τον εβαλα γιατι ηταν περσι επιλογη Αρνεσεν, και μαλλον μενει ελευθερος, ισως απασχολησει παλι. Κατι εγραψαν για μπουρσασπορΔημητρης17 έγραψε:Δευτερος επιθετικος, ετσι τον δινει το τρανσφερ... Εδω λεμε να παρουμε φορ που να μην ξερει τι να κανει εξω απ την αντιπαλη περιοχη, να νοιωθει εξω απ τα νερα του!!!GoMaRoS έγραψε:http://www.transfermarkt.com/ola-toivonen/profil/spieler/36500
Last year's sour grape
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Lacedaemonian
Και έλεγα και γω πως και δεν τον εχει αναφέρει κανεις αυτον ακομαGoMaRoS έγραψε:τον εβαλα γιατι ηταν περσι επιλογη Αρνεσεν, και μαλλον μενει ελευθερος, ισως απασχολησει παλι. Κατι εγραψαν για μπουρσασπορΔημητρης17 έγραψε:Δευτερος επιθετικος, ετσι τον δινει το τρανσφερ... Εδω λεμε να παρουμε φορ που να μην ξερει τι να κανει εξω απ την αντιπαλη περιοχη, να νοιωθει εξω απ τα νερα του!!!GoMaRoS έγραψε:http://www.transfermarkt.com/ola-toivonen/profil/spieler/36500
Last year's sour grape

Πάντως δεν πήραμε διεθνείς παικτες οποτε θα ναι δυςκολη η μεταπώληση ... Ούτε οι Ισπανοί δεν ειναι διεθνείς
Απογοήτευση
Απογοήτευση
- Μπαρκαρούτσος
Παρε τα λεφτα απο τον Τζαβελλα,με αυτα αγορασε τον Βαρελα,παρε και εναν Νταγκλας διπλα του και ειμαστε ΣΟΥΠΕΡ!!!
Βασικά μακαρι Ντάγκλας
Σιγουρα το σκέφτηκαν αλλα φαντάζομαι δεν ειμαστε προτεραιότητα για τον παικτη
Σιγουρα το σκέφτηκαν αλλα φαντάζομαι δεν ειμαστε προτεραιότητα για τον παικτη
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Για μάγους Βαζιλιάνους Φορ θέλει φράγκα:
http://www.transfermarkt.com/spieler-st ... 6&yt0=Show
Εδώ όλοι τους. Η μία περίπτωση πιο δύσκολη από την άλλη, μιας που οι Άραβες Κινέζοι αγοράζουν τελευταία απευθείας από Βραζιλία.
http://www.transfermarkt.com/spieler-st ... 6&yt0=Show
Εδώ όλοι τους. Η μία περίπτωση πιο δύσκολη από την άλλη, μιας που οι Άραβες Κινέζοι αγοράζουν τελευταία απευθείας από Βραζιλία.
Ποιος Τοιβόνεν?Μου την έδωσε πέρσι ο φλώρος..δεν τον θέλω φέτος..Είπαμε φέτος cf με το 7 να περιμένει άδειο είναι..Είμαστε όλοι με το βουνό τον μπόμπερ τον τεχνίτη τον παλαβό λατίνο τον ηγέτη (τι γλύψιμο του ρίχνω
)
τον Oscar Cardozo.Δεν ξέρω instagram και τέτοια στείλτε ένα μήνυμα στον Μίχελ κάποιος,,,

τον Oscar Cardozo.Δεν ξέρω instagram και τέτοια στείλτε ένα μήνυμα στον Μίχελ κάποιος,,,
Το ξανασκεφτηκα, ο Μιχελ απλα βρηκε την λυση για να σταματησουν οι καυγαδες και τα μπαν στο φορουμ λογο αυτου του τοπικ. Μαστερ μαιντ σε ολα τουMarianov6 έγραψε:Α ρε Μιχελ πως τα εκανες ετσι... Ακομα 12 Ιουλιου ειναι, σαν και εκεινες τις στιγμες που ο ΠΑΟΚ παιζει σημαντικο αγωνα και δεν περνανε οι ωρες μεχρι να ξεκινησει μοιαζει τωρα...

Σιγα τον Καρντοσο,στα τελειωματα του ειναι.
Αν ειναι να παρει καποιος τη θεση του Κλαους πρεπει να ειναι καλυτερος απο τον Καρντοσο.
Αυτος ο Μπου πολυ μου αρεσε.
Αν ειναι να παρει καποιος τη θεση του Κλαους πρεπει να ειναι καλυτερος απο τον Καρντοσο.
Διαφωνώ bane..πλάκα θα κάνει στην Ελλάδα 28 παστέλια σε 2 χρόνια στην Τραμζονσπόρ και την δεύτερη χρονιά ξενέρωσε στην Τουρκία αυτός θέλει Τουμπάρα να βράζει να πορώνεται..33 είναι δεν είναι 36 σαν τον Μπερμπα που ήρθε ξεζουμισμένος..2 χρονάκια καλά θα στα δώσει για πλάκα στην σουπερλίγδα..obanebane έγραψε:Σιγα τον Καρντοσο,στα τελειωματα του ειναι.
- Δημητρης17
Μάνιακ, καταληξε αγορι μου!!! Απογοητευση ή οχι;;;;MANIAKOS έγραψε:Απογοήτευση οχι