Επίτρεψέ μου να διαφωνώ. Πρώτον Όχι επειδή δεν έχουμε καλό τμήμα σκαουτινγκ αλλά επειδή δεν έχουμε καν τμήμα σκαουτινγκ.joshua έγραψε:buffalo aν αρχισουμε να παιρνουμε Μεγιαδους και Φεραρι επειδη δεν εχουμε καλο τμημα σκαουτινγκ καταλαβαινεις οτι πλεον θα μιλαμε για αλλον ΠΑΟΚ και οχι ΠΑΟΚ με στοχο το πρωταθλημα.Οσον αφορα τον Ροντριγκο θα επρεπε να λειτουργησει ως παραδειγμα οτι ενας παικτης που εκανε μια ενδιαφερουσα χρονια σε μια μικρη ομαδα της Πορτογαλιας στα 26 του δυσκολα θα προσφερει κατι το ιδιαιτερο σε μια ομαδα πρωταθλητισμου αρα και καπως ετσι θα επρεπ να αποριπτοναι παικτες οπως ο Φεραρι.Οσον αφορα τωρα το οικονομικο επετρεψε μου να αμφιβαλλω για το κατα ποσο παιρνει 400.000 εκτος και αν πιστευουμε οτι ο Σαββιδης ειναι τοσο ανοητος.
Δεύτερον σε όλα τα πρωταθλήματα οι μεγάλες ομάδες ψωνίζουν από τις μικρές. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί είναι δοκιμασμένοι οι παίκτες στις ειδικές συνθήκες που έχει κάθε πρωτάθλημα. Και ειδικά στην Ελλάδα οι ειδικές συνθήκες με τόσες ομάδες δορυφόρους είναι πολλές. Μόνο εδώ στην Ελλάδα προτιμαμε να πάρουμε τον φεραρι της Ρίο αβε παρά τον φεραρι του Βόλου. Με μόνο διαβατήριο το ότι μια πορτογαλική εφημερίδα τον έβαλε στην καλύτερη 11αδα. Ούτε καν τον είδαμε πιστεύω. Με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα ότι δώσαμε 800 για αγορά και 300 τον χρόνο συμβόλαιο. Εγώ δεν μπορώ να αμφισβητώ τα νούμερα που γράφονται με αντίλογο το αν ο Σαββίδης είναι ανόητος η όχι. Γιατί αν είναι έτσι ούτε για εσιτι δώσαμε 3.5 ούτε για ζαμπα όσα δώσαμε ούτε για Γιαννουλη θα πάρουμε τόσα