Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από obanebane »

Δε διαφωνώ για τον Πιάτσα,όσο για τον Γιοβετιτς,είναι να χαμε να λέγαμε πιστεύω.
Έχει επανέλθει πλήρως, στην εθνική του κάνει παπάδες,υπάρχουν δεκάδες ομάδες που θα τον ήθελαν.
Βέβαια οι όμιλοι είναι τεράστια πρόκληση, αυτός όμως πλέον βαδίζει στα 30,οπότε το χρήμα θα παίζει τον κύριο ρόλο στις όποιες αποφάσεις του πλέον.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Τον βενγκε μολις τον ανακοινωσε η Μπαρτσελόνα.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/ ... 01088?s=20
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ποια είναι η Μπαρτσα και ανακοινώνει πρώτη τον παίκτη?
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, ποσότητα, εμπειρία, ταλέντο. Ηρεμία δεν έχει.
Κακά τα ψέματα αδέλφια, η ομάδα σιγοβράζει ελπίζω να εκτονωθεί ανώδυνα αυτή η εσωτερική πίεση. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κύριοι υπαίτιοι δεν είναι οι τεχνικοί ταγοί (Προπονητής, ΤΔ,...). Διότι ποιος αμειβόμενος έχει την δύναμη να απαξιώνει ή να παραγκωνίζει περιουσιακά στοιχεία του επενδυτή, ακόμη και αν έχει προσβληθεί με τον πιο χυδαίο τρόπο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης; Φυσικά θα μπορούσε να γίνει σε μια περίπτωση. Αλλά όχι σε τόσες πολλές. Εδώ σε λίγο οι παίκτες θα κρύβουν στο βιογραφικό τους ότι είναι Πορτογαλόφωνοι. Αν δε έχουν την ατυχία το μικρό τους όνομα να είναι Leo ή Andre αφήστε το...
Σας παρακαλώ πολύ πιστέψτε το δεν γκρινιάζω. Είμαι ραμολιμέντο, ναι. Στα 71 έχω σχεδόν ξεπεράσει όλα τα πάθη μου, ναι. Το πάθος μου όμως για τον ΠΑΟΚ δυστυχώς με τρώει σαν σαράκι και θα το πάρω στο χώμα. Μακάρι να μπορούσα να το ξεπεράσω, δυστυχώς δεν μπορώ.
Από αυτή την οπτική γωνία γράφω. Φυσικά χαίρομαι με τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται και μάλιστα σαν μικρό παιδί. Αλλά Αδέλφια μου δεν είναι σοβαρά πράγματα στο και δέκα να έρχονται ποδοσφαιριστές άρον-άρον, με ιδιωτικές πτήσεις, με την ψυχή στο στόμα να δηλωθούν στη λίστα. Και από την άλλη να εξαφανίζονται ποδοσφαιριστές ποιοτικοί, μπολιασμένοι στην ομάδα, που αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Και δυστυχώς όχι ένας ή δύο.
Δεν θέλω κανένας να μου αποδείξει την δύναμη του. Ξέρω πολύ καλά ποιος την έχει. Δεν θέλω κανένας να με πείσει τι παικταράδες φέρνει, δεν θέλω να μπω στην λογική του "τρεις το λάδι, τρείς το ξύδι, πέντε το ξυδόλαδο", δεν είμαι μπακαλάκος.
Είμαι οπαδός και θέλω όταν τελειώσουν τα 2 παιχνίδια να μην υποφέρω, ούτε ο 12χρονος εγγονός μου να κλαίει.
Σας παρακαλώ Κύριοι της Διοίκησης ηρεμήστε την ομάδα. Τις μεγάλες αλλαγές η Ιστορία τις ονόμασε μεταρρυθμίσεις, τις βίαιες αλλαγές αυταρχισμό.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ποσο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι το ποστ σου Γερο ;

