Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Καλημέρα Συνονόματε!
Ότι ξέρουμε πάνω κάτω, απλά λέει ότι με τα λεφτά του Ουέφα καλύπτουμε την χασουρα από τα χαμένα εισιτήρια φέτος και χρειαζόμαστε επιπλέον έσοδα για να είμαστε καθαροί στον έλεγχο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οποιος εχει τη μυγα να τη φερει πισω...Εγραψα οτι μονο τυφλος και yesmen δεν βλεπει την ελλειψη ταχυτητας στα χαφ του αξονα.Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ενοχλει.Προσωπηκα δεν θυμαμαι ΚΑΝΕΝΑΝ στο φορουμ να το αρνειται.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

laska4 έγραψε:μητσο καλημερα !! για το ffp τι λεει που το εχει και σαν τιτλο ;;
Καλημέρα Συνονόματε!
Ότι ξέρουμε πάνω κάτω, απλά λέει ότι με τα λεφτά του Ουέφα καλύπτουμε την χασουρα από τα χαμένα εισιτήρια φέτος και χρειαζόμαστε επιπλέον έσοδα για να είμαστε καθαροί στον έλεγχο.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

obanebane έγραψε:Καλό είναι όσοι δεν διαβάζετε ανελλιπώς το φόρουμ,αν μη τι άλλο να μην είστε επιθετικοί με ένα ποστ που δεν σας άρεσε η σας ξένισε.
Όχι τίποτα άλλο,αλλά γίνεστε γραφικοί.
Γενικό σχόλιο έκανα.
Γενικο δεν εκανες. Αλλα οταν ο φιλος αναφερεται σε γεσμεν προσβαλει αν μην τι αλλο μεριδα του λαου του ΠΑΟΚ. Κατα τ αλλα εγω ειμαι ο γραφικος. Ας μας πει σε ποιους αναφερεται λοιπον αφου ειμαι εγω ο γραφικος
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ευχαριστω μητσαρα !!!

υπαρχουν και κατι δηλωσεις αρνεσεν που εκλεισε στην αιντχοφεν δειτε τι λεει

«Επέστρεψα σε μια πραγματική ομάδα. Ταξίδεψα σε πολλές χώρες τα τελευταία χρόνια. Στην Ουκρανία, στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, στην Άντερλεχτ, Πέρασα ωραία, αλλά βρήκα μια ομάδα με ξεκάθαρη δομή. Μπορεί να μην είμαστε ικανοί να φτάσουμε τις πωλήσεις του Άγιαξ, αλλά πρέπει να πουλάμε το ίδιο καλά όπως η Αϊντχόφεν».

νομιζω πρωτα αυτο πρεπει να λυσουμε και μετα τα υπολοιπα
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O Ίνγκασον κλήθηκε στην Εθνική για τους αγώνες με αγγλία και βέλγιο. Οι αγώνες με τις συγκεκριμένες αντίπαλες εθνικές προσφέρουν τρομερές βιτρίνες προώθησης, μανατζερικές και μη και τώρα και μέσα στη μεταγραφική περίοδο. Αν αγωνιστεί και λέω αν και τα πάει καλά, θα υπάρξουν προσφορές που ίσως να καλύψουν και την αγορά του αν ευσταθούν τα ποσοστό που "αναφέρεται" ότι διακράτησαν οι ρώσοι.
Τον παίχτη δεν πολυεμπιστεύμαι ότι θα τα καταφέρει. Άϊντε μια προσπάθεια, μπορεί να κάτσει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 29 Αύγ 2020, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

joshua έγραψε:Οποιος εχει τη μυγα να τη φερει πισω...Εγραψα οτι μονο τυφλος και yesmen δεν βλεπει την ελλειψη ταχυτητας στα χαφ του αξονα.Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ενοχλει.Προσωπηκα δεν θυμαμαι ΚΑΝΕΝΑΝ στο φορουμ να το αρνειται.
Ναι φιλε. Εχω την μυγα. Αν δηλαδη ελεγα εγω πως « μονο συνοπαδοι με γαυρικη νοοτροπια πιεζουν για μεταγραφες και κρεμανε καθε παικτη που δεν τους καθεται καλα» δε θα μυγιαζοσουν; Φυσικα δεν το εννοω. Αλλα το να αποκαλεις συνοπαδους σου γεσμεν ειναι σοβαρο
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Mitsospaoki4 έγραψε:Καλημέρα Συνονόματε!
Εικόνα

Με το μαλακό αδερφέ μου Μητσάρα στα πλήκτρα... :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

τα αυτονοητα γραφει η FORZA σε οτι αφορα το FFP. τα λεγαμε χτες. λογιστικα ειμαστε ακομη μεσα, αρκετα μεσα. αυτη τη στιγμη οχι προσθηκες, αλλα η διατηρηση του τωρινου ροστερ ειναι υπερβαση με βαση τα τωρινα οικονομικα δεδομενα και θα μεγαλωσει ακομη περισσοτερο την τρυπα με οτι αυτο σημαινει για τους μελλοντικους ελεγχους και πιθανες τιμωριες.

