Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Για τον Ραμιρεζ που γραφετε παίζει για μεταγραφή ή είναι εικασίες των συμφουρομιτων ?
obanebane έγραψε:Ενας προπερσης μου ειπε οτι ο περσης ερχετε για την Κασσιοπη.
Τον Πρόπερση Μπάνε να φανταστώ τον βρήκες μέσα στο.............................Βατικανό, ε??? Cardinal???
Εικασίες. Νομίζω θα πάει ΜίντλεσμπροEttien έγραψε:Για τον Ραμιρεζ που γραφετε παίζει για μεταγραφή ή είναι εικασίες των συμφουρομιτων ?
Οχι στη Fontana di trevi την ωρα που πεταγα το κερμα προσφερθηκε να με βγαλει μια φωτογραφια. 
Μετά και την σημερινή διάψευση από την ΠΑΕ για το θέμα του Ιρανού, γίνεται πλέον κατανοητό νομίζω σε όλους πως τζάμπα χαλάμε τις καρδιές μας και κράζουμε όποτε σκάει κάποιο απίθανο μεταγραφικό σενάριο!
Ξέρει ο Ίβιτς και ο Μίχελ!

Ξέρει ο Ίβιτς και ο Μίχελ!
sporos123 έγραψε:Αρα τον εχει κλεισει ο γκευ..
Αν μου ειπε αληθεια ο προπερσης τον βλεπω δανεικο απο την Κασσιοπη στη Νοτιγχαμ.
Περα απο τη πλακα οντως μου το ειπε πριν λιγο καποιος για την Κερκυρα αλλα ειναι γνωστος γνωστου οποτε δεν το πολυδενω.
- aisiodoksos
Βαρβάτο 10άρι και ηγετικο στοπερ. Εκτος απο τις παικτικες τους ικανοτητες , πρεπει να διαθετουν και ισχυρη προσωπικοτητα που τοσο πολυ μας λειπει. Ολα τα λεφτα εκει και αλλαζεις 2 επιπεδα τουλαχιστον.
Απο οτι φαινεται γινεται αρκετη καλη δουλεια και στα πολυ θετικα οτι κλεινουμε παικτες χωρις να εχει ξεκινησει η προετοιμασια. Αν αυτη την εβδομαδα παρουμε 2-3 ακομα συμπεριλαμβανομενου 10αριου η στοπερ τοτε μιλαμε για πολυ διαφορετικη χρονια. Ευτυχως ειναι η πρωτη φορα που κινουμαστε σαν σοβαρο κλαμπ. Μακαρι να συνεχισουμε ετσι. Χαμηλα την μπαλα και ολα θα γινουν σιγα σιγα..
Απο οτι φαινεται γινεται αρκετη καλη δουλεια και στα πολυ θετικα οτι κλεινουμε παικτες χωρις να εχει ξεκινησει η προετοιμασια. Αν αυτη την εβδομαδα παρουμε 2-3 ακομα συμπεριλαμβανομενου 10αριου η στοπερ τοτε μιλαμε για πολυ διαφορετικη χρονια. Ευτυχως ειναι η πρωτη φορα που κινουμαστε σαν σοβαρο κλαμπ. Μακαρι να συνεχισουμε ετσι. Χαμηλα την μπαλα και ολα θα γινουν σιγα σιγα..
- kataramenos5
goran 64 έγραψε:Τελικά αν δεν υπογράψουμε τον Πέρση, θαρρώ θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε φάει αντί για παπά....... Αγιατολλάχ...![]()
![]()
μαζι με τον ξερξη διαψευσανε και τον μποικο να πω την αληθεια αυτο με χαλασε πολυ μακαρι να βρουμε κατι αναλογο αλλιως γλυκος καλυτερα παρα αλλη μια μετριοτητα στοιχημα κτλ
- Lacedaemonian
Έκανες ευχή να ερθει βαρβάτο δεκααρρρ;obanebane έγραψε:Οχι στη Fontana di trevi την ωρα που πεταγα το κερμα προσφερθηκε να με βγαλει μια φωτογραφια.
- Unpsofable78
Για Μποικο νομιζω πως διαψευσανε οτι κανανε προσφορά όπως διέρρευσε από το περιβάλλον της Μπεσικτας.Δε νομίζω ότι διαψευσανε το ενδιαφέρον.che4 έγραψε:μαζι με τον ξερξη διαψευσανε και τον μποικο να πω την αληθεια αυτο με χαλασε πολυ μακαρι να βρουμε κατι αναλογο αλλιως γλυκος καλυτερα παρα αλλη μια μετριοτητα στοιχημα κτλ
- desperando
- Επικοινωνία:
Είπαμε στο 10 θα έρθει παικταράςmakispaspartou έγραψε:Ποιον θες εσυ? Ρε...desperando έγραψε:Ποιος ραμιρεζ ρε
Θα παίρνει την μπάλα και Τούμπα θα χοροπηδάει
Άντε λεμε
Lacedaemonian έγραψε:Έκανες ευχή να ερθει βαρβάτο δεκααρρρ;obanebane έγραψε:Οχι στη Fontana di trevi την ωρα που πεταγα το κερμα προσφερθηκε να με βγαλει μια φωτογραφια.
Για χοντροκωλη ευχηθηκα για να χαρει ο Μανιακος.
- Lacedaemonian
Σωστός !obanebane έγραψε:Lacedaemonian έγραψε:Έκανες ευχή να ερθει βαρβάτο δεκααρρρ;obanebane έγραψε:Οχι στη Fontana di trevi την ωρα που πεταγα το κερμα προσφερθηκε να με βγαλει μια φωτογραφια.
Για χοντροκωλη ευχηθηκα για να χαρει ο Μανιακος.