Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από nothu »

Εμεις πως ξερουμε τι κινησεις εχει κανει η παε;
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Η αποδοχή του έννομου συμφέροντος του ΠΑΟΚ από την πειθαρχική επιτροπή της επο δείχνει ότι η ομάδα μας δουλεύει σοβαρά και με στόχο.
Ας έχουμε υπομονή μέχρι την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό. Εκτιμώ ότι μπορεί να έχουμε εκπλήξεις στην διαδικασία.
Εμείς ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:τι ωραιο κειμενο ρε αουρελιανο.
Όαση.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

georgedoulk2008 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Περί πολιτικών ηγετών και οπαδικών προτιμήσεων, δυο λόγια:

Πάλι καλά που δεν είναι ΠΑΟΚτσής ο Τσίπρας, ο Κούλης, η Φώφη (αυτό θα ήταν και λίγο αστείο), ο Καμμένος ή ακόμη χειρότερα ο Μιχαλολιάκος (τρόμος) και δεν έχει κηρυχτεί ασπρόμαυρη συστράτευση στο άρμα του εξ ορισμού ηθικού ηγέτη.
Ξέρω ότι αυτό αντιβαίνει στην παραμυθένια και μεταφυσική διάθεση πολλών, αλλά παίδες, καλό είναι να αντιληφθείτε ότι το γεγονός ότι ο δρακουμέλ μπαμπάς Μητσοτάκης κουβάλησε στο Καραϊσκάκης τον Κούλη όταν ήταν πιτσιρικάς κι αυτός έγινε προφανώς γάβρος, δεν συνιστά κάποιο εξ ορισμού ή de factο αρνητικό ηθικό γαλόνι.Το αν είναι ούτως ή άλλως μάλαξ ο κάθε Τσίπρας και ο κάθε Κούλης είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. :mrgreen:

Ελπίζω, ομοίως, να καταλαβαίνετε ότι το να υποστηρίζετε τον ΠΑΟΚ δεν σας δίνει αυτόματα κάποιο ηθικό γαλόνι.
Ελπίζω, επίσης, να μην πιστεύετε ότι αν πχ γεννιόσασταν στον Πειραιά, με μπαμπά γαύρο, εσείς ως δια μαγείας θα γινόσασταν ΠΑΟΚ, επειδή μία άσβεστη φωνή κιμπαριάς θα έβραζε μέσα σας από τα γεννοφάσκια σας :D
Το να συσχετίζουμε την ψήφο μας με τι ομάδα υποστηρίζει ο εκάστοτε πολιτικός αρχηγός, αρνούμαι καν να το σχολιάσω. Εξωφυλλιά ΣΠΟΡ δεκαετίας '90, βαριά βαριά.
Γενικότερα, το από τι πάστα είναι φτιαγμένος κάθε άνθρωπος, το αποδεικνύει ευκαιρίας δοθείσης, σε όλη του τη ζωή και οι ευκαιρίες είναι ευτυχώς (ή δυστυχώς) πάμπολλες για τον καθένα μας.
Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου του δαφνομπουκωμένου καυλώνει με το νταβατζηλίκι αντί να αηδιάζει. Καυλώνει με την αρχομανία, με την εξουσία, με την ψευδαίσθηση της υπεροχής. Και τους λυπάμαι. Δεν είναι όμως αυτόματο μεταφυσικό αποτέλεσμα του ότι είναι γαύροι. Είναι αποτέλεσμα ενός γενικότερου λυπηρού φαινομένου, το οποίο έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε τόπο της πάση θυσία νίκης, της βλαχομαγκιάς, της ποζεριάς, του κονέ, του φιλοτομαρισμού, των στραβών ματιών, της δολοπλοκίας, της επικράτησης του ισχυρότερου της ζούγκλας. Φυσικά, υπάρχουν και μπόλικοι γάβροι που έχουν αποστασιοποιηθεί επειδή έχουν νιονιό, μπέσα και αισθητική και έχουν αηδιάσει. Ξέρω αρκετούς από αυτούς. Κι όπως στα πάντα στη ζωή, η 2η κατηγορία των ανθρώπων των θετικών ιδιοτήτων είναι μικρότερη από την πρώτη με τους κουραδόμαγκες και τα λαμόγια.

