Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mapogo έγραψε:Και ποιός φταίει αν οι συνεργάτες/υπάλληλοι που διαλέγει είναι γατάκια ?

Αυτός που κάνει κουμάντο...αυτός που αποφασίζει...αυτός είναι και υπεύθυνος.

Ακόμα κ για τα γατάκια κ τα παρεάκια.
Ο ιδιος ο Ιβαν φταιει..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Γράμμα απ το μέτωπο. 07-05-2014

Αγαπητέ Ιβάν, από τότε που κύρηξες πόλεμο, με εκείνη την ανακοίνωση, έχει περάσει αρκετός καιρός.

Τότε, η μεγάλη μάζα των πιστών χάρηκε, αλλά Ιβάν, δεν ξέρω αν έχεις ενημέρωση, αλλά από τότε οι φάπες πέφτουν βροχή. Βέβαια, οι πόλεμοι δεν γίνονται με ανακοινώσεις, αλλά με ικανά στελέχη και στρατιώτες που εσύ, δεν έχεις και δεν επέλεξες ποτέ. Βέβαια τώρα με την αγγελία κάτι μπορεί να γίνει αλλά δεν κρατάω και την αναπνοή μου.

Τι έλεγα; Αν ναι, φάπες. Παντού όμως. Στη Λίγκα με τον πρόεδρο που εσύ έβαλες να κάνει χειροφίλιμα στον Μαρινάκη, στην ΕΠΟ και τις τιμωρίες, (μεγάλη τακτική κίνηση που επικύρωσες τη βαθμολογία, τόσο μεγάλη που κανείς δεν την κατάλαβε), τη Θέρμη, τα κοράκια, τη μετακίνηση των 300 και διάφορα άλλα.

Είμαι σίγουρος ότι είναι κάποιου είδους τακτική Ρωσικής προέλευσης κι εμείς οι φτωχοί δεν την πιάνουμε, αλλά έχει κοκκινίσει λίγο ο σβέρκος μας και πραγματικό χαϊρί δεν βλέπουμε. Μπορεί να κάνεις το κόλπο του Κουτούζοφ που άφησε τον στρατηγό χειμώνα να καθαρίσει τον Ναπολέοντα, αλλά ο χειμώνας αργεί ακόμα κι αν το πάμε έτσι το πράγμα, τότε θα ξαναδούμε την Τούμπα από μέσα. Δεν λιγοψυχάω, πάντως να ξέρεις. Άλλωστε, όπως λέει το λιβάνι, αν δεν ήσουν εσύ, να περπατήσεις πάνω στο νερό τότε ο ΠΑΟΚ θα ήταν σκουλήκι ή πουτανοξαδέρφη, (ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΤΕ), οπότε αφού περπατάς πάνω στο νερό, φέρνοντας Ροναλντίνιους και τέτοια, τότε σίγουρα θα είμαστε νικηφόροι στον αγώνα μας. Με τον Βρύζαρο, με τον Ποικιλιδάρο που σαν υπεύθυνος ασφαλείας (η κάτι τέτοιο τέλος πάντων) τιμωρήθηκε η ομάδα σε αγώνα κεκλεισμένων, με τον Τσίτσι που σε στοίχησε έναν Δώνη επί 2 με ένα mail, όλοι αυτοί είναι μεγάλοι στρατάρχες αποδεδειγμένα ικανοί στα πόστα τους και στα πεδία των μαχών που κλήθηκαν να υπερασπιστούν τη σημαία του ΠΑΟΚ.

Δεν ανυσηχώ. Όσο υπάρχουν μπάτσοι θα είμαστε Απάτσι, που έλεγε και μια ψυχή βαθιά. Όσο υπάρχουν πρόβατα θα υπάρχουν και στάνες, έτσι πάει, έτσι είναι, έτσι θα είναι.

Ο αγώνας συνεχίζεται!
(να κάναμε και καμιά νίκη όμως ε, γιατί όλο στην πίπα-κώλο εμπλοκή είμαστε.

