Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Εντάξει Νίκο.janellsis έγραψε:Νομίζω ειστε πολύ αδικοι με τον Τοσκίτση. Μια χαρα σε ολα μεσα ειναι κ μαλιστα πολύ νωριτερα απο ολους, ειδικα σε αυτήν την μεταγραφικη περιοδο. Πιο γρηγορα κ απο sdna και απο inpaok.
Και γενικά χαλαρώστε λίγο με τους χαρακτηρισμους και τους αφορισμούς, ειδικα για παικτες ή στελέχη της ομάδας.
Καλή συνέχεια...
Στην αρχή το είχε με comment. Μετά έβαλε τη φωτίτσα. Το ψάχνει ο καλλιτέχνης πυρομανήςlaska4 έγραψε:Στο ινστα, στην εικόνα εμένα δεν μου βγάζει το fire extμπλαμπλα..
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς πήραμε ήδη τον Misic και δεν νομίζω να πάρουμε και άλλο 6-8αρι.Πολύ πιθανόν να ήταν αυτός το μπαμ που κυνηγούσαν και όχι ο Vuksevic και να είχε αρνητική τροπή το θέμα του οπότε να καταλήξαμε σε μία μέτρια λύση όπως ο Misic.Αν πάμε και για άλλο χαφ μάλλον για καθαρό 6αρι θα πάμε με χαρακτηριστικά σαν του Glen Kamaraπου ακούστηκε εδώ μέσα αλλά τον άρπαξε η Rangersseaman έγραψε:Ούτε καν στη 18άδα ο Γιόχανσον στο παιχνίδι της Φούλαμ με την Τότεναμ. Φέρτε το πουλέν να γουστάρουμε
Αν υπάρχει σκέψη να παραμείνει ο Κάνιας δε νομίζω ότι ο Λουτσέσκου θα πάρει και άλλο καθαρό εξάρι όταν έχει και το Βερν με κλειστό τριετές συμβόλαιο
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
- Mauricio-8-
Να τα πουλάς μόνο τα φάρμακαΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Ο λουτσεσκου όχι, ο επόμενος προπονητής όμως;
Εκτός αν ξέρεις ποιος προπονητής συμμετέχει στις τωρινές μεταγραφές
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Άμα τα πουλάω μόνο δεν έχει νοημα αδερφέ.
Απλά δεν είμαι σίγουρος ότι τον λουτσεσκου τον νοιάζει για τους χρόνους συμβόλαιων μετα το καλοκαίρι...
Απλά δεν είμαι σίγουρος ότι τον λουτσεσκου τον νοιάζει για τους χρόνους συμβόλαιων μετα το καλοκαίρι...
- Mauricio-8-
Ο γιαννουλης εμεινε στον παγκο που σημαινει πως επιστρεφει μετα απο αυτη την αγωνιστικη
Πρόλαβε έχασε και μια άχαστη κεφαλιά πάντως ο Κουλούρης... Λογικό να είναι πάγκο ο Γιαννούλης...
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι με μεταγραφή από τη Γιαγκελόνια Μπιαλιστόκ. Ο 22χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 9.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Κυρ 20 Ιαν 2019, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.