Όσο για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, είναι όπως μάθει κανείς. Κι επειδή εμείς μάθαμε στα λίγα, στα δύσκολα, στην προσμονή, στην υπαρκτή αδικία και στην ηδονική αυτοϊκανοποίηση του αδικούμενου που πρέπει να ανέβει βουνά, ίσως να έχουμε ως αταβισμό, ως συλλογική οντότητα, μία κιμπαριά παραπάνω. Ή για να το θέσω καλύτερα, σίγουρα την είχαμε κάποτε. Στο μέτρο στο οποίο μπορείς να μετρήσεις και να αποτιμήσεις κάτι εξ ορισμού μη μετρήσιμο. Κι αν τυχόν είχαμε κάποιες καλές ιδιότητες, αυτές δεν ήρθαν μεταφυσικά και παραμυθένια, δεν ήρθαν επειδή μας την έδωσε κάποια νεράιδα, αλλά επειδή κάποια φαινόμενα οδήγησαν σε κάποιες συμπεριφορές. Η (κάθε) ιστορία γράφεται από συμπτώσεις αντικειμενικών συνθηκών και επομέρους λεπτομερειών, όχι από μεταφυσικές δοξασίες.
Προς το παρόν, δεν προβλέπω ότι ποτέ θα τεσταριστούν πραγματικά οι ηθικές μας αντιστάσεις, γιατί ποτέ δεν θα κάνουμε μάλλον κουμάντο εμείς, αλλά προσωπικά μιλώντας, όταν θυμάμαι τις αντιδράσεις του στυλ "πρέπει να ισχυροποιηθούμε παρασκηνιακά", στην πρόσληψη του Γκαγκάτση από τον ρεβουλοσιονά του ζελέ και της καγκουριάς, λίγο ανησυχώ.

Στα της τιμωρίας, ειλικρινά πιστεύω ότι είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ αυτό που έγινε. Μιλάμε για κουκούλωμα ολκής.
Και καθιερώνει την αναρχία ως νόμο, χωρίς κανείς να νιώθει πλέον καμιά ντροπή και κανέναν δισταγμό.
Αν του χρόνου το πρωτάθλημα κρίνεται στο νήμα μεταξύ οποιασδήποτε ομάδος και του δαφνομπουκωμένου θα δούμε αγριότητες. Πραγματικές αγριότητες, όχι ντεμέκ.
+1926
Απο το αυτί και στην Κεντρική
Εξαιρετικό, όπως πάντα. Και το εξαιρετικό στο μυαλό μου, συνίσταται στο ότι διαφωνείς-συμφωνείς, θέλεις να το ξαναδιαβάσεις και να το ξαναδιαβάσεις. Αλλάζω την εκτίμηση, μου. Υπερβατικό.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

εγω θα εκφρασω τη διαφωνια μου απο τη προσωπικη μου σκοπια..
σιγουρα στις επιλογες του ανθρωπου παιζει ρολο και η επιδραση του περιβαλλοντος οπως ο πατερας φιλος αδερφος γειτονια..αλλα δεν ειναι κανονας..
εχω φιλο πειραιωτη γεννημα θρεμμα ΠΑΟΚι ακριβως λογω τυπου χαρακτηρα ..και προσωπικα εγινα ΠΑΟΚ κοντρα στο περβαλλον..
καθε κοινωνικο συνολο περιεχει και επικοινωνει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα τα οποια αλλους ελκουν αλλους οχι..
ειναι θεμα χαρακτηρα.. ο ασυμβιβαστος ο ελευθερος χαρακτηρας και ισχυρη προσωπικοτητα δυσκολα να γινει οποια ομαδα του υποδειξει καποιος πατερας φιλος ξαδερφος,καποια στιγμη θα επιλεξει μονος..αλλοι χαρακτηρες πιο συμβατικοι θα ακολουθησουν..σιγουρα το περιβαλλον σε πλειστες περιπτωσεις αποτελει καθοριστικο παραγοντα..
ομως θελω να πιστευω πως το 90 τοις εκατο των αυθεντικων ΠΑΟΚτσηδων δε θα γινοταν γαυρος και ενα ποσοστο θα ηταν ΠΑΟΚ ανεξαρτητως..
οι γαυροι και οι ρουληδες πχ για μενα αποτελουν ειδος..
ειναι θεμα γουστου και πηγαιας αισθητικης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα φανεί από τη στάση που θα κρατήσουμε στην υποθετική περίπτωση που, στην εποχή της νέας ΕΠΟ, γίνουμε βολεψάκηδες και αρκεστούμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τίτλους χωρίς να μας νοιάζει το πώς.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εξαιρετικα καλογραμμενο το κειμενο του Aureliano Buendia, αλλα επι της ουσιας μου εφερε λιγο στο μυαλο τον υπερβαλλοντα ζηλο περι ελληνοτουρκικης φιλιας και τον ...συνωστισμο στη Σμυρνη.

