Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
επικοινωνιακο τρυκ του ζαγορακη για να ριξει σταχτυ στα ματια των οπαδων
για το φιασκο των μεταγραφων.
το ιδιο εκανα μετα την τεσσαρα απο τα γιαννενα με τους αραβες.
το ιδιο οταν εβγαλε ανακοινωση η παε για φλωριση μετα το φιασκο της επιστροφης
του τσιριλο και της αποδεσμευσης του βιτολο...
κουτοχορτο δεν τρωμε ζαγορακη.
για το φιασκο των μεταγραφων.
το ιδιο εκανα μετα την τεσσαρα απο τα γιαννενα με τους αραβες.
το ιδιο οταν εβγαλε ανακοινωση η παε για φλωριση μετα το φιασκο της επιστροφης
του τσιριλο και της αποδεσμευσης του βιτολο...
κουτοχορτο δεν τρωμε ζαγορακη.
Πριν λίγη ώρα πρέπει να ήταν Μία το ΜΗ..bane1980 έγραψε:για ΜΗ προγραμματισμένη λένε και αυτοί...

Τέθηκαν υπόψη του κ. Βγόντζα οι παραπάνω πληροφορίες και εκείνος είπε τα εξής: "Έχω στα χέρια μου όλα τα απαραίτητα έγγραφα του κ. Φλωρίδη, τα οποία όμως δεν πρόλαβα να καταθέσω στην ΕΕΑ, γιατί λείπω αυτές τις μέρες. Αυτό θα γίνει εντός των επόμενων ημερών. Είναι όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και θα έλεγα και περισσότερα από αυτά που ζητά η Επιτροπή".
Εκτίμησε ακόμη ότι "δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο κ. Φλωρίδης να πάρει το "οκ" για τη συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".
Όσο για το αν έχουν κατατεθεί τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα, ο κ. Βγόντζας αρκέστηκε να πει: "Τα χρήματα υπάρχουν.
Merry Christmas!!!
Εκτίμησε ακόμη ότι "δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο κ. Φλωρίδης να πάρει το "οκ" για τη συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".
Όσο για το αν έχουν κατατεθεί τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα, ο κ. Βγόντζας αρκέστηκε να πει: "Τα χρήματα υπάρχουν.
Merry Christmas!!!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
τα εχει λεει κ δε τα εχει παραδωσει και εμεις καιγομαστε για μεταγραφες και ο αλλος λεει οτι δεν ειναι εδω.....χχααχχαχααχχαχααχχα οτι να ναι
φλοριδη κοιτα να μπεις μολις τελειωσουν οι μεταγραφες ...να δεις τι γελιο θα πεσει
φλοριδη κοιτα να μπεις μολις τελειωσουν οι μεταγραφες ...να δεις τι γελιο θα πεσει
μαλλον 11 σεπτεμβρη θα μπει.,..που εισαι ρε βγοντζα?
Ξέρει κανείς πότε είναι η επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ?
- PAPA TSIBIKOS
13 Σεπτέμβρη. Ξεχάστε μεταγραφές με λεφτά επενδυτών. Δεν προλαβαίνουν απλά. Και καλύτερα. Καλύτερα Γενάρη κάτι οργανωμένο παρά βιαστικές κινήσεις τώρα..
Στο Παναμα για καπελοMANIAKOS έγραψε:μαλλον 11 σεπτεμβρη θα μπει.,..που εισαι ρε βγοντζα?
αφου ειπανε πως αν ειναι να μπουνε φραγκα αυτο θα γινει μονο την τελευταια μερα της προθεσμιας δηλ 22 του μηνιου τι την ψαχνετε ρε απαλευτοι?

Περι αν η παε ειχε εγγυησεις οτι θα περασουν εεα θα παιρναν λεφτα νωριτερα απο αυτους....αλλα καλο γεναρη τωρα... 

Οργανωμένο όπως λαίμαι οργανωμένο έγκλημα; Γιατί από το άλλο μας τέλειωσε επί Σάντος...ABALAEA2 έγραψε:13 Σεπτέμβρη. Ξεχάστε μεταγραφές με λεφτά επενδυτών. Δεν προλαβαίνουν απλά. Και καλύτερα. Καλύτερα Γενάρη κάτι οργανωμένο παρά βιαστικές κινήσεις τώρα..
Για αυτο ειπα αν.αλλα αν το τονιζω αν τα βαλουν μονο τελευταια μερα .MANIAKOS έγραψε:Περι αν η παε ειχε εγγυησεις οτι θα περασουν εεα θα παιρναν λεφτα νωριτερα απο αυτους....αλλα καλο γεναρη τωρα...
"¨Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχω συλλέξει όλα τα έγγραφα και θα έχω έτοιμο τον φάκελο".
Αντώνης Βγόντζας Στην εκπομπή του Libero 107.4
Έχω στα χέρια μου όλα τα απαραίτητα έγγραφα του κ. Φλωρίδη, τα οποία όμως δεν πρόλαβα να καταθέσω στην ΕΕΑ, γιατί λείπω αυτές τις μέρες. Αυτό θα γίνει εντός των επόμενων ημερών. Είναι όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και θα έλεγα και περισσότερα από αυτά που ζητά η Επιτροπή "
ολαπαοκ
τελικα τι ισχυει τα εχει η ακομη τα μαζευει?
Αντώνης Βγόντζας Στην εκπομπή του Libero 107.4
Έχω στα χέρια μου όλα τα απαραίτητα έγγραφα του κ. Φλωρίδη, τα οποία όμως δεν πρόλαβα να καταθέσω στην ΕΕΑ, γιατί λείπω αυτές τις μέρες. Αυτό θα γίνει εντός των επόμενων ημερών. Είναι όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και θα έλεγα και περισσότερα από αυτά που ζητά η Επιτροπή "
ολαπαοκ
τελικα τι ισχυει τα εχει η ακομη τα μαζευει?