Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- paok_athens_g4
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Ασ τον κρίνει ο Θεός τον συγκεκριμένο....καλή η αγιοποίηση μετά θάνατον αλλά έχουμε μνήμη κ θυμόμαστε τα πεπραγμένα του....τέλος πάντων ο Θεός ας τον συγχωρέσει....για μένα θα μείνει πάντα ο κύριος εκφραστής της προπαγάνδας της εγκληματικής οργάνωσης... συλλυπητήρια στη γυναίκα του Κόκκαλη ,στα παιδιά του,αυτά που πήγαν με τον Κόκκαλη κ αυτά που μείναν με αυτόν....(μπουρδέλοκατάσταση)κ επαναλαμβάνω ο Θεός είναι μεγάλος...ας τον συγχωρέσει
Όσο για τον Γιώργο Σαββίδη,πάντα τον στήριζα κ τον στηρίζω....αλλά όχι να μας φέρνει κ για παράδειγμα ανιδιοτελούς αγάπης προς ένα σύλλογο τον κυρ Σάββα... εντάξει κ η ανοχή έχει κάποια ορια...
Όσο για τον Γιώργο Σαββίδη,πάντα τον στήριζα κ τον στηρίζω....αλλά όχι να μας φέρνει κ για παράδειγμα ανιδιοτελούς αγάπης προς ένα σύλλογο τον κυρ Σάββα... εντάξει κ η ανοχή έχει κάποια ορια...
Εορπτολεμαΐδα, έγραψες σε σχόλιό μου, "τι βλακείες λες"; Εσύ;;;
Απαξιώ να απαντώ σε φερέφωνα και yesmen, γι'αυτό σε παρακαλώ να μην ασχοληθείς ξανά με σχόλιά μου.
Το "όλα στημένα; ", ελπίζω να είναι κατανοητό τι εννοώ. Είναι σαν το Κώστα μου και Ανδρέα μου, για τους μεγαλύτερους.
Απαξιώ να απαντώ σε φερέφωνα και yesmen, γι'αυτό σε παρακαλώ να μην ασχοληθείς ξανά με σχόλιά μου.
Το "όλα στημένα; ", ελπίζω να είναι κατανοητό τι εννοώ. Είναι σαν το Κώστα μου και Ανδρέα μου, για τους μεγαλύτερους.
Με τον γαύρο της Θεσσαλονίκης (aka οαρης) τι γίνεται; Απο που τα φράγκα και τα έσοδα για τόσες μεταγραφές; Προφανώς και γνωρίζει κάθε παρδαλό κατσίκι αυτόν που τους δίνει την ελεημοσύνη. Επίσημα όμως δικαιολογούνται; Ασε που οι "ιδιοκτήτες" προκαλούν δημοσίως καθώς το έχουν ρίξει κι έξω, ξεσαλώντας στα μπιτσόμπαρα της παραλίας Κατερίνης και σε ψησταριές του Βέρμιου...
Για την εικόνα που έχουμε για τον κυρ-Σάββα φταίνε σε μεγάλο βαθμό τα ΜΜΕ που τον βγάζανε πρώτη μούρη και τον ρωτούσαν ότι τον ρωτούσαν ενώ ήταν ένας γέρος που είχε ξεκουτιάνει. Όχι ότι είναι υπόδειγμα παράγοντα, αλλά όχι και το ότι ήταν χούλιγκαν που προκαλούσε προβλήματα. Τα λόγια του Γιώργη λένε πολλά. Δεν θα έγραφε τα ίδια για κάποιον καραπαπάρα ας πούμε. Anyway, συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ο κυρ Σαββας ηταν ενας γραφικος ανοικος γερακος που ελεγε οτι του λεγαν. Ηταν ο αγγελιοφορος. Εγω παντα ετσι το εβλεπα. Ποτε δεν με εκνευριζε ο ιδιος, αλλα αυτα που ελεγε και κυριως οι μπαγλαμαδες που κρυβονταν απο πισω του σαν αυθεντικοι πισωγλεντηδες.
Σε αντιθεση πχ με Μαρινακηδες και Καραπαπαδες, που αν και γενικα ποτε δεν χαιρομαι με τον θανατο καποιου, με αυτους μπορει να εκανα και μια εξαιρεση.
Σε αντιθεση πχ με Μαρινακηδες και Καραπαπαδες, που αν και γενικα ποτε δεν χαιρομαι με τον θανατο καποιου, με αυτους μπορει να εκανα και μια εξαιρεση.
-
Δε θα λες εσύ στο Θεό τι να κάνει.Grigorios_PAOK έγραψε:Ο Θεός να τον συγχωρέσει.
- navigator11
Επειδή αχρείαστα πολύ το συζητάτε, το σύνθημα "Θεοδωρίδη, ήσουν μεγάλο ... απίδι" εκτιμώ ότι εκφράζει τους πιο πολλούς από εμάς. Θα τον θάψουν παρέα με τα ... σερτιφικά του μάλλον, ε;;;
10gr
Αν ήξερες τον Σάββα, ήξερες τον Ολυμπιακό
η αγάπη του για όλα όσα πρεσβεύει ο σύλλογος!!!!
Ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά τη πρεσβεύει το σίχαμα που λέγετε ολυμπιακός !!!
Αν ήξερες τον Σάββα, ήξερες τον Ολυμπιακό
η αγάπη του για όλα όσα πρεσβεύει ο σύλλογος!!!!
Ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά τη πρεσβεύει το σίχαμα που λέγετε ολυμπιακός !!!
Τι εννοείς όλα στημένα μίλα καθαρά.... Εγώ είμαι φερεφωνο? Ποιανού και εσύ που λες όλα στημένα ποιανού φερεφωνο είσαι? ......ακου όλα στημένα...... Αν δεν θέλεις να ασχοληθώ με τις μπούρδες περί στημένων μην τα ανεβάζεις στο φόρουμ σε κοινή θέα.... Πεστα στον ραπτοπουλο η καμορα θα σε πει και μπράβο για την ψαγμένη σου σκέψη.....DOUBLE έγραψε:Εορπτολεμαΐδα, έγραψες σε σχόλιό μου, "τι βλακείες λες"; Εσύ;;;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αφού τα λέει τόσα χρόνια ο νικόλας !! μάθε μπαλίτσα eorptol απ τον άρχοντα !!! 

Οι μετοχές όπως και να έχει είναι στα γραφεία της ιντερκομ.....

Που είναι η μετοχεθ Κοθτακη ? ε ε ε ε ?eorptol1 έγραψε:Οι μετοχές όπως και να έχει είναι στα γραφεία της ιντερκομ.....![]()
![]()