Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Μέσα στην Φόρτσα λέει ότι πρώτος στην λίστα για φορ είναι ο Ολιβειρα με ατάκες του στυλ "ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα" και λοιπές αηδιες.
Επίσης για τον Ροθγουελ πουθενά δεν λέει ότι έχουμε κάνει κάποια επαφή. Απλά ότι τον ξεχώρισε το τμήμα σκάουτινγκ.
Άντε ακόμα δεν έχει βγει ο Ιούνιος οπότε δεν κραζω.
Επίσης για τον Ροθγουελ πουθενά δεν λέει ότι έχουμε κάνει κάποια επαφή. Απλά ότι τον ξεχώρισε το τμήμα σκάουτινγκ.
Άντε ακόμα δεν έχει βγει ο Ιούνιος οπότε δεν κραζω.
Ο Άγγλος φαίνεται ένα κλασικό οκταρι (κι άλλο οκταρι θα πάρουμε ρε) που τρέχει και ντριμπλαρει τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο.
Δηλαδή από εξαρο-οκταρι τύπου Ντειολα το αρδοscouting έγραψε μία ΑΡΔια για να πουλήσει παπά και φύλλα...
Λοιπόν ας συνοψίσουμε για πολλοστή φορά τι παίκτη ψάχνουμε στα χαφ: ψηλός ( να παίρνει κεφαλιές στη μεσαία γραμμή), με διασκελισμό, καλός στο αμυντικό κομμάτι και να πατάει αντίπαλη περιοχή.
Δηλαδή παίκτη τύπου Ντειολα ή Ivaniseyna.
Για την ΑΡΔια τύπου Ολιβέιρα ας μην το σχολιάσω καλύτερα γιατί είναι πρωί και δεν έχω φτιάξει ακόμα φραπέ.
Δηλαδή από εξαρο-οκταρι τύπου Ντειολα το αρδοscouting έγραψε μία ΑΡΔια για να πουλήσει παπά και φύλλα...
Λοιπόν ας συνοψίσουμε για πολλοστή φορά τι παίκτη ψάχνουμε στα χαφ: ψηλός ( να παίρνει κεφαλιές στη μεσαία γραμμή), με διασκελισμό, καλός στο αμυντικό κομμάτι και να πατάει αντίπαλη περιοχή.
Δηλαδή παίκτη τύπου Ντειολα ή Ivaniseyna.
Για την ΑΡΔια τύπου Ολιβέιρα ας μην το σχολιάσω καλύτερα γιατί είναι πρωί και δεν έχω φτιάξει ακόμα φραπέ.
-
το πρωτος στην λιστα των φορ ειναι ολιβειρα ειναι τουλαχιστον τραγικο αν ισχυει ...δλδ ο τριτος πιος ειναι ο κουλουρης ? αν ισχυει απλα τραγικο....
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ο Ροθγοευλ στην Μπλάκμπερν παιζει οχταρι σε 433 και αριστερό χαφ-εξτρέμ στο 4231.
Παίζει στις ίδιες θέσεις με τον Σορλέν και μοιάζουν ποδοσφαιρικά, όχι τόσο στα χαρακτηριστικά όσο στο στυλ παιχνιδιού. Παίχτης εργαλείο που κάνει τα βασικά για να ρολαρει η ομάδα
Παίζει στις ίδιες θέσεις με τον Σορλέν και μοιάζουν ποδοσφαιρικά, όχι τόσο στα χαρακτηριστικά όσο στο στυλ παιχνιδιού. Παίχτης εργαλείο που κάνει τα βασικά για να ρολαρει η ομάδα
Με δεδομένο το 4-2-3-1 του Σκούφου, η δυάδα των χαφ είτε θα αποτελείται από 2 οκταρια ( Σβαμπ, Καντουρι), είτε από ένα οκταρι και ένα εξαρι (π.χ Σβαμπ, Αουγκούστο). Mε δεδομένο ότι ο Καντουρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αριστερός μεσοεπιθετικός στην τριάδα μπροστά, στη θέση που παίζουν Τζολης Ουαρντα, η απόκτηση ενός παίκτη σαν τον Άγγλο θα περιπλέξει τα πράγματα, αντί να λύσει προβλήματα...
- john4serres
Αριθμητικά είμαστε καλά. Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις.
Μίνι προετοιμασία εδώ, Ολλανδία μετά, θα δει ο Λουτσέσκου το ροστερ και θα το αξιολογήσει.
