Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από obanebane »

Πραγματικά με όλο τον σεβασμό στον γέρο,δε μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί ένα τέτοιο ποστ.
Αυτοί που αποτελούν την ομάδα είναι μια γροθιά,φαίνεται ξεκάθαρα αυτό.
Όσοι δεν νιώθουν μέρος της,θα φύγουν και αυτοί.
Ο ΠΑΟΚ αλλάζει εξ ολοκλήρου, θα περιμένουμε να κλείσει αυτή η μεταγραφική και στην συνέχεια θα δούμε και θα κρίνουμε την ομάδα της νέας εποχής,της εποχής της νέας Τούμπας και της αξιοποίησης των παιδιών μας,που αυτή τη φορά ήρθαν για να μείνουν γιατι το αξίζουν και όχι μόνο αυτοί άλλα και 2-3 ακόμα που είναι πιο κάτω.
Είναι φανερό πλέον,ότι κάτι έχει προηγηθεί και μάλιστα πολύ χοντρό, ο Ιβάν αποφάσισε να στηρίξει τον προπονητή και όχι τους παίχτες που είχαν φέρει τις επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια.
Στα μάτια μου είναι ξεκάθαρο ότι μπήκε στο τραπέζι το.
Ή αυτοί ή εγώ.
Μπορεί όμως να τέθηκε επίσης ότι με αυτούς τους παίχτες στην Ευρώπη, δεν πάμε πουθενά και όταν η Ευρώπη έγινε προτεραιότητα (επίσημα χείλη το είπαν) όλη η φουρνιά των τίτλων έπρεπε να αντικατασταθεί.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο,πρέπει να το αποδεχτούμε.
Αυτό που εμάς πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να κάνει βήματα εμπρός, να εξελίσσεται σε όλους τους τομείς και να είναι ανταγωνιστική και διεκδικητρια τίτλων,αυτό πλέον είναι εξασφαλισμένο με τον Ιβάν στο τιμόνι.
Οι κόκκινοι ξέφυγαν οικονομικά και με όλο το μπουρδελο (κράτος,δικαιοσύνη κτλ) να τους στηρίζει,πάντα θα είναι το φαβορί για τα εγχώρια.
Όσο υπάρχει το var και οι ξένοι διαιτητές,θα ελπίζουμε ότι αν έχουμε την καλύτερη ομάδα θα παίρνουμε τον τίτλο.
Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την οπτική του για τα πράγματα.
Οι απαιτήσεις από οπαδό σε οπαδό διαφέρουν.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Σε καποια φαση ο γιωργακης ειχε ποσταρει πως τα καστρα πεφτουν απο μεσα.η καπως ετσι τελος παντων.Δεν ξερω αν αναφεροταν σε κατι αλλο.Παντως τετοιο ξηλωμα αποκλειεται να οφειλεται σε εκρηξη της στιγμης λογω πιεσης.
Κ το λεω εγω που ειμαι κ προσωπολατρης σε μεγαλο βαθμο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Γέρος έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, ποσότητα, εμπειρία, ταλέντο. Ηρεμία δεν έχει.
Κακά τα ψέματα αδέλφια, η ομάδα σιγοβράζει ελπίζω να εκτονωθεί ανώδυνα αυτή η εσωτερική πίεση. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κύριοι υπαίτιοι δεν είναι οι τεχνικοί ταγοί (Προπονητής, ΤΔ,...). Διότι ποιος αμειβόμενος έχει την δύναμη να απαξιώνει ή να παραγκωνίζει περιουσιακά στοιχεία του επενδυτή, ακόμη και αν έχει προσβληθεί με τον πιο χυδαίο τρόπο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης; Φυσικά θα μπορούσε να γίνει σε μια περίπτωση. Αλλά όχι σε τόσες πολλές. Εδώ σε λίγο οι παίκτες θα κρύβουν στο βιογραφικό τους ότι είναι Πορτογαλόφωνοι. Αν δε έχουν την ατυχία το μικρό τους όνομα να είναι Leo ή Andre αφήστε το...
Σας παρακαλώ πολύ πιστέψτε το δεν γκρινιάζω. Είμαι ραμολιμέντο, ναι. Στα 71 έχω σχεδόν ξεπεράσει όλα τα πάθη μου, ναι. Το πάθος μου όμως για τον ΠΑΟΚ δυστυχώς με τρώει σαν σαράκι και θα το πάρω στο χώμα. Μακάρι να μπορούσα να το ξεπεράσω, δυστυχώς δεν μπορώ.
Από αυτή την οπτική γωνία γράφω. Φυσικά χαίρομαι με τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται και μάλιστα σαν μικρό παιδί. Αλλά Αδέλφια μου δεν είναι σοβαρά πράγματα στο και δέκα να έρχονται ποδοσφαιριστές άρον-άρον, με ιδιωτικές πτήσεις, με την ψυχή στο στόμα να δηλωθούν στη λίστα. Και από την άλλη να εξαφανίζονται ποδοσφαιριστές ποιοτικοί, μπολιασμένοι στην ομάδα, που αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Και δυστυχώς όχι ένας ή δύο.
Δεν θέλω κανένας να μου αποδείξει την δύναμη του. Ξέρω πολύ καλά ποιος την έχει. Δεν θέλω κανένας να με πείσει τι παικταράδες φέρνει, δεν θέλω να μπω στην λογική του "τρεις το λάδι, τρείς το ξύδι, πέντε το ξυδόλαδο", δεν είμαι μπακαλάκος.
Είμαι οπαδός και θέλω όταν τελειώσουν τα 2 παιχνίδια να μην υποφέρω, ούτε ο 12χρονος εγγονός μου να κλαίει.
Σας παρακαλώ Κύριοι της Διοίκησης ηρεμήστε την ομάδα. Τις μεγάλες αλλαγές η Ιστορία τις ονόμασε μεταρρυθμίσεις, τις βίαιες αλλαγές αυταρχισμό.
Συγνώμη που αδυνατώ να καταλάβω το συλλογισμό σας...θέλετε να πείτε ότι καρατομήθηκαν οι παίχτες από τον πρόεδρο της ομάδας ο οποίος δεν προσφέρει ηρεμία στο σύνολο;

