Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από navigator11 »

desperando έγραψε:
navigator11 έγραψε:Με το σκεπτικό ότι όλοι το ίδιο θα κάναμε - κάνανε, πού θα βρεθεί ο σοβαρός επαγγελματίας να παίξει τον ηλίθιο γενναίο, μη λυγίζοντας, για να κάνει για τον ΠΑΟΚ; Δεν ειρωνεύομαι, να μην παρεξηγηθώ. Αλλά γίνεται κάπου οξύμωρο το όλο πράγμα ...

Αν πας να κλήσεις κάποιον Ισπανό πχ,πιστεύεις ότι θα έχει όλη αίσθηση του που πάει και μπλέκει?

Δε θα την έχει αφ' εαυτού του. Δεδομένο αυτό. Μπορεί να ρωτήσει και να μάθει σχετικά εγκαίρως αφενός. Αφετέρου, όταν πάρει γραμμή του πού ήρθε, πόσο στα σοβαρά εκτιμάς ότι μπορεί να πάρει τη δουλειά του; Η επίδειξη επαγγελματισμού no matter what ειναι αξιέπαινη αρετή! Απλά από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Όταν γίνεσαι με την πρώτη ευκαιρία μάρτυρας τέτοιου μεγέθους ξεφτιλισμένης προπαγάνδας και ανισονομίας σε βάρος του εργοδότη σου και του προσωπικού σου μόχθου, ειλικρινά, δεν ξέρω πώς γίνεται να συντηρήσεις την όποια όρεξή σου για να συνεχίσεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Άρα του χρόνου αν φύγει ο Ίβιτς φαβορί για τον τίτλο θα είναι η κούλα που έχει τον ίδιο προπονητή,με δεδομένο ότι ο ουζουνιδης δε μπορεί να κάνει θαύματα με φτηνιαρικο ροστερ,και εμείς και ο γαύρος θα ξεκινάμε από την αρχή.
Διαφωνώ με τον Τζελα,ο κορμός υπάρχει,άλλωστε αυτός ο κορμός αποτελείτε από πολυετή συμβόλαια,δε γίνεται να φύγουν,η συντριπτική πλειοψηφία θα μείνει.
Αν φύγει ο Ίβιτς αποτι γράφεται είναι γιατί ο ίδιος υπέβαλε την παραίτηση του,δε μπορούμε να κρατήσουμε κάποιον με το ζόρι.
Ο Μιχελ εμένα μου φτάνει,πλέον ξέρει την ομάδα ξέρει τι χρειάζεται και ξέρει και το ελληνικό ποδόσφαιρο,πλεονέκτημα που δεν είχε ο Αρνεσεν η ο Λιθουανος τουρίστας.
Θα φέρει τον κατάλληλο αρκεί να στηριχτεί σε όλα τα επίπεδα.
Πρέπει πάντως να μπει πάλι λίγο αλητεία στην ομάδα,κάτι που νομίζω ότι δεν ήθελε ο Ίβιτς.
Οι περισσότεροι παιχταράδες είναι αληταμπουρες,είναι κάτι που πρέπει να αποδεχθούμε.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Κατα τη γνωμη μου στηλοβατης της συνολικης προσπαθειας ειναι ο Μιχελ και μονο ο Μιχελ. Οι υπολοιποι ειναι αναπληρωσιμοι
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

σωστη παρατηρηση η παρουσια μιχελ ειναι εγγυηση,ελπιζω να ειναι και γατος και να καταλαβαινει πως ο ΠΑΟΚ θελει μοτερακια και παιχτες αθληταραδες σε αυτην την φαση ,ατομα που θα δωσουν πνευμονι στον ΠΑΟΚ να πρεσσαρει σε ολο το γηπεδο,να γινει ταχυτατος και θα κανουντην διαφορα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε:Ο Μιχελ εμένα μου φτάνει,πλέον ξέρει την ομάδα ξέρει τι χρειάζεται και ξέρει και το ελληνικό ποδόσφαιρο,πλεονέκτημα που δεν είχε ο Αρνεσεν η ο Λιθουανος τουρίστας.

Κι εισαι σιγουρος οτι αυτος θα μεινει?
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Σιγά την εγγύηση.
Αν έρθει καινούργιος προπονητής κι αρχίσει δεν μου κανει ο ένας και δεν μ αρέσει ο άλλος τι θα κάνει ο Μιχελ?

Είναι πισωγύρισμα μια πιθανή αλλαγή προπονητή, όπως και να το κάνουμε...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Όχι δεν είμαι,αλλά δε μπορώ μετά από τόσα χρόνια να δεχθώ ότι ο Ιβάν μας κοροϊδεύει.
Ναι λειτουργεί εντελώς παρορμητικά αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά να το βρει και στο αγωνιστικό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γαι καποιον αλλο θα το δεχομουν το παρορμητικα μπανε.Για καποιον υπερπετυχημενο ρωσσοαναφρεμενο επιχειρηματια οχι.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αν φύγει ο Ίβιτς ,ο προπονητής που θα ερθει θα ειναι η ο Μάρκοβιτς η ο σλουτσκι... μόνο ανατολικό μπλοκ δεν δοκιμάσαμε ...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

μολις εφυγε ο προπονητης της παρτιζαν που εκανε το νταμπλ

απο χθες βασικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Παρ 02 Ιουν 2017, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κ εσκιμωους
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αυτος με τα κομποσχοινια ειναι προπονηταρα,αλλα ειναι μουσουλμάνος και τα τσουγγρισαν κιολας οταν ηταν στη ροστοφ.
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Άρχισαν οι ΑΡΔ τα <<θα φύγει και θα πάει στον ολυμπιακό>> όπως με το σεντερ φορ πριν κάτι χρόνια,
σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

kastrakis έγραψε:Σιγά την εγγύηση.
Αν έρθει καινούργιος προπονητής κι αρχίσει δεν μου κανει ο ένας και δεν μ αρέσει ο άλλος τι θα κάνει ο Μιχελ?

Είναι πισωγύρισμα μια πιθανή αλλαγή προπονητή, όπως και να το κάνουμε...

μακαρι να ερθει ενας τετοιος προπονητης διοτι αυτον χρειαζεται η ομαδα.Και Ο Ιβιτς κακως κρατησε και τους Κουλουρη-Κλαους,μεγα σφαλμα.Αν τους ειχε σουταρει και ειχαμε παρει παικτες απτο καλοκαιρι στην θεση αυτη,δεν θα υπηρχε η τεραστια κοιλια του πρωτου γυρου
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Demir έγραψε:Αν φύγει ο Ίβιτς ,ο προπονητής που θα ερθει θα ειναι η ο Μάρκοβιτς η ο σλουτσκι... μόνο ανατολικό μπλοκ δεν δοκιμάσαμε ...

Συμφωνω εγω απλως θα προσθετα και τον Sergiy Rebrov.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”