Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Ρε τσιριγώτη αυτό που γίνεται δεν εμπίπτει στις ελευθερίες μιας δημοκρατίας.
Αν δούμε την μεγάλη εικόνα είναι εξαιρετικά άδικο αυτό που γίνετε με τους πέραν των ορίων γκρινιάρηδες για την ομάδα.
Αν υποθέσουμε ότι ο Φ.Α. έφαγε πόρτα από παίκτες λόγω ονόματος ομάδας και πρωταθλήματος ίσως ο Ιβάν θέλει να "πάρει" την ρεβάνς , καθώς είναι και καψούρα του, προσπαθώντας να δελεάσει τον Δημήτρη με υπερβολικά μεγάλη προσφορά, και να επαληθευτεί και ο συμφορουμίτης με τον μάνατζερ. Θα κάνει και καλό για τις επόμενες κινήσεις , γίνεσαι ελκυστικός, σε βλέπουν αλλιώς.
Μάλλον θέλει να συνδυαστεί και με τους εορτασμούς των 90 χρόνων του συλλόγου.
Ας περιμένουμε γ@μ@το ..............
Αν δούμε την μεγάλη εικόνα είναι εξαιρετικά άδικο αυτό που γίνετε με τους πέραν των ορίων γκρινιάρηδες για την ομάδα.
Αν υποθέσουμε ότι ο Φ.Α. έφαγε πόρτα από παίκτες λόγω ονόματος ομάδας και πρωταθλήματος ίσως ο Ιβάν θέλει να "πάρει" την ρεβάνς , καθώς είναι και καψούρα του, προσπαθώντας να δελεάσει τον Δημήτρη με υπερβολικά μεγάλη προσφορά, και να επαληθευτεί και ο συμφορουμίτης με τον μάνατζερ. Θα κάνει και καλό για τις επόμενες κινήσεις , γίνεσαι ελκυστικός, σε βλέπουν αλλιώς.
Μάλλον θέλει να συνδυαστεί και με τους εορτασμούς των 90 χρόνων του συλλόγου.
Ας περιμένουμε γ@μ@το ..............
Πάντως δεν βλέπω λογική στο να δώσουμε 4-5 εκατομμύρια για έναν παίκτη για ένα χρόνο, τον οποίο λογικά δεν πάμε για πρωτάθλημα άλλα να φτιάξουμε ομάδα. Βέβαια ΠΑΟΚ και λογική δεν συμβαδίζουν.
-
Για ένα χρόνο δεν έχει λογική πραγματικά. Είσαι ήδη στο -5 απ' την εγκληματική οργάνωση (που και στο +5 να ήσουν, το ίδιο θα έκανε) και άντε, σε έβγαλε προκριματικά τσ.λ. ο Βούλγαρος, πριν παίξεις τα παιχνίδια χαιρετάει;
Macho στο περιπου δηλαδη, λες οτι δινουμε
2 μυρια base + 1 μυριο bonus για μονοετες
?
Για το διετές με τα ιδια που αναφερεις ομως δεν το πιανω..
Ετσι δηλαδη?
1.5 μυριo base + 1.5 μυριο μπονους /ετος?
2 μυρια base + 1 μυριο bonus για μονοετες

Για το διετές με τα ιδια που αναφερεις ομως δεν το πιανω..
Ετσι δηλαδη?
1.5 μυριo base + 1.5 μυριο μπονους /ετος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 01 Σεπ 2015, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Εξηγησε μου λιγο...τσιριγώτης έγραψε:χαιρετισμούς στους λουομενους. δημοκρατικά μπάνια
Θες να πεις κατι;;αν θες πες το στα ισα.
- Kostas_Peraia4
Μacho,επειδη ειμαι απο κινητο το οποιο σερνεται και για να ανοιξει μια σελιδα κανει κανενα τεταρτο,ειναι δυναοτν να κανεις μια σουμα των οσων εχεις πει και το τι παιζει με παικτες και συμβολαια?Macho έγραψε:Κανείς δεν ξεκουράζεται. Μην τσιμπάς ομοϊδεάτη. Journalism απλά...paoktzis έγραψε: τσαμπα συζηταμε εμεις εδω ο αρνεσεν καθετε στην δανια του και ξεκουραζεται
Γιώργο αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις κάποια post νωρίτερα θα δεις γραμμένο το όνομά του από εμένα και μία αναφορά μου ως προς αυτό. Μετά από λίγες ώρες δες την "ενημέρωση" του journalist Πετρωτού.
- GiorgosAtha
Τζος έχεις πάθει παράκρουση με το 10αρι (AMC)...