Προσωπικά χαίρομαι με τις επιτυχίες της ομάδας...ούτε με τις επιτυχίες του αντρέ ούτε του λέο...είναι λογικό να υπάρχει κάποιος ρομαντισμός, αλλά εξίσου καλό θα ήταν να μην βλέπουμε τα πράγματα μονόφθαλμα...Γιατί έρχονται μετά κάτι ρομαντικοί σακχοβ και προσκυνάνε την κάλπικη κούπα στα μούτρα σου, κάτι ρομαντικοί ζαμπάδες που με μια εμφάνιση κίνησαν γη και ουρανό πρόπερσυ να πάνε στο πόρτο και δεν σέβονται το χέρι που τους ταίζει με τον βίο τους, και κάποιοι άλλοι που καλύτερα να μην πιάσω στο στόμα μου. Κανένας παίχτης δεν μπορεί να έχει παράπονο από την ομάδα, καθώς στην πλειοψηφία τους αμείφθηκαν με το παραπάνω και με συμβόλαια που δεν έβρισκαν πουθενά, και στηρίχτηκαν μέχρι εκεί που δεν πήγαινε σε βαθμό κακουργήματος, πολλές φορές.

Ευγνωμονούμε όλους όσους συνέβαλαν στις επιτυχίες. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ προχωράει και εξελίσσεται. Πήραμε την πολυπόθητη κούπα, ξεπλύναμε λίγο την καύλα μας. Τώρα έχουμε το μεγάλο βουνό μπροστά μας. Αυτό της συστηματικής επιτυχίας που θα συνδυάζεται και με την αυτάρκεια του συλλόγου.