ας προσγειωθουμε λιγακι στις απαιτησεις μας θα πω εγω και ας ανοιξουμε αυτακια/ματακια να ακουσουμε/δουμε το μεγεθος του προβληματος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

soflodoras έγραψε:
joshua έγραψε:Οποιος εχει τη μυγα να τη φερει πισω...Εγραψα οτι μονο τυφλος και yesmen δεν βλεπει την ελλειψη ταχυτητας στα χαφ του αξονα.Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ενοχλει.Προσωπηκα δεν θυμαμαι ΚΑΝΕΝΑΝ στο φορουμ να το αρνειται.
Ναι φιλε. Εχω την μυγα. Αν δηλαδη ελεγα εγω πως « μονο συνοπαδοι με γαυρικη νοοτροπια πιεζουν για μεταγραφες και κρεμανε καθε παικτη που δεν τους καθεται καλα» δε θα μυγιαζοσουν; Φυσικα δεν το εννοω. Αλλα το να αποκαλεις συνοπαδους σου γεσμεν ειναι σοβαρο
Αρνεισαι την υπαρξη ανθρωπων με τη νοοτροπια yesmen οχι μονο στον ΠΑΟΚ αλλα παντου στη κοινωνια? Εγω δεν αρνουμαι την υπαρξη ανθρωπων με αρνητικη σταση απεναντι στα παντα.Τωρα το αν ανηκεις εσυ σε καποια απο αυτες και προσβαλεσαι προβλημα σου,πολλοι εχουν καταταξει εμενα στη δευτερη οσον αφορα τον ΠΑΟΚ και εσυ ιδιαιτερα εχεις επιτεθει πολλακις απεναντι σε οπαδους που εχεις καταταξει σε αυτη, αλλα ξαφνικα σε ενοχλει το αναποδο εξου και η μυγα...Προσωπηκα αδιαφορω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 29 Αύγ 2020, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

soflodoras έγραψε:
obanebane έγραψε:Καλό είναι όσοι δεν διαβάζετε ανελλιπώς το φόρουμ,αν μη τι άλλο να μην είστε επιθετικοί με ένα ποστ που δεν σας άρεσε η σας ξένισε.
Γενικό σχόλιο έκανα.
Γενικο δεν εκανες. Αλλα οταν ο φιλος αναφερεται σε γεσμεν προσβαλει αν μην τι αλλο μεριδα του λαου του ΠΑΟΚ. Κατα τ αλλα εγω ειμαι ο γραφικος. Ας μας πει σε ποιους αναφερεται λοιπον αφου ειμαι εγω ο γραφικος

Ρε παλικάρι ο joshua (καμία διάθεση υπεράσπισης του δεν έχω) ήταν από τους πρώτους που έγραψε ότι αν δεν έρθουν αποχωρήσεις δεν θα έχουμε μεταγραφές.
Και γράφεις εσύ μετά ότι γράφεις.
Γι'αυτό λέω,να διαβάζουμε το φόρουμ πριν κάνουμε επίθεση σε κάποιον.
Να σου απαντήσω και σε αυτό που θέτεις, τον οπαδό τον ενδιαφέρει να καλυφθούν τα κενά που βλέπει για να γίνει η ομάδα του καλύτερη.
Πώς θα γίνει αυτό,δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Ας επισπεύσουν τις όποιες αποχωρήσεις για να έρθουν οι ποιοτικές προσθήκες.
Όλοι αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα φέτος, αλλά δε γίνεται να συμφωνούμε με όλες τις αποφάσεις της.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

joshua έγραψε:
soflodoras έγραψε:
Αρνεισαι την υπαρξη ανθρωπων με τη νοοτροπια yesmen οχι μονο στον ΠΑΟΚ αλλα παντου στη κοινωνια? Εγω δεν αρνουμαι την υπαρξη ανθρωπων με αρνητικη σταση απεναντι στα παντα.Τωρα το αν ανηκεις εσυ σε καποια απο αυτες και προσβαλεσαι προβλημα σου,πολλοι εχουν καταταξει εμενα στη δευτερη οσον αφορα τον ΠΑΟΚ.Προσωπηκα αδιαφορω.
Τοτε ας δεχτουμε τους γαυρους οπαδους εντος του ΠΑΟΚ. Προτιμω να εμπιστευομαι και να στηριζω την ομαδα μου απο την καταστρεφω. Το ληγουμε.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