Λες και υπάρχει νόμος στο ποδόσφαιρο που λέει ότι αν δεν είσαι AMC με ντρίπλα απαγορεύεται να ανοίγεις κλειστές άμυνες!
Την άμυνα θα την ανοίξει εύκολα και ο Berba ακόμα και αν κάθεται σαν κώνος στην περιοχή.
Γιατί? Γιατί πολύ απλά είναι ο Berba και θα είναι κολλημένοι πάνω του 5 παίχτες ακόμα και αν αυτός απλά χαζεύει γύρω του.
11 εναντίων 11 παίζουν... αν οι 5 κρέμονται από τα @ρχίδια του Δημήτρη αυτόματα θα δημιουργηθούν χώροι και ρήγματα για όλους τους υπόλοιπους και η δουλειά θα γίνεται.
Στα της άμυνας συμφωνώ μαζί σου και θα ήθελα να γίνει κίνηση για τον Σέρβο αν δεν κλείσει πουθενα... με 1.90 ύψος τι στο δι@ολο? Θα παίρνει καμια κεφαλιά!
Μαυροθάνατε... δεν νομίζω ότι παίρνεις έναν παίχτη του βεληνεκούς του Βούλγαρου μόνο για να παίξει μπάλα.
Λες και υπάρχει νόμος στο ποδόσφαιρο που λέει ότι αν δεν είσαι AMC με ντρίπλα απαγορεύεται να ανοίγεις κλειστές άμυνες!
Την άμυνα θα την ανοίξει εύκολα και ο Berba ακόμα και αν κάθεται σαν κώνος στην περιοχή.
Γιατί? Γιατί πολύ απλά είναι ο Berba και θα είναι κολλημένοι πάνω του 5 παίχτες ακόμα και αν αυτός απλά χαζεύει γύρω του.
11 εναντίων 11 παίζουν... αν οι 5 κρέμονται από τα @ρχίδια του Δημήτρη αυτόματα θα δημιουργηθούν χώροι και ρήγματα για όλους τους υπόλοιπους και η δουλειά θα γίνεται.
Στα της άμυνας συμφωνώ μαζί σου και θα ήθελα να γίνει κίνηση για τον Σέρβο αν δεν κλείσει πουθενα... με 1.90 ύψος τι στο δι@ολο? Θα παίρνει καμια κεφαλιά!

Μαυροθάνατε... δεν νομίζω ότι παίρνεις έναν παίχτη του βεληνεκούς του Βούλγαρου μόνο για να παίξει μπάλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 01 Σεπ 2015, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ απόλυτα... μέχρι πέρσι. Σαν επαγγελματική άποψη, μία τέτοια κίνηση μόνο θετικό πρόσημο αφήνει παντού. Και αν παίξει κάποιος το χαρτί των "αποδυτηρίων" ελέω μισθού, θα ήμουν ο πρώτος που θα ασκούσε άμεση κριτική στον όποιο ¨ξίνιζε". Να κάνουν νόημα ζωής την επιπρόσθετη ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και να καταλήξουν σε βάθος ετών να αξίζουν τα διπλάnico4 έγραψε:Πάντως δεν βλέπω λογική στο να δώσουμε 4-5 εκατομμύρια για έναν παίκτη για ένα χρόνο, τον οποίο λογικά δεν πάμε για πρωτάθλημα άλλα να φτιάξουμε ομάδα. Βέβαια ΠΑΟΚ και λογική δεν συμβαδίζουν.
-
Εγω πιστεύω οτι τα λεφτά θα μπούμε άνετα πάλι στα ταμία της ΠΑΕ. Επίσης είναι , όπως είπε κάποιος αδερφός πιο πριν, είναι και θέμα πρεστίζ.
Υγ: αυτο με τους βάλτους που αλωνίζουν και μιζεριαζουν εδώ ελεύθερα ούτε εγω δεν το καταλαβαίνω. Ώρες ώρες λέω αυτοί είναι οι ΑΡΔ που γράφουν τα άρθρα και ταυτόχρονα τα άτομα τα οποία μιζεριαζουν εδώ.
Υγ: αυτο με τους βάλτους που αλωνίζουν και μιζεριαζουν εδώ ελεύθερα ούτε εγω δεν το καταλαβαίνω. Ώρες ώρες λέω αυτοί είναι οι ΑΡΔ που γράφουν τα άρθρα και ταυτόχρονα τα άτομα τα οποία μιζεριαζουν εδώ.