Προσωπικά βλέπω μεταγραφικό πλάνο, που εκτελείται με ταχύτατους ρυθμούς. Η μεταγραφική περίοδος μεταβάλεται συνεχώς, πουλάω τον επιθετικό μου, και σε 4 μέρες έχω προσγειώσει την πρώτη μου επιλογή στα φορ, με αγορά στους δικούς μου όρους. Ποιο είναι αυτό το άρον άρον που δεν διακρίνω εγώ; Τα ματς με την κράσνονταρ; Αλίμονο μας αν σκεφτόμασταν έτσι...

υγ Επισκοτεί τω μεν ηλίω πολλάκις τα νέφη.Τω δε λογισμώ, τα πάθη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 21 Σεπ 2020, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εντάξει ας το ληξουμε δεν είναι καν ον τοπικ.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές παρά το σωστό κατά πως φαίνεται πλάνο, όλοι θα θέλαμε να ερθουν μια βδομάδα νωρίτερα όπως ήταν και το λογικο
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Αδέλφια μου μακριά από μένα οποιουδήποτε τύπου ταύτιση, προτίμηση, υπεράσπιση κάποιων έναντι άλλων, υφέρπων δόλος μακριά, μακριά...
Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν διαβάζω τίποτα, δεν ενημερώνομαι από κανέναν μόνον από εδώ μέσα, όσα καταλαβαίνω. Γιατί μερικά δύσκολα τα καταλαβαίνω, το ομολογώ. Παράδειγμα, έκανα 2 μέρες να καταλάβω τι έχει η φανέλα με το νούμερο 14 που αρκετοί σχολίαζαν αρνητικά. Άσχετος.
Αδέλφια 71 χρόνια είναι πολλά, δεν γνωρίζω τα νέα ήθη. Μου έλεγαν οι γιοί μου πατέρα τι ομάδα είσαι και τρελαινόμουν. -Ρε κωλόπαιδα τι ομάδα είμαστε. -Όχι ρε πατέρα στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Αγγλία, στην Ιταλία, -Παντού ΠΑΟΚ είμαι ρε, τι καινούργιες μαλακίες είναι αυτές, ο ΠΑΟΚ είναι σαν την ομάδα αίματος, παντού είναι το ίδιο.
Σας διαβεβαιώ δεν έχω κανενός είδους ταύτιση, ΚΑΝΕΝΟΣ, πόσο μάλλον προσωπολατρία.
Αγαπώ μόνον τον ΠΑΟΚ, κανέναν άλλον. Ευχαριστώ τον Ιβάν και τον αναγνωρίζω ολόψυχα σαν τον σωτήρα του ΠΑΟΚ. Απλά κάποια πράγματα με στεναχωρούν. Όχι γιατί σκέφτομαι την επένδυση του Ιβάν, όχι γιατί μεγαλοποιώ την προσφορά ΚΑΝΕΝΟΣ ποδοσφαιριστή. Αλλά γιατί, μάρτυς μου ο Θεός, φοβάμαι μην ξεφύγουν τα πράγματα και την πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Να χαθούν να χάνονται όλοι (εκτός Ιβάν), ο ΠΑΟΚ να είναι καλά. Δεν είναι καλό το κλίμα στην ομάδα Αδέλφια, πρέπει να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Ζητώ συγνώμη από όσους Αδελφούς πίκρανα, "σκανδάλισα", μπέρδεψα, το 'χω ξανακάνει εδώ μέσα εντελώς αδίκως.
Ένα πράγμα πιστέψτε σας παρακαλώ πολύ, τίποτα δεν κάνω με υστεροβουλία, πολύ πιθανόν από γερο-ξεκούτιασμα.

Υ.Γ. Αρχηγοί του Forum σας παρακαλώ μην με διώξετε, δεν έχω που να πάω.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ να καταλάβω και να δεχτώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν πιστεύει αγωνιστικά στον Χ Βιερίνια... γιατί δεν έχει βγάλει τόσους μήνες τώρα μια ευχαριστήρια ανακοίνωση για την μέχρι τώρα συνεργασία και για την απόφαση να μην συνεχίσουν μαζί?

