??????????????????????????????????diniko80 έγραψε:ΠΑΟΚ και ας μη γαμησει ο χαβος ποτε
Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Καλή δύναμη Θοδωρή θα την χρειαστείς.
Πάντως απέδειξες για μία ακόμη φορά το τι ψυχάρα είσαι.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Πάντως απέδειξες για μία ακόμη φορά το τι ψυχάρα είσαι.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
- paok_athens_g4
ΓΙΓΑΝΤΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ......ολα τα λαμογια που ετριβαν τα χερια τους τοσες μερες μπορουν να ξαναχωθουν στις τρυπες τους......
μπραβο ρε προεδραρα ουτε εγω πιστευα οτι θα συνεχισεις,αλλα εδειξες οτι εχεις πολλα κιλα "καρυδια".......κοιτα τωρα να κανεις 2-3 σωστες κινησεις(προπονητη,στελεχη)κ το 80%που σε στηριζει ευκολα θα ξαναγινει 99%.....απο εσενα εξαρταται.....
κ να μιλας πιο συχνα στον κοσμο προεδρε.....οταν εξαφανιζεσαι,τοτε βρισκουν ευκαιρια τα παρασιτα που ζουνε με το αιμα αυτης της ομαδας κ βγαινουν στον αφρο.....μην τους δινεις τις ευκαιριες που ψαχνουν....
μπραβο ρε προεδραρα ουτε εγω πιστευα οτι θα συνεχισεις,αλλα εδειξες οτι εχεις πολλα κιλα "καρυδια".......κοιτα τωρα να κανεις 2-3 σωστες κινησεις(προπονητη,στελεχη)κ το 80%που σε στηριζει ευκολα θα ξαναγινει 99%.....απο εσενα εξαρταται.....
κ να μιλας πιο συχνα στον κοσμο προεδρε.....οταν εξαφανιζεσαι,τοτε βρισκουν ευκαιρια τα παρασιτα που ζουνε με το αιμα αυτης της ομαδας κ βγαινουν στον αφρο.....μην τους δινεις τις ευκαιριες που ψαχνουν....
ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΛΑ....ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟ ΠΛΑΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......shark4 έγραψε:Προχωρα Ζαγορακη .. Ουτε μεγαλομετοχος εισαι , να σου τρεχουν τα εκατομμυρια απο τις τσεπες , ουτε λαμογιο τυπου Μπεου ... Με αυτα που εχουμε , με αυτα θα πορευτουμε ...
Και εμενα , οπως σιγουρα και εσενα θα σου αρεσε ενας πρωτοκλασσατος προπονητης καθως και παικτες αλλα αυτα δυστυχως θελουν χρημα ...
Κανε το καλυτερο δυνατο με μονο γνωμονα το συμφερον και την περαιτερω αναδειξη της ομαδας ..
Δουλεια Θοδωρε... δουλειά...
Εξηγησε αυτά που πρέπει κι οφείλεις, δώσε όραμα στο λαό να συνεχίσει να σε στηρίζει, δείξτε ότι νοιάζεσαι για την ομάδα, πλαισίωσε την με πρόσωπα, φτιάξε νέο πλάνο διετίας, τριετίας ή όσο θες εσύ...
Το μόνο που θέλουμε είναι εξηγήσεις μιας ολόκληρης χρονιάς για λάθη που έγιναν και μόνο έργα!!!
Από έναν αυστηρό κι απαιτητικό κριτή σου που ξενέρωσε τελευταία αρκετά (όπου τελευταία βάλτε από πέρυσι το καλοκαίρι!)
Εξηγησε αυτά που πρέπει κι οφείλεις, δώσε όραμα στο λαό να συνεχίσει να σε στηρίζει, δείξτε ότι νοιάζεσαι για την ομάδα, πλαισίωσε την με πρόσωπα, φτιάξε νέο πλάνο διετίας, τριετίας ή όσο θες εσύ...
Το μόνο που θέλουμε είναι εξηγήσεις μιας ολόκληρης χρονιάς για λάθη που έγιναν και μόνο έργα!!!
Από έναν αυστηρό κι απαιτητικό κριτή σου που ξενέρωσε τελευταία αρκετά (όπου τελευταία βάλτε από πέρυσι το καλοκαίρι!)
ετσι αδερφε φαινεται πλεον οτι ο ζαγορ αποκταει αντοχες μπραβο αυτοκριτικη απο ολους και απο τον προεδροpaok_athens_g4 έγραψε:ΓΙΓΑΝΤΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ......ολα τα λαμογια που ετριβαν τα χερια τους τοσες μερες μπορουν να ξαναχωθουν στις τρυπες τους......
και συνεχιζουμε ειναι κριμα να χαλασουμε κατι που με αιμα φτιαξαμε εδω και 3,5 χρονια......
του χρονουmakednoss έγραψε:εεε οοο και αν δεν παρεις κυπελλο στα @ρχιδι@ μας τα δυο
να μου λειπει.....
- PAOK_NORTH_ARMY
Μετά από μια βδομάδα ακριβώς θα κοιμηθώ επιτέλους λίγο ήσυχος. Ελπίζω ο εφησυχασμός μου/μας να μην είναι πρόσκαιρος. Λίγη αισιοδοξία σε αυτή τη μαύρη βδομάδα χρειαζόταν.
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ, ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ, ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
Δεν διαβασα κανενα σχολειο διαβασα μολις τωρα την ανακοινωση.
Ενα εχω να πω.
ηταν τοσο δυσκολο ρε ζαγορ να την βγαλεις την γαμιμενη την ανακοινωση? με το που την διαβασα μου εδωσε μια οθιση παλι απο εκει που τα ΜΜ(Ε)Μ με ειχαν κανει να πιστευω οτι δεν μπορεις πια σε βλεπω πιο πισμομενο.
Θελω να το ακουσω και απο τα χειλια σου σε μια συνεντευξη που να πεις τα ΠΑΝΤΑ.
Δωσε οθιση στον λαο να ανεβει και να ανεβουν ολα παλι μαζι του.Η αρχη και το τελος αυτης της ομαδας ειναι ο λαος.
Μπορει σε μια μερα να την καταστρεψη και την ιδια μερα να την ανεβασει την ομαδα στα ουρανια.
Οθηση δωσε μας.
Ζαγορ...... δουλειά.
Ενα εχω να πω.
ηταν τοσο δυσκολο ρε ζαγορ να την βγαλεις την γαμιμενη την ανακοινωση? με το που την διαβασα μου εδωσε μια οθιση παλι απο εκει που τα ΜΜ(Ε)Μ με ειχαν κανει να πιστευω οτι δεν μπορεις πια σε βλεπω πιο πισμομενο.
Θελω να το ακουσω και απο τα χειλια σου σε μια συνεντευξη που να πεις τα ΠΑΝΤΑ.
Δωσε οθιση στον λαο να ανεβει και να ανεβουν ολα παλι μαζι του.Η αρχη και το τελος αυτης της ομαδας ειναι ο λαος.
Μπορει σε μια μερα να την καταστρεψη και την ιδια μερα να την ανεβασει την ομαδα στα ουρανια.
Οθηση δωσε μας.
Ζαγορ...... δουλειά.