Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ginola ο Μποτο δεν είχε αναφέρει και ένα 10αρι ακόμα;
Δεν ισχύει πλέον η θα γίνει μόνο αν δεν ανανεώσει ο Μπισε;
Δεν θα πρεπει να αντικαταστήσουμε κ μπισε κ σβαμπ αν δεν ανανεωσουν?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά δεν κόβω χέρι για τπτ,ειδικα οπως οριζουμε εμεις τις δυνατες περιπτώσεις. Ο στοπερ είναι σίγουρα πιο ακριβό συμβόλαιο από τον Γερμανό στοπερ της Χερακλες, για το εξτρεμ δεν ξέρω,υπάρχει ένας ενθουσιασμός για τον ναρει που σχεδόν έκλεισε, τώρα τα υπόλοιπα θα δούμε, ο μποτο είναι απρόβλεπτος,από τη φαμαλικαο β εφερε παίκτη,έχει τεράστια εμπιστοσύνη σε ότι προτείνει,τώρα εμάς τα ματάκια θα τα κρίνουν
Τον σβαμπ ναι,για μπισε κρατάω πισινή, θα δουν πως θα ξεκινήσει η προετοιμασία και βλέπουμεGospi έγραψε:Δεν θα πρεπει να αντικαταστήσουμε κ μπισε κ σβαμπ αν δεν ανανεωσουν?
nunies4 έγραψε:Ginola ο Μποτο δεν είχε αναφέρει και ένα 10αρι ακόμα;
Θεωρώ πως θα το κρίνει ο κουαλιατα ,ο αντρε Ρικάρντο και η προετοιμασία.
Ο κουαλιατα δεν ήρθε σαν μπακ απ.,έχω ξαναγράψει,έχει ειπωθεί κιολας σχεδόν επίσημα ότι ο μποτο θεωρεί ότι είναι τεράστια επιτυχία που τον πρόλαβε.
Ευχαριστημένοι στον ΠΑΟΚ γιατί είναι; Εντάξει οκ γεμίσαμε και; Δλδ με αυτούς κ κάνα δύο πινελιές θα κάνουμε νίκη με γαύρο κ ρουλη του χρόνου; Προς τι αυτή η ευεξία ακριβώς;GINOLA έγραψε:Στην ουσία μέχρι Ολλανδία το σχέδιο λέει ανακοίνωση των κλεισμενων και + ένα στοπερ ,ο ναρει και ένα ακόμα εξτρεμ.
Μετά βλέπουμε όσο προχωράει η προετοιμασία.
Στον ΠΑΟΚ με Κοτάρσκι,ζιβκοβιτς (), σοαρες , Κουαλιάτα, Νάσμπεργκ, Αντρέ Ρικάρντο και τους 3 που λέω είναι ευχαριστημένοι ότι το ροστερ έχει γεμίσει σε μεγάλο βαθμό και μένει καμια πινελιά αν προκυψει( πχ παίκτης αντί τσολακ,παίκτης αντί σβαμπ)
Ο τυπος εντωμεταξυ δεν εκανε καν διακοπες ετσι;sourmenetes έγραψε:Η lives port γραφει οτι αυριο έρχεται ο κοταρσκι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου είναι προφανής ο λόγος που είναι ευχαριστημένοι.
Θεωρούν ότι οι 5 + 3 που θα έρθουν είναι όλοι καλοί παίκτες.
Ο καθένας μπορεί να θεωρεί ότι δεν είναι. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι θα μιλάμε για 8 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι στην Ολλανδία,άρα ήρθαν on time.
Προσωπικά ούτε ενθουσιασμενος είμαι,ούτε ανησυχώ, θα έχω άποψη όταν τους δω, και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για όλους μας,όλα τα άλλα ψιλοκαφενειακα είναι.
Αν ο κουαλιατα και ναρει μπουν και πιτσιλανε οποίον βρουν προφανώς θα χαμογελαμε μονίμως σαν χαζοί,αν μπουν και είναι οι μιμοι του μουργκ και του σκαρμουτσου θα κλαίμε.
Προφανως το μεγάλο ερωτημα ειναι η ποιοτητα, σήμερα πάντως σοβαρή άποψη υπέρ ή κατά δεν μπορεί να εκφραστεί,περισσότερο απόψεις ζαριές ειναι
Θεωρούν ότι οι 5 + 3 που θα έρθουν είναι όλοι καλοί παίκτες.
Ο καθένας μπορεί να θεωρεί ότι δεν είναι. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι θα μιλάμε για 8 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι στην Ολλανδία,άρα ήρθαν on time.
Προσωπικά ούτε ενθουσιασμενος είμαι,ούτε ανησυχώ, θα έχω άποψη όταν τους δω, και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για όλους μας,όλα τα άλλα ψιλοκαφενειακα είναι.
Αν ο κουαλιατα και ναρει μπουν και πιτσιλανε οποίον βρουν προφανώς θα χαμογελαμε μονίμως σαν χαζοί,αν μπουν και είναι οι μιμοι του μουργκ και του σκαρμουτσου θα κλαίμε.