Αντί αυτού από τα μέσα των play off συγκεκριμένοι άνθρωποι που είναι δίπλα στη διοίκηση έβαζαν λόγια σε συνδεσμίτες ( και όχι μόνο) για το ότι ο βιερίνια ναι ο αρχηγός μιας κλίκας κατά του προπονητή.
Και βλέπεις σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν τον ΠΑΟΚ παιδάκια να βρίζουν και να καταριούνται το βιερίνια... Και δεν μιλάμε για πέντε ή δέκα άτομα.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Ο Βαρελα βγήκε και είπε το καλοκαίρι "Δεν με ενδιαφέρουν τα συμβόλαια, αν πρόκειται να είμαι προβλημα για τον ΠΑΟΚ, φεύγω σαν φίλος πάνω από όλα".

Οπότε ήξερε τί παίζεται, ήξερε ότι υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια και ξεκαθάρισε τη θέση του.
Ο Βιερινια και ο Ματος;;; Πού είναι; Βλέπεις τον Πελκα και τον Γιαννούλη και είναι ευτυχισμένοι που περάσανε την Μπενφικα. Θα έφευγε ο Πελκας από τον ΠΑΟΚ, θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ τέτοιο ματς και δε θα έβγαζε ποστ αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ;
Λυπάμαι πολύ για αυτούς τους 2 γιατί τους θεωρούσα κολώνες του ΠΑΟΚ...
Ο Τακολα, ο Λινο και ο Μουσλι δεν έζησαν τόσα και ακόμη με τον ΠΑΟΚ ασχολούνται από την άλλη άκρη της γης,
ο Βιερινια και ο Ματος πανηγύρισαν τουλάχιστον;
Δεν είναι κακία, πίκρα είναι.
sorry για το off-topic
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Γεροντα όλοι στεναχωριόμαστε. και Ο Ιβάν θα στεναχωριέται. Και μακάρι αυτό που ειπε ο ρενεγαδε και το άκουσα και εγώ και άλλοι να μην είναι/ήταν έτσι γιατί μιλάμε προδοσία από τα ίδια μας τα σπλάχνα... Αλλά από την άλλη υπάρχει και μια ζωή που πρέπει να συνεχίσει. στα 71 πια το ξές αυτό...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Τι ζουμε..
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Το οτι η ομαδα συμπεριφερεται με αυτον ακριβως τον τροπο σε καποιους ποδοσφαιριστες, σημαινει για μενα, οτι αυτοι οι ποδοσφαιριστες ξεπερασαν καποια ορια. Κατα την γνωμη μου πολυ καλα τους κανει, αναλογιζομενος τι εγινε και τι δεν εγινε ολη την χρονια.
Αν οι παικτες δεν σεβονται τα χρηματα που παιρνουν απο τα υπερεκτιμημενα συμβολαια τους στην ομαδα, να υποστουν τις συνεπειες που τους αρμοζουν. Ειτε ειναι παγκος, ειτε μη ανανεωση, ειτε απλα διακοπη καθε επαφης και σουπα μουπες γλυκαναλατα ναχαμε ναλεγαμε.
Τις συμβολαιαρες που απολαμβαναν εδω δεν θα τις βρουν πουθενα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Obdulio έγραψε:
Γέρος έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, ποσότητα, εμπειρία, ταλέντο. Ηρεμία δεν έχει.
Κακά τα ψέματα αδέλφια, η ομάδα σιγοβράζει ελπίζω να εκτονωθεί ανώδυνα αυτή η εσωτερική πίεση. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κύριοι υπαίτιοι δεν είναι οι τεχνικοί ταγοί (Προπονητής, ΤΔ,...). Διότι ποιος αμειβόμενος έχει την δύναμη να απαξιώνει ή να παραγκωνίζει περιουσιακά στοιχεία του επενδυτή, ακόμη και αν έχει προσβληθεί με τον πιο χυδαίο τρόπο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης; Φυσικά θα μπορούσε να γίνει σε μια περίπτωση. Αλλά όχι σε τόσες πολλές. Εδώ σε λίγο οι παίκτες θα κρύβουν στο βιογραφικό τους ότι είναι Πορτογαλόφωνοι. Αν δε έχουν την ατυχία το μικρό τους όνομα να είναι Leo ή Andre αφήστε το...
Σας παρακαλώ πολύ πιστέψτε το δεν γκρινιάζω. Είμαι ραμολιμέντο, ναι. Στα 71 έχω σχεδόν ξεπεράσει όλα τα πάθη μου, ναι. Το πάθος μου όμως για τον ΠΑΟΚ δυστυχώς με τρώει σαν σαράκι και θα το πάρω στο χώμα. Μακάρι να μπορούσα να το ξεπεράσω, δυστυχώς δεν μπορώ.
Από αυτή την οπτική γωνία γράφω. Φυσικά χαίρομαι με τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται και μάλιστα σαν μικρό παιδί. Αλλά Αδέλφια μου δεν είναι σοβαρά πράγματα στο και δέκα να έρχονται ποδοσφαιριστές άρον-άρον, με ιδιωτικές πτήσεις, με την ψυχή στο στόμα να δηλωθούν στη λίστα. Και από την άλλη να εξαφανίζονται ποδοσφαιριστές ποιοτικοί, μπολιασμένοι στην ομάδα, που αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Και δυστυχώς όχι ένας ή δύο.
Δεν θέλω κανένας να μου αποδείξει την δύναμη του. Ξέρω πολύ καλά ποιος την έχει. Δεν θέλω κανένας να με πείσει τι παικταράδες φέρνει, δεν θέλω να μπω στην λογική του "τρεις το λάδι, τρείς το ξύδι, πέντε το ξυδόλαδο", δεν είμαι μπακαλάκος.
Είμαι οπαδός και θέλω όταν τελειώσουν τα 2 παιχνίδια να μην υποφέρω, ούτε ο 12χρονος εγγονός μου να κλαίει.
Σας παρακαλώ Κύριοι της Διοίκησης ηρεμήστε την ομάδα. Τις μεγάλες αλλαγές η Ιστορία τις ονόμασε μεταρρυθμίσεις, τις βίαιες αλλαγές αυταρχισμό.
Την ηρεμία την χαλάτε οι διάφοροι προσωπολάτρες.
Αν υπάρχει θεός...