jibbie έγραψε:
Taseos έγραψε:Φετος η χρονια ειναι ιδιατερη.οιμεταγραφες θα ληξουν 6 οκτωβρη.μιλαμε και για νια χρονια ππυ δεν θα εχει 4-5 εσοδα αππ τον κοσμο αρα και απο την μπουτικ στο γηπεδο.γενικα ειναι περιεργη χρονια
Δε νομιζω να δουμε αμεσα αυτο που λες.στον ΠΑΟΚ ειδικα τα διαρκειας και οι σουιτες ειναι τεραστιο εσοδο.ουτε ρουλης ειναι.ουτε ΑΕΚ.Ο ολυμπιακος αντιστοιχα που εχει επισης πολλα διαρκειας και σουιτες και 11 εκ απο νοβα εγγυημενα προς το παρον αδειαζει κι αυτος,παρολα τα εσοδα απο πωλησεις.οι ομαδες οδευουν αε αγνωστη κατευθυνση με βαρκα την ελπιδα.
στα περισσοτερα συμφωνω. οι καρκινοι ομως δεν αδειαζουν, ισα ισα. μεχρι στιγμης δινει 1,5ρια σε συμβολαια και για χαφ δινει 2 εκ. συμβολαιο. ειναι η μονη ομαδα που χει ανεση με τοσα εσοδα τα τελευταια χρονια. αλλο τι θα κανει ο χοντρος.

seaman, εννοειται οτι ο Ενρικε ειναι υπερεκτιμημενος.
Τι δεν αδδιαζουν.πουλησαν 26 εκ τον ποντενσε δεν πηραν τιποτα.πουλησαν 16 εκ τον τσιμικα πηραν παππουδια ουσιαστικα για το μετα( να τους εχουν κονε) πουλουν γκιγσρμε και κοιτανε τον γκαρι ππυ ρπαιζε στον ΠΑΟΚ και ηταν ελεγαν παικτης πανεριου.τα υπολοιπα ονοματα που σκουγονται γισ να ερθουν παιζουν πρωτα εξωφυλλα 2 εβδομαδες ως βομβες( δεν τους ξερει ουτε η μανα τους)και αφου στηθει το κλιμα ανακοινωνονται.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

obanebane έγραψε:
soflodoras έγραψε:
Γενικό σχόλιο έκανα.

Ρε παλικάρι ο joshua (καμία διάθεση υπεράσπισης του δεν έχω) ήταν από τους πρώτους που έγραψε ότι αν δεν έρθουν αποχωρήσεις δεν θα έχουμε μεταγραφές.
Και γράφεις εσύ μετά ότι γράφεις.
Γι'αυτό λέω,να διαβάζουμε το φόρουμ πριν κάνουμε επίθεση σε κάποιον.
Να σου απαντήσω και σε αυτό που θέτεις, τον οπαδό τον ενδιαφέρει να καλυφθούν τα κενά που βλέπει για να γίνει η ομάδα του καλύτερη.
Πώς θα γίνει αυτό,δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Ας επισπεύσουν τις όποιες αποχωρήσεις για να έρθουν οι ποιοτικές προσθήκες.
Όλοι αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα φέτος, αλλά δε γίνεται να συμφωνούμε με όλες τις αποφάσεις της.
Δεν απαιτω απο καποιον να εχει διαφορετικη αποψη απο εμενα. Αλλα οταν μας αποκαλει τυφλους κ γεσμεν και εσυ στο καπακι γραφικους που αντιδρουμε , τοτε θα απαντησω. Οπως θα απαντησω σε καποιον αν διαφωνω. Ή μηπως να κανω μοκο;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

jibbie έγραψε:τα αυτονοητα γραφει η FORZA σε οτι αφορα το FFP. τα λεγαμε χτες. λογιστικα ειμαστε ακομη μεσα, αρκετα μεσα. αυτη τη στιγμη οχι προσθηκες, αλλα η διατηρηση του τωρινου ροστερ ειναι υπερβαση με βαση τα τωρινα οικονομικα δεδομενα και θα μεγαλωσει ακομη περισσοτερο την τρυπα με οτι αυτο σημαινει για τους μελλοντικους ελεγχους και πιθανες τιμωριες.

ας προσγειωθουμε λιγακι στις απαιτησεις μας θα πω εγω και ας ανοιξουμε αυτακια/ματακια να ακουσουμε/δουμε το μεγεθος του προβληματος.
γιατι κανεις δεν βγαινει να μιλησει να πει οτι εχουμε θεμα , αυτο και αυτο, και θα κινηθουμε με συγκεκρμενη λογικη ;;αφηνει ελπιδα στον καθενα οτι μπορει η ομαδα να κινηθει ελευθερα στις μεταγραφες μετα την προκριση απο μπεσικτας ..εγω ας πουμε γιατι να πιστεψω ποσο σοβαρο ειναι το προβλημα αφου δεν μου δινει η ιδια η παε να καταλαβω το μεγεθος του ;; επισης αν ειναι τοσο σοβαρο το θεμα γιατι δεν ψαχνουμε να βρουμε μια μεγαλη χορηγια ή καλα λεφτα απο τηλεοπτικα και πρεπει μονο το αγωνιστικο να βγαζει το φιδι απο την τρυπα ;; .επικοινωνια μηδεν !!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”