Τελειώνω Ιβάν, δεν θα σε κουράσω άλλο, άλλωστε έχεις να διεξάγεις κι έναν πόλεμο, μη σε κόβω πάνω
στη φούρια σου. Σε αφιερώνω ένα υπέροχο κομμάτι από άλλα αδερφια:

http://www.looper5.com/2014/05/blog-post_7.html

Φιλιά Ιβάν και με τη νίκη, ε!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συγγνωμη αλλα αυτη η καραμελα με την περιβοητη επικυρωση της βαθμολογιας του πρωταθληματος , η οποια και καλα δεν επρεπε να γινει , προκαλει μονο γελιο.... Ειναι αναγκαια και απαραιτητη συνθηκη για να παιξουμε ΤΣ.Λ , ή Europa και γενικως πλει-οφ να προηγηθει η επικυρωση της βαθμολογιας .... Και για του λογου το αληθες σας παραπεμπω στο αντιστοιχο αρθρο του ΚΑΠ...

Αρθρο 20 (ΚΑΠ)

2. Η διοργανώτρια κάθε πρωταθλήματος υποχρεούται να τηρεί βαθμολογικό πίνακα και με βάση αυτόν να επικυρώσει την οριστική κατάταξη των ομάδων. Αν από την προκήρυξη των πρωταθλημάτων προβλέπεται αγώνας κατάταξης για τον υποβιβασμό ή τον προβιβασμό ομάδας από κατηγορία σε κατηγορία ή για την συμμετοχή ομάδας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, το Δ.Σ. της οικείας επαγγελματικής ένωσης επικυρώνει υποχρεωτικά τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, πριν από τους αγώνες κατάταξης. Οι αγώνες κατάταξης διεξάγονται αμέσως μετά την τελική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα, τα αποτελέσματα των οποίων λαμβάνονται υπόψη για τον καταρτισμό του πίνακα των ομάδων που δικαιούνται συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.
3. Η επικύρωση του παραπάνω βαθμολογικού πίνακα γίνεται με απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας μετά την περαίωση όλων των αγώνων πρωταθλήματος και αγώνων Κυπέλλου Ελλάδος, που μετέχουν οι ομάδες αυτές και με την προϋπόθεση ότι δεν εκκρεμούν στα αρμόδια αθλητικά όργανα προσφυγές ή ενστάσεις που επηρεάζουν τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, προκειμένου για τη νικήτρια ομάδα του πρωταθλήματος ή του ομίλου, τις ομάδες που προβιβάζονται ή υποβιβάζονται σε άλλη κατηγορία και για τις ομάδες που δικαιούνται να συμμετάσχουν στις διεθνείς διοργανώσεις.

Η τιμωρια και ολα τα συναφη ηρθαν μετα....Οπως και ο τελικος κυπελλου που αναμενεται και εκει καμπανα....

Τουλαχιστον ας το ψαχνουν προτου γραψουν αυτα τα τρομερα πονηματα..... Τα υπολοιπα τα θεωρω αστεια...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Νομίζω ότι υπάρχει ένσταση από ξάνθη, απόλλωνα και άρη που θα εκδικασθεί αύριο. Αυτό τουλάχιστον διάβασα ότι είπε ο Κοντοβαζαινίτης.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Καλά, καρχαρία μου, να ήταν μόνο η επικύρωση το πρόβλημα, καλά θα ήταν.
Τώρα, απ την άλλη, το γέλιο χρειάζεται τέτοιες στιγμές οπότε όποιος το προσφέρει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το προσφέρει με τους κουβάδες, καλό κάνει.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Το να κανει reset ο Ιβαν και να στελεχωσει την ΠΑΕ με νεα ατομα και να απομακρυνει οριστικα και αμετακλητα τυπους like Zisis Vrizas κλπ, το εχουμε ξαναγραψει ολοι και ουδεις διαφωνει....

Δεν θεωρω οτι για ολα τα κακα της μοιρας μας φταιει ο Βρυζας οπως και ο ποικιλιδης και παει λεγοντας ....Αλλα για την μετακινηση των 300 για παραδειγμα , θελω να ρωτησω ενα πραγμα ...Αν εβγαινε και ελεγε οτι σαν ΠΑΕ αρνουμαστε την μετακινηση των οπαδων μας για λογους πιθανης τιμωριας ποιος απο εμας θα υπερασπιζοταν μια τετοια αποφαση ?