Να σαι καλά πάντα ...!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειχα πει οτι με χαλαει λιγο ο δανεισμος χωρις ρητρα αλλα τουλαχιστον ελπιζω να μην επηρεασει την δικη του οπτικη και να τα δωσει ολα πιστος στις οδηγιες του προπονητη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ron-swanson έγραψε:Τεράστια κίνηση ο ΠΑΟΚ να παίρνει δανεικό απευθείας από Μπάρτσα. Φοβερά πράγματα.
Σιγα τα ωα. Ο Μπατμαν πριν 20 χρονια εφερε 2 απο Γιουβεντους.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Γέρος έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, ποσότητα, εμπειρία, ταλέντο. Ηρεμία δεν έχει.
Κακά τα ψέματα αδέλφια, η ομάδα σιγοβράζει ελπίζω να εκτονωθεί ανώδυνα αυτή η εσωτερική πίεση. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κύριοι υπαίτιοι δεν είναι οι τεχνικοί ταγοί (Προπονητής, ΤΔ,...). Διότι ποιος αμειβόμενος έχει την δύναμη να απαξιώνει ή να παραγκωνίζει περιουσιακά στοιχεία του επενδυτή, ακόμη και αν έχει προσβληθεί με τον πιο χυδαίο τρόπο, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης; Φυσικά θα μπορούσε να γίνει σε μια περίπτωση. Αλλά όχι σε τόσες πολλές. Εδώ σε λίγο οι παίκτες θα κρύβουν στο βιογραφικό τους ότι είναι Πορτογαλόφωνοι. Αν δε έχουν την ατυχία το μικρό τους όνομα να είναι Leo ή Andre αφήστε το...
Σας παρακαλώ πολύ πιστέψτε το δεν γκρινιάζω. Είμαι ραμολιμέντο, ναι. Στα 71 έχω σχεδόν ξεπεράσει όλα τα πάθη μου, ναι. Το πάθος μου όμως για τον ΠΑΟΚ δυστυχώς με τρώει σαν σαράκι και θα το πάρω στο χώμα. Μακάρι να μπορούσα να το ξεπεράσω, δυστυχώς δεν μπορώ.
Από αυτή την οπτική γωνία γράφω. Φυσικά χαίρομαι με τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται και μάλιστα σαν μικρό παιδί. Αλλά Αδέλφια μου δεν είναι σοβαρά πράγματα στο και δέκα να έρχονται ποδοσφαιριστές άρον-άρον, με ιδιωτικές πτήσεις, με την ψυχή στο στόμα να δηλωθούν στη λίστα. Και από την άλλη να εξαφανίζονται ποδοσφαιριστές ποιοτικοί, μπολιασμένοι στην ομάδα, που αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Και δυστυχώς όχι ένας ή δύο.
Δεν θέλω κανένας να μου αποδείξει την δύναμη του. Ξέρω πολύ καλά ποιος την έχει. Δεν θέλω κανένας να με πείσει τι παικταράδες φέρνει, δεν θέλω να μπω στην λογική του "τρεις το λάδι, τρείς το ξύδι, πέντε το ξυδόλαδο", δεν είμαι μπακαλάκος.
Είμαι οπαδός και θέλω όταν τελειώσουν τα 2 παιχνίδια να μην υποφέρω, ούτε ο 12χρονος εγγονός μου να κλαίει.
Σας παρακαλώ Κύριοι της Διοίκησης ηρεμήστε την ομάδα. Τις μεγάλες αλλαγές η Ιστορία τις ονόμασε μεταρρυθμίσεις, τις βίαιες αλλαγές αυταρχισμό.
Την ηρεμία την χαλάτε οι διάφοροι προσωπολάτρες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ομπντουλιο όταν σε ένα τέτοιου ήθους ποστ απαντάς επί προσωπικού βασιζόμενος σε μια μπαρούφα ολκής, χάνεις και το όποιο δίκιο έχεις.

Φτάνει πια με τον άμεσο διαχωρισμό σε στρατόπεδα, όταν κάτι δε μας αρέσει. Είναι ξεφτίλα και χαμηλού επιπέδου να το κάνουμε αυτό μια ζωή, όλοι μας.

Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να κάνουν κάποιον να έχει παράπονα, πέρα από το να είναι αγγελόσκυλο και βιερινιόσκυλο.

Το φετινό πλάνο φαίνεται να είναι σωστό και αυστηρό. Καλό αυτό.

Αλλά δεν αλλάζει το γεγονός οτι ξηλώθηκε η ομάδα χωρίς να είμαστε ακριβώς σίγουροι οτι έγιναν παραπτώματα και ενώ είμαστε σίγουροι οτι δεν ήταν τόσο χάλια η ποιότητα ΟΛΩΝ των διωγμένων.

Επίσης δεν αλλάζει το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 8 χρόνια φέρνει παίκτες πάντα λίγο πριν εκπνεύσουν οι προθεσμίες.

Δεν τίθεται θέμα προσωπολατρείας λοιπόν.
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Φίλε μου γέρο,
έχεις σκεφτεί ότι πιθανά τα ονόματα που ανέφερες είχαν τα ίδια πρόβλημα με τον προπονητή; Για τον οποίο δεν έχω ξεκάθαρη άποψη ακόμη.
Ξέρω όμως καλά από μέσα πως αυτή τη στιγμή το 99% των παικτών στηρίζουν απόλυτα το Φερέιρα. Τώρα, μετά το ξεκαθάρισμα.
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

Το πιο κρίσιμο μέρος της φετινής χρονιάς είναι μέχρι τον Δεκέμβρη. Η πορεία στους ομίλους (όποιους ομίλους) θα επηρεάσει τις μελλοντικές μας κληρώσεις. Δεν νοείται πλάνο που δεν έχει στόχο την επιστροφή στους ισχυρούς των κληρώσεων.

