Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Βαρέθηκε να χαίρεται με τη χαρά του φίλου του.astral έγραψε:Ο Μελ γιατί έφυγε δηλαδή ?
- john4serres
Τρομερο ντιλ για την αεκ αν δωσει τον Πόνσε με 8 εκατομμύρια ευρώ στους Αμερικάνους.
Γεννά ερωτηματικά όμως το να ξεκινάει το καλοκαίρι με μεταβίβαση μετοχών και απευθείας μεγάλη πωληση
Για τον Αλμέιδα να δεις πόσο τρομερό ντιλ είναι. Που θα αναγκαστεί να παίξει τρεις προκριματικούς με την πλάτη στον τοίχο με επιθετικούς τον γυάλινο Λιβάι και ενα καινούργιο φορ που θα βρισκεται σε περίοδο προσαρμογής.john4serres έγραψε:Τρομερο ντιλ για την αεκ αν δωσει τον Πόνσε με 8 εκατομμύρια ευρώ στους Αμερικάνους.

Εννιά στους δέκα Αεκτζήδες προτμούσαν να φύγει ο Λιβάι αντί του πόνσε.
Πολύ δυνατός παίκτης ο Πονσε...Και το γράφω εγώ που ποτέ δεν εκθειαζω διαφημισμενους παίκτες των αντιπάλων..Όσο για την πώληση.Ε από κάπου πρέπει να βγουν τα 90 της αγοράς και τα 6 της ενοικίασης της Αγία Σοφιάς...
Θα παρει τον επιθετικο του παραρτηματος και ολα μια χαρα
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς δεν υπάρχει ρευστό, οπότε αναγκάζεται σε πώληση. Βέβαια τα 8 είναι πολλά για τον παίκτη αυτόν, κατά τη γνώμη μου.
Ρε τον καημένο τον Λιόλιο κ τον Μπαρτζώκα τι πάθανε
Υγ από την εποχή ξανθού είχα να σιχαθω τόσο πολύ προπονητή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 14 Ιουν 2024, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Από τους χειροτερους ψηλους που πατησαν το παρκε στα 90s
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 14 Ιουν 2024, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η διαιτησία στο μπάσκετ στο 4 παιχνίδι δειχνει τη διαφορά του γαύρου με τους υπόλοιπους. Ο γαύρος όταν έχει τα κοζια είναι ξεδιάντροπος
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ σωστοEqualizer έγραψε:Γεννά ερωτηματικά όμως το να ξεκινάει το καλοκαίρι με μεταβίβαση μετοχών και απευθείας μεγάλη πωληση
Τη στιγμη που υποτιθεται, οτι ο Φιλαρετος Καλτσιδης ηταν καποια στιγμη τουλαχιστον, ενδιαφερομενος για την αγορα της
Τωρα το κραξιμο για την ενδεχομενη περηφανη πωληση θα τη φαει οχι ο Μελ που αποσυρεται απο το προσκηνιο, αλλα καποιος πρωην κολλητος φιλος κ κουμπαρος του Βαγγελη Μαρινακη
Πραγματικό σίχαμα!renegade έγραψε:Ρε τον καημένο τον Λιόλιο κ τον Μπαρτζώκα τι πάθανε