Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Ale »

RoMaN έγραψε:
Marianov6 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Ναι κι αν δεν "νταντεύουμε" τους "άλλους", είμαστε κακοί...
Σιχτίρια. Σαμαράδες και Τσίπραδες θέλετε εδώ..

Παπαθεμελη θελει εδω μαλλον. Αλκοτεστ καθε μερα και το μαγαζι να κλεινει στις 12:30 :lol:

Σωστός!!

Τώρα το είδα και αυτό.

Καθίστε καλά, χριστιανοπασοκάρες! :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

[youtube]IVM1gpJk4jo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

mrpink έγραψε:Στις 500 σελιδες ξανανοιγει το τοπικ του 14?

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μάαααααλιστααααααα........

Την πήρα την δόση μου και απόψε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ale έγραψε:
RoMaN έγραψε:
Marianov6 έγραψε:Παπαθεμελη θελει εδω μαλλον. Αλκοτεστ καθε μερα και το μαγαζι να κλεινει στις 12:30 :lol:

Σωστός!!

Τώρα το είδα και αυτό.

Καθίστε καλά, χριστιανοπασοκάρες! :evil: :evil: :evil: :evil:

Ο λαός δεν ξεχνά... :mrgreen:

kataramenos5 έγραψε:Ρε αντε παμε για υπνο.Φαγαμε δυο ωρες για μια λαθος ερμηνεις και μια στραβη εκφραση.Μλκιες.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ξενέρωσε ο Kat, τζάμπα το popcorn!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Guitarman έγραψε:Δεν ήταν μ@λ@κ@ς ο Παττακός να στείλει μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ στη μακρόνησο για ποδοσφαιρικούς λόγους.

Βασικά, ήταν *αλάκας...

Rizla έγραψε:
Odi έγραψε:Όχι δεν το ξέρει..

Πω ρε τοσο καιρο στο σκοταδι ημουν...
Αμα κανεις προσθηκη φιλου τι γινεται;

Κανονίζετε καφέ ή/και προ.. Επίσης, βλέπετε έναν αγώνα μαζί στη Τούμπα και αν όλα πάνε καλά, το πακέτο περιλαμβάνει και Παλατάκι (basket ή volley). Σε ελάχιστες περιπτώσεις, βλέπετε και handball.

Θα γούσταρα αν έλεγε ένας "Εγώ έδωσα την εντολή!" και μετά άρχιζαν όλοι σιγά σιγά "Όχι, εγώ έδωσα την εντολή!", "Εγώ έδωσα την εντολή!", σαν εκείνη τη σκηνή από εκείνη τη ταινία..την ξέρετε στάνταρ..

Αφιερωμένο στους συνμπλέ:

[youtube]ctCmHz5J9ws[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πάμε και στα σοβαρά τώρα...

Perestroika_G4 έγραψε:Στη Τούμπα δλδ αφεντικά και εργάτες είμαστε ένα ε? :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :redcard: :redcard: :redcard:

Perestroika,
Και στη Τούμπα και στο Παλατάκι και στη Μίκρα και στο Ποσειδώνιο και στο PAOKmania και όπου αναπνέουμε Π.Α.Ο.Κ.!

Όταν πάμε γήπεδο, αφήνουμε τα πολιτικά μας, τα σεξουαλικά μας και ό,τι άλλο μας χωρίζει και μπαίνουμε στο γήπεδο με την ιδιότητα του ΠΑΟΚτσή. Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει τουλάχιστον για το 90% των ΠΑΟΚτσήδων.

Θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις μέχρι αύριο. Απίστευτη ειρωνεία για το σύνολο των οπαδών μας, που αν ήμουν μέσα όταν το έγραφες, θα σε είχα banάρει άμεσα.

Ό,τι σχόλιο κάνεις, θα εγκριθεί, εκτός κι αν θες να μας τα πεις ιδιαιτέρως, χωρίς να δημοσιεύσουμε δηλαδή το post σου.

