Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από aivas19 »

JohnDag έγραψε:
aivas19 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Εξωτερικοί παράγοντες και σοβαρές δικαιολογίες υπήρχαν και για τον Γκαρσία πέρσι αλλά το σκίσιμο που έφαγε εδώ μέσα ήταν άνευ προηγούμενου.

Και από μένα, δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω.

Το να θεωρείτε κάποιοι ότι σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρχει κριτική όταν έχει να κερδίσει ματς 2 μήνες είναι ανεδαφικο.

Και δεν μιλάω για 2-3 γραφικούς που το κάνουν συστηματικά από την αρχή της χρονιάς. Εκεί μαζί σας.

Αλλα δεν μπορείτε να βάζετε σε αυτό το τσουβάλι τον Joshua και τον Parolo πχ, να είμαστε σοβαροί.

Είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμος, είναι λογικό να μην αρέσει σε μεγάλη μερίδα του κόσμου αυτό που βλέπει τελευταία.

Τέλος, θεωρώ δεδομένο ότι δεν υπάρχει ούτε 1% ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή ακόμα και 4οι να βγούμε και να χάσουμε το κύπελλο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ιδια και με τον Παμπλο, τα ιδια και με τον Αμπελ. Ουρλιαχτα. Εμεις που στηριξαμε και τους τρεις γιατι δεν θελουμε να γινουμε χανουμι με 3 προπονητες την σεζον μπορουμε να πουμε την γνωμη μας και οτι θελουμε να μεινει ο Λουτσε οπως θελαμε τον Παμπλο; Ή θα ακουμε οτι ειμαστε λιγοτερο ΠΑΟΚ; Και ναι δεν μιλαω για τον Joshua
Θα συγχωρέσεις αλλά εγώ δεν ασπάζομαι το επιχείρημα "στηρίζω άκριτα τον προπονητή του ΠΑΟΚ γιατί δεν θέλω να αλλάζω προπονητές συχνά".

Αν κάνει σωστά την δουλειά του θα έχει την αμέριστη στήριξη μου.

Αν όχι θα με έχει απέναντι.

Πάντα εφόσον του έχει δοθεί ένα επαρκές χρονικό διάστημα προσαρμογής στην ομάδα.

Having said that, δεν χρειάζεται να επαναλαμβανομαι.

Εξ αρχής έχω δηλώσει την στήριξη μου στον Ραζβαν και θέλω τουλάχιστον να τον δω να εξαντλεί το 3ετες συμβόλαιο του.

Ο συγκεκριμένος έχει κερδίσει με πράξεις την υπομονή όλων μας και την ανοχή μας σε κάποια λάθη που κάνει καθώς προφανώς θα κάνει και λάθη. Ουδείς τέλειος και έτσι.

Άιντε, όπως ειπα και στο άλλο thread θάψτε τα τσεκούρια του πολέμου και πάμε να πάρουμε 2η θέση και κύπελλο.

Έχουμε χρόνο άπλετο από Κυριακή και μετά να τα ξεθαψουμε.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουτε εγω ειπα αυτο, τελειωνει η χρονια βλεπεις τι εγινε κι που θες να πας. Να μεινει ο Λουτσε να κανει ανανεωση ροστερ αν αυτο θελει ο Ιβαν. Αν ο Ιβαν δεν θελει αυτο, θελει μονο νεους με χαμηλα συμβολαια να φυγει ο Λουτσε και να φερει αλλον. Ειναι τοσο απλα τα πραματα που πρεπει να συζητηθουν ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (δηλαδη απο την αλλη βδομαδα) οπως λες κι εσυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 15 Μάιος 2022, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από toumba5 »

