Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
figurehead4

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από figurehead4 »

psykoman έγραψε:Λες οτι δεν ρισκαρει και δεν θελει να χαλασει οτι εχει χτισει;;;
Ειναι κακο αυτο;;; Τι πιο λογικο απ το να μην γκρεμιζεις οτι εχεις χτισει..

Λες οτι η επιμονη στους παλιους κανει τον ΠΑΟΚ στασιμο και να κανει βηματα προς τα πισω και στην αμεσως επομενη παραγραφο γραφεις αυτο
''Στο νταμπλ του έφεραν Μίσιτς και Ολιβέιρα κι αυτός προτίμησε τη σιγουριά των υπαρχόντων.ΟΚ το πήρε, χαλάλι''
Το αητητο νταμπλ ειναι στασιμοτητα και βηματα πισω;;;
Το πρωταθλημα πριν 5 μηνες ειναι στασιμοτητα και βηματα πισω;;;

ΟΚ το πηρε...ε και τι εγινε ;;;;

Στηριξη α λα καρτ
Μα μια ομάδα δεν είναι ίδια την επόμενη χρονιά, ούτε και αν δεν αλλάξει τίποτα απολύτως. Αλλά κίνητρα, άλλες συνθήκες, ένας χρόνος παραπάνω, άλλες απαιτήσεις. Δεν φασκω και αντιφασκω στο θέμα των χαφ του 2019. Είναι η ιστορία όλη του ΠΑΟΚ και τότε και του λόγου που εφυγε και αυτού που ζούμε τώρα.
Είχε Σακχωφ και Κανιας. Πήρε πρωτάθλημα με αυτούς και ήθελε να τους κρατήσει. Εσύ λες σωστά.
Η διοίκηση γκαυλωμενη τότε φέρνει τον παιχταρά τον Μισιτς και δανεικό τον Ολιβέιρα, στη θέση μιας άλλης σπουδαίας μεταγραφης που τραυματιστηκε. Σκεπτόμενη πως αν του χρόνου πας για ομίλους οφείλεις να αναβαθμιστεί στο κέντρο.
Το ότι το πήρε και δεν έβαλε τον Μίσιτς π.χ. δεν μπορεί να το κρίνεις έτσι απλά σωστό. Μπορεί να σου πει κ άλλος ότι και με τον Μίσιτς θα το έπαιρνες ίσως πιο εύκολα. Εικασίες όλα βέβαια, αλλά το διοικεί εστί προβλέπειν. Που είναι το κακό να αναβαθμίζεται ένα έστω επιτυχημένο ροστερ, με σκοπό πάντα το επόμενο βήμα.
Πάρε το περσινό του Τζίμα. Θα σου πει ο Λουτσέσκου πως επέμεναν στον Σαμάτα και πήρα πρωτάθλημα. Αν έβαζα τον Τζίμα θα τι έχανα. Θα του πει η διοίκηση ότι με τον Τζίμα και θα το έπαιρνες πιο εύκολα και θα είχαμε σέντερ φορ για χρόνια συν λίγα παραπάνω μύρια στην τσέπη. Παράδειγμα λέω.
Στη πράξη θα γίνουν λάθη και από τη διοικηση και από τον προπονητή σε κρίσεις τους. Το να ψεγουμε τη διοικηση όμως που φροντίζει να μαγειρέψει πριν πεινάσει γιατί ξέρει τις ανασφάλειες και τα κολλήματα του, ε πάει πολύ. Είναι άδικο.

ΟΚ έχει ένα δίκιο να φοβάται μη τυχόν του φέρουν κανέναν χειρότερο, έχει ζήσει τρέλα πράγματα με Γιώργο τη δελτία 2018-19 (που ήταν άπειρος κι έκανε χαζά) και Μπότο, αλλά έχουν κι ένα δίκιο οι διοικούντες να μην εμπιστεύονται τυφλα την κρίση ενός προπονητή που προτιμούσε Μπίσεσβαρ και Καντουρι από τον Κωνσταντία και Κρέσπο στα 35 από τον Κουλιεράκη ή Σαμάτα από Τζίμα. Δεν έχουν;

