Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Εχω μια αισθηση οτι θα κλεισουν ενας γαλλος-ενας βραζιλιανος και ισως ενας πορτογαλος...αλλιως αν δεν κλεισει ο πορτογαλος θα ειναι δυο οι βραζιλιανοι που θα κλεισουν!!!
-
paoktzis έγραψε:εδω και μια εβδομαδα και παραπανω κυκλοφορουν στο διαδικτυο αρα και στον γερμανο
επαναλαμβανω ο γερμανος δεν ειχει δικα του εισιτηρια απλα μπαινει στο site του παοκ και σε αγοραζει εισιτηριο με πιστωτικη της εταιριας κα ιστο εκτυπωνει σε α4 μην παρετε τα γερμανος ενα ενα σβαρνα δεν θα βρειτε
ρε συ παοκτζη τι εγινε???δεν λες πλεον νεα...μεταγραφικου ενδιαφεροντος...πες μας κι ας ειναι παπας!!
- ramolimendo
TyC Sports @tycsports
RT @tonyarrighi: #SanLorenzo No hay confirmacion oficial sobre Blanco. Por mas q el jug quiera venir el q decide es el club. PAOK y Olympia…
3 hours ago
Reply
Retweet
Favorite
RT @tonyarrighi: #SanLorenzo No hay confirmacion oficial sobre Blanco. Por mas q el jug quiera venir el q decide es el club. PAOK y Olympia…
3 hours ago
Reply
Retweet
Favorite
fromsport ρε. εξοδα για αεροπορικα τωρα....fidel έγραψε:Παρακολουθεί κανείς το Παναφρικανικο?Έχουμε στείλει σκαουτερ η δεν μας ενδιαφέρουν τα μαύρα διαμάντια............

-
MANIAKOS έγραψε:Μαλλον απαντάει σε λίγες ώρες ο μάνατζερ του misimovic
Χαχα!!που το θυμηθηκες...Παντως φιλε μου Μανιακε πιστευα λογω Ιβαν οτι ο Μισίμοβτς μπορει να ερχοταν...Τι να πω...Πως τα περνας Σουηδία??/
Καλα Θωμά νωρίς ειναι ακόμα .Ας επανέλθουμε στα μετεγγραφικά ..
Μπαμ πάταγος
Υγ βάλτε πίσω τα πμ ωρε

Μπαμ πάταγος
Υγ βάλτε πίσω τα πμ ωρε
Χαμπάρι δεν πήραpaoktzis έγραψε:εδω και μια εβδομαδα και παραπανω κυκλοφορουν στο διαδικτυο αρα και στον γερμανο
επαναλαμβανω ο γερμανος δεν ειχει δικα του εισιτηρια απλα μπαινει στο site του παοκ και σε αγοραζει εισιτηριο με πιστωτικη της εταιριας κα ιστο εκτυπωνει σε α4 μην παρετε τα γερμανος ενα ενα σβαρνα δεν θα βρειτε
Από γερμανό για την 5* θα πάρω γιατί έχω μπλοκάρει τον κωδικό της χρεωστικής και δε μπορώ από το site
Απλά το θυμάμαι σαν είδηση ότι θα ξεκινήσει να δίνει εισιτήρια και δεν το είχα ψάξει παραπάνω
*αλλού θα καταλήξω βέβαια

Εγω παντως ενα συμβολαιο αλλα Βουκιτς το εδινα ΧΑΛΑΡΑ στον Μισιμοβιτς!!!
Paoktzi εισαι οφ τοπικ!
Πες μας για μεταγραφες, να περιμενουμε τιποτα?

Πες μας για μεταγραφες, να περιμενουμε τιποτα?
- Περιπτερος
- Περιπτερος