Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Η λογική υπαγορεύει ότι ο Μπότο θα είναι ο πυλώνας.
Το μυαλό και οι επαφές για κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό δεν θέλουμε όλοι;
Γι'αυτό δεν ήρθε;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ραζβαν όσο χάρηκες χάρηκες, λίγες μέρες σου μένουν.

Από Ιούνιο όλο το κράξιμο θα το τρώει ο Μποτο κι εσύ θα κλαις και θα μας ζητάς

Θα βαράς κουδούνια τη νύχτα και θα λες ελάτε πίσω, θα βάλω Μπισε βασικό σερί δέκα μήνες και θα γυρίσω τον τσιγγαρα στη Β ομάδα για να έχετε κι άλλους λόγους να με κράζετε

Αλλά όχι, δεν θα γυρνάμε γιατί θα έχουμε νέο αγαπημένο παιχνιδι
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

papwolf έγραψε:Για να υπάρχει μια βάση συζήτησης, όλοι εσείς που ωρύεστε γιατί δεν λέτε τι ακριβώς θέλετε για το αύριο της ομάδας...?
Θέλετε αλλαγή προπονητή...?
Θέλετε τον ίδιο προπονητή αλλά με άλλη φιλοσοφία και τακτική...?
Μήπως θέλετε κάποιον άλλον συγκεκριμένα για την θέση του προπονητή...?
Τι ακριβώς θέλετε...?
Εγω θελω εναν προπονητη απο προηγμενη ποδοσφαιρικα ευρωπαικη χωρα -Αγγλια-Γαλλια-Γερμανια-Ισπανια-Ιταλια-Πορτογαλλια.

Εννοειτε οτι πρεπει να εχει ΔΙΠΛΩΜΑ.

Εννοειτε οτι τα αποτελεσματα πρεπει να ερχονται λογω καλου ποδοσφαιρου και οχι λογω μεταφυσικων φαινομενων και ΒΟΥΝΤΟΥ.

ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έναν Μάσιμο Καρερα δηλαδή, έναν Μανόλο Χιμένεθ, έναν Πέδρο Μαρτινς με το σύστημα κάνω τον Σισέ φορ και γεμιζω η γιατί όχι έναν Αλμέιδα που κάνει και ισιωτικη εφάμιλλη του Παλομπαρινι...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Parolos έγραψε:Ο Λουτσε ήρθε για συγκεκριμένα πράγματα στην ομάδα, και να κερδίζουμε.

Δεν ήρθε για να χάνουμε και να τη λέτε συνεχώς στους άλλους.

Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, μπαίνεις να διαβάσεις και βλέπεις τους μισούς να λένε ρουφάτε με 0/13 θα είμαστε μέχρι το τέλος και δεν τρέχει κάστανο.

Επειδή κάποιοι μπορεί να βλέπουν τον ΠΑΟΚ πιο χαλαρά και ως απλά μια ομάδα, υπάρχουν κάποιοι που αρρωσταίνουν με την εικόνα της ομάδας.

Επιτρέπεται αυτό ή πρέπει να κάνουμε όλοι χιούμορ και τραλαλά τραλαλο?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εμεις αρρωσταινουμε με τις μαλακιες που ακουμε ρε θιγμενε, που θα μας πεις και οτι πονας παραπανω τον ΠΑΟΚ απο μας που δεν ουρλιαζουμε να φυγει ο προπονητης.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

JohnDag έγραψε:Εξωτερικοί παράγοντες και σοβαρές δικαιολογίες υπήρχαν και για τον Γκαρσία πέρσι αλλά το σκίσιμο που έφαγε εδώ μέσα ήταν άνευ προηγούμενου.

Και από μένα, δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω.

Το να θεωρείτε κάποιοι ότι σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρχει κριτική όταν έχει να κερδίσει ματς 2 μήνες είναι ανεδαφικο.

Και δεν μιλάω για 2-3 γραφικούς που το κάνουν συστηματικά από την αρχή της χρονιάς. Εκεί μαζί σας.

Αλλα δεν μπορείτε να βάζετε σε αυτό το τσουβάλι τον Joshua και τον Parolo πχ, να είμαστε σοβαροί.

Είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμος, είναι λογικό να μην αρέσει σε μεγάλη μερίδα του κόσμου αυτό που βλέπει τελευταία.

Τέλος, θεωρώ δεδομένο ότι δεν υπάρχει ούτε 1% ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή ακόμα και 4οι να βγούμε και να χάσουμε το κύπελλο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ιδια και με τον Παμπλο, τα ιδια και με τον Αμπελ. Ουρλιαχτα. Εμεις που στηριξαμε και τους τρεις γιατι δεν θελουμε να γινουμε χανουμι με 3 προπονητες την σεζον μπορουμε να πουμε την γνωμη μας και οτι θελουμε να μεινει ο Λουτσε οπως θελαμε τον Παμπλο; Ή θα ακουμε οτι ειμαστε λιγοτερο ΠΑΟΚ; Και ναι δεν μιλαω για τον Joshua
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ώπα ρε αστυνομε κι εσύ. Γιατί θιχτηκες?

Αναφέρθηκα σε όσους κάνουν χιούμορ.

Εσύ τι είσαι μπάτσος ή δικηγόρος?

Τα ΠΑΟΚομετρα κρυφτα μέσα.

ΥΓ: Ποιος ουρλιάζει να φύγει ο προπονητής. Οράματα?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παρολε έχεις πάρει λίγο φορα ε;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ουτε το ενα ουτε το αλλο. Αστυνομος θα ημουν αν σου ελεγα να μην τα γραφεις. Γραψε οτι θες και εδω θα ειμαι να σε κραζω οπως κανεις κι εσυ.