Σοβαρά τωρα, αν ο παρολος εχει πάρει φόρα, ο άλλος δεν εχετε παρει πρέφα πως χαρακτηρίζει συνεχώς ?
Αλλα τα τσιράκια εχουν ασυλία προφανώς
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

joshua έγραψε:Εχετε φαει σκαλωμα με τους τιτλους,τις πορειες,τους στοχους ενω η ουσια ειναι αλλου και αυτη ειναι το πλανο. Μονο ζητουμενο για καθε ομαδα ειναι να εχει συγκεκριμενο πλανο με βαση τις συνθηκες που επικρατουν καθε φορα και ενα ορθο πλανο απαιτει να υλοποιειται απο άτομα που εχουν την ιδια φιλοσοφια και μπορουν να το υπηρετησουν. Αυτος ειναι ο μεγαλος προβληματισμος αυτη τη στιγμη. Αν Σαββιδης,Μποτο,Λουτσεσκου μπορουν να υπηρετησουν το ιδιο πλανο και δυστυχως εμεις ως οπαδοι δεν εχουμε τις γνωσεις για να μπορουμε να εκφρασουμε αποψη. Μακαρι να ξεραμε το μπατζετ,μακαρι να ξεραμε τις εισηγήσεις Λουτσεσκου,μακαρι να ξεραμε τι σκεφτεται ο Μποτο και για τα 2. Τα ξερουν αυτοι που πρεπει αλλα δυστυχως τοσα χρονια δεν μας επεισαν ποτε οτι λειτουργουν βαση λογικης οποτε και εμεις ψαχνομαστε να πιαστουμε απο οπου θελει ο καθενας...

Έ ναι

Γενικά ΦΤΑΝΕΙ
Να περάσει η γαμωβδομαδα να πάμε το Σάββατο ΟΛΟΙ μαζί να το σηκώσουμε και μετά βλέπουμε. Δεν είναι βλακες ούτε ο Ιβάν ούτε ο Μπότο ούτε ο Ράζβαν. Όλοι να πετύχουν θέλουν. Ηρεμία και όλα θα γίνουν
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Parolos έγραψε: Προσωπική γνώμη, να εξαντλήσει την τριετία no matter what, και έπειτα ο ΠΑΟΚ να βρει πιο σύγχρονο προπονητή. Να προχωρήσουμε κι εμείς σαν ομάδα σε πιο σύγχρονο μοντέλο.
Προς πάσα κατεύθυνση για να μην τρελαθούμε κι όλας.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μα βέβαια όλοι δηλώνουμε ότι επαναλαμβάνουμε λίγο πολύ τα ίδια.
Να ρωτήσω όμως κάτι.
Σε ένα ενεργό νήμα τι περιμένετε να δείτε?
Πες τε μου, τι θα θέλατε να κάνουμε. Να μην γράφουμε από δική μας πρωτοβουλία?
Αν νομίζετε ότι κουράζει, ενοχλεί, δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα μπορείτε να το κλειδώσετε.

Μιλάμε για κάποιους που ζητάν την απομάκρυνση του Λουτσε κι από την άλλη υπάρχουν άλλοι τόσοι που παίζουν με την ηρεμία μας και προκαλούν γράφοντας αλόγιστα σχόλια.
Η όποια δράση έχει και αντίδραση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο φτασμενος σε προηγμένο πρωτάθλημα προπονητής,θέλει μπάτζετ Νο1 στην χώρα για να πάρει το πρωτάθλημα και να μπορέσει να παίξει και να διεκδικήσει είσοδο στο chl,που όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο θα δυσκολεύει για τις ελληνικές ομάδες.
Ή να αναλάβει μια ήδη πρωταθλήτρια ομάδα με τα ίδια διαθέσιμα.
Φτασμενους προπονητές μόνο ο γαύρος έχει προσελκύσει τα τελευταία χρόνια,γιατι ειχε τις παραπάνω προϋποθέσεις και δεν έχασε.
Βαλβέρδε,Μιτσελ ,θυμάμαι πρόχειρα.
Ο Μάρτινς είναι μια μετριότητα απλά εκμεταλλεύεται το μπάτζετ του γαύρου για να εξασφαλίζει μόνιμα τον εγχώριο τίτλο.
Καμία άλλη ομάδα δεν έχει προσελκύσει φτασμενο προπονητή, το έκανε ίσως ο ΠΑΟΚ με τον Στεφενς ,μιλάμε όμως για έναν προπονητή που ήταν συνταξιούχος.
Κάποιοι δεν δέχεστε ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να φέρει έναν προπονητή, επιπέδου Βαλβέρδε,Γκαρσιά, Κονσεϊσάο,με αυτό το μπάτζετ και κατ' επέκταση αυτή την προοπτική.
Εγώ λέω ότι έχει προσπαθήσει και έχει φάει τα μούτρα του,γιατί δεν του έδωσε τις προϋποθέσεις και όχι γιατί δεν του έδωσε τα λεφτά που ήθελε για το συμβόλαιο του.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από aivas19 »

