Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Odi »

Όλα λάθος χθες Ράζβαν. Υπερβολικό rotation, λάθος χαρακτηριστικά, λάθος αλλαγές. Πολύ κακό στήσιμο της ομάδας και πολύ κακό κοουτσάρισμα.

Σοκ για εμένα.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Πάμε λοιπόν στο σημερινό παρόν.
Από εχθές διαφωνούμε με κάποια παιδιά στο αν μας βολεύει η αναβολή.
Αφήνω έξω το κομμάτι των θεατών (διαρκείας και φίλαθλοι εξωτερικού) και αναφέρομαι μόνο στα αγωνιστικά.
Έγινε αναφορά στα στατιστικά που έχουμε στα ντέρμπι.
Πολύ σωστή η αναφορά στα στατιστικά.
Γράφτηκε από τον doom (συμπεριλαμβανομένων των αγώνων με τον άρη ) πως έχουμε 2Ν - 3Η - 3Ι.
Όντως δεν είναι στατιστικό που πετάς τη σκούφια σου.
Άρα πάμε να δούμε πως αυξάνουμε την πιθανότητα να βελτιώσουμε αυτήν την εικόνα.

Υπάρχουν 2 σενάρια αυτή τη στιγμή (που προφανώς δεν τα καθορίζουμε εμείς εδώ μέσα, απλά κουβεντιάζουμε):

α) Παίζουμε την Κυριακή χωρίς Τάισον και Ντέλια. Παίζουμε την άλλη Τετάρτη πάλι με τα δεύτερα ή με ξεζουμισμένους τους βασικούς από την Κυριακή.
β) Παίζουμε μετά από 2 εβδομάδες με ολυμπιακό έχοντας Τάισον και Κωνσταντέλια. Παίζουμε την άλλη Τετάρτη με ξεκούραστους τους βασικούς.

Πιο από τα 2 σενάρια αυξάνει τις πιθανότητες μας να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα στα 2 ντέρμπι.
Εγώ ψηφίζω το δεύτερο.
Όπως έγραψα και πριν, μιλάμε για πιθανότητες όχι για βεβαιότητα. Μπορεί σε 2 βδομάδες να πάθουν όλοι γαστρεντερίτιδα και να παίξουμε με την Κ19 απέναντι στο γαύρο και να χάσουμε 0-6.
Μιλάμε με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα και για το ποιες επιλογές αυξάνουν πιθανότητες.

Για να μην μακρηγορώ ..
Φροντίζουμε το παρόν για να υπάρχει μέλλον.
Αν χάσουμε από ολυμπιακό και πάει η διαφορά στους 4 και χάσουμε την πρόκριση από βάζελο δε θα είμαι ανακουφισμένος που θα έχω ελεύθερη ημερομηνία στις 18 Μαΐου.
Εκτός αν κάποιος μου υπογράψει ότι πάμε τελικό Conference. Εκεί είμαι μέσα στο να μη γίνει αναβολή. Να βγούμε εκτός πρωταθλήματος, να αποκλειστούμε από κύπελλο, να βλέπουμε ξεκούραστοι από τον καναπέ βάζελο - άρη στον τελικό και να παρακαλάμε να το πάρει ο βάζελος μην τυχόν και μείνουμε εκτός Ευρώπης.
Υπογράφει όμως κανείς για 3 προκρίσεις; Εγώ όχι.
Γι' αυτό κοιτάζω το τώρα. Τώρα πιο πολύ φοβάμαι μην με πλησιάσει ο γαύρος στους 4 βαθμούς και κινδυνεύω να μείνω εκτός Ευρώπης. Τώρα με νοιάζει πιο πολύ να πάω τελικό για να διεκδικήσω τρόπαιο και θέση στο Europa.
Τώρα με νοιάζει με νοιάζει να φτιάξω το παρόν μου για να έχω μέλλον.