Το ότι συνεχίζει να επιμένει στα λάθη του με νευριάζει προσωπικά, όχι τα ιδία τα λάθη του. Αν τα απόδεχόταν θα τα έλυνε κιόλας. Η διοίκηση τώρα με Γκοντζάρεβα αντί Γκαγκατση έπαψε να είναι διαλλακτικη απέναντι του και να τον χαϊδευει κι αυτό δεν ξέρω σε ποιο βαθμό τον αδικεί ή οχι, αλλά σίγουρα τον αποσυντονίζει.
Ομως έτσι πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα και ας βγει το υπερεγω του κατω. Για δείτε τι μαλακίες ακούνε Μεντιλιμπαρ και Αλμέιδα από τα αφεντικά τους. Κι αυτός να δει και να πει ευχαριστώ που έχει την ψυχούλα τον Ιβάν να τον έχει στα ωπα ωπα
Άβαταρ μέλους
figurehead4

renegade έγραψε:@ figurehead4 το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μείνεις κανένα 15ημερο εκτός και να μπεις στο black list.
Ήδη κάποιοι πιάστηκαν με την λέξη "σιχαμα" που χρησιμοποίησες
Όπως κρίνουν οι υπεύθυνοι. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω όπως νιώθω. Μόνο εγώ ξέρω πως νιώθω μέσα μου με αυτό που βλέπω.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σε συνέχεια του παραπάνω ποστ ρωτησα το AI (chat gtp) τη γνωμη του, που ολως τυχαίως είναι ακριβώς η ίδια με τη δική μου. Αντε γιατί έχω διαβάσει πολλά τρελά :

Which is statistically the optimum age for footballers in each position? (Μετα του ζητησα τη μετάφραση).

Η στατιστικά ιδανική ηλικία κορύφωσης για ποδοσφαιριστές μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη θέση που παίζουν. Γενικά, η σωματική και πνευματική ανάπτυξη φτάνει σε διαφορετικά επίπεδα για κάθε ρόλο στο γήπεδο. Ακολουθεί μια ανάλυση για την ηλικία κορύφωσης ανά θέση:

1. Τερματοφύλακες (GK)
Ηλικία Κορύφωσης: 28-35
Οι τερματοφύλακες έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια καριέρας και φτάνουν στην κορύφωσή τους αργότερα, λόγω της εμπειρίας και της πνευματικής συγκέντρωσης που απαιτείται.
2. Κεντρικοί Αμυντικοί (DC)
Ηλικία Κορύφωσης: 27-32
Η εμπειρία, η στρατηγική τοποθέτηση και η σωματική δύναμη κορυφώνονται στα τέλη των 20 με αρχές των 30.
3. Πλάγιοι Αμυντικοί (Δεξί και Αριστερό Μπακ)
Ηλικία Κορύφωσης: 25-30
Οι πλάγιοι αμυντικοί χρειάζονται ταχύτητα και αντοχή, ιδιότητες που τείνουν να κορυφώνονται νωρίτερα σε σχέση με άλλες θέσεις, ενώ η τακτική κατανόηση βελτιώνεται στα μέσα των 20.
4. Κεντρικοί Μέσοι
Ηλικία Κορύφωσης: 26-30
Οι κεντρικοί μέσοι χρειάζονται φυσική αντοχή και τακτική γνώση, που τείνουν να φτάνουν στην κορύφωση λίγο μετά τα μέσα των 20.
5. Αμυντικοί Μέσοι
Ηλικία Κορύφωσης: 27-31
Οι αμυντικοί μέσοι χρειάζονται καλή τοποθέτηση και αμυντική κατανόηση, που κορυφώνονται με την εμπειρία και την αντοχή.
6. Επιθετικοί Μέσοι
Ηλικία Κορύφωσης: 25-29
Η δημιουργικότητα και η ικανότητα να συνδυάζουν την επίθεση με το κέντρο τείνουν να κορυφώνονται λίγο νωρίτερα, καθώς βασίζονται σε ταχύτητα και αντίληψη.
7. Ακραίοι (Wingers)
Ηλικία Κορύφωσης: 24-28
Οι ακραίοι βασίζονται πολύ στην ταχύτητα και την εκρηκτικότητα, που τείνουν να κορυφώνονται στα πρώτα έως μέσα των 20.
8. Σέντερ Φόρ (CF)
Ηλικία Κορύφωσης: 26-30
Οι σέντερ φορ χρειάζονται δύναμη και καλή τοποθέτηση, ιδιότητες που τείνουν να κορυφώνονται στα τέλη των 20 με αρχές των 30.
9. Δευτερεύοντες Επιθετικοί
Ηλικία Κορύφωσης: 26-29
Οι δευτερεύοντες επιθετικοί απαιτούν δημιουργικότητα και καλή τοποθέτηση, με την κορύφωση να επιτυγχάνεται στα μέσα έως τέλη των 20.

Συνοψίζοντας, κάθε θέση έχει διαφορετική ηλικιακή κορύφωση ανάλογα με τις σωματικές και πνευματικές απαιτήσεις της.

