Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
mpafos4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από mpafos4 »

Argonaut4 έγραψε:Κάποιοι να κρυφτείτε στα λαγούμια σας.

Ε ρε γλέντια.

Ρε αυτόν λέγανε κάποιοι ''θοδωράκη''?
Ποσα κιλα δικιο εχεις!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Πρόεδρος του ΠΑΟΚ ρε πούστη! Του ΠΑΟΚ!

Κόντρα στο ρεύμα!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

black death έγραψε:Όλοι μας ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη μια μεγάλη απογοήτευση. Αφήσαμε το σύλλογο να κάνει μια βουτιά σε μαύρες στιγμές του παρελθόντος, όταν η διχόνοια, η αγωνιστική αδυναμία και η υπερβολή στις αντιδράσεις, ήταν τα κύρια στοιχεία που δεν άφηναν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει.
Υπηρετώ το σύλλογο από τη θέση του Προέδρου τέσσερα χρόνια και η εικόνα της Τετάρτης τελικά με πείσμωσε αντί να με αποθαρρύνει. Κάποιοι βιάστηκαν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματά μας για να μας ρίξουν πάλι πίσω στην ανυποληψία, όμως εγώ, όσο βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν θα το επιτρέψω να γίνει.
Οι τελευταίες μέρες ήταν ένα καμπανάκι υπενθύμισης για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι, προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία αναγέννησης της ομάδας. Ενότητα, Συσπείρωση, Ειλικρίνεια, Ευθύνη... Ο σύλλογος δεν μπορεί να σταματήσει σε μια στιγμή αγωνιστικής αποτυχίας ή ακόμη και επιτυχίας.
Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται σιγά - σιγά, σίγουρα και με δικά μου λάθη, με δυσκολίες και αναποδιές ενδιάμεσα, στη θέση που του αξίζει. Ο δύσκολος δρόμος που ξεκινήσαμε, όλοι μαζί, είχε ένα σύνθημα: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. Ας το ξαναθυμηθούμε κι ας ξαναδώσουμε στον ΠΑΟΚ, στους εαυτούς μας, όραμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Θόδωρος Ζαγοράκης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΥΓ: Όσοι θέτουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την παραμονή μου ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κλυδωνισμούς και αναταράξεις μπορεί να φέρει στο εσωτερικό του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο δεν αμέλησα τις υποχρεώσεις μου προς την ομάδα, έστω κι αν την ανθρώπινη αντίδρασή μου, μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κάποιοι προσπάθησαν να την εκλάβουν ως αδυναμία. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Προχωράμε μαζί.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

pariz έγραψε:Εμείς ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ .,,.
:pano:
++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:opaokara: :opaokara:
σκυλε γερα και παρτους τα μιαλα

τερατιε με το 2 η γκεμπελικη προπαγανδα δεν επιασε...αλλα ξερετε εσεις
συνεχιστε να λετεεε να λετεεεεεε να λετεεεεεεε ποιος ξερει ισοσ κατι καταφερετε
Άβαταρ μέλους
stefwow

Δημοσίευση από stefwow »

Μπραβο ρε Θόδωρε πολύ ωραία ανακοινωση!
:pano: για παντα !
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

abg12d34 έγραψε::opaokara: :opaokara:
σκυλε γερα και παρτους τα μιαλα

τερατιε με το 2 η γκεμπελικη προπαγανδα δεν επιασε...αλλα ξερετε εσεις
συνεχιστε να λετεεε να λετεεεεεε να λετεεεεεεε ποιος ξερει ισοσ κατι καταφερετε
Ρε σεις? Τι θα γίνει?

Ο ένας να την πει στον άλλον σας νιάζει μόνο? Τι είστε εσείς ρε....

Αντί να βάλουμε τέλος στην παπαρολογία, καθόμαστε και κοιτάμε τι είπε ο ένας και τι ο άλλος για να του την πούμε!

Μου φαίνεται κάνουμε πράξη τη μαλακία της wind..

