Αν το επίπεδο του Σαββιδη ειναι τόσο μικρό ώστε να καταφέρουν να τον διώξουν τότε τζάμπα το συζητάμε. Και 1 εκατομμύριο κόσμος να κατέβει στους δρόμους δε θα αλλάξει κατι. Ο πρώτος που πρέπει να προστατεύσει την ομάδα και τον εαυτό του ειναι ο Σαββιδης. Εγώ δε τον έχω για τόσο αδύναμο τον Σαββιδη ώστε να λυγίσει κατω απο τη πίεση που δέχεται το τελευταίο καιρό. Πόλεμο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο θα έχουμε πάντα. Έτσι ειναι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο δε θα το αλλάξουμε εμείς ούτε το ποδόσφαιρο θα αλλάξει για μας. Ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον. Παντού γίνετε αυτο. Για να επιβιώσεις πρέπει να γίνεις αν όχι πιο δυνατός τουλάχιστον εξίσου δυνατός. Το πρώτο βήμα για να γίνεις δυνατός ειναι να οργανωθεις ως ΠΑΕ. Μια ΠΑΕ σοβαρή και οργανωμένη και ομάδα θα φτιάξει και θα μπορεί να προασπίσει τα συμφέροντα της. Ας οργανωθούμε λοιπών ως ομάδα και μετά τα βάζουμε με όλους και με τον Πλατινη αν θέλετε. Τώρα με τον Ζηση τον Παντελη και τον Θοδωρα και λοιπούς απίθανους να διοικούν τον ΠΑΟΚ να ξεκιναμε πόλεμο ενάντια σε ένα κατεστημένο 20 χρόνων ειναι το λιγότερο αστείο....desperando έγραψε:καλα αν αυριοσου διωξουν τον σαββιδη περιμενε εσυ να στρωσει η ομαδα.chrisg4 έγραψε:desperando έγραψε: ποσο καιρο πιστευεις οτι μπορει να αντεξει ενα στελεχος απο το εξωτερικο οταν αντιληφθει τα τραγελαφικα του ελληνικου ποοδσφαιρου?
Δε με νοιάζει φιλε μου το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Με νοιάζει να γίνει επαγγελματική ομάδα επιτέλους ο ΠΑΟΚ. Όταν θα γίνουμε επαγγελματική ομάδα με πλάνο και διοικητικό και αγωνιστικό τότε θα ασχοληθώ με το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το κωλοχανείο που παρουσιάζεται τώρα για ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε μπορεί ούτε με το ποδόσφαιρο σε 5x5 να ασχοληθεί όχι να τα βάλει με Μαρινάκη και ΕΠΟ. Δεν είναι δουλειά του ΠΑΟΚ να φτιάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δουλειά του ΠΑΟΚ είναι φτιαχτεί ο ίδιος και μετά να προστατέψει τα συμφέροντα του. Για να γίνουν αυτά δε χρειάζονται ούτε πορείες ούτε διαδηλώσεις ούτε ψευτοεπαναστασεις ούτε να πάρει την ομάδα να φύγει και αλλα τέτοια κουλα. Ισχυρή διοίκηση, ισχυρή ομάδα. Όλα τα αλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση...
σορρυ φιλε αλλα βλεπεις μονο το δεντρο
Sent from my iPhone using Tapatalk