια διαρκειας ηταν οτι χειροτερο μπορουσε να συμβη βλεπω μεγαλη πτωση στα διαρκειας εχω μιλιση απο χτες με πολλους συνοπαδους που ηταν ετοιμοι να αγορασουν εισητηρια διαρκειας και τωρα δεν θα το κανουν εγω πρωσοπικα νιωθο μεγαλη ταπεινωση να ψηφιση η ομαδα μου το δυναστη της ομαδας μου και μην ακουω αυτες της παπαριες απο χτες οτι εγινε για τα πλευ οφφο αυτα ειναι σταχτη στα ματια και που ειναι σιγουρο αν θα γινη αυτο δηλαδη προτειμουσαν να κουβαλας μια κηλιδα πανω σου απο το να μεινουν τα πευ οφφ οπως ειναι ψηφισε λευκο και να βγαλουν τα ματια τους μεταξυ τους αυτο το πραγμα αμα γινοτανε δεκαετια ογδοντα και ενεννηντα θα ειχε γκρεμιστη η θεσσαλονικη και η ολη η Ελλαδα τωρα ολοι τουμπεκια πολοι λιγοι εχουμε μεινη με ιδανικα και της αρχες της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας γιαυτο απο χτες νιωθουμε κηλιδωμενοι με αυτη τη ψηβο μονο ντροπη τιποπτα αλλο υπηργς και η σταχτη για συνεργασια γαυρου με Παοκ στη Επο χτες με αυτο που εγινε επικυρωθηκε και με τη βουλα η κολιγια με γαυρο γιαυτο λουστητεςτα σημερα να σε σκιζουν ολοι κατω στην Αθηνα επρεπε να ψηφιση λευτο τελος δεν μπορει να μας ταπεινωνουν ετσι εμας τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ εγω μενω 3ΟΟ χιλιομετρα μακρυα απο θεσσαλονιικη και καθε χρονο επενα διαρκειας οπως θα επενα και φετος αλλα τωρα απο χτες που εγινε αυτο δεν περνω οπως και πολλοι αλλοι οπως εγραψα μαυρη μερα η χτεσινη μεγαλο ξενερωμα
εκτός από δυσνόητο και δυσανάγνωστο κείμενο, παραείναι και ύποπτο
και γενικά τέτοια γραπτά από νέα μέλη που κράζουν όπου βρουν, για ότι τους κατέβει, λίγο βρωμάει...
κι εδώ και στις μεταγραφές, και όπου βρουν
όταν ξεκινήσουν οι αγώνες λογικά θα χαθεί και ο εν λόγω συνοπαδός(??)
οταν δεν με ξερεις να μην εφερης γνωμη μορφωμενε ε μορφωμενε αντε οταν λεμε αληθειες ειμαστε υποπτη καιμ σκουλικια ντροπη σου θα μιλισης εσυ για μενα οτι γουστασρω θα γραψω οταν πληρωνο διαρκειας καθε χρονο και ειμαι τρακοσια χιλιομετρα απο θεσσαλονικη και η ομαδα μου ψηφηζη το δυναστη του χτες ε ναι αυτο ειναι κηλιδα οκ

Επεξεργάστηκε ελάχιστα.

Mod Team
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

nunies4 έγραψε:
tonipap801 έγραψε:κανονικη απλη ψηφοφορια θα γινει για τα πλευ οφ, ποιο το νοημα της στηριξης Μαρινακη?
Για αρχη να πουμε οτι θα μπορουσε ο ΠΑΟΚ και ο γαυρος να πιεσουν τον Παναιτωλικο να ψηφισει Μαρινακη και ο ΠΑΟΚ να ηταν αυτος που θα εριχνε το λευκο. Και παλι ο Μαρινακης θα εβγαινε και ο ΠΑΟΚ δεν θα ειχε την κηλιδα της ψηφου στον χοντρο
Αρα καταρριπτεται το επιχειρημα οτι επρεπε να παμε με Μαρινακη αλλιως θα εβγαινε ο Αλαφουζος.
Οσο για το επιχειρημα του 1-4 συγνωμη αλλα ειναι μια ##@@κια και μιση.
Οπως φανηκε το μπλοκ ΠΑΟΚ-γαυρου ειναι 8 ομαδες και της ΑΕΚ 6. Ακομα και ο Αλαφουζος να εβγαινε χθες προεδρος (ας υποθεσουμε οτι το μπλοκ ΠΑΟΚ εριχνε 3 λευκα) η "θεωρητικη μειοψηφια" που στην ουσια δεν θα ηταν μειοψηφια θα μπορουσε να φερει το θεμα 1-4 και να το περασει με 8 ψηφους.
Κραταω μονο μια επιφυλαξη για το αν μια μειοψηφια εχει δικαιωμα να φερνει τετοια θεματα προς ψηφοφορια αλλα δεν βλεπω λογο γιατι να μην εχει.
Στο δια ταυτα.... ο ΠΑΟΚ χθες εκανε συνειδητα την επιλογη να κανει φανερο οτι στηριζει τον Μαρινακη. Το γιατι; Δεν νομιζω οτι ειμαστε σε θεση να το αποκωδικοποιησουμε ακομα.
ακριβως - δηλωση στηριξης ηταν το χτεσινο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ nunies ,συγνώμη αλλά αυτό που γράφεις είναι *******,σε τι στηρίζεις αυτά που γράφεις, σε προσωπικά βιώματα;
Λυπάμαι αλλά αυτά που γράφεις είναι δικές σου θεωρίες.