[youtube]YXVT7Nb5igA[/youtube]
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

εγω θελω να ρωτησ θα δωσει και συνεντευξη τυπου η ανακοινωση και τελος?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και τωρα,βαλτα κατω,δες τα λαθη σας,μελετησε τα,ωστε,τουλαχιστον,να μην επαναληφθουν τα ιδια.Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι μαζι σου.Βεβαια,αυτο θα ηθελα να επιβεβαιωθει και οταν βγουν τα μινι διαρκειας για τα play off.......Απο υποστηρικτες και αγωνιστες του internet,χορτασαμε!

Ετοιμασε τα εισιτηρια απο τωρα και βγαλτα μολις εξασφαλιστουν τα play off....ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

μπραβο ζαγορ παρε σκουπα απο σημερα κιολας και διωξε τον χανο ( βαλε ενα κωνο για προπονητη καλυτερα θα ναι ) :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Τρί 22 Μαρ 2011, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

+1926 εις την 1926
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ειχα καιρό να εκπλαγώ ευχάριστα από τον Ζαγοράκη ή από ανακοίνωσή του και σήμερα ομολογουμένως το έκανε.
Ο δρόμος που είχε να διανύσει ο ΠΑΟΚ και οι όποιοι ασχολήθηκαν από καίρια πόστα με αυτόν ανέκαθεν ήταν ανηφορικός και δύσκολος....αυτό δεν πρέπει ποτέ να το βγάλει απ' το μυαλό του.
Να κλείσει τα αυτιά του στις μαλακίες,να τα ανοίξει στην καλοπροαίρετη κριτική(εύκολος ο διαχωρισμός μεταξύ των δύο) και να τραβήξει μπροστά διδασκόμενος απ' τα λάθη του παρελθόντος.
Πάμε ξανά.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ενταξει ξερω οτι θα με κραξετε αλλα δεν αντεχω να μην το πω.....

ΥΓ: Όσοι θέτουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την παραμονή μου ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κλυδωνισμούς και αναταράξεις μπορεί να φέρει στο εσωτερικό του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο δεν αμέλησα τις υποχρεώσεις μου προς την ομάδα, έστω κι αν την ανθρώπινη αντίδρασή μου, μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κάποιοι προσπάθησαν να την εκλάβουν ως αδυναμία. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Προχωράμε μαζί.

τους κλειδωνισμους δεν τους ενιωσες γιατι οταν εφυγες ειχες ομαλη και αξιοπρεπη διαδοχη

τετοιες ανθρωπινες αντιδρασεις τυπυ εγω δεν υπαρχω για τον ΠΑΟΚ ειχες και αλλες φορες στο παρελθον καταλαβαινω πως ειναι ενας πολυ ευκολος μεν ατεχνως δε τροπος να συσπειρωσεις ξανα τον κοσμο μιας και ο φοβος φιλαει τα ερμα...αλλα η τρομολαγνεια δεν ειναι το στοιχειο μου...εχω λιγο κουραστει...

και για να σας προλαβω μπορει να μην τον εχω θεο αντιλαμβανομαι και γνωριζω πως οσα εκανε δεν ηταν αποτελεσμα προσωπικης του προσπαθειας αλλα εκτιμω το σθενος του να παρει μια ομαδα στα χερια του και απο ποδοσφαιριστης να γινει παραγοντας σε μια μερα......
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μπραβο ρε πρόεδρε..!!

Μήπως χωραει και καπου ο Ζ.... Β.....? λέω εγω..
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ζαγορ απο σενα δεν ζηταω πολλα μονο τα αυτανοητα ...

1 . να προσλαβεις εναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ξενο και γενικα τεχνικο επιτελειο σοβαρο ( βοηθος προπονητα , σκαουτερ κτλ )
2 .Να προσλαβεις ενα τεχνικο διευθυντη που να εχει κονε με το εξωτερικο ( μακαρι να γυρισει ο βρυζας )
3 . να διωξεις ΟΛΑ τα καδρονια ( ιβιτς και καμια 14 αλλους ) και να φερεις με σωστες κινησεις και μονο απο εξωτερικο 6-7 παικταραδες ( και δανεικους που δεν παιζουν σε καλες ομαδες ) ;)
4.να βαλεις καινουργιο χορτο για να μπορει η ομαδα να παιζει σωστα και να βαλεις και καινουργια διχτυα που να ναι στην τσιτα ... βαζουμε πχ ωραια γκολ και επειδη τα διχτυα ειναι λασκα φαινονται μαπα :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”