Το μικρο γαυρακι, ο αγνος-αποστασιοποιημενος γαυρος, και ο καγκουρας ρεβολουσιονας.

Εχει πολυ δικιο στις αιχμες για ρεβολουσιον-Γκαγκατση-καγκουρια, αλλα να τοποθετεις αυτο σε μια "ζυγαρια" που απο την αλλη υπαρχουν τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αισχη χοντρου, κοκκαλη και λοιπων, ειναι λιγο ...υπερβαλλων ζηλος εξομαλυνσης για να το θεσω ηπια.

Πολυ ευκολα το κειμενο αυτο βαφτιζει την εγκληματικη οργανωση, αθλητικο σωματειο. Αγαπητε Aureliano, σιγουρα ειναι γελοιο να κρινει κανεις την πολιτικη θεση καποιου με αφορμη τις οπαδικες του προτιμησεις. Ξεχασες ομως πως δεν προκεται για αθλητικο σωματειο αλλα για εγκληματικη οργανωση.

Οι αποστασιοποιημενοι γαυροι που αναφερεις, πραγματι υπαρχουν, αλλα ντρεπονται να πουν οτι ειναι γαυροι και δεν κανουν καθολου οπαδικη ή ποδοσφαιρικη κουβεντα, το αποφευγουν. Οι υπολοιποι που υποστηριζουν με σθενος τις εγκληματικες ενεργειες της οργανωσης, επιχειρηματολογουν υπερ τους και απολαμβανουν και χειροκροτουν την απατη και την κλοπη εις βαρος των υπολοιπων, δεν ειναι απλα οπαδοι μιας ομαδας, ειναι ΑΝΗΘΙΚΟΙ ανθρωποι.

Οχι, ο ΠΑΟΚ δεν ειναι η αυλη της μητερας Τερεζας με χιλιαδες ηθικους καγκουρες στις ταξεις του. Αλλα δεν νομιζεις οτι ιστορικα, το σωματειο αυτο δικαιουται εστω ενα credit ηθικης παραπανω βρε αδερφε απο το γαυρο; Σε ρωτω γιατι δεν διακρινω πουθενα καποια τετοια σκεψη στο ισωπεδοτικο κειμενο σου, ολα ισα κι ομοια τα βλεπεις. Αν δεν το νομιζεις αυτο, δεν υπαρχει λογος να συζηταμε, οκ. Α, μολις διακρινω στο κειμενο σου καπου οτι καποια ..φαινομενα λεει ενδεχομενως να μας εδωσαν και καποιες καλες ιδιοτητες. Ο βαρδαρης ισως...