Αν αδιαφορήσω για το παρόν, το μέλλον του Μαΐου θα το βλέπω από τον καναπέ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Σε γενικές γραμμές, το design by exception είναι λάθος τρόπος να προγραμματίζεις.
Σαφώς και η αναβολή είναι προς το στατιστικό συμφέρον μας.
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

marsantos έγραψε:
rockavlon έγραψε:Μarsantos, κι εγω ειχα συνταχθει απολυτα. Καλυτερα χωρις κοσμο και με καλυτερο προγραμα. Συν τις αλλης, η ομάδα ειχε ρυθμο, και φοβομουν, οπως και εγινε, οτι το γεματο γεπεδο μπορει να αποσυντονησει. (Να ηταν και γεματο..)

Δε ξερω αν ο επισημος ΠΑΟΚ μπορουσε να κανει κατι να το αποτρψει, αλλα δεν εβγαλε ουτε μια ανακοινωση. Αρα μαλον συμφωνησαμε με την αλλαγη.

Δηλαδη προτημησαν μερκες χιλιαδες ευρω απο ξεκουραστη ομαδα…
ΦΑΑΠΠ
Rockavlon, όλοι όσοι γνωρίζουμε πως ακριβώς μεθοδεύει τα πράγματα το ΠΟΚ, πως δουλεύει το rotation o Ρασβάν και πως αντιδρά ο οργανισμός σε μετωπική απέναντι σε όλο το ΠΟΚ ήμασταν συντεταγμένοι απέναντι σε αυτό το πρόγραμμα.
Ο προπονητής την Κυριακή παραπονέθηκε στο flash interview άρα δεν έχω ξεκάθαρα δείγματα για το αν συμφώνησε η ομάδα ή όχι. Περισσότερο μου φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα.
Δεν μπορώ να εικάσω αν η διοίκηση προτίμησε τα λεφτά ή όχι.
Το θέμα των εισιτηρίων είναι αρκετά σοβαρό γιατί κάποιοι έχουν πληρώσει διαρκείας. Επειδή δεν βρίσκομαι σε αυτή τη θέση οφείλω να σεβαστώ αυτήν την άποψη. Το είχε θίξει ο theodrama νομίζω και είναι κάτι απόλυτα λογικό.
Αντίστοιχα και ο doom νομίζω έθιξε το θέμα όσων έχουν αγοράσει εισιτήριο για τον Κυριακάτικο αγώνα και έρχονται από το εξωτερικό.
Αυτό είναι πολύ σοβαρό θέμα γιατί ένας ποδοσφαιρικό σύλλογος δεν είναι μόνο οι 11 που παίζουν στο χορτάρι. Αν ήταν έτσι καλύτερα να παίζαμε όλη τη χρονιά κεκλεισμένων.
Όμως από καθαρά αγωνιστική πλευρά όλα δρομολογήθηκαν από την αλλαγή προγράμματος.
Σωστα Marsantos. Πανω στη πικρα μας ξεχναμε. Αλλα ετσι ειναι, σεβασμος για τους φιλαθλους πανω απ ολα.

(off topic περι σεβασμου. Εδω να ξανακραξω την ΠΑΕ και τη Νοβα μαζι που δεν υπαρχει τροπος να βλεπουμε την ΠΑΟΚΑρα μας απο το εξωτερικο. Η ομαδα που με διαφορα εχει τους περησοτερους οπαδους εκτος ελαδας, που μετα χαρας θα πληρωναμε οσο οσο, αντι να καταφευγουμε σε online παρανομες ταρζανιες ).

Αλλα διαολε, ενα ματσ θα ηταν.. Ο ΠΑΟΚτσης θα καταλαβαινε.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Για μένα πέραν των παιχνιδιών με την κούλα και τον τρόπο που παίζει, στους αγώνες με βαζέλες και γαύρους θα πρέπει να παίζουμε το παιχνίδι μας. Αυτό το gameplay που μας έφτασε ως εδώ. Δε μπορούν να μας αντιμετωπίσουν. Ραζβάναρε, δε θέλω να βλέπω δισταγμό στα μάτια σου. Είμαστε πολύ καλύτεροι παίζοντας το παιχνίδι μας. Πήδα τους!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Αναβολή και παλι αναβολή
Και τώρα και στους 16 και στους 8
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Μαρσαντο , καλά όλα, ο ντελιας γιατί να μην παίξει την Κυριακή;

Επίσης γιατί την επόμενη Κυριακή μετά από ημιτελικο με όλους μέσα να μην είναι ξεζουμισμενοι οι παίκτες;

Το κακό έγινε όταν έγινε η αναβολή η πρώτη,τώρα εφόσον δεν ήταν εφικτό να γνωρίζουμε για αναβολή εδώ και μέρες δεν βρίσκω το λόγο γιατί να δεχτούμε τώρα.