Μίνι προετοιμασία εδώ, Ολλανδία μετά, θα δει ο Λουτσέσκου το ροστερ και θα το αξιολογήσει.
Ολιβειρα μόνο ως ανέκδοτο.
Μηδενικό στην κούλα και ζητούσε κι ένα μυριο.
Καλύτερα να παίζω με Κουτσια.
Είναι να απορείς...
Μηδενικό στην κούλα και ζητούσε κι ένα μυριο.
Καλύτερα να παίζω με Κουτσια.
Είναι να απορείς...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό είχα σκεφτεί και εγω :pKabamaru11 έγραψε:Συγνωμη,να κανω μια ερωτηση στον Τσαουσιλα;Μηπως ο αγαπημενος σου παικτης ειναι ο Mauricio4;Μηπως σε λενε και Πετρο;
- sourmenetes
- Moderator
Κάτσε απ έξω 2 βδομάδες.tsaousila έγραψε:ο τζολης πουληθηκε , σε μια εβδομαδα θα ανακοινωθει η μεταγραφη του μαλλον σε μεγαλο κλαμπ στα λεφτα που ζηταμε , κοντα στο ποσο δηλ στα 13-15, μετα θα αρχισουν και οι ανακοινωσεις για ενα δυο παικτες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτι λέγατε για "βγάλτε παπάδες κι ας είναι ότι να ναι"..
Μήπως να το ξανασκεφτοσασταν?
Προτιμώ 0 ειδήσεις από το να διαβάζω για Ολιβέιρα της κουλας.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως να το ξανασκεφτοσασταν?
Προτιμώ 0 ειδήσεις από το να διαβάζω για Ολιβέιρα της κουλας.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ.
Σε κάθε επίσκεψή μου στο site, όταν βλέπω νέα ανάρτηση στο θέμα ''Μεταγραφές καλοκαιριού 2021'',
μπαίνω με προσμονή να διαβάσω κάτι ενδιαφέρον (θεωρώ δεδομένο πως τέτοια εποχή δεν παίζει να κλείσει
μεταγραφή από ΠΑΟΚ) και όλο διαβάζω μυθοπλασίες δημοσιογράφων και ανούσιες αναλύσεις από συνοπαδούς πάνω σε αυτές τις μυθοπλασίες.
Προτιμώ να ανοίξει δεύτερο Θέμα με τίτλο ''Μυθοπλασίες Μεταγραφών καλοκαιριού 2021'', όπου εκεί θα μπορούν όλοι να προστάρουν και να αναλύουν τα μυθεύματα, και να αφήσουμε το παρών Θέμα για ουσιαστικές πληροφορίες.
Σε κάθε επίσκεψή μου στο site, όταν βλέπω νέα ανάρτηση στο θέμα ''Μεταγραφές καλοκαιριού 2021'',
μπαίνω με προσμονή να διαβάσω κάτι ενδιαφέρον (θεωρώ δεδομένο πως τέτοια εποχή δεν παίζει να κλείσει
μεταγραφή από ΠΑΟΚ) και όλο διαβάζω μυθοπλασίες δημοσιογράφων και ανούσιες αναλύσεις από συνοπαδούς πάνω σε αυτές τις μυθοπλασίες.
Προτιμώ να ανοίξει δεύτερο Θέμα με τίτλο ''Μυθοπλασίες Μεταγραφών καλοκαιριού 2021'', όπου εκεί θα μπορούν όλοι να προστάρουν και να αναλύουν τα μυθεύματα, και να αφήσουμε το παρών Θέμα για ουσιαστικές πληροφορίες.
Με αυτα τα μπαν μας στερειτε ολη τη χαρα.Δηλαδη αν κλεισουμε καποιον σημερα , με ποιον θα κανουμε χαβαλε?με σενα?sourmenetes έγραψε:Κάτσε απ έξω 2 βδομάδες.tsaousila έγραψε:ο τζολης πουληθηκε , σε μια εβδομαδα θα ανακοινωθει η μεταγραφη του μαλλον σε μεγαλο κλαμπ στα λεφτα που ζηταμε , κοντα στο ποσο δηλ στα 13-15, μετα θα αρχισουν και οι ανακοινωσεις για ενα δυο παικτες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
O Τοσκιτσης μόλις έβγαλε ότι ο Ολιβειρα είναι κλεισμένος και απλά περιμένουμε μήπως κάτσει κάποια άλλη περίπτωση...