Για μεταγραφές ώστε να πάρεις τα "καλά χρόνια" του παίκτη στατιστικά; /b]

Οι ομάδες συχνά στοχεύουν να αποκτήσουν παίκτες πριν φτάσουν στα χρόνια της κορύφωσής τους, ώστε να έχουν χρόνο να προσαρμοστούν και να ενταχθούν στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Ακολουθεί μια ιδανική ηλικιακή κλίμακα για να αποκτήσει κανείς παίκτες ανά θέση, ισορροπώντας την προοπτική ανάπτυξης με τον χρόνο που χρειάζεται για να φτάσουν στην κορυφαία απόδοση ενώ συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ομάδα.

1. Τερματοφύλακες (GK)
Ιδανική Ηλικία Απόκτησης: 22-27
Οι τερματοφύλακες επωφελούνται από καθοδήγηση και σταδιακή έκθεση σε αγώνες υψηλού επιπέδου πριν φτάσουν στην κορύφωση τους. Η απόκτησή τους από την αρχή έως τη μέση των 20 τους επιτρέπει τόσο την ανάπτυξη όσο και τη δημιουργία σταθερότητας στη γραμμή άμυνας της ομάδας.
2. Κεντρικοί Αμυντικοί (DC)
Ιδανική Ηλικία Απόκτησης: 22-26
Οι κεντρικοί αμυντικοί επωφελούνται από την πρότερη εμπειρία σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού και τακτικά συστήματα. Η απόκτηση τους στα πρώτα έως τα μέσα των 20 τους δίνει τον χρόνο να ωριμάσουν, να αναπτυχθούν σωματικά και να προσαρμοστούν στα αμυντικά σχήματα της ομάδας, προετοιμάζοντάς τους να κορυφωθούν στα τέλη των 20 με αρχές των 30.
3. Πλάγιοι Αμυντικοί (Δεξί και Αριστερό Μπακ)
Ιδανική Ηλικία Απόκτησης: 20-24
Οι πλάγιοι αμυντικοί χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν τόσο σε αμυντικούς όσο και σε επιθετικούς ρόλους. Η απόκτηση τους σε νεαρή ηλικία τους επιτρέπει να αναπτύξουν την αίσθηση του παιχνιδιού, την αντοχή και την τακτική αντίληψη πριν φτάσουν στη φυσική τους κορύφωση γύρω στα 24-29.
4. Κεντρικοί Μέσοι
Ιδανική Ηλικία Απόκτησης: 21-25
Οι κεντρικοί μέσοι επωφελούνται από την έκθεση σε διαφορετικά τακτικά στυλ. Η απόκτησή τους στα πρώτα 20 τους δίνει χρόνο να προσαρμοστούν, να αναπτύξουν αντοχή και να βελτιώσουν την όραση και τις τεχνικές τους ικανότητες πριν φτάσουν στην κορυφαία τους απόδοση στα μέσα έως τέλη των 20.
5. Αμυντικοί Μέσοι
Ιδανική Ηλικία Απόκτησης: 22-26
Οι αμυντικοί μέσοι απαιτούν καλή τακτική πειθαρχία και τοποθέτηση. Η απόκτησή τους στα πρώτα έως τα μέσα των 20 τους παρέχει χρόνο για να προσαρμοστούν στα αμυντικά σχήματα της ομάδας, να βελτιώσουν την ικανότητα πρόβλεψης και να αναπτύξουν τη φυσική αντοχή που απαιτεί ο ρόλος.
6. Επιθετικοί Μέσοι
Οι επιθετικοί μέσοι βασίζονται σε δημιουργικότητα, ευελιξία και όραμα. Η απόκτηση τους σε νεαρή ηλικία τους επιτρέπει να προσαρμοστούν και να εδραιωθούν ως δημιουργοί στην ομάδα, με αρκετό χρόνο για να φτάσουν στην κορυφή τους γύρω στα 25-29.
7. Ακραίοι
Ιδανική Ηλικία Απόκτησης: 18-23
Οι ακραίοι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην ταχύτητα, την ευελιξία και τις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης, τα οποία συνήθως κορυφώνονται νωρίτερα. Η απόκτησή τους νέους μεγιστοποιεί τόσο την ταχύτητα όσο και την εκρηκτικότητα τους κατά τα χρόνια της κορύφωσής τους.
8. Σέντερ Φόρ (CF)
Οι σέντερ φορ χρειάζονται προσαρμογή στο στυλ της ομάδας, το συγχρονισμό και την τοποθέτηση. Η απόκτησή τους νέους τους δίνει χρόνο να προσαρμοστούν τακτικά και να βελτιώσουν το τελείωμά τους πριν φτάσουν στην κορύφωση τους.
9. Δευτερεύοντες Επιθετικοί
Ιδανική Ηλικία Απόκτησης: 20-25
Οι δευτερεύοντες επιθετικοί χρειάζονται προσαρμοστικότητα, τεχνική ικανότητα και δημιουργικότητα, τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν καλά κατά τα πρώτα 20. Με την είσοδό τους νωρίς, έχουν χρόνο να οικοδομήσουν χημεία με τον κύριο επιθετικό και να προσαρμόσουν το παιχνίδι τους στο στυλ της ομάδας.