Μηπως θα αρχιζαν οι ανακοινωσεις τυπου " Ιβαν εισαι κοτα " , "Ο λαος πρεπει να βρεθει διπλα στην ομαδα " ," η ισχυς σου ειναι οι οπαδοι σου " και ολα τα ωραια που κατα καιρους λεγονται ?

Για τη Θερμη τι μπορει να κανει ? Να στειλει τα τανκς να καταπατησουν την εκταση ? Για τα κορακια ? Να ζητησει εξαιρεση ειναι το μοναδικο μεσο ...

Κια για να καταλαβω εγω που ειμαι αδαης ....Αυτη η χιλιοπαιγμενη ατακα "ο πολεμος δεν διεξαγεται με ανακοινωσεις αλλα με στρατιωτες" , τι εννοει ο ποιητης ?

Ποιοι ειναι οι "στρατιωτες " και τι καλουνται να κανουν ? Να περικυκλωσουν κανα υπουργειο ? Να μπουκαρουν στην Νομαρχια ? Να αιχμαλωτισουν τον Δημαρχο ? Να ορμησουν μεσα στα γραφεια της ΕΠΟ ?

Αν εννοει καποιος συλλαλητηρια , αυτα ειναι ησσονος σημασιας και χωρις αντκρυσμα...Για το θεαθηναι ειναι και εκει τελειωνει το πανηγυρι....

Τον εχω και ιδιος στηλιτευσει για την μεγαλυτερη π@παρια που εχω ακουσει ( το τραπεζακι με το σεμεδακι επανω στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ για να ακουμπησουμε την κουπα του ΤΣ.Λ.... ) αλλα απο εκει μεχρι οτι φταιει για οτι συμβαινει δεν ισχυει... Τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου....

Βεβαια την ημερα του ημιτελικου στην Τουμπα κανεις δεν μιλαγε για "φαπες " αλλα για την μαγκια του ΠΑΟΚτση , του Ιβαν που δεν μασησε και αλλα ωραια ...

Τι "φαπες"λοιπον θα πρεπει να αποφασισουμε ή οτι θα τις τρωμε συνεχεια δικην καρπαζοεισπρακτορα, οποτε εΙμαστε ερμαιο στις διαθεσεις του χοντρου και της παρεας της ΕΠΟ ή οτι θα τις θεωρουμε μια χαμενη μαχη σε εναν πολεμο .... Εγω πιστευω στο δευτερο...

Να τον εξουθενωσουν οικονομικα και ψυχολογικα παλευουν.....Να σιχαθει , να απογοητευθει και να σηκωθει να φυγει....

Δευτερη χρονια σε προκριματικα ΤΣ.Λ. θα ηταν ρωσικη ρουλετα για τα χαιδεμενα του στολου....Ενα γκολ σε χωρισε απο τους ομιλους περυσι και μεχρι να σφυριξει ο διαιτητης , η βρωμα απο το σκ@το στον Πειραια ειχε φτασει στα Μαλγαρα....

Τωρα απο υψηλη κριτικη και σε αποδοση ευθυνων ειμαστε πρωτοι....

Υ.Γ. Εδω αποδιδονταν ευθυνες στο γεγονος οτι τα παραρτηματα δεν χρησιμοποιουσαν παικτες εναντιον του γαυρου ή οτι επελεγαν τους τιμωρημεςνος στα παιχνιδια με τον γαυρο.... Λες και μπορουσε να κανει τιποτα....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Για τη μετακίνηση των 300 κι αυτό που ρωτάς: Θα τον υπερασπιζόμουν εγώ. Γιατί εκ των υστέρων, όλοι μα όλοι, λένε για το τυράκι που είδαμε και τη φάκα που δεν είδαμε.

Για τη Θέρμη; Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει. Δεν ξέρω καν τι θέλει να κάνει. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ τρώει φάπα μέσα στην αυλή του.

