Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Marianov6 έγραψε:λογικο ειναι βεβαια, ζητουσε καποιον ΑΡΙ ο Μανιακος ολη την ωρα και οριστε, τον πηραμε στο γρηγορο του :mrgreen:

Flash κιολας ειναι κ γρήγορος
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

καλησπερα σε ολους!εχω μια απορια...
ignore σε χρηστη πως κανουμε στο tapatalk?
με στεναχωρει το γεγονος οτι εφτασα στο σημειο να ψαχνω το ignore για καποιον εδω μεσα αλλα τι να κανουμε ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι μαλλον!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Από την σελίδα κανονικά μόνο γίνεται
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Sick Bastard έγραψε:FYI για όσους μπορεί να έχουν απορίες και καλά, στα quote που γίνονται φαίνονται όλα, άσχετα αν έχεις ή όχι ignore κάποιον.

Επειδη πιθανώς να αναφέρεσαι σ εμενα και γι αυτο που ειπα να μην αυτοαναιρουμαστε να διευκρινήσω οτι δεν εννοούσα οτι βγαζεις το ignore για να δεις τι γράφουν αυτοι που εχεις κανει ignore.
Απλα λεω οτι οταν εχεις καποιον ignore δεν ειναι σωστο να σχολιάζεις ακομη και αυτα που φαίνονται στα quote για τον απλούστατο λογο οτι ο αλλος δεν εχει τη δυνατοτητα να σου απαντήσει και να υπεραςπιςτει τον εαυτό του αφου δε διαβάζεις αυτα που γράφει λογω ignore.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μα, μιας και δεν μπορώ να του απαντήσω, θα έχει πάντα την τελευταία λέξη σε όποια ανταλλαγή σχολίων.
Καλύτερη υπεράσπιση απ αυτήν δεν υπάρχει.
Μπορεί να με βρίσει/χλευάσει/ειρωνευτεί και δεν θα το πάρω πρέφα, αν δεν το κάνει κάποιος άλλος quote.
Το θέμα είναι να το δω εγώ ή ο όποιος εγώ;
Ας πει αυτό που θέλει, όταν το θέλει, όπως το θέλει, να το βγάλει από μέσα του.
Το αν θα το δει ο ιγκνορός είναι θέμα δικό του, ο ιγκνορούμενος αν έχει κάτι να πει, ας το πει.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ξεκινάς όμως μια συζήτηση η οποια εκ των πραγμάτων δε μπορεί να γίνει. Επιπλέον υποτίθεται ότι κανεις ignore γιατί δε θες να ασχολείσαι με κάποιον εκει πάει και η αυτοαναιρεση. Τέλος πάντων η συζήτηση αν τη συνεχισουμε μοιάζει λίγο με το αν έκανε η κότα το αυγό η το αντίθετο.
Εγώ θα μείνω στα θετικά της συζήτησης τη δημιουργία δυο καινούργιων ελληνικων λέξεων ο ιγκνορος και ο ιγκνορουμενος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Προκλήσεις...αναπάντητες...

Ειδικά σε αγνοούντες από τους αγνοουμένους δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος για απάντηση!!!!

Βλέπετε "όποιος βάζει τα χεράκια του και..................."ας προσέχει περισσότερο στο εξής...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

aquila έγραψε:Ξεκινάς όμως μια συζήτηση η οποια εκ των πραγμάτων δε μπορεί να γίνει. Επιπλέον υποτίθεται ότι κανεις ignore γιατί δε θες να ασχολείσαι με κάποιον εκει πάει και η αυτοαναιρεση. Τέλος πάντων η συζήτηση αν τη συνεχισουμε μοιάζει λίγο με το αν έκανε η κότα το αυγό η το αντίθετο.
Εγώ θα μείνω στα θετικά της συζήτησης τη δημιουργία δυο καινούργιων ελληνικων λέξεων ο ιγκνορος και ο ιγκνορουμενος.

