Răzvan Lucescu
- navigator11
- Sick Bastard
Re: Răzvan Lucescu
Δεν ξέρω πως λειτουργεί ως προπονητής σε θέματα τακτικής ο λουτσεσκου, ούτε πώς γυμνάζει η ομάδα των γυμναστών τους παίκτες. Σε αυτά, δεν μπορώ να τον κρίνω με βάση τη θεωρία που δεν κατέχω, παρά μόνο με τα αποτελέσματα ή από αυτά που βλέπω (όσο αντιλαμβάνομαι) ως εικόνα ομάδας μέσα στο γήπεδο.
Από αυτά που έχω δει όμως από τα βίντεο που έχει βγάλει η ΠΑΕ μετά και το σημερινό, μπορώ να τον κρίνω σε ότι αφορά τομείς που έχω σπουδάσει.
Ένας τομέας είναι η εκπαιδευτική τέχνη και ο δεύτερος η ψυχολογία.
Και στους 2 αυτούς τομείς σαν δάσκαλο και ως ψυχολόγο θα του έβαζα άριστα. Ίσως υπάρχει ένα θέμα, στο πόσο μπορούν να αντιληφθούν κάποιοι παίκτες,αυτά που τους λέει, όμως θεωρώ ότι όσο και στουρνάρι απαίδευτος να είναι κάποιος, το μήνυμα το λαμβάνει ακόμα κι από τη στάση σώματος που χρησιμοποιεί και τις στοχευμένες κινήσεις με τα χέρια που κάνει. Είναι μια μέθοδος που έχει αποτέλεσμα και για αυτό το κάνει έντονα.
Δεν ξέρω που έχει σπουδάσει την διαλεκτική τέχνη, αλλά είναι άψογος.
Απλά υποκλίνομαι.
SM-G965F
Από αυτά που έχω δει όμως από τα βίντεο που έχει βγάλει η ΠΑΕ μετά και το σημερινό, μπορώ να τον κρίνω σε ότι αφορά τομείς που έχω σπουδάσει.
Ένας τομέας είναι η εκπαιδευτική τέχνη και ο δεύτερος η ψυχολογία.
Και στους 2 αυτούς τομείς σαν δάσκαλο και ως ψυχολόγο θα του έβαζα άριστα. Ίσως υπάρχει ένα θέμα, στο πόσο μπορούν να αντιληφθούν κάποιοι παίκτες,αυτά που τους λέει, όμως θεωρώ ότι όσο και στουρνάρι απαίδευτος να είναι κάποιος, το μήνυμα το λαμβάνει ακόμα κι από τη στάση σώματος που χρησιμοποιεί και τις στοχευμένες κινήσεις με τα χέρια που κάνει. Είναι μια μέθοδος που έχει αποτέλεσμα και για αυτό το κάνει έντονα.
Δεν ξέρω που έχει σπουδάσει την διαλεκτική τέχνη, αλλά είναι άψογος.
Απλά υποκλίνομαι.
SM-G965F
Συμφωνώ και επαυξάνω, κατανοώντας πλέον τώρα πληρέστερα, πώς κατάφερνε και μας γύριζε πάντα μέσα-έξω τα τζιέρια, σε κάθε συνέντευξη τύπου, ειδικότερα μέσα στην Τούμπα, ως "σπουδαγμένος" προπονητής της ξανθούλας...
Υ.Γ. Πάντως δεν (ανα)γνωρίζω αν οι ομιλίες του στο βίντεο είναι "ζωντανές-αμοντάριστες" ή "σκηνοθετημένες"... :ugeek:
Υ.Γ. Πάντως δεν (ανα)γνωρίζω αν οι ομιλίες του στο βίντεο είναι "ζωντανές-αμοντάριστες" ή "σκηνοθετημένες"... :ugeek:
Αμονταριστες αποκλείεται να είναι,σίγουρα λέει πολλά παραπάνω από αυτά που παίζονται,σκηνοθετημενες όμως γιατί να είναι;
Τα βίντεο τα βλέπουν και οι παίχτες,είναι δυνατόν να τον παρουσιάζει η ΠΑΕ σκηνοθετημένο; Θα τον πάρουν στο ψιλό και με το δίκιο τους.
Τα βίντεο τα βλέπουν και οι παίχτες,είναι δυνατόν να τον παρουσιάζει η ΠΑΕ σκηνοθετημένο; Θα τον πάρουν στο ψιλό και με το δίκιο τους.
Το 1,2,4 το είχα δει πολλές φορές στα τμήματα υποδομής. Πολύ σημαντικό που υπάρχει αυτή η συνέχεια και στην πρώτη ομάδα.
Τώρα, μόνο μέσα από τα βίντεο ποτέ δεν μπορείς να σχηματίσεις πλήρη άποψη, αλλά ο χρόνος έχει δείξει πως ο Ράζβαν κουμαντάρει τα αποδυτήρια μαεστρικά. Όχι μόνο κρατά όλους τους παίκτες σε εγρήγορση αλλά έχει περάσει νοοτροπία νικητή και κλίμα οικογένειας.
Τώρα, μόνο μέσα από τα βίντεο ποτέ δεν μπορείς να σχηματίσεις πλήρη άποψη, αλλά ο χρόνος έχει δείξει πως ο Ράζβαν κουμαντάρει τα αποδυτήρια μαεστρικά. Όχι μόνο κρατά όλους τους παίκτες σε εγρήγορση αλλά έχει περάσει νοοτροπία νικητή και κλίμα οικογένειας.
- Sick Bastard
Λολ, τι σκηνοθετημένο;obanebane έγραψε:Αμονταριστες αποκλείεται να είναι,σίγουρα λέει πολλά παραπάνω από αυτά που παίζονται,σκηνοθετημενες όμως γιατί να είναι;
[youtube]pt2eOBfm_bU[/youtube]
- kataramenos5
Αν δεν ειναι σκηνοθετημενα και η καμερα μπαινει μεσα οταν γινεται η τακτικη ενω ο σκηνοθετης ειναι οπαδος της χαρτινης τοτε.........obanebane έγραψε:Αμονταριστες αποκλείεται να είναι,σίγουρα λέει πολλά παραπάνω από αυτά που παίζονται,σκηνοθετημενες όμως γιατί να είναι;
Και κατι ακομα δειτε τις φατσες Ραζβαν και πασχαλακη πριν το εντος με Μπενφικα,μολις κατεβαινουν απ το λεοφωρειο.ΠΟΛΥ αγχος.....Ειχαμε χασει πριν ξεκινησει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 19 Σεπ 2018, 11:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Sick Bastard έγραψε:Λολ, τι σκηνοθετημένο;obanebane έγραψε:Αμονταριστες αποκλείεται να είναι,σίγουρα λέει πολλά παραπάνω από αυτά που παίζονται,σκηνοθετημενες όμως γιατί να είναι;
[youtube]pt2eOBfm_bU[/youtube]
- kataramenos5
Εκεί που είδες οτι το παιχνίδι με την μπενφίκα ήταν χαμένο πρίν μπούν στο γήπεδο...
- kataramenos5
Α καταλαβα .Φταιει το ..αμαρτωλο παρελθον μου μαλλον .Παγωμενοι απ το αγχος εννοω ,σφιγμενα προσωπα.
- kataramenos5
Στα αλλα μου φανηκαν ποιο χαλαροι.Και ποιος σου ειπε οτι θα γραφα κατι τετοιο?Ξερεις και τη σκεψη μου?
Μηπως θες να τα εγκρινεις πρωτα?
Μηπως θες να τα εγκρινεις πρωτα?