Δημήτρη17,
Consider yourself very lucky που μπορείς και γράφεις ακόμη, μετά από τέτοια μομφή για τους mods και τους admins.
Ακόμη κι εγώ, που θεωρούμαι ο "light" της παρέας, δεν θα σε άφηνα να γράφεις από ένα σημείο της συζήτησης και μετά. 100 φορές σε ρώτησαν και you were buying field, αλλά μόλις έγινε παραλληλισμός βάζελου-ΚΚΕ, αμέσως έγραψες μανιφέστο και για το ότι θα πάρει το Κ.Κ.Ε. τη κυβέρνηση με την αιχμή του δόρατος και κάτι τέτοια που δεν έχουν θέση εδώ. Και φυσικά δεν ανακάλεσες ποτέ, αλλά επέμενες μάλιστα στη θέση σου, 1 ώρα και δύο "πάω για ύπνο" αργότερα.
Πρόσεχε.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

To be continued ελπίζω, ωραία περάσαμε σήμερα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μαλιστα Χ2...

Επειδη εχω συναναστραφει με αρκετους κνιτες,
νομιζα οτι
μπορει να το εγραψε υπο την εννοια της αποφασης των διαχειριστων του φορουμ για να μη δημιουργουνται κομματικες αντιπαραθεσεις, οχι οτι το αποφασισε καποια σκιωδης δυναμη..

και απλα μετα "μουλαρωσε" γτ θιχτηκε..

Πολυ απλά οπως υπενθύμισε ο Πετρος
Στα κομματικα πέφτει σβήσιμο.

Τι να πεις..

Σιγουρα ομως, θα επρεπε εξαρχής να επεξεργαστει με την παραπανω παρατηρηση και το ποστ που "δημιουργησε" αυτη τη σύγχυση, γτ καποιοι θιγονται με τετοια (όσο κ αν τα ΟΧΙ κ οι τακτικες έχουν επικρατησει ως πλακα στο διαδικτυο κ γελαμε).

Υ.Γ. btw, τεο, νασαι καλα με κείνο το "χι χι" τις προαλλες πεθανα στα γελια
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πάνο, το μήνυμα εκείνο έχει σβηστεί αρκετή ώρα, και αν και πιστεύω πως σε καμία περίπτωση δε το εννοούσε όπως το εξέλαβε ο Δημήτρης, όντως καλό είναι να αποφεύγονται τέτοια μηνύματα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τοτε, "τι να πεις" ^3 +κριμα...

Ναι, οπως ειπα πριν, κυριως ως πλακα πλεον λεγονται αυτα, δεν εχουν κακη διαθεση.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

RoMaN έγραψε:
Guitarman έγραψε:Δεν ήταν μ@λ@κ@ς ο Παττακός να στείλει μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ στη μακρόνησο για ποδοσφαιρικούς λόγους.

Βασικά, ήταν *αλάκας...

Βασικά ήταν φασίστας και δολοφόνος. Αλλά καταλαβαίνεις το πνεύμα μου.

ΥΓ. Περίμενα να σχολιάσεις το "πες εσύ" / "καλά πέφτω εγώ" αλλά με απογοήτευσες και έβγαλες το σοβαρό σου εαυτό :cry:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δημητρης17 έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Μητσο πριν απο λιγο μπηκα στο forum.Δυστυχως δεν προλαβα να δω τι εχει γραφτει στο topic που μου λες.Προφανως θα διαγραφουν και απο εκει τα κομματικα.Δεν με ενοχλει καθολου η πολιτικη κουβεντα.Αλλα εδω ειναι forum του ΠΑΟΚ και αυτα δεν χωρανε ευτυχως ή δυστυχως

Δεν ηταν πολιτικη κουβεντα στο τοπικ των σχολιων για αλλες ομαδες, ποσταρισμα ηταν, οτι ο βαζελος ειναι το ιδιο με το γελοιο ΚΚΕ.
Τελος παντων Κωστα, στο ειπα οτι δεν απευθυνομαι σ εσενα, αλλα τωρα καταλαβαινω γιατι μερικοι σκυλιαζουν με το εξω η πολιτικη απο τον ΠΑΟΚ.
Φαινεται βολευουν μια χαρα οι οπαδοι προβατα. Κατι σαν αυτο που ακουγοταν στις πλατειες των αγανακτισμενων, το εξω η πολιτικη απ τις πλατειες οι οποιες ωστοσο ηταν γεματες απο καθε καρυδιας καρυδι - πολιτικο καιροσκοπο, και στην πραγματικοτητα εννουσαν εξω απ τις πλατειες το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.

