Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Έλα ντε..
Έχω πάρει σβάρνα Ανατολική ευρώπη και κοιτάω παίκτες. Πάντως τα καλά 8άρια στη Ρωσία ειναι απλησίαστα. Ο γκονζάλεζ ειναι βέβαια 11άρι αλλά και εκεί μια τράμπα με Ολίσε καλή θα ήταν.
Σιγά μη στον δώσει η ΤΣΣΚΑ, έχει συμμετοχές φέτος, αν και έχουν 3 εξτρέμ απο εκείνη την πλευρά...Σίγουρα δεν πέρνει πίσω τον Ολίσε, ξεχάστε το αυτό. Καλός παίχτης αλλά όχι 11άρι, αριστερο εξτρέμ είναι
Αυτός μάγκες είναι πολύ βελτιωμένη και νεανική βερσιόν Σάλπι...Βέβαια θέλει λεφτά η Leeds, δεν τον δίνει δανεικό και έτσι
http://www.transfermarkt.com/en/ross-mc ... 29006.html
http://www.youtube.com/watch?v=xU7QKquF7RA
http://www.transfermarkt.com/en/ross-mc ... 29006.html
http://www.youtube.com/watch?v=xU7QKquF7RA
Πάντως ειναι να τρελλαίνεται κανείς. Τι κάνει ο Ρίος στην Αμερική γμτ..Η άλλη η παιχτάρα ο Μπελούτσι στην Μπούρσασπορ...ελάτε δω ρε..
Είστε πολύ σίγουροι για αυτόν τον Ρίος ε? Πέρνουν φράγκα φίλε, για αυτό πάνε σ'συτές τις ομάδες και στον ΠΑΟΚ αν έρθουν πάλι απο καλή οικονομική προσφορά θα έρθουν.Είναι ποδοσφαιριστές που πάνε στο Κατάρ τώρα, στην Αμερική δεν θα πάνε
-
john4serres

Τον τυπο με το σκουφακι !
-Όπως είπαμε ε?
-Ναι ρε μ@λ@κ@ μην αγχώνεσαι
-Τα κορίτσια το πήρες τηλέφωνο?
-Ναι ρε όλα κομπλέ
-Α να σου πω?
-Έλα ρε Αντελίνο?
-Το τελευταίο με το ότι κοιμάσαι σπίτι νωρίς? Το δειξα σε ένα κολητό μου και έκλασε στα γέλια
-Ε κάτι έπρεπε να πω, με χουν πρίξει αυτοί οι δημοσιογράφοι, ούτε να κρεπαλιάσει δεν μπορεί ένας αθλητής πια,απα πα
-Ναι ρε μ@λ@κ@ μην αγχώνεσαι
-Τα κορίτσια το πήρες τηλέφωνο?
-Ναι ρε όλα κομπλέ
-Α να σου πω?
-Έλα ρε Αντελίνο?
-Το τελευταίο με το ότι κοιμάσαι σπίτι νωρίς? Το δειξα σε ένα κολητό μου και έκλασε στα γέλια
-Ε κάτι έπρεπε να πω, με χουν πρίξει αυτοί οι δημοσιογράφοι, ούτε να κρεπαλιάσει δεν μπορεί ένας αθλητής πια,απα πα
Εγώ τους θέλω και τους δυο. Φαντάζεσαι να παίζουν και να αλλάζουν μεριές κατά την διάρκεια του αγώνα;john4serres έγραψε:
Τον τυπο με το σκουφακι !
Πω-πω-πω... Παναγιά μου!!!
john4serres έγραψε:![]()
Τι ειναι αυτα πρωινιατικα που βλεπω.
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΙΒΑΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΦΕΡΤΟΥΣ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ
εντάξει. Ούτε καφέ δεν χρειάζεται να πιούμε. άνοιξε το μάτι.
αλήθεια, πότε λήγει το συμβόλαιο του;
........
το βρήκα! το 2015. άρα όχι φέτος, ούτε του χρόνου, αλλά του παραχρόνου θα ξανά είναι Τούμπα!!!!

........
το βρήκα! το 2015. άρα όχι φέτος, ούτε του χρόνου, αλλά του παραχρόνου θα ξανά είναι Τούμπα!!!!
Στέλιος Μαλεζάς οπωσδήποτε η πρώτη κίνηση..
και οτι έρθει μετά κατά προτεραιότητα πρέπει να είναι στον άξονα..
και οτι έρθει μετά κατά προτεραιότητα πρέπει να είναι στον άξονα..
- ΑποστόληςΑ
Το live sport γράφει στο πρωτοσέλιδο ότι αυξήσαμε την αμοιβή για την απόκτηση του Πελέ σε 300 χιλιάρικα. Ενδιαφέρον δηλαδή υπάρχει.
Απ'ότι κατάλαβα εγώ, ο Εργοτέλης έχει άνοιγμα γύρω στα 300χιλ. οπότε σου λέει θα πάρω 500χιλ, απ'τον ΠΑΟΚ, θα σβήσω και το χρέος και μου περισεύουν και καμιά 200χιλ. για μεταγγραφή και άλλα έξοδα...Το θέμα είναι να κινηθούμε γρήγορα πάντως, είναι ακόμα Νοέμβριος και ήδη έχει κουράσει το θέμα. Αν το θέλουν και ο προπονητής κυρίως, ας τα δώσουν, αν πάλι τους φαίνονται πολλά ας πάρουν άλλο. Καλός παίχτης είναι και πιστεύω θα βοηθήσει, δεν ξέρω το μπάτζετ για τις μεταγγραφές βέβαια, αν είναι να ξοδέψουμε όλον τον παρά για τον Πελέ δε λέει, αν έχει διάθεση ο πρόεδρος να βάλει και άλλα για ενίσχυση, πάρτε τον.
Στον Εργοτέλη λέει θέλουν ΟΛΟΙ να έρθει Τούμπα ο παίκτης.
Λες κι έχουνε αρνηθεί καμια 30αριά προτάσεις λέγοντας "Μόνο ΠΑΟΚ ρε μ@#νιά!"
Λες κι έχουνε αρνηθεί καμια 30αριά προτάσεις λέγοντας "Μόνο ΠΑΟΚ ρε μ@#νιά!"
ΛΑΘΟΣ!!!K_geo έγραψε:εντάξει. Ούτε καφέ δεν χρειάζεται να πιούμε. άνοιξε το μάτι.
........
![]()
![]()
Η σαιζον τελειωνει φετος 30/062014.
αρα την επομενη σαιζον του χρονου δηλαδη ποδοσφαιρικα θα τελειωνει μαζι με το συμβολαιο του 30/06/2015.
σε 1 χρονο απο τωρα θα μπορει να μιλαει για την μεταγραφη του στον ΠΑΟΚ ελευθερα, ελπιζω να γινει νωριτερα το καλοκαιρι ας πουμε με καποιο ποσο + τα λεφτα απο τους γρμανους(τα πηραμε τελικα αυτα ποιος ξερει?)