Επεξεργάστηκε. Λίγο πιο ήρεμα, παρακαλώ!

Mod Team
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kos έγραψε:το αστειο στην υποθεση ειναι οτι οσοι συμφωνουν με την ψηφο του ΠΑΟΚ δεν θα εχουν κανενα προβλημα οταν χαλασει η φαση να θυμηθουν ποιος ειναι ο μαρινακης. προσωρινη αμνησια. για το συμφερον του ΠΑΟΚ βεβαιως βεβαιως.

θα ηθελα να ηξερα εαν το συμφερον του ΠΑΟΚ εχει καποιο οριο. οκ ο μαρινακης δεν ειναι αυτο το οριο. αν ας πουμε αποφασισει καποιος οτι το συμφερον ειναι η κολεγια με τον καρυπιδη? να μπουνε 6 ομαδες στα πλει οφ αλλα ο καρυπιδης να παιζει φιλικο με εμας? συμφερον δεν ειναι και αυτο?
Λυκοφιλία είναι αυτή μεταξύ Βαγγέλα και ημών. Κάτι αντίστοιχο με την οριακή συνεργασία Ρωσίας - Τουρκίας, μετά από κατάρριψη Ρωσικού αεροσκάφους, δολοφονία Ρώσου προξένου εντός Τουρκίας, συμμετοχή Τούρκων εναντίον Άσαντ, Λιβύης κλπ, που υπάρχουν αντίθετα συμφέροντα.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

nunies μαλλον δεν υπολογιζεις οτι η ψηφος του προεδρου ειναι διπλη

bane εισαι Ο- Α- Σ - Η !
stratosnm

Δημοσίευση από stratosnm »

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο άνωθεν (επί 2) θεωρεί παπαρολογίες αυτά που λέει ο nunies.

Στο ότι η ΠΑΕ έκανε σαφές ότι έχει μία προσωρινή (;) συμμαχία με την κόκκινη ΠΑΕ πλέον και δημόσια δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αν και το ξέραμε ήδη.

Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το "πέφτουμε απ' τα σύννεφα".
Εκτός αν την περσινή χρονιά (και τις προηγούμενες) δεν καταλαβαίνατε τι γίνεται εξω-αγωνιστικά/διοικητικά.

Η παλιά "συμμαχία εξυγίανσης" σάπισε εντελώς, η ΑΕΚ ήταν ψηλά και έπρεπε να τη χτυπήσει. Ο Ολυμπιακός την κέρδισε στο τηγάνι, και πλέον όλα όσα έγιναν εξαργυρώνονται με τις νέες συμμαχίες σε ΕΠΟ και όχι μόνο.

Τώρα τι σχέση, ΞΑΝΑΛΕΩ, έχουμε εμείς με αυτά, με ξεπερνάει..

Αν κάποιοι νόμιζαν πιο πριν ότι ο Ιβάν είναι κάποιος άγιος του ΠΑΟΚ και όχι ένας επιχειρηματίας με συμφέροντα, ε μπορεί τώρα να καταλάβουν ότι κάνανε λάθος...

Αλλά τα έγραψα αναλυτικά και στο προηγούμενο ποστ μου.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν θελω να μου απαντησει κανεις, αλλα θα ειχε ενδιαφερον να μαθαιναμε καπως ανωνυμα ποσοι κραζουν απο χθες για την ψηφο σε αυτον που πηγε να μας ριξει, αλλα ψηφισαν ΝΔ και μια και δυο και τρεις φορες μετα απο εκεινη την ιστορια. Και φυσικα δεν εννοω μονο για τα ατομα εδω μεσα.

Γιατι δεν πηγε να μας ριξει μονος του ο χοντρος. Ετσι θυμαμαι εγω τουλαχιστον.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

11 ψήφους νομίζω χρειάζονται για να περάσει το 1-4
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”