Καλό;
Δεν ήθελα να βάλω αγνοούμενος/αγνοημένος να έχουμε τίποτα silver alert να τρέχουμε καλοκαιριάτικα.:mrgreen:

Μα δεν ξεκινάω συζήτηση, κάνω ένα ποστ πάνω σε μια ήδη. υπάρχουσα συζήτηση.
Είναι στο δρόμο μου, πως το λεν. Σαν να έχει παρκάρει κάποιος σε διάβαση ΑΜΕΑ, θα το δεις και θα πεις, κοίτα τον χαζομπαμπαλιάρη, δεν περιμένεις απάντηση απαραίτητα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

pgetsos έγραψε:Ace, 3 μερες (μεχρι τη μερα του αγωνα δηλαδη και μονο λογω του αγωνα τοσο) γιατι κανενας δε σου μιλησε με τροπο που να δικαιολογει εκφρασεις τυπου βουλωσ'το και παρε το δρομο σου

Και ναι, ειναι γραφικο οταν γκρινιαζεις μετα απο ΤΕΤΟΙΑ μεταγραφικη περιοδο ενω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΝ ρε γαμωτο! Υπαρχει λογος ρε εις;

Και στη τελικη αν σε πειραζει καποιος χαρακτηρισμος να κανεις report και οχι να απαντας ετσι

Και τελος, οσο πιο φιλικα μπορω να το πω, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ @@ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΟΝΤΣ!

Εφαγες ενα 1000% δικαιο μπαν περσι και απο τοτε μας εχεις ζαλισει για το ποσο σε τραμπουκιζουμε. Τελευταια προειδοποιηση πως σε αναλογη μπηχτη για "προσωπικη επιθεση" με σενα θα την κανω πραγματικοτητα, τουλαχιστον να μας κραζεις δικαια! Ημαρτον πια με αυτο και στο εχω πει 15 φορες μονο εγω, ΗΜΑΡΤΟΝ!

Δεν είπα σε κανέναν να το βουλώσει αν θυμάσαι καλά απλα είπα ότι αν βρει κάπου να βρίζω ιβαν ,ιβιτς να το γράψει αλλιώς να το βουλώσει κι εσύ κατάλαβες ότι ήθελες και με σουταρες ,αλλα τον γκορ τον Δημήτρη17 τον χάιδευαν όλοι οι μοντ για να πει άπου περνάτε γραμμή ,σας έβριζε εν ψυχρω και τον έχετε ακόμη εκεί,αΛλα ξςρω εγω φταίω για όλα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν τον έχουμε ακόμη εκεί..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Συνεχισε την κλαψα, γιατι περι κλαψας προκειται πλεον, περι μοντ

Εισαι απελπιστικα αστοχος μονο αυτο σου λεω.-

Και οπως το λες και παλι απαραδεκτα τραγικο το βουλωσ'το. Τοσο κακοι μοντς που αναιρεθηκε το μονιμο μπαν σου ενω δε σε θελουμε εδω μεσα, δηλαδη τα πιστευεις αυτα που λες; :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Βρε εδώ κρίνεται η χρονιά μέχρι την Δευτέρα και ασχολείστε με τρίχες
....

Φορ θέλω λαιμαι!!!
ΦΟΡ Ή ΕΞΤΡΕΜ να παίζω με 4 μπροστά, να χάνετε η μπάλα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

pgetsos έγραψε:Συνεχισε την κλαψα, γιατι περι κλαψας προκειται πλεον, περι μοντ

Εισαι απελπιστικα αστοχος μονο αυτο σου λεω.-

Και οπως το λες και παλι απαραδεκτα τραγικο το βουλωσ'το. Τοσο κακοι μοντς που αναιρεθηκε το μονιμο μπαν σου ενω δε σε θελουμε εδω μεσα, δηλαδη τα πιστευεις αυτα που λες; :lol:

Άκουσες τι είπα για το που χρησιμοποίησα το βουλωστο?όταν ο άλλος με λέει ότι έχω άλλο λογαρισμο και βρίζω ιβαν,ιβιτς και δια και εγώ λέω βρες που το έγραψα αλλιώς βουλοστο εινΙ βρισια? Ποιο πολύ για άμυνα το κόβω άλλα ξέρω ειμαι κλαψιαρης.Άλλοι έχουν κάνει τρεις χειρότερα από αυτά που έκανα τον γ'εναρη που έφαγα το οριστικο μπαν αλλα ξέρω ειμαι κλαψιαρης.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εις, φίλε συγγνώμη αλλά πόσο χρονών είσαι;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

pilotos έγραψε:Εις, φίλε συγγνώμη αλλά πόσο χρονών είσαι;

SM-G935F

Ο λογος του ενδιαφέροντος σου?τέλος πάντων το σταματάω εδώ γιατί άκρη δεν βγαίνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Παρ 26 Αύγ 2016, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”