ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Dimitris++++
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ρητορικά ρώτησα, δεν είχα κανένα λόγο να μη σε πιστέψω ή να σε αμφισβητήσω...ας το έκανε αυτό κανένας πρώην παίκτης των σιχαματων ..θα σου έλεγα τι γκρο μπετόν είχε να αντιμετωπίσει...εδώ μας λείπει , τον ανεφερουμε συχνά πυκνά και κάλλιστα θα τον δεχόμασταν πίσω ως νέος Καφού προσπαθώντας να μειώσουμε τις επιλογές της διοίκησης ή να εξαντλήσουμε την διάθεση μας για αυστηρή κριτική....Βέβαια η πολύ εύστοχη έκφραση που ανέφερες θα έπρεπε να απευθύνεται και σε μεγάλο ποσοστό ατόμων γύρω από τον ΠΑΟΚ...δες μέχρι το βράδυ τι έχει να γίνει εδώ μέσα.....
-
ron-swanson
Παντως στο βιντεο του repress αυτα που κανει στην αμυνα αμα τα κανει σε ματς του ΠΑΟΚ θα γινεται εδω μεσα χαμος μετα. Ειλικρινεις να ειμαστε.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ο Φεράρι είναι μια χαρά ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ποδοσφαιριστής. Ειδικά αμυντικά. Εμένα στο ματς με τον Βόλο μου άρεσε πολύ.
Το θέμα δεν είναι αν κάνει ή όχι. Το κρίσιμο είναι αν έρθει να έρθει με την σωστή τιμή.
Δηλαδή αν πάρεις τον Φεράρι με 200χιλιάρικα αγορά απο τον Μπέο, του δώσεις 250χιλιάρικα συμβόλαιο και παίξει καλά δύο χρονιές είσαι κερδισμένος. Αν τον αγοράσεις 1μ και του δώσεις 600χιλιάρικα ακόμα και να βγεί είσαι μέσα.
Αυτά πρέπει να καταλάβουμε.
Ο Μαουρίσιο πχ απέδωσε για 3μ συνολικά που έλαβε στην τριετία; Εγώ λέω όχι. Ο Μπίσεσβαρ; Ο Βαρέλα;
Έτσι πρέπει να λειτουργούμε.
Το θέμα δεν είναι αν κάνει ή όχι. Το κρίσιμο είναι αν έρθει να έρθει με την σωστή τιμή.
Δηλαδή αν πάρεις τον Φεράρι με 200χιλιάρικα αγορά απο τον Μπέο, του δώσεις 250χιλιάρικα συμβόλαιο και παίξει καλά δύο χρονιές είσαι κερδισμένος. Αν τον αγοράσεις 1μ και του δώσεις 600χιλιάρικα ακόμα και να βγεί είσαι μέσα.
Αυτά πρέπει να καταλάβουμε.
Ο Μαουρίσιο πχ απέδωσε για 3μ συνολικά που έλαβε στην τριετία; Εγώ λέω όχι. Ο Μπίσεσβαρ; Ο Βαρέλα;
Έτσι πρέπει να λειτουργούμε.
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως προέκυψε ο Φεράρι; Ως αριστερό μπακ μπορούν να παίξουν οι Βιέρι, Περέιρα, Ροντρίγκο, Κρέσπο,, πιθανών μηχαηλιδης. Είναι καλύτερος ο Φεράρι από αυτούς.Συνολικα η ομάδα ως ακραίους μπακ έχει τέσσερις Ροντρίγκο, Περέιρα, λυρατζη και Βιέρι συν δύο Κρέσπο μηχαηλιδη που μπορούν να παίξουν την θέση. Θα πάμε να πάρουμε τον Φεράρι που όπως τον είδα είναι κάτω από 1.70 και πενήντα κιλά; Δηλαδή τι όνειρα βλέπουμε και με τι ασχολούμαστε. Αντί να δούμε τι θα γίνει με τα χαφ....
- Dimitris++++
Με την καλή ή τη κακή έννοια ο χαμός??ron-swanson έγραψε:Παντως στο βιντεο του repress αυτα που κανει στην αμυνα αμα τα κανει σε ματς του ΠΑΟΚ θα γινεται εδω μεσα χαμος μετα. Ειλικρινεις να ειμαστε.
- Sick Bastard
Φίλε, τρολάρεις ή μιλάς σοβαρά;Pellaios έγραψε:Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως προέκυψε ο Φεράρι; Ως αριστερό μπακ μπορούν να παίξουν οι Βιέρι, Περέιρα, Ροντρίγκο, Κρέσπο,, πιθανών μηχαηλιδης. Είναι καλύτερος ο Φεράρι από αυτούς.Συνολικα η ομάδα ως ακραίους μπακ έχει τέσσερις Ροντρίγκο, Περέιρα, λυρατζη και Βιέρι συν δύο Κρέσπο μηχαηλιδη που μπορούν να παίξουν την θέση. Θα πάμε να πάρουμε τον Φεράρι που όπως τον είδα είναι κάτω από 1.70 και πενήντα κιλά; Δηλαδή τι όνειρα βλέπουμε και με τι ασχολούμαστε. Αντί να δούμε τι θα γίνει με τα χαφ....
Στο repress φαίνεται αμυντικά σαν τον Μιχαηλίδη τις προάλλες με τον οικοδόμοDimitris++++ έγραψε:Με την καλή ή τη κακή έννοια ο χαμός??ron-swanson έγραψε:Παντως στο βιντεο του repress αυτα που κανει στην αμυνα αμα τα κανει σε ματς του ΠΑΟΚ θα γινεται εδω μεσα χαμος μετα. Ειλικρινεις να ειμαστε.