Μην κολλάς στις λέξεις, είσαι πολύ εξυπνότερος απ αυτό. Το να ανταλάσει ο ΠΑΟΚ ραβασάκια με την ΕΠΟ, δεν μου λέει τίποτα. Αν εσένα σου λέει, πάσο. Όταν λέμε στρατιώτες εννοούμε προφανώς διοικητικά στελέχη που ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ καταστάσεις και δεν τρέχουν πίσω απ αυτές, αλλά σε αυτό όπως έγραψες κι εσύ συμφωνείς, ότι από στελέχωση είμεθα για τον πούτσο για τα απλά πράγματα, πόσω μάλλον για πόλεμο. Τι πόλεμο δηλαδή, κωλοφεράτζα μας πάνε.

Απ τον ημιτελικό, περισσσότερο χαμένοι βγήκαμε παρά κερδισμένοι. Ο ΠΑΟΚ θα περνούσε καθαρά αγωνιστικά,δεν χρειαζόταν να γίνουν αυτά που έγιναν (προφανώς συμφωνώ, ότι δεν έγινε το κολαστήριο που οι γαύροι περιγράφουν).
Δεν νομίζω ότι οι απόγονοι ιδρώνουν καθόλου για το ένα ή μισο γκολ. Ξέρουν κι αυτοί, όπως κι όλος ο κόσμος, ότι ο ΠΑΟΚ θέλει καμιά 15αρια παίχτες ΠΑΛΙ το καλοκαίρι για να τους χτυπήσει, αφού 2 χρόνια τώρα, ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΑΕΙ και σε αυτό το ζήτημα. Πόσω μάλλον να γίνουν ομάδα από τον προπονητή που ΔΕΝ έχει βρεθεί ακόμα, που μεσολαβεί μουντιάλ και να μπούμε στους ομίλους. Μάντεψε ποιός έχει την ΚΥΡΙΑ ευθύνη.

Εν κατακλείδι για να μην σεντονιάζουμε.
Τα γεγονότα είναι τα ακόλουθα.
1. Ο ΠΑΟΚ πέταξε πρώτος το γάντι.
2. Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ χάνει σε όλα τα μέτωπα που έχει ανοίξει.
3. Διατηρεί τους ίδιους ανθρώπους (για την ώρα), που τον εκθέτουν σχεδόν παντού.
Τα γεγονότα είναι αυτά και είναι μη αμφισβητίσημα.

Τώρα, αν καλυτερέψουν και η ομάδα πρωτίστως κάνει το 4/4 και και και και και, εδώ θα είμαστε
και με μεγάλη χαρά θα κωλοτουμπιάσω.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το αγωνιστικό είναι το ελάσσον θέμα. Έστω οτι κάνεις το 4/4, έστω οτι δεν σου κόβουν και άλλους βαθμούς, έστω οτι τα κοράκια δεν σε παίζουν 99-1. Το θέμα είναι να καταλάβουν οτι σε τέτοιες επιθέσεις, έχεις και τις άμυνες και τις αντεπιθέσεις, αλλιώς θα σου κάνουν τα ίδια και χειρότερα με την κάθε ευκαιρία. το θέμα είναι να μην δουν οτι όταν δαγκώνουν, εσύ σηκώνεις και το μανίκι για να μην φάνε κλωστές και ίνες.

Ό,τι και να λέμε, ο Σικ έχει δίκιο, οι φάπες δεν μπαίνουν κάτω από το τραπέζι. Για μένα η κύρια ευθύνη του Ιβάν δεν έγκειται στο οτι δεν κατάφερε ο ίδιος να πετύχει αυτά που θέλει/θέλουμε, αλλά οτι εμπιστεύθηκε λάθος άτομα να τα καταφέρουν. Τώρα εάν πιστεύει οτι με την ίδια συνταγή και τα ίδια υλικά, απλά με διαφορετικό food styling στο πιάτο, θα σταματήσουν οι φάπες και θα πάνε όλα ρολόι, τότε...ζονγκ.

Θα την βρει την άκρη, δεν αμφιβάλλω. απλά θα ήθελα να δω και ένα δικό μας χτύπημα γερό γερό, έτσι για να ξέρουν οτι δεν θα χτυπάν αναίμακτα.

