Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- kataramenos5
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Οχι ρτ πστ μου,την ξαναπατησα.
Παλι για τσιγαρο βγηκες?
Δεν σου ειπα να το κοψεις?
Δεν ειπες οτι την κανεις?
Φασκεις και αντιφασκεις?
Παλι για τσιγαρο βγηκες?
Δεν σου ειπα να το κοψεις?
Δεν ειπες οτι την κανεις?
Φασκεις και αντιφασκεις?
- kataramenos5
Μπερδευεσαι(φυσικο ηταν) στον κατ5 το ειπες για το τσγαρο.Εγω ειμαι ο πιλοτος και ανακαλω αμα λαχει.
Πιλοτε, κυρα σου κανει καλο κοκκινιστο?kataramenos5 έγραψε:Μπερδευεσαι(φυσικο ηταν) στον κατ5 το ειπες για το τσγαρο.Εγω ειμαι ο πιλοτος και ανακαλω αμα λαχει.
- kataramenos5
Καρφωθηκες,ο παπας μου ειπε οτι η κυρα κανει καλο κοκκινιστο.
Μην ξεχασω,ειμαι ο αστροναυτης κι παπας μου εδωσε τον κωδικο
για να ξεχαρμανιαζω,οταν κοιμαται.
Μην ξεχασω,ειμαι ο αστροναυτης κι παπας μου εδωσε τον κωδικο
για να ξεχαρμανιαζω,οταν κοιμαται.
- kataramenos5
Ποιος θα κλειδωσει?Ο κατ πηρε τα κλειδια μαζι του ο μλκς.
Καληνυστα μαγκες.
Καληνυστα μαγκες.
Κανονιστε το ρε!!!μονο τον Ντινο μην φωναξουμε αυτος εφαγε
Εγω θελω κανα 2-3 μερες πριν να ξερω οτι θα βρεθουμε για να βρω τα καταλληλα προιοντα (δεν βγαζει η θαλλασα οτι γουσταρουμε καθε μερα) στεκι εχουμε καλο που θα μας κανει ολα τα γουστα κ μερος να κοιμηθουν οσοι θα πιουν λιγακι παραπανω εχουμε μεγαλο

Εγω θελω κανα 2-3 μερες πριν να ξερω οτι θα βρεθουμε για να βρω τα καταλληλα προιοντα (δεν βγαζει η θαλλασα οτι γουσταρουμε καθε μερα) στεκι εχουμε καλο που θα μας κανει ολα τα γουστα κ μερος να κοιμηθουν οσοι θα πιουν λιγακι παραπανω εχουμε μεγαλο
Το 80% των ψαριων που τρωτε εκει κατω ειναι οτι απομενει απο εδω πανω γιαυτο κ ειναι λιγακι πιο φτηναpgetsos έγραψε:Μου φαίνεστε λίγο ακριβοί εσείς οι βόρειοι στα ψάρια ρε παιδιά...
Μολις στειλαμε 800 κιβωτια γαυρους στο κερατσινι με 18 ευρω χρεωση κ εδω πανω πουλησαμε 25 αυτα θα παρεις αυριο το πρωι που θα πας στην λαικη κ θα σου λενε οτι ειναι κ φρεσκος 
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλημέρα σε όλους! Αυτή τη στιγμή το Βατικανό ανακυρησει την Μητέρα Τερεζα ως Αγία μιας και Παπάς αποδεχτηκε το δεύτερο θαύμα της.
799 στείλατε.mpouJr έγραψε:Μολις στειλαμε 800 κιβωτια γαυρους στο κερατσινι με 18 ευρω χρεωση κ εδω πανω πουλησαμε 25 αυτα θα παρεις αυριο το πρωι που θα πας στην λαικη κ θα σου λενε οτι ειναι κ φρεσκος

Σόρρυ, δεν κρατήθηκα.