Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
marsantos

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από marsantos »

Doomlord4 έγραψε:Αναβολή και παλι αναβολή
Και τώρα και στους 16 και στους 8
Στους 16 δεν προβλέπεται. Αν περάσει ο γαύρος και ζητήσει αναβολή θα δούμε τι μας συμφέρει τότε.
Στους 8 γιατί το αναφέρεις, έχουμε περάσει;
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

sn0ufel4 έγραψε:Καμπάνα ενόψει πλευ οφ ήταν το χθεσινό θα πω εγώ.

Αποδείχθηκε ότι κέντρο χωρίς έναν εκ των Μειτε Οζντοεφ δεν υπάρχει
Όπως πολύ ωραία κ σωστά τα έγραψε ο marsantos Ταισον ή Ντελιας πρέπει να είναι στην ενδεκάδα. Εγώ θα πω και Μουργκ ελλειψηυτων άλλων δύο. Το να μην είναι και οι τρεις μέσα είναι αστείο

Ντεσποντοφ αριστερά είναι έγκλημα. Δεξιά ακόμα και στη χειρότερη του μέρα θα σε δώσει πράγματα. Ο Ζίφκοβιτς θα δώσει αυτά που μπορεί όπου και να παίξει.

Σβάμπ Τσιγγάρας στο διάστημα 40-65 έβλεπαν τα τρένα να περνούν.

Μαρκαντωνης στο δέκα δεν υφίσταται

Φορ έχουμεε διαφορά τα χειρότερα μεταξύ των 5 πρώτων ομάδων.

Όσο για το πρόγραμμα τώρα που τα διαβάζω αναλυτικά έχετε απόλυτο δίκαιο. Αναβολή και ξεκούραστοι (αλλά χωρίς τη τεράστια απουσία Ταισον) και μάχη για το κύπελλο

Εγώ βέβαια θεωρώ πως και το γαυρο μπορούμε να κερδίσουμε τη Κυριακή και το βαζελο να πάρουμε τη Τετάρτη πλήρεις...
H καμπάνα ήταν για τα μεταγραφικά.

Μπορείς να εγγυηθείς οτι ο Οζντόεφ και ο Μέιτε μπορούν να βγάλουν σεζόν με 62 παιχνίδια όπως τα υπολόγισε ο φίλος εχθές? Δείξε μου έναν ποδοσφαιριστή που έχει παίξει τόσα παιχνίδια σε μια σεζόν?

Γιατί αν τραυματιστεί ένας απο τους δύο, καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για το Πρωτάθλημα και για τη σεζόν γενικότερα. Ο Λουτσέσκου το καταλαβαίνει.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξε η ομάδα 5 συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΟΚ μέσα σε λιγότερο απο 1 μήνα?

Υπήρξε ολογωρία στα μεταγραφικά. Αν ο στόχος ήταν το Ντάμπλ, τότε έπρεπε να παρθεί ακόμη ένας πολύ ποιοτικός χάφ και φυσικά ένας επιθετικός.

Το ρόστερ είναι μικρό για τέτοιες εκστρατείες....
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σχεδόν περασμένοι είμαστε εντάξει τώρα.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Ερώτηση!
όλα αυτά με το rotation τελικά γίνονται μόνο για λόγο αποδυτηρίων και ψυχολογικών λόγων κοιτάξτε για εμένα όλοι είστε το ίδιο και σας υπολογίζω το ίδιο και δεν ξεχωρίζω παικταράδες και θέλω όλοι να είστε έτοιμοι και χαρούμενοι?

ή

Πλέον έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο δεν είναι σαν την εποχή του Σαντος η ίδια εντεκάδα σε όλο το πρωτάθλημα, επίσης και το σύστημα και η τακτική του Λουτσέσκου απαιτεί πλέον πολύ πρεσινκ και τρέξιμο και δεν μπορεί να το βγάλει μία εντεκάδα χωρίς πορτοκαλάδες και βιταμίνες και θλάσεις φυσιολογικά οπότε πάμε σε αναγκαστικό ροτοσιον κτλ. ??
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Όπως πολύ ωραία κ σωστά τα έγραψε ο marsantos Ταισον ή Ντελιας πρέπει να είναι στην ενδεκάδα. Εγώ θα πω και Μουργκ ελλειψηυτων άλλων δύο. Το να μην είναι και οι τρεις μέσα είναι αστείο

Ντεσποντοφ αριστερά είναι έγκλημα. Δεξιά ακόμα και στη χειρότερη του μέρα θα σε δώσει πράγματα. Ο Ζίφκοβιτς θα δώσει αυτά που μπορεί όπου και να παίξει.