Και αν η ομάδα πάει την Κυριακή με βασικούς και οι βασικοί δεν είναι ικανοί να παίξουν και άλλο ματς μετά , μετά από αυτήν την χρονιά που το rotation γινόταν συνεχώς τότε υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα
marsantos

Και να πούμε μερικά πράγματα για το αγωνιστικό.
Εχθές, το πρωί νομίζω, έγραψα την ενδεκάδα του αγώνα με μόνη διαφορά τον Τάισον έναντι του Μ.Αντόνιο.
Εξέφρασα μεγάλη ανασφάλεια. Μόλις είδα ότι λείπει και ο Τάισον αντιλήφθηκα το τι θα γίνει.
Δύο φορές στο live (μία στο πρώτο και μία δεύτερο ημίχρονο) έγραψα πως παρακαλάω να έχουμε κρατήσει το μηδέν μέχρι να μπει ο Τάισον. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε.
Δεν τα γράφω αυτά για να το παίξω ξύπνιος. Τα γράφω για να δομήσω τα παρακάτω αναδεικνύοντας ότι δεν τα λέω εκ των υστέρων.
Έχω εκφράσει πολλάκις την άποψη ότι μάλλον δεν ταιριάζουν ταυτόχρονα ο Τάισον με τον Ντέλια.
Όση βάση έχει αυτό, άλλη τόση βάση έχει ότι απαγορεύεται η ομάδα να μην έχει στην ενδεκάδα της κάποιον από τους 2.
Είναι οι μοναδικοί δημιουργοί που έχει η ομάδα. Επιβάλλεται ένας από τους δύο να βρίσκεται στο χορτάρι. Αλλιώς δε μπορείς να ακουμπήσεις σωστά μπάλα στο 2ο μισό του γηπέδου. Ο δημιουργός (όπως το play maker στο μπάσκετ) είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα τριπλάρει, αν θα τρέξει, αν θα κόψει το ρυθμό, αν θα πασάρει και σε ποιον θα πασάρει. Χωρίς κάποιον από τους 2 ακόμα και οι υπόλοιποι να ήταν οι βασικοί πάλι θα είχαμε πρόβλημα.
Αντίστοιχα ακόμα και με τους αναπληρωματικούς, αν έπαιζε ο Ντέλιας χθες θα βλέπαμε άλλο αγώνα και πιθανότατα νικηφόρο. Όποιος με ψυχραιμία δει το διάστημα από το 60 ως την κόκκινη θα δει ότι ο ΠΑΟΚ πάταγε καλύτερα και πιο ισορροπημένα στον αγωνιστικό χώρο. Είχε κυκλοφορία, έβγαινε σε σωστούς χρόνους και με την αλλαγή του Σπόραρ θα βλέπαμε ένα 20λεπτο που ο βάζελος δε θα έβγαινε από την περιοχή.
Χωρίς δημιουργό, Ντεσπόντοφ δεν υπάρχει. Δεν είναι παίκτης να πάρει τη μπάλα 15 μέτρα έξω από την περιοχή και να δημιουργήσει. Ή πρέπει να βρει κενούς χώρους στην κόντρα ή πρέπει να παίρνει τη μπάλα μέσα στο κουτί. Είναι εκτελεστής όχι δημιουργός. Αντίστοιχα ο Αντρίγια είναι ένα ισορροπημένο εξτρέμ. Σε σετ παιχνίδι δεν είναι ο σούπερ γκολτζής ούτε ο σούπερ δημιουργός. Είναι ένα χρήσιμο πολυεργαλείο που όμως δε μπορεί να κάνει (σε σετ παιχνίδι ξαναλέω) αυτά που κάνει ο Τάισον ή Ντέλιας. Επίσης μου έκανε εντύπωση που σε 3 μεγάλα σπριντ εχθές τον πέρασε ο Μλαντένοβιτς ενώ ήταν πιο μπροστά. Δεν ξέρω και σωματικά αν είναι 100%.
Ο Ρασβάν χθες (όπως και την Κυριακή) είχε σχεδιάσει να πάει το ματς στο 0-0 μέχρι το 60. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό σε κάθε ντέρμπι να το καταφέρνει. Ειδικά όταν κάνει εκτεταμένο rotation. Επίσης δεν ξέρω με ποιο κριτήριο έχει στην ιεραρχία τον Αντρίγια πιο πάνω τον Νεσπόντοφ. Εχθές ψάχνοντας γκολ έμεινε ο Αντρίγια και βγήκε ο Κύριλλος. Ο Κύριλλος βγαίνει στο γκολ με περισσότερους τρόπους από τον Αντρίγια. Με κεφάλι και με τα 2 πόδια με στημένα. Έχει μεγαλύτερο ρεπερτόριο. Νομίζω πως ήταν λάθος η έξοδός του. Αλλά με ασφάλεια δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί μετά την κόκκινη δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο.
Εάν συνεχίσουμε να είμαστε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και παίρνουμε προκρίσεις στην Ευρώπη οι προκλήσεις για σωστή διαχείριση του rotation θα είναι πολλές. Δεν ξέρω τι λύση θα βρει ο Ράσβαν. Φαντάζομαι ότι σίγουρα το έχει μελετήσει γιατί ξέρει τι τον περιμένει Μάρτη - Απρίλη - Μάη (ελπίζω). Η λογική όμως, μια ενδεκάδα την Κυριακή και εντελώς διαφορετική ενδεκάδα την Τετάρτη (ή Πέμπτη) είναι δύσκολο να περπατήσει.
marsantos

