Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Piero την Σάβ 17 Οκτ 2020, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν πρέπει να είναι και κάτι το ιδιαίτερο μέτα από λίγο ψάξιμο που εκανα
ο βιειρινια αν επιστρεψει με το καλο θα δωσει λυσεις στην τριαδα της αμυνας σε παιχνιδια με αντιπαλους που θα περιμενουν στο μισο γηπεδο και οχι φυσικα ως φουλ-μπακ η μπροστα στην δυαδα πισω απο το φορ που δεν του ταιριαζει.
καθολου τυχαιο δεν ειναι που ο φερειρα τον εβαλε δεξια στην τριαδα της αμυνας στα τελευταια λεπτα με τον αρη και πιστευω πως εκει τον βλεπει να προσφερει περισσοτερο, αλλωστε δεν γινεται να παιζουμε με τρια καθαρα στοπερ συνεχεια με αντιπαλους τυπου βολου και ατρομητου μας περιοριζει πολυ στην αναπτυξη του παιχνιδιου
καθολου τυχαιο δεν ειναι που ο φερειρα τον εβαλε δεξια στην τριαδα της αμυνας στα τελευταια λεπτα με τον αρη και πιστευω πως εκει τον βλεπει να προσφερει περισσοτερο, αλλωστε δεν γινεται να παιζουμε με τρια καθαρα στοπερ συνεχεια με αντιπαλους τυπου βολου και ατρομητου μας περιοριζει πολυ στην αναπτυξη του παιχνιδιου
Και μετά θα κάνει καμιά παπατια σαν στόπερ και θα βγαίνουν οι καλοθελητες και θα μας λένε για τον τελειωμένο Βιερίνια που κακώς επέστρεψε και ότι θα πρέπει ο Σαββίδης να σταματήσει να επεμβαίνει
- bersekeros
Με το καλό να επιστρέψει ο Αρχηγός. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη
και μακάρι να τελεσφορήσει αισίως.
Ο Βιερίνια ΜΠΟΡΕΙ να προσφέρει ακόμα και αγωνιστικά...Θα πρέπει επίσης να κλέισει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όταν έρθει η ώρα, με τον δέοντα και προσήκοντα τρόπο, που ταιριάζει με την μεγάλη προσφορά του στον Σύλλογο.
ΔΕΝ περιμένω όλοι να συμφωνούν με αυτό.
Η πλειοψηφία όμως,
θα είναι χαρούμενη με την επιστροφή (σε ποσοστό άνω του 95% κατά την άποψή μου).
και μακάρι να τελεσφορήσει αισίως.
Ο Βιερίνια ΜΠΟΡΕΙ να προσφέρει ακόμα και αγωνιστικά...Θα πρέπει επίσης να κλέισει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όταν έρθει η ώρα, με τον δέοντα και προσήκοντα τρόπο, που ταιριάζει με την μεγάλη προσφορά του στον Σύλλογο.
ΔΕΝ περιμένω όλοι να συμφωνούν με αυτό.
Η πλειοψηφία όμως,
θα είναι χαρούμενη με την επιστροφή (σε ποσοστό άνω του 95% κατά την άποψή μου).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 17 Οκτ 2020, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Παίκτης από Λουξεμβούργο που τον αποδέσμευσε ομάδα που την λένε ούφο; ούτε καν.....Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/olivier-thill/profil/spieler/287015
Έμεινε ελεύθερος σήμερα. Τι μας λέει;
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω πως αυτή είναι πλέον η θέση του: Κεντρικό στόπερ που κάνει παιχνίδι, ουσιαστικά δηλαδή ένα αμυντικό χαφ.Norte έγραψε:ο βιειρινια αν επιστρεψει με το καλο θα δωσει λυσεις στην τριαδα της αμυνας σε παιχνιδια με αντιπαλους που θα περιμενουν στο μισο γηπεδο και οχι φυσικα ως φουλ-μπακ η μπροστα στην δυαδα πισω απο το φορ που δεν του ταιριαζει.
Το σύστημά μας θα είναι 2-1-4-2-1.
ο βιερινια μπορει να παιξει σε ολες τις θεσεις ενος συστηματος 1-1-1-1-1-1-1-1-1-1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki_ την Σάβ 17 Οκτ 2020, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maximus
Μαμω την τριαδα μου μέσα και τις mental αγκυλώσεις του προπονητή.
Αυτην την τριάδα στα μπακ (και κατ'επεκταση ολου του συστήματος), η οποία έχει γίνει ευαγγέλιο για την Αμπελιακη Καθολική Εκκλησία, δεν καταλαβαινω, γιατι δεν πρέπει να αλλάξει...
Δεν τον λέω σαν μομφή προς εσένα φιλε μου Norte, απλά γράφω το παραπονό μου.