Τι άλλο. Θα ακούσουμε;;

Ποια ηρεμία χαλάει ρε ένας 71χρονος που έχει έχει ζήσει όσο ΠΑΟΚ δεν έχουμε ζήσει όλοι εδώ μέσα;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Το δικαιωμα στην αποψη την εχουν ολοι. Ειδικα αν παρουσιαζεται με σωστο και εντιμο τροπο. Συζητηση να κανουμε αλλα οχι ρε παιδια ευθειες επιθεσεις σε οποιον εκφραζει ισως κατι διαφορετικο.
Εγω πιστευω οτι εχουμε θεμα στην επικοινωνια της διοικησης προς τα εμας που ειτε ετσι ειτε αλλιως ασχολουμαστε με την ομαδα μας με τροπο σχεδον ερωτικο.

Φταιει η διοικηση λοιπον για μενα. Ειναι δικαιωμα τους να φτιαξουν οτι ομαδα θελουνε σε οποιοδηποτε μπατζετ γιατι αυτο το δικαιωμα το κερδισε ο μεγαλος Ιβαν. Αν εχουμε προβλημα οικονομικο ειτε λογω ffp ειτε γιατι το παιρνουμε απο την αρχη με ποιο λελογισμενο τροπο για να φτασουμε ψηλα τοτε ΟΚ. Ας μας το πουνε.
Εγω θυμωνω για την συμπεριφορα στους χ ψ ζ παικτες. Δεν τους θελετε? Επαγγελματιες ειναι και αυτοι και η ομαδα. Βρειτε εναν τροπο να το επικοινωνησετε ομορφα, με ενα ωραιο βελούδινο διαζυγιο, και σε εμας τους καημενους που αναριωτιομαστε τι εγινε και φτανουμε να σπιλώνουμε προσωπα και συνειδησεις βασιζομενοι σε υποθεσεις.
Οταν βλεπω τον Ματος στα βιντεακια της προπονησης να μετεχει κανονικα και μετα να προσπαθει να σκαρφιστει ο προπονητης τροπους να αναπληρωσει το κενο του ακομη και σε ματς οπως της παρασκευης τι να πω?