Φιλε Aureliano, απο το υφος του λογου σου, εξαγω το (αυθαιρετο) συμπερασμα πως δεν τα εχεις και πολυ καλα με τις θρησκειες (οπως κι εγω). Αν το συμπερασμα ειναι λαθος, ας περιορισω το παραδειγμα στον εαυτο μου. Οταν ημουν μικρος λοιπον, οι γονεις μου με πηγαιναν στην εκκλησια, οπως συνεβαινε με ολες σχεδον τις ελληνικες οικογενειες. Εκανα το σταυρο μου και ελεγα οτι ειμαι χριστιανος. Μεγαλωνοντας εμαθα διαφορα για την ηθικη του χριστιανισμου αλλα και των περισσοτερων θρησκειων τα οποια με απομακρυναν απο αυτες. Αηδιασα για τον τροπο που οι θρησκειες χειραγωγουν τα πληθη, βαφτιζουν "αγιοτητες" τα εγκληματα τους και εκμεταλλευονται την αναγκη των ανθρωπων για αγαπη αλλα και το φοβο τους για το αγνωστο. Σταματησα λοιπον να υποστηριζω τις εγκληματικες οργανωσεις οι οποιες εκμεταλλευονται τους ανθρωπους με τετοιον τροπο και κρατησα μια εσωτερικη επαφη με το θεο, αναζητωντας τον. Δεν καταλαβαινω τι θα εμποδιζε καποιον να κανει το ιδιο αν διαπιστωνε πως το σωματειο που τον εμαθε ο μπαμπας του να αγαπαει απο μικρος, εχει μετατραπει σε πληρη εγκληματικη οργανωση. Γιατι Aureliano μου, θα ξερεις βεβαια πως εδω δεν μιλαμε απλα για καποιες αδικιες που συμβαινουν σε ολον τον κοσμο, αλλα για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ενεργειες δεκαετιων, πρωτοφανεις στα παγκοσμια χρονικα.

Δεν μπορω να το πω με βεβαιοτητα, αλλα νομιζω πως αν ο ΠΑΟΚ εκανε ολα οσα κανει ο γαυρος, θα ειχα αποστασιοποιηθει πληρως. Δεν ξερω αν θα εβρισκα δυναμη να απαρνηθω τον δικεφαλο των παιδικων μου χρονων, σιγουρα ομως θα τον κρατουσα βαθια μεσα μου και θα ντρεπομουν να κανω οποιαδηποτε κουβεντα για το ζητημα, ποσο μαλλον να ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ τις εγκληματικες ενεργειες και να τις δικαιολογω.

Το ηθικο γαλονι λοιπον που αναφερεις, θεωρω οτι μου το εχει δωσει η ενασχοληση μου με τον ΠΑΟΚ. Οχι, δεν το εχω κερδισει, δεν εχω κανει κατι γι αυτο, μου το εδωσε, μου το εμαθε, ο ΠΑΟΚ. Λογω των ...φαινομενων αν θελεις, δεν κοπιασα γι αυτο, συμφωνοι. Λογω των ..φαινομενων ομως, απο μικρος μπηκα σε ενα τριπ κατα της αδικιας που βιωνα στο πετσι μου, εμαθα να ζητω το fair play γιατι βιωσα ποσο ασχημη ειναι η ατιμια εις βαρος σου, εμαθα να αγαπω τη δικαιη νικη περισσοτερο απο την κλεμμενη. Επαιξε καποιον ρολο λοιπον η οπαδικη μου προτιμηση, στη διαμορφωση της ηθικης μου.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sic μιλας για το δογμα φιλε.
το δογμα δεν ειναι κακο.αγαπατε αλληλους λεει.το θεμα ειναι ποιος ειναι ο θεματοφυλακας του.
υπαρχει διαχωρισμος δογματος και ερμηνευτη.
ο γαυρος δεν ειναι ενα σωματειο που ιδρυθηκε για να καταντησει η εγκληματικη οργανωση του σημερα.οπως και καθε σωματειο.
επισης η σαπια παντοκρατορια του γαυρου παει αρκετες δεκαετιες πισω για να μπορουμε να εχουμε ζησει καποια αγνη του περιοδο.μονο ρουφιανο τον εχουμε γνωρισει.
εχω φιλο γαυρο που εχει απομονωσει και αναπολει το γαυρο του γοδα για να συνεχισει να αγαπαει την ομαδα του.
Στην τελικη ο ιδιος θετεις διλημματα στον εαυτο σου που δυσκολευεσαι πολυ να απαντησεις.
η απαντηση ειναι για εμενα προφανης.αν αυριο ο ιβαν τη δει φυλαρχος δεν πας στο γηπεδο.δε στηριζεις το μαγαζι του.δεν παυεις να εισαι ΠΑΟΚ.το δογμα ειναι ο ΠΑΟΚ και εχει να κανει με ξεριζωμο και νοσταλγια.Βεβαια οταν εγινα ΠΑΟΚ ελαχιστα ηξερα γι'αυτα τα πραγματα.Εγινα ΠΑΟΚ χωρις να ξερω γιατι ενω ο πατερας μου ηταν αρειανος.και μαλιστα απορω που δεν εγινα αρης γιατι αν ολοι ηταν σαν τον πατερα μου θα ηταν η πιο συμπαθητικη ομαδα του κοσμου.Μονο το γεγονος οτι ποτε δε μου επεβαλλε την ομαδα του ενω μαραζωνε γι'αυτη λεει πολλα.
συνεπως αποτελει αυτες τις εξαιρεσεις για τις οποιες μιλαει ο αυρελιανο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Την εκανα αυτην τη διακριση barlow. Ανεφερα πως ο αποστασιοποιημενος, απλα ντρεπεται και δεν συμμετεχει. Το προβλημα μου ειναι ο ενθερμος υποστηρικτης της απατης. Αυτος που χειροκροταει το "διδασκουμε ηθος" και υποστηριζει με σθενος οτι η βουτια στο κεντρο ηταν πεναλντυ.