Προφανως το μεγάλο ερωτημα ειναι η ποιοτητα, σήμερα πάντως σοβαρή άποψη υπέρ ή κατά δεν μπορεί να εκφραστεί,περισσότερο απόψεις ζαριές ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Κυρ 19 Ιουν 2022, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Shivaspace
νόημα στή ζωή μας δίνουν μόνο τα 1,2,4,5,6,7,8 σου γράμματά τε-νε-ρί-φηΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Κανένα σύνθημα από Τενερίφη ξέρουμε;
Τενερίφη εκδρομές κτλ
Καλά συμφωνούμε, απορία γενική εξέφρασα με αφορμή το σχόλιο σου, τίποτα επί προσωπικού.
Άποψη μου είναι ότι δεν πάμε για τίποτα, οπότε προτιμώ την φετινή προσέγγιση με νέα πρόσωπα, φρέσκια πόδια που μακάρι να έχουν όρεξη κ φιλοδοξίες.
Άποψη μου είναι ότι δεν πάμε για τίποτα, οπότε προτιμώ την φετινή προσέγγιση με νέα πρόσωπα, φρέσκια πόδια που μακάρι να έχουν όρεξη κ φιλοδοξίες.
Πριν μια εβδομάδα ο Τοσκιτσης είχε αποκαλύψει ότι κάποια βραζιλιάνικα ΜΜΕ ανέφεραν ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Σκάρπα της Παλμέιρας αλλά λόγω υψηλών αποδοχών η περίπτωση του απορρίφθηκε.
Σήμερα ακούγεται για τον γαύρο.
Σήμερα ακούγεται για τον γαύρο.
Τενερίφη εκδρομές ναρκωτικάShivaspace έγραψε:νόημα στή ζωή μας δίνουν μόνο τα 1,2,4,5,6,7,8 σου γράμματά τε-νε-ρί-φηΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Κανένα σύνθημα από Τενερίφη ξέρουμε;
Τενερίφη εκδρομές κτλ
γαμιεται η Γκραν Κανάρια
Στη Φρομεντερα ένα βράδυ
Σας έφαγε το μαύρο το σκοτάδι
Δεν απάντησα επειδή νόμιζα ότι υπάρχει κάτι επι προσωπικού. Αλίμονο..απάντησα γιατί η απορία σου είναι το γενικό θέμα συζήτησης και βλέπω ακραίες θετικές η αρνητικές απόψεις που για μένα δεν έχουν κάποια βάση αφού δεν υπάρχει καμία εικόνα για τους ποδοσφαιριστές
Νομίζω ότι είναι προφανές ότι η ποιότητα άρα και οι στόχοι θα είναι ξεκάθαροι όταν δούμε αυτούς που ήρθαν.τους οποίους ο άνθρωπος που τους επέλεξε τους έφερε με το σκεπτικό ότι θα σπέρνουν.
Ειδωμεν
Νομίζω ότι είναι προφανές ότι η ποιότητα άρα και οι στόχοι θα είναι ξεκάθαροι όταν δούμε αυτούς που ήρθαν.τους οποίους ο άνθρωπος που τους επέλεξε τους έφερε με το σκεπτικό ότι θα σπέρνουν.
Ειδωμεν
Α. Συμφωνώ με την προσέγγιση του Ζινολα
Β. Όσα ξέρουμε και εμείς συνάδουν με αυτά που λέει ως πληροφορίες ο Ζινολα
Γ. Το ρεζουμε παραμένει ότι πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Και εμείς αλλά και οι αρμόδιοι. Για αυτό έγραψα και χτες ότι άμα δε βγει πχ ο Κοταρσκι, έχουν τρεις μήνες περιθώριο να φέρουν κι άλλον για να μη μείνουμε με Ζιφκοβιτς. Τα ίδια και για δεκαρι.
Εγώ ελπίζω και προσμένω να φέρουν παικταρα στα εξτρέμ. Πέρα από το Ναρει
Β. Όσα ξέρουμε και εμείς συνάδουν με αυτά που λέει ως πληροφορίες ο Ζινολα
Γ. Το ρεζουμε παραμένει ότι πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Και εμείς αλλά και οι αρμόδιοι. Για αυτό έγραψα και χτες ότι άμα δε βγει πχ ο Κοταρσκι, έχουν τρεις μήνες περιθώριο να φέρουν κι άλλον για να μη μείνουμε με Ζιφκοβιτς. Τα ίδια και για δεκαρι.
Εγώ ελπίζω και προσμένω να φέρουν παικταρα στα εξτρέμ. Πέρα από το Ναρει
Το δε πάμε για τίποτα όμως εμπεριέχει κρίση χωρίς να έχεις δει τους παίκτες που πήραμε.Patron έγραψε:Καλά συμφωνούμε, απορία γενική εξέφρασα με αφορμή το σχόλιο σου, τίποτα επί προσωπικού.
Αν... λέμε ΑΝ είναι όλοι παικταραδες πως δεν πάμε για τίποτα;