Marianov6 έγραψε:λογικο ειναι βεβαια, ζητουσε καποιον ΑΡΙ ο Μανιακος ολη την ωρα και οριστε, τον πηραμε στο γρηγορο του
Flash κιολας ειναι κ γρήγορος
Marianov6 έγραψε:λογικο ειναι βεβαια, ζητουσε καποιον ΑΡΙ ο Μανιακος ολη την ωρα και οριστε, τον πηραμε στο γρηγορο του
Sick Bastard έγραψε:FYI για όσους μπορεί να έχουν απορίες και καλά, στα quote που γίνονται φαίνονται όλα, άσχετα αν έχεις ή όχι ignore κάποιον.
aquila έγραψε:Ξεκινάς όμως μια συζήτηση η οποια εκ των πραγμάτων δε μπορεί να γίνει. Επιπλέον υποτίθεται ότι κανεις ignore γιατί δε θες να ασχολείσαι με κάποιον εκει πάει και η αυτοαναιρεση. Τέλος πάντων η συζήτηση αν τη συνεχισουμε μοιάζει λίγο με το αν έκανε η κότα το αυγό η το αντίθετο.
Εγώ θα μείνω στα θετικά της συζήτησης τη δημιουργία δυο καινούργιων ελληνικων λέξεων ο ιγκνορος και ο ιγκνορουμενος.
pgetsos έγραψε:Ace, 3 μερες (μεχρι τη μερα του αγωνα δηλαδη και μονο λογω του αγωνα τοσο) γιατι κανενας δε σου μιλησε με τροπο που να δικαιολογει εκφρασεις τυπου βουλωσ'το και παρε το δρομο σου
Και ναι, ειναι γραφικο οταν γκρινιαζεις μετα απο ΤΕΤΟΙΑ μεταγραφικη περιοδο ενω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΝ ρε γαμωτο! Υπαρχει λογος ρε εις;
Και στη τελικη αν σε πειραζει καποιος χαρακτηρισμος να κανεις report και οχι να απαντας ετσι
Και τελος, οσο πιο φιλικα μπορω να το πω, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ @@ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΟΝΤΣ!
Εφαγες ενα 1000% δικαιο μπαν περσι και απο τοτε μας εχεις ζαλισει για το ποσο σε τραμπουκιζουμε. Τελευταια προειδοποιηση πως σε αναλογη μπηχτη για "προσωπικη επιθεση" με σενα θα την κανω πραγματικοτητα, τουλαχιστον να μας κραζεις δικαια! Ημαρτον πια με αυτο και στο εχω πει 15 φορες μονο εγω, ΗΜΑΡΤΟΝ!
pgetsos έγραψε:Συνεχισε την κλαψα, γιατι περι κλαψας προκειται πλεον, περι μοντ
Εισαι απελπιστικα αστοχος μονο αυτο σου λεω.-
Και οπως το λες και παλι απαραδεκτα τραγικο το βουλωσ'το. Τοσο κακοι μοντς που αναιρεθηκε το μονιμο μπαν σου ενω δε σε θελουμε εδω μεσα, δηλαδη τα πιστευεις αυτα που λες;
pilotos έγραψε:Εις, φίλε συγγνώμη αλλά πόσο χρονών είσαι;
SM-G935F