Από την άλλη, τι σοβαρό και γερό χτύπημα να οργανώσει, όταν δεν μπορεί να είναι ήσυχος και σίγουρος οτι ακόμα και τα πιο απλά θα τα κάνουν σωστά αυτοί που πληρώνει...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Απαιτουμε απο τον Ιβαν να γνωρισει την ελληνικη πραγματικοτητα μεσα σε μια νυχτα θεωρω.Ενας επιχειρηματιας-πολιτικος που εχει και ειχε δραστηριοτητα σε ρωσια οπου οι αποφασεις παιρντονται με σοβαροτητα και μεθοδικοτητα και υπαρχει ενα χρονοδιαγραμμα.

Βλεπει πραγματα που γινονται για τους αλλους και για τον ιδιο κωλυσιεργουν μηνες και χρονια.Ποτε να τα μαθει αυτα???Θα μου πεις επιχειρηματιας ειναι και θα επρεπε να γνωριζει σε ποια επιχειρηση μπαινει.Δεκτον.Αλλα το μενος που υφισταται αυτην την εποχη για τον ΠΑΟΚ εχει ξεπερασει καθε οριο.

Ολα αυτα ενω ο Ιβαν βρισκεται στην προεδρια κοντα 2 χρονια...

Εμεις ο απλος ή και οργανωμενος λαος του ΠΑΟΚ τα εχουμε αντιληφθει τοσα χρονια αυτα???Απαιτουμε εισητηρια(καλως για καποιους και κακως για καποιους αλλους)σε εδρα του βαζελου.Και τι περιμενουμε???Οτι επειδη δε συνεβη στον τελικο κατι δε θα συμβει και εδω???Ξερουμε οτι μας εχει στην μπουκα η αθηνα και μπουκαρουμε στον ημιτελικο μεσα στο γηπεδο.Δε θα μας γ@μησουν???Αυτα εμεις δεν τα γνωριζουμε???Ποιοι ειναι αυτοι που μπαινουν καθε φορα???Δεν μπορουμε να τους απομακρυνουμε απο το γηπεδο???

Πως ζηταμε απο εναν ανθρωπο να κανει ενα σορο πραξεις και δραστηριοτητες και εμεις δεν μπορουμε να κανουμε το απλο???Υφιστανται καποιοι ανεγκεφαλοι οι οποιοι πρεπει να απομακρυνθουν γιατι ζημιωνουν την ομαδα.Θα πρεπει να περιμενουμε τον Ιβαν να το κανει και αυτο???

Αυτο δεν δικαιολογει τα λαθη του Ιβαν ή τις παραλειψεις του.Απλα λεμε ωραια εμεις απο εξω τα λαθη των αλλων,αλλα τα δικα μας δεν τα βλεπουμε???
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Είτε τα βλέπουμε είτε όχι, δεν είναι αυτό το ζήτημα, δεν είναι καν επιχείρημα
Τα όποια λάθη μας, αφορούν στην τελική μόνο εμάς.
Άλλος παίρνεις τις αποφάσεις έχοντας ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ουσιαστικά, κοντά στα 30 μύρια μέχρι τώρα.
Τέτοιο μπάχαλο στην ομάδα, ούτε στις τελευταίες μέρες του Μπάτμαν, αν εξαιρέσεις το οικονομικό προφανώς.
Τα όποια λάθη μας, επηρεάζουν μόνο εμάς κι ελάχιστα (κι αν) την ομάδα.
Άλλος έχει το καρπούζι και το μαχαίρι.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εννοείται οτι εμείς δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών, αλλά το θέμα της περιφρούρησης δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ατομικά.
Όσον αφορά στα εισητήρια κλπ, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν νομίζω ποτέ οτι οπαδός θα πει "όχι, ευχαριστώ, δεν πάω στην έδρα του ενός από τους δύο βασικούς μου αντιπάλους, επειδή πιστεύω οτι θα γίνουν μανούρες και θα τιμωρηθούμε". Δυστυχώς αυτά θα είναι μέσα στο παιχνίδι πάντα. Απλά το θέμα είναι να μην την πληρώνει μόνο ο ΠΑΟΚ και να μην μας ξεσκίζουν εκτός νόμου και λογικής.

