Στους 16 δεν προβλέπεται. Αν περάσει ο γαύρος και ζητήσει αναβολή θα δούμε τι μας συμφέρει τότε.Doomlord4 έγραψε:Αναβολή και παλι αναβολή
Και τώρα και στους 16 και στους 8
Στους 8 γιατί το αναφέρεις, έχουμε περάσει;
Στους 16 δεν προβλέπεται. Αν περάσει ο γαύρος και ζητήσει αναβολή θα δούμε τι μας συμφέρει τότε.Doomlord4 έγραψε:Αναβολή και παλι αναβολή
H καμπάνα ήταν για τα μεταγραφικά.sn0ufel4 έγραψε:Καμπάνα ενόψει πλευ οφ ήταν το χθεσινό θα πω εγώ.
Αποδείχθηκε ότι κέντρο χωρίς έναν εκ των Μειτε Οζντοεφ δεν υπάρχει
Όπως πολύ ωραία κ σωστά τα έγραψε ο marsantos Ταισον ή Ντελιας πρέπει να είναι στην ενδεκάδα. Εγώ θα πω και Μουργκ ελλειψηυτων άλλων δύο. Το να μην είναι και οι τρεις μέσα είναι αστείο
Ντεσποντοφ αριστερά είναι έγκλημα. Δεξιά ακόμα και στη χειρότερη του μέρα θα σε δώσει πράγματα. Ο Ζίφκοβιτς θα δώσει αυτά που μπορεί όπου και να παίξει.
Σβάμπ Τσιγγάρας στο διάστημα 40-65 έβλεπαν τα τρένα να περνούν.
Μαρκαντωνης στο δέκα δεν υφίσταται
Φορ έχουμεε διαφορά τα χειρότερα μεταξύ των 5 πρώτων ομάδων.
Όσο για το πρόγραμμα τώρα που τα διαβάζω αναλυτικά έχετε απόλυτο δίκαιο. Αναβολή και ξεκούραστοι (αλλά χωρίς τη τεράστια απουσία Ταισον) και μάχη για το κύπελλο
Εγώ βέβαια θεωρώ πως και το γαυρο μπορούμε να κερδίσουμε τη Κυριακή και το βαζελο να πάρουμε τη Τετάρτη πλήρεις...
Mε καλυψεςsn0ufel4 έγραψε:Καμπάνα ενόψει πλευ οφ ήταν το χθεσινό θα πω εγώ.
Όπως πολύ ωραία κ σωστά τα έγραψε ο marsantos Ταισον ή Ντελιας πρέπει να είναι στην ενδεκάδα. Εγώ θα πω και Μουργκ ελλειψηυτων άλλων δύο. Το να μην είναι και οι τρεις μέσα είναι αστείο
Ντεσποντοφ αριστερά είναι έγκλημα. Δεξιά ακόμα και στη χειρότερη του μέρα θα σε δώσει πράγματα. Ο Ζίφκοβιτς θα δώσει αυτά που μπορεί όπου και να παίξει.
Όσο για το πρόγραμμα τώρα που τα διαβάζω αναλυτικά έχετε απόλυτο δίκαιο. Αναβολή και ξεκούραστοι (αλλά χωρίς τη τεράστια απουσία Ταισον) και μάχη για το κύπελλο
Εγώ βέβαια θεωρώ πως και το γαυρο μπορούμε να κερδίσουμε τη Κυριακή και το βαζελο να πάρουμε τη Τετάρτη πλήρεις...
Απο χθες διαβαζω παρομοια σχολια παντου. Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Τεσσερα ντερμπι σερι σε 15 μερες δεν μπορουν να βγαλουν οι ιδιοι παικτες. Τελος. Σε ενα αναγκαστικα πρεπει να κανεις rotation. Απο τα τεσσερα ματς, το πιο safe για να το κανεις ηταν το χθεσινο, απο την αποψη οτι υπαρχει και ρεβανς. Με rotation μπορουσαμε να παρουμε ακομα και την ισοπαλια, ασχετα αν θα ηταν δικαιο ή αδικο αυτο ειναι υποκειμενικο. ΔΕΝ αποκλειστηκαμε χθες.PAOK1LIFE έγραψε:Ερώτηση!
όλα αυτά με το rotation τελικά γίνονται μόνο για λόγο αποδυτηρίων και ψυχολογικών λόγων κοιτάξτε για εμένα όλοι είστε το ίδιο και σας υπολογίζω το ίδιο και δεν ξεχωρίζω παικταράδες και θέλω όλοι να είστε έτοιμοι και χαρούμενοι?
ή
Πλέον έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο δεν είναι σαν την εποχή του Σαντος η ίδια εντεκάδα σε όλο το πρωτάθλημα, επίσης και το σύστημα και η τακτική του Λουτσέσκου απαιτεί πλέον πολύ πρεσινκ και τρέξιμο και δεν μπορεί να το βγάλει μία εντεκάδα χωρίς πορτοκαλάδες και βιταμίνες και θλάσεις φυσιολογικά οπότε πάμε σε αναγκαστικό ροτοσιον κτλ. ??
Να συνεχίσουμε με την ίδια λογική μέχρι τέλους,αυτό γράφωmarsantos έγραψε:Στους 16 δεν προβλέπεται. Αν περάσει ο γαύρος και ζητήσει αναβολή θα δούμε τι μας συμφέρει τότε.Doomlord4 έγραψε:Αναβολή και παλι αναβολή
Στους 8 γιατί το αναφέρεις, έχουμε περάσει;
Δυστυχως αυτο για το κεντρο ισχυει στο 100%. Αυτο με τις ισαξιες αλλαγες δυστυχως στα χαφ δεν υφισταται σε καμια περιπτωση. Υπαρχει τεραστιο χασμαsn0ufel4 έγραψε:Καμπάνα ενόψει πλευ οφ ήταν το χθεσινό θα πω εγώ.