Όσο για το πρόγραμμα τώρα που τα διαβάζω αναλυτικά έχετε απόλυτο δίκαιο. Αναβολή και ξεκούραστοι (αλλά χωρίς τη τεράστια απουσία Ταισον) και μάχη για το κύπελλο

Εγώ βέβαια θεωρώ πως και το γαυρο μπορούμε να κερδίσουμε τη Κυριακή και το βαζελο να πάρουμε τη Τετάρτη πλήρεις...
Mε καλυψες
icue

Δημοσίευση από icue »

PAOK1LIFE έγραψε:Ερώτηση!
όλα αυτά με το rotation τελικά γίνονται μόνο για λόγο αποδυτηρίων και ψυχολογικών λόγων κοιτάξτε για εμένα όλοι είστε το ίδιο και σας υπολογίζω το ίδιο και δεν ξεχωρίζω παικταράδες και θέλω όλοι να είστε έτοιμοι και χαρούμενοι?

ή

Πλέον έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο δεν είναι σαν την εποχή του Σαντος η ίδια εντεκάδα σε όλο το πρωτάθλημα, επίσης και το σύστημα και η τακτική του Λουτσέσκου απαιτεί πλέον πολύ πρεσινκ και τρέξιμο και δεν μπορεί να το βγάλει μία εντεκάδα χωρίς πορτοκαλάδες και βιταμίνες και θλάσεις φυσιολογικά οπότε πάμε σε αναγκαστικό ροτοσιον κτλ. ??
Απο χθες διαβαζω παρομοια σχολια παντου. Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Τεσσερα ντερμπι σερι σε 15 μερες δεν μπορουν να βγαλουν οι ιδιοι παικτες. Τελος. Σε ενα αναγκαστικα πρεπει να κανεις rotation. Απο τα τεσσερα ματς, το πιο safe για να το κανεις ηταν το χθεσινο, απο την αποψη οτι υπαρχει και ρεβανς. Με rotation μπορουσαμε να παρουμε ακομα και την ισοπαλια, ασχετα αν θα ηταν δικαιο ή αδικο αυτο ειναι υποκειμενικο. ΔΕΝ αποκλειστηκαμε χθες.

Επισης παιζει ρολο και η θεση. Ενα στοπερ ισως μπορει να τα παιξει ολα τα ματς. Ενας τερματοφυλακας σιγουρα. Τα χαφ σου οχι.

Γνωμη μου οτι Κυριακη και Τεταρτη θα παιξουν οι καλυτεροι που μπορουν να παιξουν, ακριβως επειδη δεν επιβαρυνθηκαν χθες 90 λεπτα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Βλέπω ξανά το γκολ και φυσικά έχει κάνει καλή ενέργεια ο αντίπαλος, αλλα εμείς πως τα καταφέραμε να έχουμε τόσο κακή αντίδραση μέσα σε 4 δευτερόλεπτα? Καταλήξαμε με 2v4 στη μικρή περιοχή. Ο τρόπος που παρατάνε τη φάση τα χαφ μας (και ο Despodov που έχει γυρίσει πίσω) στο 52' είναι απίστευτος...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν παρακολουθησεις απο την καμερα που δειχνει απο κεντρο ολη την φαση και επικεντρωθεις στο που ειναι και τι κανουν Σβαμπ και Τσιγγαρας, σε πιανει καταθλιψη.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Σβαμπ αν είδα καλά, στην φάση του γκολ δεν έχει δύναμη να ακολουθήσει για 3 μέτρα την κίνηση του Μπερνάρ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

marsantos έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Αναβολή και παλι αναβολή
Και τώρα και στους 16 και στους 8
Στους 16 δεν προβλέπεται. Αν περάσει ο γαύρος και ζητήσει αναβολή θα δούμε τι μας συμφέρει τότε.
Στους 8 γιατί το αναφέρεις, έχουμε περάσει;
Να συνεχίσουμε με την ίδια λογική μέχρι τέλους,αυτό γράφω
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Οκ, δεκτό.
Εξαρτάται όμως ποιος θα είναι ο αντίπαλος στα ενδιάμεσα.
Αν είναι η Λαμία στους 16 δε χρειάζεται αναβολή.
Στους 4 είναι το Πάσχα άρα δε μας απασχολεί.
Άρα μόνο στους 8 μας απασχολεί. Αρα μιλάμε για μόνο για μία αναβολή. Κι αυτή αν χρειαστεί.
Άρα 18 κανονικά ο τελικός και 22 η τελευταία αγωνιστική πλέι οφ. Μια βδομάδα κενή και μετά τελικός conference.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Η λαμία θα είναι εκτός
2 σερί εκτός και μετά επαναληπτικό στην Τούμπα;

Όχι
Αναβολή θέλω
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Απο το γηπεδο μου εκανε πολυ εντυπωση οι κακες τοποθετησεις του Τσιγγαρα αλλα και του Σβαμπ. Μιλαμε οι μπαλιες στο κεντρο του βαζελου περνουσαν σαν βολτα στο παρκο. Απορω πως αφησε το ματς τοσο πολυ ο Ρασβαν
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δυστυχως αυτο για το κεντρο ισχυει στο 100%. Αυτο με τις ισαξιες αλλαγες δυστυχως στα χαφ δεν υφισταται σε καμια περιπτωση. Υπαρχει τεραστιο χασμα
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Κανόνισε, 2-0 την Κυριακή και 0-2 την Τετάρτη και είμαστε εντάξει. Δεν με νοιάζει ποιοι θα παίξουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”