Συνοψίζοντας, η απόκτηση παικτών λίγο πριν τα χρόνια της κορύφωσής τους επιτρέπει να ενσωματωθούν αποτελεσματικά στα συστήματα της ομάδας, να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και να διαμορφώσουν σημαντικές σχέσεις με τους συμπαίκτες τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 12 Νοέμ 2024, 02:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

renegade έγραψε:@ figurehead4 το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μείνεις κανένα 15ημερο εκτός και να μπεις στο black list.
Χωρίς να θέλω να κάνω υποδείξεις σε κανέναν, ούτε θέλω να φάει κανένα ban ο άνθρωπος, ούτε τίποτα, γιατί δεν μου αρέσουν ούτε οι τιμωρίες ούτε οι αποκλεισμοί, το καλύτερο θα ήταν να πάει και να σβήσει το άστοχο εκείνο σημείο από το post που χρησιμοποίησε αυτή την ατυχή έκφραση

Καλύτερα είναι να μην αδικούμε τους εαυτούς μας οι ίδιοι

Και φυσικά δεν είμαστε ποντίκια όσοι δεν συμφωνούμε με την ατυχή δήλωση του Ιβάν για το καλύτερο ρόστερ της δωδεκαετίας, που επίσης ατυχώς γράφτηκε

Πιο πολύ ενοχλεί αυτό το άστοχο για την ομάδα που γράφτηκε γιατί δεν ισχύει, παρά αυτό για τα ποντίκια, γιατί εγώ ας πούμε φερ' ειπείν δεν θίγομαι, αχάμπαρος είμαι και λίγο χοντρόπετσος, αλλά άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι και θα ζητάνε μπαν σύμφωνα με το πλαίσιο των κανονισμών

Εγώ, επειδή επαναλαμβάνω, σιχαίνομαι τα ban και ιδίως τους μεγάλους αποκλεισμούς, τον παραινώ φιλικά να πάει και να αλλάξει / τροποποιήσει τα επίμαχα σημεία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τρί 12 Νοέμ 2024, 02:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

figurehead4 έγραψε:
Όπως κρίνουν οι υπεύθυνοι. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω όπως νιώθω. Μόνο εγώ ξέρω πως νιώθω μέσα μου με αυτό που βλέπω.
Πάνε σβήστο ρε αδερφέ εκείνο το σημείο
Κρίμα είναι να τρως τσάμπα μπαν

Αν γράφαμε (ή και κάναμε) ότι σκεφτόμαστε, όπως τα νιώθουμε, όλοι για φυλακή κανονική θα ήμασταν

Φιλικά στο λέω
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Και επειδή τώρα διάβασα τα ολοκληρωμένα μαργαριτάρια σου.

figurehead4 έγραψε: Στο νταμπλ του έφεραν Μίσιτς και Ολιβέιρα κι αυτός προτίμησε τη σιγουριά των υπαρχόντων. ΟΚ το πήρε, χαλάλι.
Πρώτο δείγμα ψυχικα διαταραγμένης προσωπικότητας. Ναι μωρέ πήρε πρωτάθλημα μετά από 40 χρόνια.Το πήρε και αηητητο. Πήρε Νταμπλ. Χαλάλι.
Εντωμεταξύ μια χαρά έπαιζε ο Ολιβειρα από Φλεβάρη και μετά αλλά ας μη στο χαλάσω.
figurehead4 έγραψε: Και είσαι η διοίκηση που τους φέρνεις και δεν τους βάζει. Πόσο εύκολα ξαναφέρνει;

Φοβερή λογική εύγε. Σου έφερα Ολιβειρα Μισιτς και δεν τους είχες βασικούς και αναντικατατστατους αλλά μου πήρες νταμπλ. Χαλάλι. Θα σου κρατήσω μουτράκια σαν Σαββίδης και θα τρολλαρω και θα σου φέρνω Σαματες και Μπακαγιόκους.
figurehead4 έγραψε: Δεν έφυγε το 2019 και λόγω του Αουγκούστο δηλαδή;

Το συζητάς? Του έδιναν 7 ψωροεκατομμυρια το χρόνο και είπε δε το κουνάω από Θεσσαλονίκη. Αλλά μόλις άκουσε ότι θα του φέρουν Αουγκουστο, είπε "δε πάει άλλο αυτή η κατασταση" και σηκώθηκε και έφυγε.

