Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
πολυ καλες επιλογες που προτεινε ο φιλος ο ουρουγουανος σκυλος και ο ρωσος διαμαντι
https://www.transfermarkt.gr/nahitan-na ... ler/315063
https://www.transfermarkt.gr/anton-mira ... ler/255451
Μειτε μενει οπωσδηποτε και καθολου κακο να ερθει και ο μισιτς αφου ο ουρουγουανος ειναι πιο γρηγορος. ας βρουν εναν ακομα επισης γρηγορο πιο ψηλο να ριχνει και ξυλο.
θελουμε και Ελληνες . ας βρουν για τερμα στοπερ
https://www.transfermarkt.gr/nahitan-na ... ler/315063
https://www.transfermarkt.gr/anton-mira ... ler/255451
Μειτε μενει οπωσδηποτε και καθολου κακο να ερθει και ο μισιτς αφου ο ουρουγουανος ειναι πιο γρηγορος. ας βρουν εναν ακομα επισης γρηγορο πιο ψηλο να ριχνει και ξυλο.
θελουμε και Ελληνες . ας βρουν για τερμα στοπερ
Διάβασα την άποψη των παιδιών θα πω την δική μου
1) +μφωνώ που είπε 1 φίλος εδω για οταν έρχεται ένας παίχτης δεν είναι σίγουρο πως θα βγει αυτό όποιος έχει ποδόσφαιρο το καταλαβαίνει είναι το πρωτόκολλο του Ποδοσφαίρου.
2) Οι άλλες οι ομάδες αν κ στα @@μου/μας τι παίχτες φέρνουν το θέμα είναι τι μπορούμε να φέρουμε εμείς.
3) Τις μεταγραφές ελέγχονται από όλη την διοίκηση 101% το τελευταίο οκ το δίνει έστω από Ρωσία ο Ivan ή ο Σαββιδάκος Jr μέσω του πατέρα του.
4) Απλά δεν βγήκαν οι μεταγραφές εννοώ για τους Quagliata/Nasberg/Ekong(άν και δεν τον είδαμε τραυματίας}
/Samata τον Sastre δεν τον βάζω κατ εμέ είναι για αλλαγή τίμιος παιχτης)
5) Μέγα λάθος η ανανέωση του Murg + ο Vieirinha για εμένα μ@λκια που τον δήλωσε ευρώπη ακόμα και ο Sastre θα ήταν τίμιος εννοώ με τις ομάδες που παίζαμε ο Vieirinha τον περνάω εγώ 1 χρόνο για εμένα ας έμπαινε κάπου στην διοίκηση
6) Δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθιοι πως δεν τα βλέπουν αυτά για να τα διορθώσουν Καλοκαίρι για πωλήσεις αυτόν και να παρουμε παίχτες στις θέσεις που πονάει η ομάδα ο κορμός υπάρχει το θέμα είναι η ανανέωση του ρόστερ με προσθαφερέσεις φάγαμε πολλές σφαλιάρες από ομάδες που μπορούσαμε ακόμα και με αυτό το ροστερ να πάρουμε κατι θετικό και υπήρχαν αμφιβολίες που αναρωτιόμασταν όλοι
7) Τελευταίο με την Λαμιά πιστεύω αυριο θα ορθοποδήσει η ομάδα με Νικη και με τα τωρινά δεδομένα στήριξη χρειάζεται έχουμε 1 προεδρο που δεν ξέρει τι έχει.
1) +μφωνώ που είπε 1 φίλος εδω για οταν έρχεται ένας παίχτης δεν είναι σίγουρο πως θα βγει αυτό όποιος έχει ποδόσφαιρο το καταλαβαίνει είναι το πρωτόκολλο του Ποδοσφαίρου.
2) Οι άλλες οι ομάδες αν κ στα @@μου/μας τι παίχτες φέρνουν το θέμα είναι τι μπορούμε να φέρουμε εμείς.
3) Τις μεταγραφές ελέγχονται από όλη την διοίκηση 101% το τελευταίο οκ το δίνει έστω από Ρωσία ο Ivan ή ο Σαββιδάκος Jr μέσω του πατέρα του.
4) Απλά δεν βγήκαν οι μεταγραφές εννοώ για τους Quagliata/Nasberg/Ekong(άν και δεν τον είδαμε τραυματίας}
/Samata τον Sastre δεν τον βάζω κατ εμέ είναι για αλλαγή τίμιος παιχτης)
5) Μέγα λάθος η ανανέωση του Murg + ο Vieirinha για εμένα μ@λκια που τον δήλωσε ευρώπη ακόμα και ο Sastre θα ήταν τίμιος εννοώ με τις ομάδες που παίζαμε ο Vieirinha τον περνάω εγώ 1 χρόνο για εμένα ας έμπαινε κάπου στην διοίκηση
6) Δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθιοι πως δεν τα βλέπουν αυτά για να τα διορθώσουν Καλοκαίρι για πωλήσεις αυτόν και να παρουμε παίχτες στις θέσεις που πονάει η ομάδα ο κορμός υπάρχει το θέμα είναι η ανανέωση του ρόστερ με προσθαφερέσεις φάγαμε πολλές σφαλιάρες από ομάδες που μπορούσαμε ακόμα και με αυτό το ροστερ να πάρουμε κατι θετικό και υπήρχαν αμφιβολίες που αναρωτιόμασταν όλοι
7) Τελευταίο με την Λαμιά πιστεύω αυριο θα ορθοποδήσει η ομάδα με Νικη και με τα τωρινά δεδομένα στήριξη χρειάζεται έχουμε 1 προεδρο που δεν ξέρει τι έχει.
Αποδοχή της πραγματικότητας!!!