Εγω του Αμπελ του εχω χωσει τα απιστευτα αλλα για βλακα δεν τον εχω. Εντολες εκτελει και εχω και υποψια οτι αρχισε να σκαει και αυτος.
Εγω φετος δεν πιστευω οτι θα διεκδικησουμε σοβαρα το πρωταθλημα. Η μονη ελπιδα μου ειναι να περασουμε τους Ρωσους γιατι Και ενισχυση Ισχυρη θα ερθει και θα δουμε ωραια πραματα απο την ομαδα.
Τεσπα εχουμε αγωνα αυριο.

ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γέρος έγραψε:Αδέλφια μου μακριά από μένα οποιουδήποτε τύπου ταύτιση, προτίμηση, υπεράσπιση κάποιων έναντι άλλων, υφέρπων δόλος μακριά, μακριά...
Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν διαβάζω τίποτα, δεν ενημερώνομαι από κανέναν μόνον από εδώ μέσα, όσα καταλαβαίνω. Γιατί μερικά δύσκολα τα καταλαβαίνω, το ομολογώ. Παράδειγμα, έκανα 2 μέρες να καταλάβω τι έχει η φανέλα με το νούμερο 14 που αρκετοί σχολίαζαν αρνητικά. Άσχετος.
Αδέλφια 71 χρόνια είναι πολλά, δεν γνωρίζω τα νέα ήθη. Μου έλεγαν οι γιοί μου πατέρα τι ομάδα είσαι και τρελαινόμουν. -Ρε κωλόπαιδα τι ομάδα είμαστε. -Όχι ρε πατέρα στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Αγγλία, στην Ιταλία, -Παντού ΠΑΟΚ είμαι ρε, τι καινούργιες μαλακίες είναι αυτές, ο ΠΑΟΚ είναι σαν την ομάδα αίματος, παντού είναι το ίδιο.
Σας διαβεβαιώ δεν έχω κανενός είδους ταύτιση, ΚΑΝΕΝΟΣ, πόσο μάλλον προσωπολατρία.
Αγαπώ μόνον τον ΠΑΟΚ, κανέναν άλλον. Ευχαριστώ τον Ιβάν και τον αναγνωρίζω ολόψυχα σαν τον σωτήρα του ΠΑΟΚ. Απλά κάποια πράγματα με στεναχωρούν. Όχι γιατί σκέφτομαι την επένδυση του Ιβάν, όχι γιατί μεγαλοποιώ την προσφορά ΚΑΝΕΝΟΣ ποδοσφαιριστή. Αλλά γιατί, μάρτυς μου ο Θεός, φοβάμαι μην ξεφύγουν τα πράγματα και την πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Να χαθούν να χάνονται όλοι (εκτός Ιβάν), ο ΠΑΟΚ να είναι καλά. Δεν είναι καλό το κλίμα στην ομάδα Αδέλφια, πρέπει να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Ζητώ συγνώμη από όσους Αδελφούς πίκρανα, "σκανδάλισα", μπέρδεψα, το 'χω ξανακάνει εδώ μέσα εντελώς αδίκως.
Ένα πράγμα πιστέψτε σας παρακαλώ πολύ, τίποτα δεν κάνω με υστεροβουλία, πολύ πιθανόν από γερο-ξεκούτιασμα.

Υ.Γ. Αρχηγοί του Forum σας παρακαλώ μην με διώξετε, δεν έχω που να πάω.
Κάνεις δε διώχνει κάποιον που μιλάει όπως εσύ!!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αφήστε τώρα όλα αυτά...

Έχουμε να γ@μήσουμε κάτι Ρώσους.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Και μετά κάτι Ρωσίδες! :mrgreen: