Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
dani δεν τον θεωρω παιχτη που κανει διαφορα,σιγουρα ειναι καλυτερος του λωρενς αλλα οχι κατι εξαιρετικο,εγω εκει ονειρευομαι μια παιχτουρα να παιρνει την ομαδα επανω του και να σηκωνεται η τουμπα στον αερα ενα λατινο που να μασαει σιδερα οχι τιτικες.
για βασικός δεν είναι, ναι
αλλά αν έχεις αναπληρωματικό τέτοιον μεσοεπιθετικό, σημαίνει ότι είσαι πολύ δυνατός μπροστά.
είναι παιχτάκια που για πάγκο είναι πολύ καλοί
όπως ο ναπολεόνι πιστεύω, ή όπως ήταν ο ιγκλέσιας ή ο ράγιος
για βασικούς πλέον θες παίχτες τύπου σκόκο
αλλά αν έχεις αναπληρωματικό τέτοιον μεσοεπιθετικό, σημαίνει ότι είσαι πολύ δυνατός μπροστά.
είναι παιχτάκια που για πάγκο είναι πολύ καλοί
όπως ο ναπολεόνι πιστεύω, ή όπως ήταν ο ιγκλέσιας ή ο ράγιος
για βασικούς πλέον θες παίχτες τύπου σκόκο
Eτσι ακριβως,να σας βαλω και ενα παιχταρα που μασαει σιδερα και ειναι παιχτης για τουμπα τετοιους θελω εγω και ας ερθει μετα ο γαυρος με σαμαρη και μανωλα να μου ξησει τα @@.
Cristian Rodríguez κυριοι της ατλετικο μαδριτης.
Cristian Rodríguez κυριοι της ατλετικο μαδριτης.
Χα χα Μπάνε πλάκα κάνεις; Εσύ θες κανά τάλαρο για αυτόν τον παίχτη που χεις στο μυαλό σου, και γω έβαλα στο τόπικ του μπάσκετ να πάρουμε τον Danny Granger αλλά προφανώς έκανα πλάκα. Στα αλήθεια τώρα πέρνεις ένα Πελέ και ένα παιχτάκι που θα σου σφυρίξει ο Σάντος και είσαι μια χαρά μέχρι το καλοκαίρι
-
black death
Μπάνε, και δική μου αδυναμία ο συγκεκριμένος. Εξτρέμ που κάνει το αντίπαλο μπακ να βλέπει εφιάλτες. Μάλλον απλησίαστος για μας πάντως.
edit: 3άδα πίσω απ' το φορ Ροντριγκεζ, Βαλβίντια, Βιεϊρίνια...

edit: 3άδα πίσω απ' το φορ Ροντριγκεζ, Βαλβίντια, Βιεϊρίνια...
Απλα εγραψα οτι τετοιου τυπου ποδοσφαιριστη θελω οχι απαραιτητα αυτον.sotos26 έγραψε:Χα χα Μπάνε πλάκα κάνεις; Εσύ θες κανά τάλαρο για αυτόν τον παίχτη που χεις στο μυαλό σου, και γω έβαλα στο τόπικ του μπάσκετ να πάρουμε τον Danny Granger αλλά προφανώς έκανα πλάκα. Στα αλήθεια τώρα πέρνεις ένα Πελέ και ένα παιχτάκι που θα σου σφυρίξει ο Σάντος και είσαι μια χαρά μέχρι το καλοκαίρι
Πρεπει ομως καποια στιγμη να ερθει ενας παιχτης που πραγματικα να κανει διαφορα και να παρασυρει την ομαδα δε γινεται με νινηδες και σπυροπουλους ρε παιδια και αυτο το καταλαβα καλυτερα απ΄ολλους εγω φετος.
black death έγραψε:Μπάνε, και δική μου αδυναμία ο συγκεκριμένος. Εξτρέμ που κάνει το αντίπαλο μπακ να βλέπει εφιάλτες. Μάλλον απλησίαστος για μας πάντως.
edit: 3άδα πίσω απ' το φορ Ροντριγκεζ, Βαλβίντια, Βιεϊρίνια...![]()
Αν στηριχτει ο προπονητης και οι επιλογες του ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε μεγαλη μπαλα αλλα να του παρουν του ανθρωπου 2-3 πραγματικα καλους παιχτες και να διωξουν τα γατακια απο την τουμπα γιατι μαζευτηκαν αρκετα.
Σιγά σιγά θα ρθουν και τέτοιοι παίχτες, φτιάχνεις ένα καλό κορμό, χτίζεις σταδιακά βασικά. Ας πάρουν ένα καλό, εγώ θα μαι μια χαρά, έναν ακόμα Στοχ επιπέδου παίχτη στα χαφ και έχει και καλοκαίρι μετά, όποιοι δεν μπορούν θα φύγουν μην αγχώνεστε
http://www.transfermarkt.co.uk/en/egidi ... 54818.htmlMANIAKOS έγραψε:τον ριοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Αληθεύει ότι λήγει το συμβόλαιό του οσονούπω;;
(Καλά τι πήγε να κάνει ο μλκς αμερική
-
Dimg4
Αντελινο Βιερινια. Στοχ Βιερινια και επιτελικος ο Λουκας...
Κανά 2 φίλοι μου είπανε ότι στα επίσημα χθες κυκλοφορούσε η "είδηση" ότι ο Ιβάν ισχυρίσθηκε πως μιλάει με Λουίς Σουάρεζ!!!
έχει κανείς υπόψιν τίποτα;;;;
- desperando
- Επικοινωνία:
βλακιες...με τον κριστιανο μιλαειhitman έγραψε:Κανά 2 φίλοι μου είπανε ότι στα επίσημα χθες κυκλοφορούσε η "είδηση" ότι ο Ιβάν ισχυρίσθηκε πως μιλάει με Λουίς Σουάρεζ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hitman έγραψε:Κανά 2 φίλοι μου είπανε ότι στα επίσημα χθες κυκλοφορούσε η "είδηση" ότι ο Ιβάν ισχυρίσθηκε πως μιλάει με Λουίς Σουάρεζ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα τελικα χαλασε η μεταγραφη γιατι δεχτηκε ο ρονι