Η ερώτηση είναι απλή.. Είναι ο Φεράρι καλύτερος από τους παραπάνω;Sick Bastard έγραψε:Φίλε, τρολάρεις ή μιλάς σοβαρά;Pellaios έγραψε:Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως προέκυψε ο Φεράρι; Ως αριστερό μπακ μπορούν να παίξουν οι Βιέρι, Περέιρα, Ροντρίγκο, Κρέσπο,, πιθανών μηχαηλιδης. Είναι καλύτερος ο Φεράρι από αυτούς.Συνολικα η ομάδα ως ακραίους μπακ έχει τέσσερις Ροντρίγκο, Περέιρα, λυρατζη και Βιέρι συν δύο Κρέσπο μηχαηλιδη που μπορούν να παίξουν την θέση. Θα πάμε να πάρουμε τον Φεράρι που όπως τον είδα είναι κάτω από 1.70 και πενήντα κιλά; Δηλαδή τι όνειρα βλέπουμε και με τι ασχολούμαστε. Αντί να δούμε τι θα γίνει με τα χαφ....
- kataramenos5
+++joshua έγραψε:Και για να το κλεισω επειδη το κουρασα η ενδεδειγμενη λυση αυτη τη στιγμη ειναι ο ΠΑΟΚ να βρει ενα δανεικο ποδοσφαιριστη με ενδιαφερον βιογραφικο και λογικη ρητρα, ωστε το καλοκαιρι με ανεση χρονου και με πιο ξεκαθαρα δεδομενα για τον Γιαννουλη, να αποφασισει πως θα κινηθει στα ακραια μπακ,οχι να φορτωθει ακομα ενα συμβολαιο με ρισκο να βρεθει με 3 παικτες,οι 2 μαλιστα ξενοι, αμφιβολου αξιας στις θεσεις.
Βασικά το όλο θέμα είναι παρεξήγηση, μιλούσαν ο Παμπλο με τον Σνάουτσερ και έτυχε να περνάει ο Ρέμπε την ώρα που ο Πάμπλο έλεγε οτι του αρέσει η Ferrari και είπε να φέρει τον Φεράρι γιατί δεν κατάλαβε οτι οι άλλοι μιλούσαν για αυτοκίνηταPellaios έγραψε:Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως προέκυψε ο Φεράρι; ....
-
ron-swanson
Αυτόdragon έγραψε:Στο repress φαίνεται αμυντικά σαν τον Μιχαηλίδη τις προάλλες με τον οικοδόμοDimitris++++ έγραψε:Με την καλή ή τη κακή έννοια ο χαμός??ron-swanson έγραψε:Παντως στο βιντεο του repress αυτα που κανει στην αμυνα αμα τα κανει σε ματς του ΠΑΟΚ θα γινεται εδω μεσα χαμος μετα. Ειλικρινεις να ειμαστε.
H forza αναφερεται σε ποδοσφαιριστη απο τη Γερμανια,λογικα θα πω εγω καποιον που ειχε απασχολησει και το καλοκαιρι,οποτε το μυαλο μου παει σε αυτον τον οποιο και προκρινω για ευνοητους λογους... https://www.transfermarkt.com/joshua-br ... ler/207006
- Dimitris++++
Dragon,Ron, κατάλαβα ΠΑΟΚΙΑ μου...εφιάλτης η ντρίπλα εκείνη και το γύρισμα του που κάνει ο Μιχαηλίδης...
- buffalobill4
Επειδή μαλλον ρωτάς σοβαρά.Pellaios έγραψε:Η ερώτηση είναι απλή.. Είναι ο Φεράρι καλύτερος από τους παραπάνω;Sick Bastard έγραψε:Φίλε, τρολάρεις ή μιλάς σοβαρά;Pellaios έγραψε:Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως προέκυψε ο Φεράρι; Ως αριστερό μπακ μπορούν να παίξουν οι Βιέρι, Περέιρα, Ροντρίγκο, Κρέσπο,, πιθανών μηχαηλιδης. Είναι καλύτερος ο Φεράρι από αυτούς.Συνολικα η ομάδα ως ακραίους μπακ έχει τέσσερις Ροντρίγκο, Περέιρα, λυρατζη και Βιέρι συν δύο Κρέσπο μηχαηλιδη που μπορούν να παίξουν την θέση. Θα πάμε να πάρουμε τον Φεράρι που όπως τον είδα είναι κάτω από 1.70 και πενήντα κιλά; Δηλαδή τι όνειρα βλέπουμε και με τι ασχολούμαστε. Αντί να δούμε τι θα γίνει με τα χαφ....
Δεν είναι καλύτερος του Βιεϊρίνια που όμως μεγαλώνει. Δεν μπορεί πλέον να σου βγάλει συνεχόμενα 90λεπτα πάνω κάτω.
Από Περέιρα τα έγραψα νωρίτερα. Πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά και μενταλιτι. Να τον δούμε όμως και τον Περέιρα συμφωνώ.
Από τον ροδριγο; τι καλό έχει ο ροδριγο; ποιο είναι το καλό του (ή τα καλά του αν βρεις πάνω από ένα) χαρακτηριστικό;
Κρεσπο. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΠΑΚ. και όσο μεγαλώνει είναι όλο και πιο πασιφανές. Για ομάδα που θέλει να κυριαρχεί δε, δεν κάνει για μπακ. Και εσύ όχι μόνο τον βάζεις μπακ αλλά και αριστερά να πάει σαν τον κάβουρα.
Μιχαηλίδης. Δεν είναι μπακ. Ο ιγκασον πιο καλά μπορεί να παίξει ως μπακ γιατί είναι γρήγορος αλλά ούτε και αυτός είναι μπακ