Κι εμένα αν έρθει εταιρεία και μου κάνει πρόταση με 100.000 το μήνα δε θα πάω. Αν όμως μου φέρει κάναν Αουγκουστο για συνεργάτη ο εργοδότης, ε τότε μπορεί και να παραιτηθώ.
figurehead4 έγραψε: Πέρυσι ζήτησε παραμονή του Μπράντον πριν αρχίσουν οι μεταγραφές. Φέτος ζήτησε παραμονή του Μπράντον πριν αρχίσουν οι μεταγραφές. Τι σημαίνει αυτό;
Θα σου πω εγώ τι σημαίνει για να ηρεμήσεις. Ο Μπραντον ανανέωσε το 2023 με 1+1 :D. Αυτόματη ανανέωση έγινε το καλοκαίρι βάση των συμμετοχών. Ούτε επέμενε κάνεις για παραμονή, ούτε για ανανέωση.
Επίσης δε του δίναμε τα χρήματα που ήθελε και ανανέωσε το τέλος σύμφωνα με τους όρους που θέσαμε.
Τι ευχαρίστηση παίρνεις με το να κράζεις τον Μπραντον δε ξέρω. Πέρυσι πάλι καλά που υπήρχε και είχαμε κάποιο φορ. Φέτος τώρα επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Αλλά οκ.
figurehead4 έγραψε: Δεν ξέμεινε με τον Μπράντον όπως λένε κάποιοι. Αυτόν ήθελε. Έκαναν λάθος οι διοικούντες που έφεραν Τσάλοφ και Τισουντάλι δηλαδή;
Mα Τσάλοφ Τισουνταλι βάζει φέτος στα ματς. Έχεις ενθουσιαστεί με την απόδοση τους μέχρι στιγμης? Ήταν ο τύπος φορ που θέλαμε? Λες για Τζιμα. Που θα έβρισκε χώρο φέτος με Τσάλοφ, Τισουνταλι, Μπραντον?
figurehead4 έγραψε: Το μόνο που ζητάω είναι να είμαστε ειλικρινείς με το ποιος είναι ο Λουτσέσκου και το τι πρεσβεύει.
Πραγματικά για γέλια.
Το κερασάκι το σχόλιο αυτο.. Μετά από τόσες ανακρίβειες που ανεφερες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Τρί 12 Νοέμ 2024, 02:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δώστε μου τα μετρικά σας να βγάλω το αποτέλεσμα
Άβαταρ μέλους
figurehead4

George Best έγραψε: 1
Περυσι σε οσα ματς δεν ξεκινησε ο Μειτε, Νετλιας δε μπορουσαμε να κερδισουμε ουτε τη Δοξα Αμυγδαλεωνα.
Μαλλον αλλα ματς εβλεπες. Εγω θυμαμαι οτι οποτε δε ξεκινουσε ο Μειτε ειχαμε τρομερο προβλημα.
Ηταν απαραιτητος.Δε μπορεις να στησεις την ομαδα να παιξει διαφορετικα σε 1 μηνα και να πας σε προκριματικα.

2
Το θεμα δεν ειναι γιατι δεν ηρθε ο Μειτε. Το θεμα ειναι γιατι ηρθαν ολες οι μεταγραφες σχεδον 31 Αυγουστου και μετα και γιατι ηρθε ο Μπακαγιοκο.

3
Ο ιδιος σου ο προπονητης τελη Μαιου ειπε "προτεραιτητα να μεινουν ολοι και να κινηθουμε αμεσα για 2-3 θεσεις που χρειαζομαστε ενισχυση"

4
Προσπαθεις να περασεις σαν φυσιολογικα οσα ειδαμε το καλοκαιρι.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΠΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
να ηταν πρωτη φορα που συμβαινει να πω οκ...αλλα πρωτη φορα ξανασυνεβη

5
Αν του εφερναν 1 καλο 10αρι, χαφ, σεντερ μπακ.

6
Αν υπηρχε πλανο κτλ δε θα σου ζητουσε να μεινει ουτε ο Μουργκ ουτε ο Καντουρι, ουτε ο Μπισε, ουτε ο Κρεσπο.

7
Αλλα για καθε κρεσπο που εφυγε, ηρθε ενας Νασμπεργκ και ενας Καργας.

8
Για καθε Καντουρι που θελαμε να απαλλαγουμε 2 χρονια του εφερναν Κουαλιατες και Φελιπε Σοαρες.