Parolos έγραψε:
rainmaker έγραψε:Παρολε έχεις πάρει λίγο φορα ε;
Δε μιλάς σοβαρά.
aivas19 έγραψε:Ουτε το ενα ουτε το αλλο. Αστυνομος θα ημουν αν σου ελεγα να μην τα γραφεις. Γραψε οτι θες και εδω θα ειμαι να σε κραζω οπως κανεις κι εσυ.

«Δεν ήρθε για να χάνουμε και να τη λέτε συνεχώς στους άλλους.

Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, μπαίνεις να διαβάσεις και βλέπεις τους μισούς να λένε ρουφάτε με 0/13 θα είμαστε μέχρι το τέλος και δεν τρέχει κάστανο»

Εχω πει οτι για μενα και να μην παρουμε κυπελλο η χρονια θα ειναι πετυχημενη. Σιγα μην κατσω να σε βλεπω να λες περι ΠΑΟΚτσηδων που δεν νοιαζονται για να δικαιολογησεις τις παπαριες σου
Εσύ που κολλάς με αυτά που λέω ξαναρωτάω?

Κι αφού μυγιαστικες ναι προφανώς δεν κάνεις τίποτα άλλο απ' ότι φαίνεται από το να τη λες στους άλλους.

Προχωράμε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
«0/13 θα είμαστε μέχρι το τέλος και δεν τρέχει κάστανο.»

Εδω κολλαω. Οντως δεν τρεχει καστανο αφου και να μην παρουμε το κυπελλο η χρονια ειναι μια χαρα. Αυτο εγραψα πανω

«Επειδή κάποιοι μπορεί να βλέπουν τον ΠΑΟΚ πιο χαλαρά και ως απλά μια ομάδα, υπάρχουν κάποιοι που αρρωσταίνουν με την εικόνα της ομάδας. Επιτρέπεται αυτό ή πρέπει να κάνουμε όλοι χιούμορ και τραλαλά τραλαλο?»

ΠΑΟΚομετρα εσυ εβγαλες λες και δεν πονανε τον ΠΑΟΚ αλλοι

«Μεταβατική χρονιά φέτος, μεταβατική χρονιά του χρόνου, και ίσως αν βολεψει και μεταβατική χρονιά το 23-24, καλά να είμαστε..»

Αφου θες να εξαντλησει την τριετια το προβλημα που ειναι; Ολα μια χαρα οπως λες, προχωραμε
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

sourmenetes έγραψε:Ο γκαρυ που ήταν στις πρώτες επιλογες στα εξτρεμ γιατί δεν ήρθε;;

Ή μήπως δεν ήταν;;

Να σας πω τι θα γινόταν με έναν γκαρυ και μόνο;;;

Αντε γιατί ακούμε ότι να ναι...
Πες μας γιατί. Εάν το ξέρεις.
WOLFMANN

joshua έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Σκοπεύετε να το συνεχίσετε για πολύ αυτό το χάος που έχετε κάνει να μας λέτε κάθε μέρα για το πέρυσι το πρόπερσι??

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκοπευετε για πολυ να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η ομαδα φετος εκανε καποιου ειδους υπερβαση? Οκ στηριζουμε γιατι το εχει κερδισει αυτο ο Λουτσεσκου απο τη προηγουμενη του θητεια αλλα το να επιμενετε καποιοι οτι τρυπησαμε ταβανια και ο προπονητης καταπινε σπαθια μονο καλο δεν κανει στην ομαδα.
Φωνή λογικής και ρεαλισμού.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
WOLFMANN

Με κατάκτηση κυπέλλου ο Λουτσέσκου 100% μένει και συνεχίζει.
Με χάσιμο κυπέλλου ο Λουτσέσκου 20% μένει και 80% φεύγει.