Επιθυμίες και διακαείς πόθοι άπειροι
Η ομάδα μας λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλα τα χρόνια ποιος πιστεύει ότι φέτος θα διαφοροποιηθεί.
Όσοι μείνουν ...με αυτούς θα κοντραρόμαστε με ομαδούλες για την είσοδο μας στους ομίλους....κάθε πρόκριση και μια μεταγραφή...
Αναλόγως της έκβασης των αποτελεσμάτων χτίζεται και το ρόστερ.
Δεν περιμένω θαύματα.
Επιθυμίες και διακαείς πόθοι άπειροι
Η ομάδα μας λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλα τα χρόνια ποιος πιστεύει ότι φέτος θα διαφοροποιηθεί.
Όσοι μείνουν ...με αυτούς θα κοντραρόμαστε με ομαδούλες για την είσοδο μας στους ομίλους....κάθε πρόκριση και μια μεταγραφή...
Αναλόγως της έκβασης των αποτελεσμάτων χτίζεται και το ρόστερ.
Δεν περιμένω θαύματα.
- john4serres
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις χωρίς να έρθουν νέος προπονητής και ΤΔ δεν στέκει.
το ποδόσφαιρο δεν μπορείς να το κοροϊδέψεις για πολύ
ήρθε η ώρα της αλήθειας για το ρόστερ μας
ας δούμε επιτέλους χωρίς συναισθηματισμούς τι παίχτες έχουμε εμείς και τι παίχτες οι αντίπαλοί μας
ήρθε η ώρα της αλήθειας για το ρόστερ μας
ας δούμε επιτέλους χωρίς συναισθηματισμούς τι παίχτες έχουμε εμείς και τι παίχτες οι αντίπαλοί μας
Φέρτε βρε έναν προπονητή σαν τον Αλμέιδα να χαρούμε ποδοσφαιρο
- TylerDurden
Έχουμε ρόστερ όμως για να μη δείχνουμε τέτοια εικόνα με τις πιο αδύναμες ομάδες των play off - και με τη μία η εικόνα αυτή είναι συνηθισμένη.
Είναι και ο Λουτσέσκου υπαίτιος.
Είναι και ο Λουτσέσκου υπαίτιος.
Για 4οι και είσοδο ομίλων conference εαν παίξουμε Ευρώπη η ομάδα θέλει μόνο 2-3 πινελιές.
Όταν δούμε πόσο θα μαζευτούν από τις πωλήσεις και περάσουμε και κανα γύρο, βλέπουμε.
Όταν δούμε πόσο θα μαζευτούν από τις πωλήσεις και περάσουμε και κανα γύρο, βλέπουμε.
Όπως;renegade έγραψε:Φέρτε βρε έναν προπονητή σαν τον Αλμέιδα να χαρούμε ποδοσφαιρο
nunies4 έγραψε:Όπως;renegade έγραψε:Φέρτε βρε έναν προπονητή σαν τον Αλμέιδα να χαρούμε ποδοσφαιρο
Αυτη την ερωτηση δεν τη βαρεθηκατε?
Τι εννοείς όπωςnunies4 έγραψε:Όπως;renegade έγραψε:Φέρτε βρε έναν προπονητή σαν τον Αλμέιδα να χαρούμε ποδοσφαιρο
Κάποιοι λένε ας είχαμε έναν Πινέδα ,εγώ λέω ας είχαμε έναν Αλμέιδα.
Με 10 βαθμούς διαφορά θα το έπαιρνα
Θες να μου πεις ότι ο Αλμέιδα θα μετέτρεπε τον Σβααμπ, τον Οζντοεφ, τον Μειτε σε μηχανάκια;
Θα έκανε τον Σαστρε μπακ που καταπίνει χιλιόμετρα όπως πχ ο Ροτα;. Θα έπαιρνε από Σαματα και Μπράντον ότι παίρνει από Λιβαι και Πόνσε;
Δεν είναι θέμα χαρακτηριστικών παικτών;
Θεωρείς ότι ο Αλμέιδα θα μπορούσε να εφαρμόσει το πλάνο του έχοντας το ρόστερ του ΠΑΟΚ;
Θα έκανε τον Σαστρε μπακ που καταπίνει χιλιόμετρα όπως πχ ο Ροτα;. Θα έπαιρνε από Σαματα και Μπράντον ότι παίρνει από Λιβαι και Πόνσε;
Θεωρείς ότι ο Αλμέιδα θα μπορούσε να εφαρμόσει το πλάνο του έχοντας το ρόστερ του ΠΑΟΚ;
Μη με κάνεις να γελάω με αυτά που γράφεις όπως γελούσα κάποτε ( πριν έρθει ο Αλμέιδα στην Κούλα) με τα παικτακια σαν τον σιμανσκι,τον ροττα ,τον άμραμπατ,τον Πόνσε,τον λιβαι,το κτλ που τους είχα πελάτες με Τειλορ, εσιτι κ μιχαηnunies4 έγραψε:Θες να μου πεις ότι ο Αλμέιδα θα μετέτρεπε τον Σβααμπ, τον Οζντοεφ, τον Μειτε σε μηχανάκια;
- theodorsalonika
Για να πάρουμε 3 παίκτες και να βγει ο ένας,πρέπει να ζητάμε 8 παίκτες,...δηλαδή ο προπονητής που θα έρθει να πει θέλω 8 παίκτες..θα του πάρουν τρεις..και στο τέλος να θα παίζει βασικος ένας...αν θέλουμε 4 βασικούς,πρέπει να ζητάει 15 παίκτες να πάρουμε 8..και να παίζουν οι μισοί..δηλαδή σε αυτήν την κατηγορία είναι σαν να πιάνεις λαχείο με αυτούς τους σκάουτερ που έχουμε..
Καληνύχτα
Καληνύχτα