Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
slowcrow

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από slowcrow »

Παντως εγω παιδια τον κοροβεση τον πιστευω πολυ. Το κοβω σημερα να βγαζει σεντρα διαβητη σε μακ, αυτος τριπλαρει, φερνει μπαλα στο δεξι και νατο το γκολακι. Θετικη ενεργεια παιδια, το εχουμε το ματς.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αν διαβασει καποιος την πλειοψηφια των ποστ για τα μεταγραφικα
και δει το πως μιλανε αρκετοι για τον Μαλεζα..
θα νομισει οτι ανυπομονουμε να ερθει να υπογραψει ο Μαλντινι
αν μου το ελεγαν αυτο οταν εφυγε, και οτι πλεον με ιδιοκτητη ,χωρις χρεη , 3 χρονια μετα περιμενω να ενισχυσω!!! τα σεντερ μπακ μου με τον Μαλεζα!!!! που δε στριβει, και θα πληρωσω κιολας για να τον φερω πισω, ε θα γελουσα
και επισης θα συνειδητοποιησει το ποσο τραγικη ειναι η γραμμη αμυνας μας..
το πως δε μπορει να ειμαστε ικανοποιημενοι με μια μονο προσθηκη
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 - 11:03
από Κώστας Ζάλιαρης
Βάσκεθ: «Με προσέγγισε ελληνική ομάδα...»
Λίγο μετά την πρόκριση με τη Μπριζ εις βάρος του Παναθηναϊκού, ο Βίκτορ Βάσκεθ μίλησε για το μέλλον του και αποκάλυψε πως είδε δεχθεί κρούση από Ελλάδα...

0
SHARES
FacebookTwitter
0
Print
A-
A+
Βάσκεθ: «Με προσέγγισε ελληνική ομάδα...»Πλήρης οθόνη
Ο άλλοτε μέσος της Μπαρτσελόνα και νυν της Μπριζ, πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης την πρόκριση στα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ συμβάλλοντας στην επιτυχία της Μπριζ επί του Παναθηναϊκού, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνει στους Βέλγους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Αισθάνομαι έπειτα από την περσινή σεζόν ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνω την αλλαγή στην καριέρα μου και να ξεκινήσω κάτι καινούριο. Να γίνει το επόμενο βήμα δηλαδή...» είπε ο Βάσκεθ που αποκάλψε ότι: «Έχω δεχθεί κρούσεις από ομάδες της Κίνας, της Τουρκίας, της Ελλάδας, αλλά και από το Μεξικό, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και τόσο ενδιαφέρον ώστε να δελεάσει...».

Διάβασε περισσότερα στο: Βάσκεθ: «Με προσέγγισε ελληνική ομάδα...» | Ποδόσφαιρο: Εύρωπη | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στα play-off θα έχουμε πράγματι στη σύνθεσή μας, Αθανασιάδη, Κίτσιου, Vitor (αν τιμωρηθεί μόνο με μία αγωνιστική), Rodrigues, πιθανόν τους Μαλεζά και Leovac και, αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, και τον Χαρίση. Ίσως ένα χαφ (Sabo) και έναν φορ ακόμη.

Σίγουρα πάντως πρέπει να έρθουν:
1. Ο Leovac ή ο Σταφ
3. O Μαλεζάς και ένα αριστεροπόδαρο στόπερ.
5. Ο Sabo και ένα επιτελικό χαφ.
6. Ένα φορ
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Thracian έγραψε:Με μαύρο αυτοί που ήταν και πέρυσι... και εχεις πελκα
Εννοώ ότι μας ανήκαν πέρυσι... ;)
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Demir έγραψε:εκανε δηλωσεις κ ειπε οτι εχει προταση απο ελληνικη ομαδα.. αλλη ομαδα εκτος απο ΠΑΟΚ δεν μπορει να δωσει πανω απο μυριο στην club brugge k συμβολαιο κοντα στα 800.000.... ειναι παικταρας... ορχηστρα ...
http://www.transfermarkt.co.uk/victor-v ... eler/35813
https://www.youtube.com/watch?v=y741OLgvM-4
Παιχταρας ρε... Αλλα σιγά μην έρθει Ελλάδα. Ανετα πάει σε μεγάλο πρωταθλη.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

http://www.transfermarkt.com/vaclav-kad ... eler/91423 top περιπτωση για φορ,,,
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