9
Ναι τον Κουλιερακη και τον Ντελια δεν τους εβαλε απο τα 18 τους. Τι τεραστιο λαθος...

10
Οταν η απαιτηση ειναι να παρεις πρωταθλημα δε γινεται να ενταξεις στο συνολο 18χρονους. Εκεινη τη χρονια εξελιχθηκαν και απεκτησαν σιγα σιγα σταθεροτητα στην αποδοση τους οι Ντελιας-Κουλιερακης αλλα πρωταθλητισμο δεν εκανες.

11
Ηταν λαθος η ανανεωση Μπραντον εγραψες. Ευγε πασακα μου. Ολη τη χρονια περυσι επρεπε να την βγαλουμε με Σαματα. Τι αχαριστια κουβαλατε ορισμενοι ρε...

12
ο Σβαμπ σου χαλασε τη μανεστρα? Που καθε χρονο ανανεωνει για να ειναι η 4η επιλογη στα χαφ (που δεν βρισκεις καλυτερο σε αυτο το μπατζετ) και καταληγει να ειναι αναντικαταστατος με τις επιλογες που κανουν στις μεταγραφες...

13
Αλλα βλεπεις πως γινονται και ποτε γινονται οι επιλογες παιχτων.
Στη λιστα φετος ηταν οι Μποβε, Ταχιροβιτς, Μαριν, Μισιτς και τελικα πηραν τον Μαπακαγιοκο επειδη δε συμφωνησαν με αλλον. Τον Μπακαγιοκο που ηδη ειχε κοψει ο ποροπονητης και στην τελικη
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ?

14
Περυσι Δεκεμβρη ο Ρασβαν ζητησε 3 παιχτες. Ζητησε απελπισμενα φορ και εξτρεμοδεκαρι και του εφεραν μονο τον Οττο.

15
Ο Ολυμπιακος περυσι αλλαξε το μισο ροστερ τον Ιανουαριο. Τι μου συγκρινεις.

16
Σε καμια νορμαλ ομαδα δε θα εμενε 2 χρονια ο Σαματα. Στο 6αμηνο θα ηταν τελειωμενος και θα ειχε αποκτηθει φορ!!!!

17
Τα κενα του ροστερ φαινονται, για να δουμε Ιανουαριο τι μεταγγραφες θα γινουν...

18
Τελος εχεις δικιο, δεν ευθυνονται τα κολληματα της διοικησης για τις μεταγραφες.
Προ Λουτσεσκου στοχος ηταν να παιζουν Ελληνες της Εθνικης στον ΠΑΟΚ. Με αυτο τον γνωμονα ηρθαν Κατσουρανης,Τζιολης, Σπυροπουλος, Νινης, Τζαβελας και τοσοι αλλοι. Ειμαι σιγουρος οτι τους επελεγε ο Μπολονι και ο Στεφενς κτλ.
Τον Χατσεριδη, τον βερνμπλουμ, τον Εσιτι τους διαλεξε σιγουρα ο Λουτσεσκου.
Οπως και τον Τσαλοφ τωρα, γιατι στον ελευθερο του χρονο βλεπει ρωσικο πρωταθλημα.

19
Οπως ειπα η ομαδα θελει ανθρωπους που να ξερουν ποδοσφαιρο και τεχνικο διευθυντη που θα συνεργαζεται με το τεχνικο επιτελειο και οχι να τρεχουν τα μεταγραφικα μελη της διοικησης.

20
Υ.Γ Ο Εγωισταρος σου εχει φερει 4 τιτλους μεχρι στιγμης. Ο κοσμος να γυρισει αναποδα δεν φευγει μην μου αγχωνεσαι. Ο Ιβαν με αυτον καταφερε οτι δεν καταφερνε για τοσα χρονια που εριχνε χρηματα σε βαρελι διχως πατο.
Άλλαξα γνώμη γιατί με είπες ψεύτη. Αρίθμησα τα λόγια σου για να απαντώ αντίστοιχα. Μόνο στη βρισιά σου δεν απαντώ. Ας μπαναριστω για τον αλλον

1
Ψεμα. Ο Μεϊτέ ήρθε τέλη Αυγούστου όταν είχαμε προκριθεί ομιλους και δεν αγωνίστηκε σε 20 ματς ολη τη σεζόν. Οπότε συμφωνώ πως ήταν κομβικός παιχταράς, αλλά το επιχείρημα βασίζεται σε υπερβολή. Επίσης η ομάδα φετος ήταν ίδια στα προκριματικά. Έλειπε μόνο αυτός. Θα μπορούσε να ανανεώσει και να τραυματιστεί. Θα δικαιολογούσε τον αποκλεισμό; Καμία σοβαρή ομάδα δεν χτίζεται πάνω σε έναν παιχτη

