Άλλωστε ο ΠΑΟΚτσής από την φύση του είναι αισιόδοξος και στις χειρότερες στιγμές του. Πόσο μάλλον τώρα που δεν είναι και οι χειρότερες. Μην τρελαθούμε!
Άσχετα με το τι τελικά θα γίνει.
ΠΑΟΚ είσαι!...ΛΑΙΜΑΙ !

Εννοώ ότι όπως την λες σε μένα για τυχόν ειρωνίες μου, καλό θα είναι να την λες και σε άλλους που ειρωνεύονται και όχι επειδή έχετε την ίδια άποψη να κάνεις τα στραβά μάτια.Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Στο 2ο) Τουτέστιν τι; Σε αοριστίες , δεν γίνεται να απαντησω.
Ειλικρινα Ντιμι δε μπορω να διαβασω παρακατω... Δε με νοιαζει βασικα... Ντρεπομαι γι αυτο που βλεπω... Ειλικρινα... Ελεος... Μη μικραινετε συνεχεια τον ΠΑΟΚ...DimisK έγραψε:ΑΥΤΗ τη στιγμή, επαναλαμβάνω ΑΥΤΗ τη στιγμή ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη δεν υπάρχει....
novito έγραψε:Ειλικρινα Ντιμι δε μπορω να διαβασω παρακατω... Δε με νοιαζει βασικα... Ντρεπομαι γι αυτο που βλεπω... Ειλικρινα... Ελεος... Μη μικραινετε συνεχεια τον ΠΑΟΚ...DimisK έγραψε:ΑΥΤΗ τη στιγμή, επαναλαμβάνω ΑΥΤΗ τη στιγμή ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη δεν υπάρχει....
alex ntepo έγραψε:Φέτος σαφώς και δεν κάναμε πρωταθλητισμό. Τα πήγαμε όμως αρκετά καλά, και σίγουρα πολύ καλύτερα από πέρσι σε Κύπελλο και Ευρώπη. Αυτό είναι αναμφισβήτητο, αν το αμφισβητεί κανείς, απλά δε μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα των αριθμών. Απο εκεί και πέρα, εγώ είμαι 32 χρονών και θυμάμαι μόνο μια φορά, την περυσινή, που ο ΠΑΟΚ έκανε πορεία πρωταθλητισμού σοβαρή, και αυτή ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στον Ζαγοράκη. ΔΕΝ είναι όμως μάγος ο Ζαγοράκης, ΔΕ μπορεί να κάνει κάθε χρόνο το θαύμα, και ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι φέτος οι συνθήκες ήταν πολύ δυσκολότερες από πέρσι. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης αν τα δικά μας τα μυαλά φούσκωσαν και θεώρησαν δεδομένο το πρωτάθλημα φέτος, επειδή πέρσι φτάσαμε στο σημείο να το κυνηγήσουμε σοβαρά. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης που ο ΠΑΟΚ ταλανίζεται από τεράστια οικονομικά προβληματα, ούτε που βρίσκεται σ΄αυτή τη θέση, να μη μπορεί να θεωρηθεί υγιής οικονομικά σύλλογος, και να μη μπορεί να κοιτάξει την Αθήνα στα ίσα. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης για τους Βουλινούς, τους Μπατατούδηδες, τους Γούμενους και πλείστους όσους πέρασαν από τον ΠΑΟΚ. Αν για ένα πράγμα φταίει ο Ζαγοράκης, είναι που μας έκανε και πάλι να πιστέψουμε στο όνειρο, ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να γίνει πραγματικά μεγάλος. Γιατί προφανώς αυτό σε κάποιους δεν άρεσε, ενώ κάποιοι άλλοι δε μπόρεσαν να το διαχειριστούν. Τι να πω ρε παιδιά; Λες και είχατε συνηθίσει σε τίτλους και πρωταθλήματα και κύπελλα, και τώρα ξαφνικά ο Ζαγόρ μας έριξε στη μιζέρια. Μιλάμε για τρελή μαγική εικόνα που παρουσιάζετε ορισμένοι έτσι;Sentinel4 έγραψε:Αυτά που λες αδερφέ μου τι σχέση έχουν;
Εσυ βλέπεις την φετινή πορεία, πορεία πρωταθλητισμού;
ετσι ακριβως ειναι .....alex ntepo έγραψε:Novito, μην παίζουμε με τις λέξεις, εννοείται ότι ΠΑΟΚ υπήρχε, υπάρχει και ΘΑ υπάρχει, ανεξάρτητα από το αν θα μείνει η θα φύγει ο Ζαγοράκης. Αλλά το ζήτημα είναι ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ; Και μιλάμε πάντα για τον μελλοντικό ΠΑΟΚ, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Αυτόν τον προβληματισμό πιστεύω ότι θέλει να εκφράσει ο dimisk, τον οποίο τον συμμερίζομαι κι εγώ και πολλοί φίλοι. Και επαναλαμβάνω κάτι που είχα πει και παλιότερα. Όσο δεν υπάρχει συγκεκριμένη και αξιόπιστη λύση με ονοματεπώνυμο για την αντικατάστασή του, ο Ζαγοράκης θα θεωρείται και θα είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.