Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Sfinas

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Sfinas »

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν επικοινωνία με τον Έλληνα τεχνικό, Γιάννη Αναστασίου το πρωί της Κυριακής 31/1, έτσι ώστε να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ίγκορ Τούντορ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δικέφαλος έκανε κρούση στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, αφού πριν λίγες μέρες, ο Αθλητικός Διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Φρανκ Άρνεσεν ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του 42χρονου τεχνικού.

Ωστόσο, η απάντηση που πήραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από τον Αναστασίου, ήταν αυτή που πήρε και ο Άρνεσεν από τον μάνατζερ του Έλληνα τεχνικού.

Ο Αναστασίου τόνισε πως αν και τον τιμά η πρόταση του Δικεφάλου έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ολλανδία ή στο Βέλγιο, καθώς εκεί ζει μόνιμα η οικογένεια του, την οποία είχε αφήσει για τρία χρόνια μόνη της, αφού αυτός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

φάγαμε πόρτα λέει από αναστίου ! το ζήσαμε και αυτό ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: axAXaxAXaxAXxa

ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ , ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ !

ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αυτος που σκεφτηκε το ονομα, εκανε την επαφη και εφαγε το ακυρο θα μαθουμε ποιος ειναι;

Τουντορ, Αρνεσεν φυγετε απο αυτους που βρωμανε ογδοντιλα.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Απόλυτα λογική μου φαίνεται η επιλογή Αναστασίου, δεδομένου ότι ο Αρνεσεν δεν είναι σύμφωνος με την απομάκρυνση Τούντορ και μαζί με τον στόχο της δεύτερης θέσης και του κυπέλλου - άρα προπονητής που να γνωρίζει το ρόστερ ως αντίπαλος γιατι πρέπει να μπει στα βαθιά άμεσα - προστίθεται και η προοπτική αξιολόγησης των μεταγραφικών επιλογών Αρνεσεν και οι αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι στη βάση του νέου πλάνου. Ο Αναστασίου λοιπόν είναι ένας από τους λίγους που τα συνδιάζουν όλα αυτά κι αν επιλέξει ο ΝΒ αυτόν πιστεύω ότι θα επιλέξει.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Αν είναι να ερχόταν κανένας Μπόλονι οκ μια χαρά με κλειστά μάτια κιόλας...
Διώχνουν τον Τούντορ για να διερευνηθεί ο αναστασίου?Που χώρια όλα τ άλλα στο μεταξύ τους παιχνίδι ο δικός μας τον έκανε του κουτιού?Τώρα είμαστε με τα καλά μας σ αυτή την ομάδα?Πάτε πάρτε και το Δέλλα για βοηθό του να δέσει το γλυκό
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

danirifle έγραψε:ΣΟΥΡΜΕ, το τελευταίο μήνα δεν έχει αποτελέσματα καλά, δε διαφωνώ

αλλά γιατί να μη δούμε τι θα κάνει μέχρι το τέλος?

σούρμε να σου πω το εξής και στο λέω γιατί έχεις αφτιά να ακούσεις:

εγώ ως δάσκαλος, αναπληρωτής, έχω την ατυχία να πηγαίνω κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος (φυσικά όχι της επιλογής μου) και να έχω διαφορετική τάξη για να διδάξω
ξεκινάω λοιπόν το σεπτέμβρη - οκτώβρη σε μία τάξη άγνωστη για μένα, με μαθητές που τους πρωτοβλέπω. συνήθως είναι καμιά 20αριά παιδάκια.
είμαστε μαζί 6 ώρες τη μέρα! κι όμως παίρνει 2 μήνες περίπου να μάθουν οι μαθητές τον τρόπο που δουλεύω, και γω τον τρόπο που σκέφτεται και αποδίδει ο κάθε μαθητής μου.
κατά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λοιπόν, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο, τα κουσούρια μας, τις συνήθειές μας, το τι εννοούμε κάθε φορά με αυτά που λέμε, τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τους κανόνες που διέπουν το μάθημα
ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ η τάξη "ρολάρει". δουλεύει πλέον καλά, με τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά δουλεύει πιο γρήγορα. το μάθημα βγαίνει ευκολότερα και οι μαθητές αποδίδουν.
φυσικά και υπάρχουν και παλινδρομήσεις. υπάρχουν φορές που αναρωτιέσαι "μα καλά τι κάνω εδώ όλη τη χρονιά? πήγε μάρτης και δε μάθαμε τα βασικά?"
δεν είναι ότι δε μάθαμε τα βασικά, είναι ότι η βελτίωση δε μπορεί να είναι τόσο έντονη και ξεκάθαρη τον πρώτο χρόνο. δεν υπάρχει μαγικό ραβδί.
οπότε η καλή δουλειά, βγαίνει μετά το πρώτο εξάμηνο.
δυστυχώς εγώ σαν αναπληρωτής, "αφήνω" την τάξη μου τον ιούνιο, δηλαδή μετά από 8-9 μήνες. πάνω που έχουμε γνωριστεί καλά και έχουμε 2-3 μήνες πολύ καλής απόδοσης.
ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, θα κάναμε "παπάδες" με τις τάξεις μου. ΠΑΠΑΔΕΣ. θα ξεκινούσαμε φουλάροντας, δε θα χρειαζόταν χρόνος προσαρμογής και θα η απόδοση της τάξης θα ήταν 10 φορές καλύτερη. ΤΟΤΕ θα έμπαιναν οι πινελιές οι καλές από το δάσκαλο... ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ

