Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Καλός παίκτης ο Κίτσιου είναι όμως καλύτερος από Σαστρε...Βιερίνια και Λυρατζη; αν είναι τότε ας ερθει
-
Leonardo10
Με κιτσιου δεξί μπακ ξεκινάς το παιχνίδι με 2 γκολ κατά, το μοναδικό δεξί μπακ στην γη να ήταν ο κιτσιου δεν τον έφερνα στον ΠΑΟΚ ξανά ακόμα και να πλήρωνε
-
JoeNagbeg4
Ορίστε? Τι τροπος ειναι αυτος?Montrealiotis έγραψε:Εσυ λίγα τα λόγια σου για τον Λαμπρό…
- Μπαρκαρούτσος
Χαβαλέ κάνει ο Montrealiotis, όπως και εμείς που λέγαμε πιο πριν για μπαν. 
- Montrealiotis
- Metagrafakias
Σημερα βγηκε παντως και το πρωτο δημοσίευμα για Τσεσνοκοφ!!
Μικρο το ρίσκο παντως και σαν 5-6ο εξτρεμ δεν μου φαινεται άσχημο
Οταν παιζεις 3διοργναωσεις και κανει πρωταθλητισμό θελεις μεγαλο παγκο
-
Leonardo10
Ναι αλλά μάλλον δεν ισχύει, γιατί είναι και αυτός δεξί εξτρεμ και θα πέφτει πάνω σε ζιβκοβιτς ντεσποντοφMetagrafakias έγραψε:Σημερα βγηκε παντως και το πρωτο δημοσίευμα για Τσεσνοκοφ!!
-
JoeNagbeg4
5ο-6ο εξτρεμ? Ποια ομαδα εχει 6 εξτρεμ?Metagrafakias έγραψε:Σημερα βγηκε παντως και το πρωτο δημοσίευμα για Τσεσνοκοφ!!
Πάτερ υπάρχει κάτι χειροπιαστό?prist64 έγραψε:Hans Hateboer
πολυεργαλειο
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
- Kabamaru11
Προτιμω τον βραζιλιανο,για πολλους λογους.
1.Καλυτερη αγωνιστικη κατασταση,παροτι κ οι 2 εχουν περασει απο χιαστους,ο ολλανδος εχει μια καποια απραξια,ενω ο βραζιλιανος εχει παιξει φουλ σεζον.
2.Ο βραζιλιανος μου φαινεται πιο γρηγορος και κυριως πιο ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΣ σε αυτο που θελουμε να παιξουμε,ο ολλανδος μου φαινεται καλυτερος στο φυσικαλ,πιο δυνατος,ταυρι,αλλα καπως ατεχνος σε σχεση με τον βραζιλιανο.
3.Ο βραζιλιανος εχει σαφως πιο χαμηλο συμβολαιο και μενει ελευθερος τωρα,απευθειας διαπραγματευση με τον ιδιο,ο ολλανδος ανηκει ακομα στην Αταλαντα και το συμβολαιο του ειναι ολιγον τι τσουχτερο.
4.Ο βραζιλιανος νομιζω θα κολλησει καλυτερα στο ροστερ απο αποψη χαρακτηρα και κουλτουρας σε αντιθεση με εναν πιο ψυχρο κεντροευρωπαιο.
Καλες λυσεις σιγουρα και οι 2,με τα καλα τους κ τα οχι τοσο καλα τους,ας αποφασισουν οι υπευθυνοι.Ειναι παντως κ οι 2,επιπεδο Brenet.
1.Καλυτερη αγωνιστικη κατασταση,παροτι κ οι 2 εχουν περασει απο χιαστους,ο ολλανδος εχει μια καποια απραξια,ενω ο βραζιλιανος εχει παιξει φουλ σεζον.
2.Ο βραζιλιανος μου φαινεται πιο γρηγορος και κυριως πιο ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΣ σε αυτο που θελουμε να παιξουμε,ο ολλανδος μου φαινεται καλυτερος στο φυσικαλ,πιο δυνατος,ταυρι,αλλα καπως ατεχνος σε σχεση με τον βραζιλιανο.
3.Ο βραζιλιανος εχει σαφως πιο χαμηλο συμβολαιο και μενει ελευθερος τωρα,απευθειας διαπραγματευση με τον ιδιο,ο ολλανδος ανηκει ακομα στην Αταλαντα και το συμβολαιο του ειναι ολιγον τι τσουχτερο.
4.Ο βραζιλιανος νομιζω θα κολλησει καλυτερα στο ροστερ απο αποψη χαρακτηρα και κουλτουρας σε αντιθεση με εναν πιο ψυχρο κεντροευρωπαιο.
Καλες λυσεις σιγουρα και οι 2,με τα καλα τους κ τα οχι τοσο καλα τους,ας αποφασισουν οι υπευθυνοι.Ειναι παντως κ οι 2,επιπεδο Brenet.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Δεν τον λες όμως και δεξί Μπακ.Ελαχιστα παιχνίδια ως τέτοιος.Πιο πολύ χαφ είναι.Προτιμω κάτι σε William,Arias,BrenettSpecial 4 έγραψε:Πανωραφισιος ο Χατεμπουρ