ERIK SABO: http://www.transfermarkt.com/erik-sabo/ ... ler/155597
Ο παίκτης είναι καθαρός πλάγιος μέσος. Που το είδατε το 8άρι? Αρχικά έβαλα στο μυαλό μου ότι είναι παίκτης μια χαρά για πλάγιος στο 3-5-2. Ιδανικά όμως βλέπω ότι είναι εξτρέμ, μιας που στα στιτιστικά του έχει πολλά γκολ. Δεν κατάλαβα γιατί δεν έχει ασίστ. Δείτε εδώ τα στατς του:
http://www.transfermarkt.com/erik-sabo/ ... ler/155597
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σήμερα θα έχει πολύ ενδιαφέρον ο αγώνας. Το 1-0 είναι σκορ που σπάνια σπάει. Εδώ θα κριθούν και οι outfield παίκτες του ΠΑΟΚ. Δηλαδή ο πάγκος. Μία ομάδα πρέπει να έχει ισχυρό πάγκο και να μην αποκλείεται από χωριά όπως πέρυσι στο κύπελλο. Ο πάγκος είναι εκεί για να δίνει λύσεις. Έχω εμπιστοσύνη στον Κοροβέση και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χρησιμοποιείται. Έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε σήμερα. Η εικόνα που είχα για αυτόν είναι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής που μπορεί να τρέχει πολλά μέτρα σε υψηλή ταχύτητα. Πάντως με τόσα ονόματα που ακούγονται ως πλάγιοι μέσοι δεν ξέρω αν θα πάρει ποτέ του παιχνίδια. Βάζουμε εκεί τον Μακ, πήραμε Ροντρίγκεζ, και από δεξιά είμαστε πλήρως καλυμμένοι. Ο Σάμπο παίζει και στις δύο πλευρές, αλλά μάλλον σε εμάς αριστερά. Ο Λέοβατς επίσης αριστερά. Βασικά νομίζω ότι θα πάρουμε έναν εκ των Λέοβατς και Σάμπο. Καλά κάνουμε και πιέζουμε έχοντας εναλλακτικές λύσεις στις μεταγραφές. Πάντως μετά από όλα αυτά δεν ξέρω που θα χωρέσει και ο Κοροβέσης. Είναι μεγάλο στοίχημα για αυτόν και τον Κωσταντινίδη αυτό το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Ο κολκας που τον σχολιαζε , ελεγε οτι το εντυπωσιακο με αυτον ειναι οτι ειναι χαφ και εχει παρα πολλα γκολ...
Το εξτρεμ δεν ξερω πως προκυπτει... με μας που επαιξε?? κατσε να δω
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Με μας επαιξε στον αξονα.
Άβαταρ μέλους
Lazlo4

Δημοσίευση από Lazlo4 »

Μολις τσεκαρα την λιστα με τους ελευθερους ποδοσφαιριστες και ειναι ελευθερος ο Εμανουελσον.. Ναι εκεινος ο παιχταρας που καταπινε χιλιομετρα στον Ajax ! ειναι 29 χρονων ακομα και εχει φθινουσα πορεια η καριερα του.. εγω παντως ενθουσιαστηκα :) :)
Demir

Δημοσίευση από Demir »

vs40 έγραψε:ERIK SABO: http://www.transfermarkt.com/erik-sabo/ ... ler/155597
Ο παίκτης είναι καθαρός πλάγιος μέσος. Που το είδατε το 8άρι? Αρχικά έβαλα στο μυαλό μου ότι είναι παίκτης μια χαρά για πλάγιος στο 3-5-2. Ιδανικά όμως βλέπω ότι είναι εξτρέμ, μιας που στα στιτιστικά του έχει πολλά γκολ. Δεν κατάλαβα γιατί δεν έχει ασίστ. Δείτε εδώ τα στατς του:
http://www.transfermarkt.com/erik-sabo/ ... ler/155597
κα8αρο 8αρι.... 1,87 πλαγιος δυσκολα.. και περσυ κ φετος παιζει 8αρι... μπορει να παιξει κ πλαγιος...
μην βλεπεις το τρανσφερμαρκτ στις 8εσεις των παικτων...
καμια σχεση λεοβατς με σαμπο... πραγματικα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Πέμ 06 Αύγ 2015, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

Παίζει χαφ. Με μας κέντρο έπαιζε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν παιζει κεντρο , παίρνεις και κοντον6αρι και ο μαντουρο παρελθόν

Βγάζεις και τη μετεγγραφη σχεδον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”