Για τον Ιβάν, δεν νομίζω οτι πρόκειται για μία νύκτα. Είναι ήδη δύο χρόνια, ήξερε που ερχόταν, για να μην πιάσουμε το από πότε θέλησε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, ακριβώς επειδή έρχεται από εκεί που έρχεται, δεν νομίζω οτι δεν είχε πάρει "έγκριση" και οτι δεν είχε γίνει προσεκτική ανάλυση ειδικών και γενικού σχεδιών. Εν ολίγοις, εάν δεν περίμενε οτι θα χοντρύνει έτσι το παιχνίδι και οτι πρώτα θα χτυπήσουν στο αγωνιστικό και μετά στο θεσμικό/οικονομικό, τότε τους υποτίμησε ή υπερεκτίμησε τις δικές του δυνάμεις (ΕΑΝ). Εάν δε το περίμενε, αλλά δεν έχει απάντηση, τότε ήρθε απροετοίμαστος (ΕΑΝ).

Που δεν νομίζω για κανένα από τα δύο. Πιστεύω οτι θα έρθει η απάντηση και θα κινηθούν και τα δικά μας πιόνια σύντομα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Sick Bastard έγραψε:Είτε τα βλέπουμε είτε όχι, δεν είναι αυτό το ζήτημα, δεν είναι καν επιχείρημα
Τα όποια λάθη μας, αφορούν στην τελική μόνο εμάς.
Άλλος παίρνεις τις αποφάσεις έχοντας ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ουσιαστικά, κοντά στα 30 μύρια μέχρι τώρα.
Τέτοιο μπάχαλο στην ομάδα, ούτε στις τελευταίες μέρες του Μπάτμαν, αν εξαιρέσεις το οικονομικό προφανώς.
Τα όποια λάθη μας, επηρεάζουν μόνο εμάς κι ελάχιστα (κι αν) την ομάδα.
Άλλος έχει το καρπούζι και το μαχαίρι.
Κατσε ρε sick...
Δηλαδη οποτε γουσταρουμε ειμαστε κομματι της ομαδας και οποτε γουσταρουμε οχι??
Δηλαδη αμα με 10 καμερες οι Ιβαν πεταξει εξω απο την Τουμπα 500 ατομα επειδη προκαλουν κακο τι θα πουμε/??Θα το δεχθουμε??ΟΧΙ...
Τα αδελφια μας θα πουνε οι περισσοτεροι και αυτοι ειναι οι πελατες και ολα αυτα που ακουμε κατα καιρους.

Τα οποια λαθη λες αφορουν εμας...
Τα λαθη τα δικα μας δεν επηρεαζουν την ομαδα δηλαδη..

Εφοσον αλλος εχει το καρπουζι και το μαχαιρι εγω θα απαιτουσα να απομονωσει τους 500 που δεν κανουν καλο στον ΠΑΟΚ..Εκει θελω ομως και την στηριξη ολων για να μου δειξουν οτι σεβονται την προσπαθεια που γινεται.
Για το μπαχαλο που λες δεν εχεις αδικο..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Στα λόγια μου έρχεσαι. Αν αυτός που έχει το καρπούζι και το μαχαίρι δεν θέλει ή/και δεν μπορεί να κάνει κάτι για τον μπερδεμένο με την μπανάνα πχ, οι ενέργειες του μπερδεμένου έχουν κατί πολύ μικρότερη βαρύτητα απ την μη-ενέργεια του Ιβάν για το θέμα αυτό. Δεν έχει σημασία πόσες κάμερες έχεις, αν δεν θες ή δεν δύνασαι να τις χρησιμοποιήσεις.

Έχω δηλώσει κατ επανάληψη, ότι αδερφός με τραμπούκους δεν είμαι. (για να προλάβω καταστάσεις, δεν εννοοώ ότι όλοι είναι τραμπούκοι, εννοώ ότι όσοι είναι τραμπούκοι καλυπτόμενοι υπό τη σημαία του ΠΑΟΚ, για μένα δεν είναι αδερφοί, είναι μαλaκες και να πάνε να γαμηθούν). Και ναι, έχει κι ο ΠΑΟΚ τέτοιους.
kos

Δημοσίευση από kos »