2
Ψέμα. Ο Καμαρά, ο Θυμιάνης και ο Τσιφτσής ήρθαν Ιούνιο, οι Τισουντάλι, Σορετίρε τέλη Ιουλίου, ο Τσάλοφ 1 Αυγούστου. Ο Κόλεϊ που ήρθε τέλος Αυγούστου δεν θα έπαιζε ούτως ή άλλως αφού ο προπονητής όπως είπες θα έπαιζε με τον παλιό Κουλιεράκη. Ο Μπακαγιόκο ήρθε επίσης αργά, γιατί το θέμα Μεϊτέ τράβηξε όσο δεν πάει και λόγω παίχτη και λογω Λουτσέσκου . Μόνο ο Λόβρεν αργησε

3
Αυτό ακριβώς έκανε η διοίκηση όπως εξηγώ παραπανω

4
Ψεμα

5
Δεκάρι του κράτησε τον Ντέλια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία της διοίκησης αυτό το καλοκαίρι. Τον αναπληρωματικο του τον είχε διαλέξει ήδη. Χαφ και μπακ έφεραν Καμαρά, Μπακαγιόκο και Λόβρεν, Κόλεϊ. Κράτησαν Κεντζιόρα και έφεραν και τον Θυμιάνη πιυ δεν τον βλέπει καν. Αν είναι παλτό ο Μπακαγιόκο ας βάλει Θυμιανη

6
Ψέμα. Αυτούς θέλει και τους ζητούσε ο, τι και να γινόταν. Ζήτησε και πέρυσι να μείνουν. Φαντάσου να έπαιζε με Μπισε Καντουρί και πέρυσι. Μπορεί και να διαλυομασταν.

7
Συμφωνώ για Νάσμπεργκ. Ο Κάργας ήρθε αντί Μιχαι. Αν όμως γινόταν το δικό του Κουλιεράκη δεν θα έβλεπες. Κρέσπο θα έπαιζε. Που ο Κουλιεράκης είναι προϊόν της επένδυσης της διοίκησης στις ακαδημίες. Δεν φυτρωσε

8
Ψέμα. Η διοίκηση ήθελε να απαλλαγεί. Αυτός τον κρατούσε και τον χρησιμοποιούσε

9
Εγώ δεν είπα για 18. Πρόπερσι όμως ο Ντέλιας έβγαζε ματιά στην προετοιμασία και ο δικός σου ξεκινούσε τη σεζόν με Καντουρι και Μπίσεσβαρ. Μόλις μπήκε από το κράξιμο άνοιξαν τα μάτια μας. Πως υπερασπιζεσαι αυτό το τραγικό λάθος; Για Κούλιε τα είπα παραοανω

10
Ψέμα. Με 18χρονους παίρνουν τίτλους οι κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Η τωρινή κορυφαία ομάδα είναι η Μπαρτσα.
Για εμάς δεν πήραμε την πρώτη χρονιά, αλλά πήραμς το πρωτάθλημα την επόμενη με αυτούς. Και τι έκανε; Άλλαξε μυαλά; Όχι, τον Τζίμα τον έθαψε. Δεν έμαθε τίποτα ο δικός σου

11
Η ανανέωση του Μπράντον ήταν λάθος γιατι μετά δεν μπορεί να ζητάς και τέταρτο σέντερ φορ. Ζήτησες μεταγραφή, τον Μπράντον και είχες και τον μικρό. Άρα θα έπρεπε να ρισκάρει να ζητήσει κάτι καλύτερο αν δεν του άρεσε ο Μπράντον. Όμως δεν ισχύει αυτό. Αυτόν ήθελε και αυτόν ειχε

12
Ψεμα. Ο Σβαμπ δεν παίζει εξ ανάγκης. Παίζει από επιλογή του προπονητή και είναι μακράν ο χειρότερος χαφ μας και σκανδαλώδως αυτός με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχης. Δεν μπορεί να περπατήσει και τον προτιμά από Καμαρά, Οζντόεφ, Θυμιάνη και Τσιγγάρα που έδιωξε ουσιαστικά.