GINOLA έγραψε:Μαρσαντο , καλά όλα, ο ντελιας γιατί να μην παίξει την Κυριακή;

Επίσης γιατί την επόμενη Κυριακή μετά από ημιτελικο με όλους μέσα να μην είναι ξεζουμισμενοι οι παίκτες;

Το κακό έγινε όταν έγινε η αναβολή η πρώτη,τώρα εφόσον δεν ήταν εφικτό να γνωρίζουμε για αναβολή εδώ και μέρες δεν βρίσκω το λόγο γιατί να δεχτούμε τώρα.

Και αν η ομάδα πάει την Κυριακή με βασικούς και οι βασικοί δεν είναι ικανοί να παίξουν και άλλο ματς μετά , μετά από αυτήν την χρονιά που το rotation γινόταν συνεχώς τότε υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα
Φίλε Ginola, χθες στο ρεπορτάζ άκουσα πως ο πυρετός του ήταν ο υψηλότερος από όλες τις προηγούμενες ημέρες.
Για να είναι στην αποστολή την Κυριακή με άεκ όντας άρρωστος ενώ εχθές να μη βρίσκεται καθόλου μάλλον ευσταθεί το ότι είναι χειρότερα.
Αν το παιδί έχει μείνει εκτός προπονήσεων μια ολόκληρη εβδομάδα πως θα παίξει;
Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλάζει η κουβέντα.
Για την επόμενη Κυριακή μετά τον ημιτελικό είναι προγραμματισμένο το ματς με τον Παναιτωλικό. Είναι ματς που έχουμε δείξει πως και με εκτεταμένο rotation μπορούμε να το πάρουμε. Συν του ότι από Τετάρτη σε Κυριακή υπάρχει μια μέρα παραπάνω ξεκούραση.
Κυρίως για την πρώτη αναβολή έχω σταθεί κι εγώ. Από εκεί ξεκίνησε το κακό.
Τώρα για την επικείμενη αναβολή είναι όλα θέμα οπτικής. Το να μην παίξει ούτε ο Ντέλιας ούτε ο Ταισον την Κυριακή όπως εξήγησα και στο προηγούμενο ποστ είναι κάτι που επηρεάζει τη σκέψη μου.
Για να το πω πιο καθαρά, το παιχνίδι με τον οσφπ είναι το πιο σημαντικό από όλα τα υπόλοιπα.
Με νίκη όχι μόνο είμαστε δυνατά για πρωτάθλημα αλλά το σημαντικότερο γλιτώνουμε οριστικά την 4η θέση.
Με ήττα αρχίζω να βλέπω εφιάλτες. Το +4 είναι επικίνδυνο. Δεν θέλω με τίποτα να κρέμομαι από τον τελικό για το αν θα είμαι Ευρώπη ή όχι. Όπως έχει εξηγήσει γλαφυρότατα ο doom είναι εφιαλτικό το να μην είμαστε Ευρώπη.
Σήμερα που μιλάμε η 7η Μαρτίου αλλά και τα πλέι οφ είναι μακριά γι' αυτό κι εγώ θεωρώ κομβικό για την έκβαση της χρονιά το ματς με τον οσφπ.
Οπότε θέλω αυτό το ματς να πάμε με όλα μας τα όπλα.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ναι μαζί σου.

