Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tsalis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από tsalis »

Για πείτε εσείς που είδατε αυτόν τον Άγγλο, τον Joe Rothwell. Τι χαρακτηριστικά έχει; Νομίζω πλέον οι Άγγλοι μετρούν ως ξένοι πάντως.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Τελικα θα ειναι στη πρωτη προπονηση και οι 3 που ζητησε και θα αποδειχθει και η καλυτερη μεταγραφικη μας περιοδος
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Για Rothwell απ'ότι διάβασα ενδιαφέρεται κ η Σέφιλντ Γιουναιτεντ. Ακούστηκε ότι μπορεί να φύγει από Μπλακμπερν. Καλός παίκτης φαίνεται. Ο Ολιβειρα εμένα μου κάνει. Έχει κ εμπειρία απ το πρωτάθλημα, καλή τεχνική,δύο πόδια, ομαδικός, δεν είναι μηχανή των γκολ αλλά θα προσθέσει χαρακτηριστικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Σάβ 26 Ιουν 2021, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
bill4paok

Δημοσίευση από bill4paok »

Ο Ροθγουελ πάντως που έγραψαν θυμίζει τον Καμαρά του γαύρου στο στιλ παιχνιδιού και η Τσάμπιονσιπ είναι πολύ ανώτερω πρωτάθλημα από κάτι ουκρανιες κλπ.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

barlow4 έγραψε:Eγω πιστευω πως κατι περιμενουν κ θα τα σκασουν ολα μαζι.Δλδ υποτιθεται ο τεϊλορ εχει ηδη υπογραψει κ απο τοτε ακρα του ταφου σιωπη.
Τραγικο σεναριο αν επιβεβαιωθει.
Όχι ο Τέιλορ δεν έχει υπογράψει επίσημα. Προφορική είναι η συμφωνία. Το άκουσα στο ραδιόφωνο, νομίζω ο τσορμπας το είπε.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Γκουερινο έγραψε:Τελικα θα ειναι στη πρωτη προπονηση και οι 3 που ζητησε και θα αποδειχθει και η καλυτερη μεταγραφικη μας περιοδος
Δηλαδή ? Ποιοι που πότε ?
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Θα έρθει κι άλλο φορ.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

https://www.transfermarkt.com/ben-brere ... ler/426192 αν παρουμε τον Άγγλο βαλτε και αυτον στο αεροπλανο μαζι του! :opaokara:
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

tsalis έγραψε:Για πείτε εσείς που είδατε αυτόν τον Άγγλο, τον Joe Rothwell. Τι χαρακτηριστικά έχει; Νομίζω πλέον οι Άγγλοι μετρούν ως ξένοι πάντως.
Σκέψου όταν πρωτοειδες τον Χαριση, πως θα περίμενες να εξελιχθεί αν δούλευε. Κάτι τέτοιο μου βγάζει ο τρόπος που παίζει τουλάχιστον στα βιντεακι με στιγμιότυπα. Δεν τον έχω δει σε ολόκληρο αγώνα :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Απογοητευση οι παίκτες που έγραψε η Φόρτσα.
Ελπίζω η πληροφόρηση να είναι αντίστοιχη με του τσαουσιλα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Να πούμε πως ο Ολιβέιρα δεν είναι φθηνός παίκτης. Στην χάρτινη έπαιρνε 1 εκατομμύριο συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Μπορεί να έχω ασφαλείς πληροφορίες (αλλά μπορεί και να μην έχω) οτι μεγάλο όνομα (δηλαδή με πολλά γράμματα) μπορεί να ανακοινωθεί (αλλά μπορεί και όχι) φέτος το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ και θα παίζει σε όλες τις θέσεις ακόμη κι αυτή του τερματοφύλακα, και με τα δύο πόδια και άν πηγαινε στο γάβρο και με τα δύο χέρια.

Ορίστε, μια και οι μεγάλοι ΠΑΟΚάρχεστων θεσσαλονικιών μμε δεν έχουν πρόσβαση πια στα εντός τής ΠΑΕ και δεν περνάει κι η ώρα, να ρίξω κι εγώ μια φήμη(;) στο καζάνι γιατί καταντήσαμε μια αηδία, πού είναι τα ωραία μαθητικά μου χρόνια που τον Ιούνη ερχόταν όλο το σύμπαν στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Συγνωμη,να κανω μια ερωτηση στον Τσαουσιλα;Μηπως ο αγαπημενος σου παικτης ειναι ο Mauricio4;Μηπως σε λενε και Πετρο; :D
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

τωρα μαλιστα, ο Ολιβειρα ταιριαζει το προφιλ παικτων που συνηθως ψαχνουμε. σκαναρισμενος απο μεταξυ μας παιχνιδια (σκαουτι ρε μπρο), 30ρης που πηγαινει απο θλαση σε καταγμα και πισω σε θλαση, πανακριβος γι αυτα που μπορει να προσφερει. Τσεκ.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ο αγγλος χαφ ειναι κλασσικη περιπτωση βρετανου τσαμπιονσιπ καμια σχεση με τον ντειολα αλλα χαρακτηριστικα...αυτο αν ισχυει σημενει οτι ψαχνει 2 χαφ η ομαδα και προφανως καποιοι θα φυγουν...το αλλο με τον ολιβειρα μονο σαν κακογουστο ανεκδοτο μπορω να το παρω δλδ ελεος...ελπιζω να ειναι αρδια και να μην ισχυει...για τον αγγλο ενα βιντεακι που βρηκα το βαζω λινκ

https://www.youtube.com/watch?v=_1wjTp7c2rA
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”