όλα αυτά, έχοντας να κάνω με παιδιά, που είναι πολύ πιο εύπλαστα. όχι με πριμαντόνες και με παίχτες που παίρνουν πιο μεγάλο μισθό από εμένα και στραβώνουν αν τους αφήσεις στον πάγκο. γι αυτό αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι να παρουσιάσει έργο τόσο σύντομα ένας προπονητής σε μια ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

συγνώμη για το σεντόνι, δε μου αρέσει να μακρυγορώ, απλά αν το διαβάσεις θα καταλάβεις γιατί θεωρώ τόσο σημαντικό ο οποιοσδήποτε προπονητής να κάτσει στον πάγκο έναν ολόκληρο χρόνο και να ξεκινήσει και δεύτερο.
Μπράβο σου ρε danirifle...Και σαν οπαδό και σαν εκπαιδευτικό σε παραδέχομαι καρντάση μου... :!:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

"Όχι" Αναστασίου σε Π.Α.Ο.Κ.......α ρε καημένε Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!!!!!

Αν έρθει ο Αναστασίου (ή άλλος τυχάρπαστος αντίστοιχου βεληνεκούς), θα αγοράσω διαρκείας και θα το κάψω την ίδια στιγμή...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

chrisg4 έγραψε:Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε :lol: :lol: :lol: :lol:
Βιώνουμε τη Ρωσική πρωτοπορία.
''Από τον καμβά στην ΠΑΟΚτσήδικη καθημερινότητα.'' Ένα έργο του Ι.Savvidi.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Απο εδω και περα στο βιογραφικο μου στο τελος θα βαζω και ενα "οπαδος του ΠΑΟΚ"

Ειναι μεγαλο κατορθωμα να εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ....

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φερτε ρε τον Αναστασιου να βρουμε την ψυχικη υγεια μας,να μην ξανασχοληθουμε με τον ΠΑΟΚ μεχρι του χρονου τετοια εποχη.
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Yupis έγραψε:Και ρωτάω εγώ. Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες που νομίζουν ότι είναι πάνω από την ομάδα; Ποιοι είναι αυτοί που την έχουνε δει μάγκες και ότι μαμάν και δέρνουν χωρίς να έχουν φέρει έναν τίτλο και με μόνο παράσημο να τρώνε τους προπονητές που δεν τους αρέσουν; Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κουμάντο στην ομάδα λες και είναι τσιφλίκι τους;
επειδή αναφέρθηκα σε παίκτες απαντώντας σε ένα φίλο δεν εννοούσα ότι την κάνουν "τσιφλίκι" τους. δεν πιστεύω ότι υπάρχει προσωπικότητα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για τόση ίντριγκα.
αυτό που ισχυρίζομαι είναι ότι υπάρχουν κάποιοι καλοί παίκτες που εξαιτίας των παιδαριωδών εξωγηπεδικών επιλογών τους δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις εγνωσμένες δυνατότητές τους στο γήπεδο. Κοινώς iq ραδικιού με αποτέλεσμα να εκτείθενται και να εκθέτουν τις προσδοκίες από την ομάδα. Απλά τα πράγματα, ούτε κλίκα ούτε τίποτα. Απλά βλακείες συσσωρευμένες.

Για να επιστρεψω Ontopic Ο Τούντορ θέλω να μείνει γιατί πιστύω ότι θα πετύχει και ταυτόχρονα να παίζει ο Μπέρμπα 90λεπτα βασικότατος. :opaokara:

@danirifle, αλλάζεις τη γνώμη μου για το μέσο Έλληνα εκπαιδευτικό!!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Mīngus έγραψε:Πρόεδρος και Sports director, συντεταγμένα θέλουν παραμονή Τούντορ. Και παρόλα αυτά κατά πάσα πιθανότητα φεύγει. Πώς λειτουργεί αυτό το σωματείο, ένας θεός ξέρει.
Tην ιδια απορια εχω και γωρε γαμωτο
Αναστασιου μας λενε πραγματικος κλαυσιγελος :shock: :oops:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Thanix έγραψε:
Thanix έγραψε:Παιδιά όταν ΦΑΝΕ τον ιγκορ , ο προπονητής που θα ερθει ειναι ένας , ο Αναστασίου και τότε ετοιμαστείτε για εποχές 80 στο γήπεδο και το κάγκελο να σκάει κέντρο!

Ενα μηνα πριν... :redcard:
Εμπρος για τον ΠΑΟΚ του 2ου,3ου και 4ου αντιπροεδρου, των επιτροπων και των αυλοκόλακων!!

Ξυπνα Ιβαν, ξυπνα!
Κάποτε είχε έναν κάδο στη 4... Μια φορά αυτός ο κάδος βρέθηκε στην εστία...
Έρχεται προσεχώς. Και αυτά δεν θα τα κάνουν παιδάκια. Θα τα κάνουν οι 30 βάλε.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

joshua έγραψε:Φερτε ρε τον Αναστασιου να βρουμε την ψυχικη υγεια μας,να μην ξανασχοληθουμε με τον ΠΑΟΚ μεχρι του χρονου τετοια εποχη.
για ρωτησε τους βαζελους τι αποψη εχουν για τον Αναστασιου
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Την χειρότερη
Κλειδωμένο