Πίστευα ότι με αναβολή απλά θα πάει προς τα πίσω 1 εβδομάδα η αγωνιστική.

Προφανώς τι θα γίνει *γίνεται, με ντελια είναι κομβικό
marsantos

Πρόσεξε, αυτά που σκεφτόμαστε τα σκέφτονται κι αυτοί. Μέχρι χθες μίλαγαν για να πάει το ματς με το γαύρο στις 28.
Χθες τα μεσάνυχτα βγήκε ότι σκέφτονται για αναβολή όλης της αγωνιστικής. Μη σου φανεί περίεργο αν αλλάξουν γνώμη και πουν ότι αυτή αγωνιστική πάει την επόμενη Κυριακή ολόκληρη.. Όλα τα μελετάνε.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Καμπάνα ενόψει πλευ οφ ήταν το χθεσινό θα πω εγώ.

Αποδείχθηκε ότι κέντρο χωρίς έναν εκ των Μειτε Οζντοεφ δεν υπάρχει
Όπως πολύ ωραία κ σωστά τα έγραψε ο marsantos Ταισον ή Ντελιας πρέπει να είναι στην ενδεκάδα. Εγώ θα πω και Μουργκ ελλειψηυτων άλλων δύο. Το να μην είναι και οι τρεις μέσα είναι αστείο

Ντεσποντοφ αριστερά είναι έγκλημα. Δεξιά ακόμα και στη χειρότερη του μέρα θα σε δώσει πράγματα. Ο Ζίφκοβιτς θα δώσει αυτά που μπορεί όπου και να παίξει.

Σβάμπ Τσιγγάρας στο διάστημα 40-65 έβλεπαν τα τρένα να περνούν.

Μαρκαντωνης στο δέκα δεν υφίσταται

Φορ έχουμεε διαφορά τα χειρότερα μεταξύ των 5 πρώτων ομάδων.

Όσο για το πρόγραμμα τώρα που τα διαβάζω αναλυτικά έχετε απόλυτο δίκαιο. Αναβολή και ξεκούραστοι (αλλά χωρίς τη τεράστια απουσία Ταισον) και μάχη για το κύπελλο

Εγώ βέβαια θεωρώ πως και το γαυρο μπορούμε να κερδίσουμε τη Κυριακή και το βαζελο να πάρουμε τη Τετάρτη πλήρεις...
marsantos

Εγώ sn0ufel θα πω κέντρο χωρίς Μειτέ δεν υπάρχει. Ο Οζντόεφ μόνος του δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που κάνει ο Γάλλος. Ο Μεϊτέ και με Σβαμπ δίπλα στέκεται άνετα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Με Μειτέ είναι το ιδανικό, αλλα και με Ozdoev θα είχαμε πολύ καλύτερη παρουσία στο κέντρο που ήταν ανύπαρκτο.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

PAOKevolution έγραψε:
Εσωστρέφεια έχει ο κόσμος, γιατί είναι ανίκανος να διαχειριστεί ένα κακό αποτέλεσμα. Η ομάδα βγάζει και έχει ΥΓΕΙΑ! Πάλι καλά δε μας διαβάζουν και δεν επηρεάζονται από τον ''κόσμο'' της.
Είμαστε υπερβολικά άμπαλος λαός. Και υπερβολικά υπερόπτες. @Special οι τελευταίες 2 προτάσεις δεν είναι επί προσωπικού. Σε όλους μας αναφέρομαι.
Οαση εισαι αδερφε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”