Ακόμα και να επιστρέψει ο Αντρέ (που εννοείται το θελουμε), γιατί πρέπει πάλι να επιστρέψουμε στις αλχημείες?
Τελικά καναμε φετος σχεδιασμό με 3-4-3, για να έρθει ο Οκτώβρης και να επιστρεψουν Μάτος-Μαουρισιο-Βιερίνια σε ένα σύστημα που δεν χωράνε?
Αυτην την τριάδα στα μπακ (και κατ'επεκταση ολου του συστήματος), η οποία έχει γίνει ευαγγέλιο για την Αμπελιακη Καθολική Εκκλησία, δεν καταλαβαινω, γιατι δεν πρέπει να αλλάξει...
Έτσι είναι.renegade έγραψε:Και μετά θα κάνει καμιά παπατια σαν στόπερ και θα βγαίνουν οι καλοθελητες και θα μας λένε για τον τελειωμένο Βιερίνια που κακώς επέστρεψε και ότι θα πρέπει ο Σαββίδης να σταματήσει να επεμβαίνει
Ακόμα και να επιστρέψει ο Αντρέ (που εννοείται το θελουμε), γιατί πρέπει πάλι να επιστρέψουμε στις αλχημείες?
Τελικά καναμε φετος σχεδιασμό με 3-4-3, για να έρθει ο Οκτώβρης και να επιστρεψουν Μάτος-Μαουρισιο-Βιερίνια σε ένα σύστημα που δεν χωράνε?
- Darklord67
Maximus έγραψε:Μαμω την τριαδα μου μέσα και τις mental αγκυλώσεις του προπονητή.
Έτσι είναι.renegade έγραψε:Και μετά θα κάνει καμιά παπατια σαν στόπερ και θα βγαίνουν οι καλοθελητες και θα μας λένε για τον τελειωμένο Βιερίνια που κακώς επέστρεψε και ότι θα πρέπει ο Σαββίδης να σταματήσει να επεμβαίνει

- Maximus
Ναι, φυσικά.
Μιλάω για τις κινήσεις (την πρόθεση) στο τέλος των μεταγραφών για να επιστρεψουν και οι τρεις, σε ενα συστημα που δεν χωράνε και δεν ταιριάζουν...
Μιλάω για τις κινήσεις (την πρόθεση) στο τέλος των μεταγραφών για να επιστρεψουν και οι τρεις, σε ενα συστημα που δεν χωράνε και δεν ταιριάζουν...
- ΑποστόληςΑ
Η σφίνα πάντως επιμένει για μεταγραφή, αλλά όχι του Καβασάκι, αλλά ενός αμυντικού χαφ, ιδιαίτερα όμως ακριβού:
...υπάρχουν οι πληροφορίες ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινούνται για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και έχουν επικεντρώσει σε ένα όνομα, το οποίο είναι μεγάλο, αλλά και το κασέ του είναι μεγάλο: 1,2 εκ. ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο!
Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένο πλαφόν: 500.000 το μεγαλύτερο συμβόλαιο για φέτος λόγω FFP! Άρα, οι συζητήσεις συνεχίζονται μόνο για την μείωση των απαιτήσεων του παίκτη, που αρχικά είναι αρνητικός, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η τελική απόφαση.
Η προθεσμία πάντως υπάρχει, αλλά ο παίκτης πρέπει και να μπει στην ομάδα, εάν αποκτηθεί, για να δουλέψει με βάση το πλάνο του Φερέιρα.
Θα φανεί την επόμενη εβδομάδα, που είναι καθοριστική γι αυτό το θέμα…
...υπάρχουν οι πληροφορίες ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινούνται για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και έχουν επικεντρώσει σε ένα όνομα, το οποίο είναι μεγάλο, αλλά και το κασέ του είναι μεγάλο: 1,2 εκ. ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο!
Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένο πλαφόν: 500.000 το μεγαλύτερο συμβόλαιο για φέτος λόγω FFP! Άρα, οι συζητήσεις συνεχίζονται μόνο για την μείωση των απαιτήσεων του παίκτη, που αρχικά είναι αρνητικός, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η τελική απόφαση.
Η προθεσμία πάντως υπάρχει, αλλά ο παίκτης πρέπει και να μπει στην ομάδα, εάν αποκτηθεί, για να δουλέψει με βάση το πλάνο του Φερέιρα.
- Darklord67
Λες; https://www.transfermarkt.com/ander-itu ... eler/71571ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σφίνα πάντως επιμένει για μεταγραφή, αλλά όχι του Καβασάκι, αλλά ενός αμυντικού χαφ, ιδιαίτερα όμως ακριβού:
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Η γνώμη μου είναι οτι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι προτιμότερο να περιμένεις να πάρεις κάτι καλό τον χειμώνα παρά να φέρεις κάποιον που έχει να προπονηθεί από τον Ιούλιο.