Επαναλαμβανω, τιποτα προσωπικο μ εσενα, ισα ισα σε συμπαθω. Αναγνωριζω οτι την δουλια σου παλευεις να κανεις.

Ξανασκεψου λιγο τι ειπες.Πραγματικα.Σε παρακαλω

Κωστα ανθρωπος χωρις πολιτικη σκεψη ειναι αβουλο ον, φτερο στον ανεμο που πηγαινει κατα κει που φυσα το ρευμα. Παρ ολα αυτα, σε παρακαλω μην παρεμβαινεις, εχω μια συζητηση με τον Οντι.
Οτι θελεις, αφου τελειωσω το προηγουμενο προβλημα. First things first!!![/quote]

Χαχαχαχαχαχ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kostomanolis έγραψε:Και κατι τελευταιο. Μονο σε μενα μου θυμιζει ο Δημητρης τον Γρηγορη;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ

Μπαααααα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

So let me get this straight.

Ένας άνθρωπος που πρέπει να κοιμηθεί επειδή κάνει μια επικίνδυνη δουλειά
δεν μπορεί να απαντήσει ταυτόχρονα (ταυτόχρονα;) σε 2-3 ποστ που τον ρωτάνε το ίδιο πράγμα.
Εικόνα

God damn, ελπίζω να μην είναι τίποτα εναέριος ελεγκτής ο φίλος.

FYI για όσους μπορεί να έχουν απορίες και καλά, στα quote που γίνονται φαίνονται όλα, άσχετα αν έχεις ή όχι ignore κάποιον.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RoMaN έγραψε:Δημήτρη17,
Consider yourself very lucky που μπορείς και γράφεις ακόμη, μετά από τέτοια μομφή για τους mods και τους admins.
Ακόμη κι εγώ, που θεωρούμαι ο "light" της παρέας, δεν θα σε άφηνα να γράφεις από ένα σημείο της συζήτησης και μετά.

Roman ετσι που το γραφεις αφηνει μια εντυπωση του στυλ "πως τολμησες ρε να θιξεις ενα mod".Δηλαδη αν ηταν απλος χρηστης δε θα πρεπε να δωσει εξηγησεις?Επισης δινετε δικαιωμα να γινονται σχολια για χαριστηκη συμπεριφορα κλπ τοσο που τραβηξε το θεμα.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη ο θιγομενος Κωστας επρεπε να γραψει εξ αρχης αυτο
Kostas_Peraia4 έγραψε:Δημητρη ασε τους υπολοιπους mods.Βλεπεις οτι τοση ωρα κραταω αποστασεις.

Οφειλεις ομως σε μενα μια ξεκαθαρη απαντηση.Θα σε παρακαλεσω να μου πεις απο ποιον πηρα την εντολη να εξαφανισω το post σου.Αν δεν απαντησεις προσβαλεις αμεσα εμενα και την προσωπικοτητα μου.Νομιζω πως εχουμε μια καλη σχεση εμεις οι δυο,οποτε θα περιμενω να αφιερωσεις 2 λεπτα απο τον χρονο σου για να μου απαντησεις αμεσα,ντομπρα και παντελονατα,ωστε να λυθει το θεμα μια και καλη

ομορφα κι ωραια γιατι συχνο φαινομενο η παρανοηση .Αν ζητατε απο χρηστες να προσεχουν τις εκφρασεις τους εσεις πρεπει να τις προσεχετε διπλα .Αν και μετα το παραπανω ποστ δεν απαντουσε ,συσταση για να ανακαλεσει αλλιως μπαν.Το θεμα θα χε τελειωσει σε 15 λεπτα.
Οταν την πεφτουν 2 και 3 σ εναν ανθρωπο τα χανει ,μπαινει σε θεση αμυνας,μουλαρωνει και η καλη προθεση για συζητηση κι εξηγησεις παει περιπατο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”