RoMaN έγραψε:Δημήτρη17,
Consider yourself very lucky που μπορείς και γράφεις ακόμη, μετά από τέτοια μομφή για τους mods και τους admins.
Ακόμη κι εγώ, που θεωρούμαι ο "light" της παρέας, δεν θα σε άφηνα να γράφεις από ένα σημείο της συζήτησης και μετά.
Roman ετσι που το γραφεις αφηνει μια εντυπωση του στυλ "πως τολμησες ρε να θιξεις ενα mod".Δηλαδη αν ηταν απλος χρηστης δε θα πρεπε να δωσει εξηγησεις?Επισης δινετε δικαιωμα να γινονται σχολια για χαριστηκη συμπεριφορα κλπ τοσο που τραβηξε το θεμα.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη ο θιγομενος Κωστας επρεπε να γραψει εξ αρχης αυτο
Kostas_Peraia4 έγραψε:Δημητρη ασε τους υπολοιπους mods.Βλεπεις οτι τοση ωρα κραταω αποστασεις.
Οφειλεις ομως σε μενα μια ξεκαθαρη απαντηση.Θα σε παρακαλεσω να μου πεις απο ποιον πηρα την εντολη να εξαφανισω το post σου.Αν δεν απαντησεις προσβαλεις αμεσα εμενα και την προσωπικοτητα μου.Νομιζω πως εχουμε μια καλη σχεση εμεις οι δυο,οποτε θα περιμενω να αφιερωσεις 2 λεπτα απο τον χρονο σου για να μου απαντησεις αμεσα,ντομπρα και παντελονατα,ωστε να λυθει το θεμα μια και καλη
ομορφα κι ωραια γιατι συχνο φαινομενο η παρανοηση .Αν ζητατε απο χρηστες να προσεχουν τις εκφρασεις τους εσεις πρεπει να τις προσεχετε διπλα .Αν και μετα το παραπανω ποστ δεν απαντουσε ,συσταση για να ανακαλεσει αλλιως μπαν.Το θεμα θα χε τελειωσει σε 15 λεπτα.
Οταν την πεφτουν 2 και 3 σ εναν ανθρωπο τα χανει ,μπαινει σε θεση αμυνας,μουλαρωνει και η καλη προθεση για συζητηση κι εξηγησεις παει περιπατο.