«Δεν ήρθε για να χάνουμε και να τη λέτε συνεχώς στους άλλους.

Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, μπαίνεις να διαβάσεις και βλέπεις τους μισούς να λένε ρουφάτε με 0/13 θα είμαστε μέχρι το τέλος και δεν τρέχει κάστανο»

Εχω πει οτι για μενα και να μην παρουμε κυπελλο η χρονια θα ειναι πετυχημενη. Σιγα μην κατσω να σε βλεπω να λες περι ΠΑΟΚτσηδων που δεν νοιαζονται για να δικαιολογησεις τις παπαριες σου
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Ο συνοπαδος αυτός εχει πάρει επάξια τον τιτλο του αγροφυλακα με την σύμφωνη γνωμη φυσικά των υπευθύνων του φορουμ.
Οι χαρακηρισμοι του δεν ιδρωνουν κανέναν.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

rainmaker έγραψε:Παρολε έχεις πάρει λίγο φορα ε;
Δε μιλάς σοβαρά.
aivas19 έγραψε:Ουτε το ενα ουτε το αλλο. Αστυνομος θα ημουν αν σου ελεγα να μην τα γραφεις. Γραψε οτι θες και εδω θα ειμαι να σε κραζω οπως κανεις κι εσυ.

«Δεν ήρθε για να χάνουμε και να τη λέτε συνεχώς στους άλλους.

Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, μπαίνεις να διαβάσεις και βλέπεις τους μισούς να λένε ρουφάτε με 0/13 θα είμαστε μέχρι το τέλος και δεν τρέχει κάστανο»

Εχω πει οτι για μενα και να μην παρουμε κυπελλο η χρονια θα ειναι πετυχημενη. Σιγα μην κατσω να σε βλεπω να λες περι ΠΑΟΚτσηδων που δεν νοιαζονται για να δικαιολογησεις τις παπαριες σου
Εσύ που κολλάς με αυτά που λέω ξαναρωτάω?

Κι αφού μυγιαστικες ναι προφανώς δεν κάνεις τίποτα άλλο απ' ότι φαίνεται από το να τη λες στους άλλους.

Προχωράμε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

WTF?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

aivas19 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Εξωτερικοί παράγοντες και σοβαρές δικαιολογίες υπήρχαν και για τον Γκαρσία πέρσι αλλά το σκίσιμο που έφαγε εδώ μέσα ήταν άνευ προηγούμενου.

Και από μένα, δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω.

Το να θεωρείτε κάποιοι ότι σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρχει κριτική όταν έχει να κερδίσει ματς 2 μήνες είναι ανεδαφικο.

Και δεν μιλάω για 2-3 γραφικούς που το κάνουν συστηματικά από την αρχή της χρονιάς. Εκεί μαζί σας.

Αλλα δεν μπορείτε να βάζετε σε αυτό το τσουβάλι τον Joshua και τον Parolo πχ, να είμαστε σοβαροί.

Είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμος, είναι λογικό να μην αρέσει σε μεγάλη μερίδα του κόσμου αυτό που βλέπει τελευταία.

Τέλος, θεωρώ δεδομένο ότι δεν υπάρχει ούτε 1% ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή ακόμα και 4οι να βγούμε και να χάσουμε το κύπελλο.

Τα ιδια και με τον Παμπλο, τα ιδια και με τον Αμπελ. Ουρλιαχτα. Εμεις που στηριξαμε και τους τρεις γιατι δεν θελουμε να γινουμε χανουμι με 3 προπονητες την σεζον μπορουμε να πουμε την γνωμη μας και οτι θελουμε να μεινει ο Λουτσε οπως θελαμε τον Παμπλο; Ή θα ακουμε οτι ειμαστε λιγοτερο ΠΑΟΚ; Και ναι δεν μιλαω για τον Joshua
Θα συγχωρέσεις αλλά εγώ δεν ασπάζομαι το επιχείρημα "στηρίζω άκριτα τον προπονητή του ΠΑΟΚ γιατί δεν θέλω να αλλάζω προπονητές συχνά".

Αν κάνει σωστά την δουλειά του θα έχει την αμέριστη στήριξη μου.

Αν όχι θα με έχει απέναντι.

Πάντα εφόσον του έχει δοθεί ένα επαρκές χρονικό διάστημα προσαρμογής στην ομάδα.

Having said that, δεν χρειάζεται να επαναλαμβανομαι.

Εξ αρχής έχω δηλώσει την στήριξη μου στον Ραζβαν και θέλω τουλάχιστον να τον δω να εξαντλεί το 3ετες συμβόλαιο του.

Ο συγκεκριμένος έχει κερδίσει με πράξεις την υπομονή όλων μας και την ανοχή μας σε κάποια λάθη που κάνει καθώς προφανώς θα κάνει και λάθη. Ουδείς τέλειος και έτσι.

Άιντε, όπως ειπα και στο άλλο thread θάψτε τα τσεκούρια του πολέμου και πάμε να πάρουμε 2η θέση και κύπελλο.

Έχουμε χρόνο άπλετο από Κυριακή και μετά να τα ξεθαψουμε.

alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω αυτο που ειπες στα αποδυτηρια μετα το ματς με το ερπετο την τεταρτη και παραθετω:
"Και να θυμαστε τι σας λεω, στο τελος θα ειναι μια απο τις τεσσερις καλυτερες σεζον στην ιστορια του ΠΑΟΚ"
Με προβληματιζει ιδιαιτερα αυτο το quote
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”