-
Εμένα πάντως η μπάλα με νοιάζει. Δηλαδή τι, θα βγάλεις 5 μύρια από φανέλες, εισητήρια κλπ ή θα "ακουστείς" στην Ευρώπη, σε φάση "πήγε στη μπανανία επειδή τον έλουσαν με χρήμα", όπως λέμε εμείς τώρα για την Τουρκία που ακόμα δεν έχει μια ομάδα να περνάει τον όμιλο στο τσ.λ.;GiorgosAtha έγραψε: Μαυροθάνατε... δεν νομίζω ότι παίρνεις έναν παίχτη του βεληνεκούς του Βούλγαρου μόνο για να παίξει μπάλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Τρί 01 Σεπ 2015, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- theodorsalonika
εναν καλουτσικο αμυντικο..εναν καλο χαφ μπορεις να βρεις απο 200 χιλιαρικα μεχρι και 2 εκατομμυρια..για να παρεις επιθετικο θελεις πολλα παραπανω....
οποτε ειναι δυσκολο αυτην την στιγμη!!!ευελπιστω παντως στο τελος να γινει καποια εκπληξη..γιατι ετσι με τον Αθανασιαδη μονο δεν βλεπω να αντεχουμε!!!!!παντως πλεον στην ευρωπη εχουμε μονο τον ΚΛΑΟΥΣ καθαροαιμο!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
θετικη ενεργεια παιδια...χαλαρα!!!
οποτε ειναι δυσκολο αυτην την στιγμη!!!ευελπιστω παντως στο τελος να γινει καποια εκπληξη..γιατι ετσι με τον Αθανασιαδη μονο δεν βλεπω να αντεχουμε!!!!!παντως πλεον στην ευρωπη εχουμε μονο τον ΚΛΑΟΥΣ καθαροαιμο!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

θετικη ενεργεια παιδια...χαλαρα!!!
Ειλικρινα δε μπορω να ψυχανεμιστω τι γινεται αυτη τη συιγμη. Σημερα δηλαδη ο ΠΑΟΚ ψαχνει ή δε ψαχνει παικτη; Περιμενουμε το Μπερμπατοφ ή το παρατησαμε το θεμα;
Εφυγε διακοπες ο Φρανκ ή θα συνεχισει να κυνηγαει περιπτωσεις;
Να με συμπαθατε δηλαδη αλλα δε μπορει λιγο πριν τελειωσουν οι μεταγραφες να φευγει και την ιδια ωρα να ισχυριζομαστε οτι ενδιαφερεται να κανει κινηση!
Ελεος παλι φετος ξινο. Μεγαλη απογοητευση ενιωσα κ ημουν αισιοδοξος.
Εφυγε διακοπες ο Φρανκ ή θα συνεχισει να κυνηγαει περιπτωσεις;
Να με συμπαθατε δηλαδη αλλα δε μπορει λιγο πριν τελειωσουν οι μεταγραφες να φευγει και την ιδια ωρα να ισχυριζομαστε οτι ενδιαφερεται να κανει κινηση!
Ελεος παλι φετος ξινο. Μεγαλη απογοητευση ενιωσα κ ημουν αισιοδοξος.
- theodorsalonika
black death έγραψε:Εμένα πάντως η μπάλα με νοιάζει. Δηλαδή τι, θα βγάλεις 5 μύρια από φανέλες, εισητήρια κλπ και θα "ακουστείς" στην Ευρώπη, σε φάση "πήγε στη μπανανία επειδή τον έλουσαν με χρήμα", όπως λέμε εμείς τώρα για την Τουρκία που ακόμα δεν έχει μια ομάδα να περνάει τον όμιλο στο τσ.λ.;GiorgosAtha έγραψε: Μαυροθάνατε... δεν νομίζω ότι παίρνεις έναν παίχτη του βεληνεκούς του Βούλγαρου μόνο για να παίξει μπάλα.
1926++++++++++
Macho ξερεις αν αυτός ηταν ο λογος π ο φρανκ αφησε περιπτωσεις (και οχι γιατι του ζήτησαν περισσοτερα..) οπως Μποακι και Μαρικα?
Ή μήπως η ενσχοληση του με τον Μπερμπατοφ αποτελει προιον "παρεμβασης" του Ιβαν τα τελευταια δυο 24ωρα?
Απ'ο,τι βλεπω απτους συνδεδεμενους, μας τελειωσε ο ματσο..
Μπηκε, μας πριζωσε και off he goes..
Μέχρι και ο rain τάχει χαμενα..
Ή μήπως η ενσχοληση του με τον Μπερμπατοφ αποτελει προιον "παρεμβασης" του Ιβαν τα τελευταια δυο 24ωρα?
Απ'ο,τι βλεπω απτους συνδεδεμενους, μας τελειωσε ο ματσο..
Μπηκε, μας πριζωσε και off he goes..
Μέχρι και ο rain τάχει χαμενα..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 01 Σεπ 2015, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.