13
Ψεμα. Στη λίστα υπήρχαν όλοι αυτοί και αυτός επέμενε στον Μεϊτέ με πεισμα

14
Πολύ καλά έκαναν. Είχαμε 3 φορ. Γιατί ζητούσε άλλους. Και πως δεν του έκανε πέρυσι ο Σαμάτα και φετος μας έπρηξε που του επέβαλλαν να βγει από τη λίστα; Όσο για εξτρεμοδεκάρι είχε Ντέλια και του είχαν φέρει Ντεσπότοφ. Πολύ καλά έκαναν και πάτησαν παιδί αν ισχύει αυτό που λες. Δηλαδή σε πιου τη θέση θα έπαιζε. Τάισον Ζίφκο με τίποτα. Άρα τι λες;

15
Ετσθ. Και πάλι βρήκε χρόνο ο άλλος να τους κάνει ομάδα, να πάρουν ευρωπαϊκό και να διεκδικήσουν πρωτάθλημα από το πουθενα. Ο δικός σου Νοέμβριο φτασαμε και ακόμη ψάχνεται λόγω των μετσγραφων

16
Συμφωνω. Επίσης κανένας σοβαρός προπονητής δεν θα τον έβαζε μετά τα πρώτα του ματς. Πόσο μάλλον να τον θέλει στη φετινή λίστα.

17
Και για να δούμε πότε θα παιξουν

18
Φυσικα η διοίκηση κάνει τις μεταγραφές κι έφερε τον παιχταρά τον Τσαλοφ. Ο δικός σου τον Σαμάτα και τον Μπράντον προτιμα

19
Σωστος

20
Ναι το ξέρω ότι δεν θα φυγει, γι αυτό και ελπίζω να βγάλει το στόκο από το.μυαλο του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τρί 12 Νοέμ 2024, 18:35, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Special 4 έγραψε:
figurehead4 έγραψε:
Πάνε σβήστο ρε αδερφέ εκείνο το σημείο
Κρίμα είναι να τρως τσάμπα μπαν

Αν γράφαμε (ή και κάναμε) ότι σκεφτόμαστε, όπως τα νιώθουμε, όλοι για φυλακή κανονική θα ήμασταν

Φιλικά στο λέω
Εδώ ρε φίλε ο άλλος με σκυλοβριζει, τι να σβήσω; τον σκυλοβρισα κι εγώ και δεν θέλω να το σβήσω γιατί κάτι τέτοιο θα έδινε δίκιο στη μαλακία πογ κατάλαβαν. Το πώς παίζουμε χαρακτήρισα, όχι την ομαδα
Σ ευχαριστώ παντως
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Παρενθεση: Ο Μισιτς τη χρονια του νταμπλ ηρθε αρχες Γεναρη ενω ο Ολιβειρα τελος Γεναρη. Δηλαδη ο ενας επαιξε 5 μηνες και ο αλλος 4

Συνεχιστε οτι κανετε
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο Λουτσέσκου πέρσι έκανε μια άριστη χρονιά φέτος στο πρώτο μισό διανύει μια μέτρια χρονιά.

Όπως υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται σε τοπ απόδοση για πολλά συνεχόμενα χρόνια έτσι υπάρχουν και προπονητές όμως αυτοί είναι η εξαίρεση. Η πλειοψηφία έχει μεταπτώσεις .

Φέτος δεν τραβάει .

Η ομάδα θα αποφασίσει αν αντέχει μια μέτρια χρονιά ή όχι. Εφόσον την αντέχει τότε και εμείς πρέπει να το αποδεχτούμε.

Είναι εύκολο να βλέπεις την ομάδα σου να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση? ΟΧΙ.

Όμως η αποδοχή απ όλους μας και η στήριξη είναι απαραίτητη.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τα ίδια και τα ίδια.
Θυμάμαι τι γράφανε και μετά τη Λαμία στα πλέι οφ.
Δε βάζει μυαλό κανείς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O καθενας θυμαται οτι τον βολευει και τον εξυπηρετει...Λογικο ειναι...Εβαλε πχ τον Μπακαγιοκο με το γαυρο και το αντεπιχειρημα ειναι πηρε πρωταθλημα περσι...It makes sense...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ο καθένας μας στη δουλειά τους περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, δυσκολεύεται. Το ίδιο και ο Ραζβάν.
Περνάει δύσκολη περίοδο. Συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι να το βρει. Να μπει σε φυσιολογικούς ρυθμούς και να τους περάσει σουβλάκι ξανά. Αν δεν το κάνει σύντομα, να φύγει σαν κύριος.
Αυτά τα απαξιωτικά που γράφουν μερικοί εδώ μέσα, είναι για τα σκυλιά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν ποδοσφαιρανθρωποι στη ΠΑΕ. Ενας ΤΔ,ενας ΓΔ ποδοσφαιρικου τμηματος,ειναι απελπιστικα μονος,νιωθει απολυτο αφεντικο και αυτο πολλες φορες γυρναει μπουμερανγκ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”