το μεγαλυτερο προβλημα αυτη την στιγμη στο συλλογο ειναι ο ιδιοκτητης. χωρις να παραγνωριζω την οικονομικη ρευστοτητα που παρεχει, ειδικα τη σημερινη εποχη.
μια οικονομικη ρευστοτητα που δυστηχως ομως στο τελος της ειναι εαν οχι ανευ ουσιας, σιγουρα ανικανη να μετατραπει στο παραμικρο ουσιαστικο αποτελεσμα. ειναι αποριας αξιο πως με τοσα χρηματα δεν υπαρχει καν μια βαση για την ομαδα της επομενης χρονια.
το οριστικο δυστηχως συμπερασμα ειναι οτι ο ιδιοκτητης εχει νοοτροπια νεοπλουτου που με τα λεφτα του θα τα αγορασει ολα, θα τα αλλαξει ολα, και ολοι θα ειναι μπροστα του σουζα. ακομη και οταν τολμαει να προσβαλει τον συναισθηματικα δεμενο με την ομαδα Παοκτση λεγοντας με μεγαλη ευκολια οτι θα ριξει την ομαδα.
ενα παραδειγμα νεοπλουτισμου και απικιοκρατικης συμπεριφορας ειναι οτι δεν κανει την παραμικρη προσπαθεια να κρυψει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ενα απλο εργαλειο στις επιχειρηματικες του φιλοδοξιες. υπαρχουν και ορια που οταν τα ξεπερνας θα βρεις ανθρωπους που θα σου πουν ορθα κοφτα ¨εαν οι εκτασεις στη σερβια ειναι τοσο ελκυστικες, ασε μας στην φτωχια μας και τραβα στην ευχη του θεου¨.
επισης ειναι αξιοπροσεκτη η ευκολια με την οποια ενας τοσο large νεοπλουτος χοσαδας μπορει να μετατραπει σε σκαγκοραμενο τσιφουτη. και ως εκ θαυματος αυτο συμβαινει στο θεμα των χρεων. μονο που υπαρχουν ακομη ανθρωποι που βλεπουν οτι η διαφορα αυτων που λεει οτι ειναι ετοιμος να δωσει με αυτα που του λενε να δωσει δεν ειναι τιποτα αλλο απο τα λεφτα που πεταξε τον δωνη, απο τα λεφτα που πεταξε στον ολισε (δυο χρονιες), στον νετσιντ, στον γκσπουρτινκ και απο τα λεφτα που θα πεταξει για τους επομενους ρωσους τραυματιες. ας δωσει εντολη στον τσιτσιακοπωςτονλενε να κανει δυο-τρεις λιγοτερες εξυπηρετησεις στις ρωσικες ομαδες. θα αντεξουμε δυο-τρις λιγοτερους κλοουν και σακατηδες, και θα απαλλαγουμε απο το προβλημα των χρεων.

με λιγα λογια υπαρχει μεν αναγκη για σκουπα, υπαρχει ομως μεγαλυτερη αναγκη για αυτοκριτικη, αυτοσυγκρατιση και για σεβασμο προς την ομαδα. ας του τα πει καποιος φευγοντας απο εκει μεσα στη σκουπα του καλοκαιριου πριν του τα πει ο κοσμος. γιατι εαν δεν γινει πρωτα ο ιδιος επαγγελματιας ειναι βεβαιο θα του τα πει ο κοσμος.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Η αυτοκριτική ειναι σίγουρα ενα απο τα πιο σημαντικά βήματα τα οποίο πρέπει να γίνουν! Και με αυτήν πρέπει να ξεκινήσει ο κάθενας απο τον εαυτό του. Ο κάθε παράγοντας ιδιοκτήτης παίχτης φίλαθλος οπαδός! Και απόδημους ναι πρέπει να φύγουν απο την τούμπα τα το ματιά που κάνουν φασαρίες ΔΕΝ ειναι αδέρφια μας αυτοί γιατί πολυ απλά βγάζουμε οτι κόμπλεξ έχουνε στους αντιπάλους μας ΑΛΛΑ στο όνομα του ΠΑΟΚ όλων μας. Και δεν μιλάω για φυλακή απλή απαγόρευση εισόδου για μερικά χρονια μέχρι να καταλάβει και ο τελευταίος οτι δεν γίνετε να κάνει οτι θέλει. Αυτό ειναι ενα απο τα θέματα που πρέπει να λύσει ο Σαββιδης αν θέλει να σταματήσει αυτή η βία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”