Αυτή είναι η προσωπική πρόβλεψή μου.
Βάση αυτών που αντιλαμβάνομαι στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και αυτών που ψυχανεμιζομαι.
Μακάρι να πάρουμε το Κύπελλο και να πάνε όλα καλά.
Τα λάθη του Λουτσέσκου βέβαια, πρέπει να διορθωθούν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγώ δεν ασπάζομαι ούτε αυτό που λέει ο λυκανθρωπος ούτε αυτό που λέει ο parolos.
Aν ο Μποτο πιστεύει ότι ο Λουτσεσκου δεν μπορεί να ακολουθήσει την φιλοσοφία της ομάδας ή τέλος πάντων αυτό το πλάνο που έχει συμφωνήσει με τον Ιβάν ότι πρέπει να ακολουθηθεί όταν ήρθε από την Σαχταρ,τότε να εισηγηθεί την αποχώρηση του Ρουμάνου.
Αυτό έγινε πέρσι με την απομάκρυνση Γκαρσία μετά τον τίτλο του Κυπέλου, αυτό να γίνει και φέτος.
Βέβαια μιλάμε για χοντρή αποζημίωση,αλλά τι να γίνει,όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει φεύγει, νόμος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και ο Γκάρι, άργησε πολύ να αποδώσει τα αναμενόμενα στον γαύρο.
Δεν ξέρω πόσο θα ήταν το συνολικό κόστος για τον Γκάρι.
Για τον Μιτριτσα πάντως ήταν 500 ενοίκιο και 600 το συμβόλαιο του.
Κατά τη γνώμη μου βάσει βιογραφικού δεν ήταν κακή κίνηση.
Δεν βγήκε, να φύγει να περάσει ο επόμενος.
Ο Ροντριγκεζ μπορεί να έδινε παραπάνω, μπορεί και λιγότερα,δεν είχε καμία αμάν αμάν χρόνια στο γαύρο, για μένα καλώς προτιμήθηκε ο Μιτριτσα ,αν υπήρχε αυτό το δίλημμα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ερώτηση
Αν για παράδειγμα η ομάδα αποκλείονταν από την Ευρώπη από την Ριέκα και δεν είχε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και έφτανε με ένα παιχνίδι την εβδομάδα να είναι σήμερα με διαφορά από τον τρίτο δεύτερος και 8-10 βαθμούς από τον γαβρο.
Θα ήταν η χρονιά επιτυχημένη?

Είναι εν τέλει τόσο σημαντικό το φίνις για τα συμπεράσματα που βγάζουμε και τις κρίσεις μας?

Σίγουρα πάντως δεν θα υπήρχε η γκρίνια που υπάρχει σήμερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 15 Μάιος 2022, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Με απλή λογική . Οι 3 καλύτερες σεζόν ήταν τα 3 πρωταθλήματα .
Για να βρεις ποια ήταν η καλύτερη Τετάρτη προφανώς θα ήσουν 2ος και θα πήρες κύπελλο.
Ε φέτος αν βγεις 2ος και πάρεις κύπελλο επειδή έφτασες στους 8 της Ευρώπης θα είναι η Τετάρτη καλύτερη πορεία στην ιστορία σου . Λογικά αυτό θα εννοούσε…9
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Πετυχημενη κρινεται μια χρονια
οταν η ομαδα κανει υπερβαση
των δυνατοτητων της και αφηνει
και καλες βασεις για την επομενη.-

Οταν αφηνει μονο καλες βασεις
για την επομενη κρινεται μεταβατικη!

Κι οταν δεν κανει τιποτε απ τα
δυο τοτε κρινεται αποτυχημενη!

Κατα τη δικη μου λογικη παντα!