Εάν δεν εξασφαλίζεις ομίλους κάθε χρόνο, ούτε βιτρίνα είσαι, ούτε καλούς δανεικούς μπορείς να προσελκύσεις. Γίνεσαι σταδιακά οαρης.

Φέτος θα χάσουμε 6000 πόντους στο ranking από τη σεζον 15-16. Στόχος πρέπει να είναι 8000+ πόντοι, δλδ όμιλοι chl και τρία με τέσσερα ματς που δεν θα χάσουμε ή όμιλοι europa και πρόκριση σε επόμενη φάση. Το παράδειγμα της αεχ που μάζεψε 9000 πόντους παίζοντας europa και 4000 πόντους παίζοντας ομίλους chl πρέπει να μας προβληματίσει. Παρεπιπτόντως, με ότι ισχύει αυτή τη στιγμή, η αεχ είναι ισχυρότερη για τις κληρώσεις της επόμενης χρονιάς.

Το ροστερ θα πρέπει να ανταποκριθεί στα παραπάνω χωρίς να χάσει εντελώς το τρένο σε πρωτάθλημα - κύπελλο μέχρι να επιστρέψουν ή να ενσωματωθούν τα χαφ.

* https://www.uefa.com/memberassociations ... /#/yr/2020
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

rainmaker έγραψε:Ομπντουλιο όταν σε ένα τέτοιου ήθους ποστ απαντάς επί προσωπικού βασιζόμενος σε μια μπαρούφα ολκής, χάνεις και το όποιο δίκιο έχεις.

Φτάνει πια με τον άμεσο διαχωρισμό σε στρατόπεδα, όταν κάτι δε μας αρέσει. Είναι ξεφτίλα και χαμηλού επιπέδου να το κάνουμε αυτό μια ζωή, όλοι μας.

Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να κάνουν κάποιον να έχει παράπονα, πέρα από το να είναι αγγελόσκυλο και βιερινιόσκυλο.

Το φετινό πλάνο φαίνεται να είναι σωστό και αυστηρό. Καλό αυτό.

Αλλά δεν αλλάζει το γεγονός οτι ξηλώθηκε η ομάδα χωρίς να είμαστε ακριβώς σίγουροι οτι έγιναν παραπτώματα και ενώ είμαστε σίγουροι οτι δεν ήταν τόσο χάλια η ποιότητα ΟΛΩΝ των διωγμένων.

Επίσης δεν αλλάζει το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 8 χρόνια φέρνει παίκτες πάντα λίγο πριν εκπνεύσουν οι προθεσμίες.

Δεν τίθεται θέμα προσωπολατρείας λοιπόν.
Αν εσύ, τη διαπίστωση, προ μιας ακόμα προσπαθειας υπέρβασης, περί εσωτερικού αναβρασμού (στοιχειοθετημένη πόθεν ακριβώς;) την ονομάζεις σχόλιο ήθους, έχουμε σαφέστατη διαφορά περί του τι αποτελεί ήθος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Άντε να μην είναι ήθος, σίγουρα όμως είναι χωρίς υστεριες και επιθετικότητα.

Και δηλαδή τι θα γίνει που έχουμε ματς αύριο; Θα ξεσηκώσει κύμα μίσους κατά της ομάδας διακρατικά;

Τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν όπως άλλωστε και τα θετικά.

Το να χαρακτηρίζεις κάποιον επειδή είπε την άποψη του με μάλλον νηφάλιο τρόπο είναι λάθος αυτό σου λεω
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Γέρος έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, ποσότητα, εμπειρία, ταλέντο. Ηρεμία δεν έχει.
Χαίρομαι να σε διαβάζω ρε συ Γέρο.
Σε ευχαριστώ για ακόμη μία φορά, γι'αυτό που κάνεις.

Ά...και κοίτα να δεις, ΔΕΝ είσαι ούτε δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα μου.

Ραμολιμέντο ΔΕΝ είσαι σε καμία περίπτωση, με τέτοια οξύνοια σκέψης και έκφρασης. :D

Πλάκα μας κάνεις; :lol:

Εδώ να πούμε παλεύουν να γίνουν πλανητάρχες ο 78χρονος Joe Biden και ο 74χρονος Donald Trump!
:mrgreen:

Περηφάνια νιάτα , Τιμημένα γηρατειά να πούμε.

ΠΑΟΚ είσαι λέμε!!!!
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Με συγχωρείτε για το οφ τοπικ αλλά αυτό
"...Στα 71 έχω σχεδόν ξεπεράσει όλα τα πάθη μου, ναι. Το πάθος μου όμως για τον ΠΑΟΚ δυστυχώς με τρώει σαν σαράκι και θα το πάρω στο χώμα. Μακάρι να μπορούσα να το ξεπεράσω, δυστυχώς δεν μπορώ.."
είναι ότι πιο ΠΑΟΚ έχω διαβάσει στο φόρουμ χρόνια ολοκληρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”