Οσον αφορα το διαχωρισμο δογματος-ερμηνευτη. Ναι, το δογμα μια χαρα ειναι, αγαπατε αλληλους, τι καλυτερο. Το θεμα ειναι πως οταν βλεπεις στην πορεια των αιωνων το δογμα να ειναι απλα θεωρια και στην πραξη να συμβαινουν τα εντελως αντιθετα, τοτε μαλλον στην τελικη το δογμα δεν υπαρχει αλλα απλα ειναι μια βιτρινα που πουλαν οι ερμηνευτες για να καταστησουν ελκυστικη την χειραγωγηση τους. Αντιστοιχα, οταν οπως κι εσυ αναφερεις, επι δεκαετιες ο αλλος λειτουργει ως εγκληματικη οργανωση, ε εχει χασει πια την προφαση του αθλητικου σωματειου.

ΥΓ: τα σκουληκια δεν τα βαζω στην ιδια κατηγορια. Το σκουληκι ειναι ο απεχθης εχθρος μου αλλα δεν ειναι εγκληματικη οργανωση. Σεβομαι τους αρειανους και τους σεβομαι ακομα περισσοτερο τωρα που ειναι τοσα χρονια στα χωραφια και συνεχιζουν να αγαπουν και να υποστηριζουν την ομαδα τους. Το φαινομενο γαυρος, νομιζω πως ειναι μοναδικο φαινομενο και ξεφευγει απο τα ορια του οπαδισμου.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το δογμα ειναι εσωτερικο ζητημα.
η εκκλησια ειναι μπιζνα.
δε θα ντραπω ποτε να λεω οτι ειμαι ΠΑΟΚ οποιος και αν βρισκεται στο τιμονι.τη θεση μου θα διαχωρισω.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ακριβώς.
Εάν δεν σε εκφράζει ο ερμηνευτής του δόγματος (εκκλησία - θρησκευτικοί ταγοί κλπ), δεν συμμετέχεις, αλλά δεν σημαίνει οτι γίνεσαι άθεος. Ή έστω και ούτε άθρησκος, απλά πιστεύεις εσωτερικά, όχι υποχρεωτικά εξωτερικά.

Το ίδιο και με την ομάδα. Ο καθένας την επιλέγει για τους λόγους του και υποστηρίζει, αποδέχεται, ανέχεται ή αποστασιοποιείται αναλόγως.

Οι γαύροι συγγενείς μου αρκετά μακρινοί, προσπάθησαν, αλλά δεν με επηρέασαν.
Ο πατέρας μου άνευ οπαδικών φρονημάτων.
Μεγάλωσα στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Στο δημοτικό ο μόνος μη-γαύρος, μη-ζέλας, μη-ΑΕΚ στην τάξη.
Στο Γυμνάσιο έκανα και άλλους 2 ΠΑΟΚ.
Διάλεξα ΠΑΟΚ για την αέναη προσπάθεια, το να μην εγκαταλείπεις, το να πιστεύεις διαρκώς ενάντια στις αντιξοότητες και τις πιθανότητες, το να παλεύεις ενώ αδικείσαι, το να κάνεις υπομονή.
Πιστεύει κανείς οτι κάποιος οικειοθελώς γίνεται γαύρος για τους ίδιους λόγους; ή οτι κάποιος πατέρας γαύρος γαλουχεί το παιδί του ως προς τις οπαδικές του προτιμήσεις βάσει αυτών των αξιών;

ή του "πάτα επί πτωμάτων αρκεί να βγεις κερδισμένος";

Όλοι κρινόμαστε βάσει πράξεων και αποφάσεων, και το ποια ομάδα επιλέγεις είναι μία από αυτές. Μόνο ελαφρυντικό φρονώ οτι ελάχιστο ποσοστό οπαδών (υπερ-)αναλύει τόσο εις βάθος τέτοια θέματα.

Απλά πάει με το πως θα κοινωνικοποιηθεί πιο εύκολα και πως θα νιώσει κάποιου είδους "υπεροχή" (εξού και το πρώτο πληθυντικό όταν μιλάμε/νε για τις ομάδες) μέσω επιτυχιών του συλλόγου.

Για εμένα ο γαύρος αντιπροσωπεύει την τάση του νεο-έλληνα, κυρίως μεταπολιτευτικά, να θέτει ως κορωνίδα της ύπαρξής του το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ΡΕ;", το μέσο, τον τραμπουκισμό, την αλαζονεία με πλάτες άλλων, την πουστιά, την αυθάδεια, και την ατομική επιτυχία με κάθε μέσο και τίμημα.
Χειρότεροι και από πρησμένες αιμορροϊδες.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ο ΠΑΟΚ βρηκε οικονομικο παραγοντα ισχυρο.για πρωτη φορα.εδω θα ειμαστε και θα τα συζηταμε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ο γαυρος που θα διαχωρισει τη θεση του (ουσιαστικα και με σθενος ομως), εξαιρειται απο τα παραπανω. Ο Αουρελιανο λεει πως ξερει μπολικους τετοιους. Εγω παλι, δεν ετυχε να βρω κανεναν. Εχω γνωρισει γαυρους, αρκετοι απο αυτους ηταν καλα παιδια, με καλο μορφωτικο επιπεδο, οταν ομως η κουβεντα πηγαινε (εστω με χιουμορ) στην απατη τους, κανανε γαργαρες και μια χαρα ενστερνιζονταν το "ηθος" και τη "γαυροδικαιοσυνη" . Και καλα με χιουμορ (εξυπνοι ανθρωποι ειναι, μην τους πουν και ορκ) αλλα δεν ειδα αποστασιοποιηση. Δεν εχω γνωρισει και παρα πολλους γαυρους, αλλα πως γινεται και δεν εχω δει ουτε εναν να λεει "ας το διαλο με τους μαφιοζους που εχουν καταστρεψει την καψουρα μας". Σιγουρα υπαρχουν και τετοιοι, αλλα ειναι λιγο ...δυσευρετοι νομιζω.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

bane1980 έγραψε: Για εμένα ο γαύρος αντιπροσωπεύει την τάση του νεο-έλληνα, κυρίως μεταπολιτευτικά, να θέτει ως κορωνίδα της ύπαρξής του το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ΡΕ;", το μέσο, τον τραμπουκισμό, την αλαζονεία με πλάτες άλλων, την πουστιά, την αυθάδεια, και την ατομική επιτυχία με κάθε μέσο και τίμημα.
Χειρότεροι και από πρησμένες αιμορροϊδες.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

για αξαιρεσεις μιλησε.αλλος ξερει περισσοτερους αλλος λιγοτερους.
υγ.μπραβο αουρελιανο, πυροδοτησες ωραια συζητηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”