Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Mpafos4 αν και χλωμό σύμφωνα με τα τελεευταία δείγματα της ομάδας, αλλά επίσης η ίδια ομάδα έχει δείξει φέτος και δείγματα τέτοιας ικανότητας που δεν μας αφήνει να το αποκλείσουμε.

Άλλωστε ο ΠΑΟΚτσής από την φύση του είναι αισιόδοξος και στις χειρότερες στιγμές του. Πόσο μάλλον τώρα που δεν είναι και οι χειρότερες. Μην τρελαθούμε!

Άσχετα με το τι τελικά θα γίνει.

ΠΑΟΚ είσαι!...ΛΑΙΜΑΙ !

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Δημοσίευση από Sentinel4 »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Στο 2ο) Τουτέστιν τι; Σε αοριστίες , δεν γίνεται να απαντησω.
Εννοώ ότι όπως την λες σε μένα για τυχόν ειρωνίες μου, καλό θα είναι να την λες και σε άλλους που ειρωνεύονται και όχι επειδή έχετε την ίδια άποψη να κάνεις τα στραβά μάτια.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Αν μιλούσαμε γενικότερα έχεις απόλυτο δίκιο.

Το θέμα όμως είναι οτι εγώ δρω σε ένα Forum όπου δεν είμαι γενικός δερβέναγας. Άρα δεν δικαιοδωτούμε να "νουθετώ και να μαθαίνω τρόπους στα μέλη του Forum.

Στον συνομιλιτή μου όμως ή σε κάποιον που αναφέρεται σε μένα, μπορώ να κάνω μια νίξη, μεχρι εκεί όμως, δεν έχω την απαίτηση.

Ελπίζω να καλύφθηκες.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

DimisK έγραψε:ΑΥΤΗ τη στιγμή, επαναλαμβάνω ΑΥΤΗ τη στιγμή ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη δεν υπάρχει....
Ειλικρινα Ντιμι δε μπορω να διαβασω παρακατω... Δε με νοιαζει βασικα... Ντρεπομαι γι αυτο που βλεπω... Ειλικρινα... Ελεος... Μη μικραινετε συνεχεια τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Novito, μην παίζουμε με τις λέξεις, εννοείται ότι ΠΑΟΚ υπήρχε, υπάρχει και ΘΑ υπάρχει, ανεξάρτητα από το αν θα μείνει η θα φύγει ο Ζαγοράκης. Αλλά το ζήτημα είναι ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ; Και μιλάμε πάντα για τον μελλοντικό ΠΑΟΚ, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Αυτόν τον προβληματισμό πιστεύω ότι θέλει να εκφράσει ο dimisk, τον οποίο τον συμμερίζομαι κι εγώ και πολλοί φίλοι. Και επαναλαμβάνω κάτι που είχα πει και παλιότερα. Όσο δεν υπάρχει συγκεκριμένη και αξιόπιστη λύση με ονοματεπώνυμο για την αντικατάστασή του, ο Ζαγοράκης θα θεωρείται και θα είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Για το θέμα Προέδρου στον ΠΑΟΚ τα είπες ΟΛΑ, λακωνικά και ουσιατικά.

alex βάλε όσα "συν" (+) γουστάρεις.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

novito έγραψε:
DimisK έγραψε:ΑΥΤΗ τη στιγμή, επαναλαμβάνω ΑΥΤΗ τη στιγμή ΠΑΟΚ χωρίς Ζαγοράκη δεν υπάρχει....
Ειλικρινα Ντιμι δε μπορω να διαβασω παρακατω... Δε με νοιαζει βασικα... Ντρεπομαι γι αυτο που βλεπω... Ειλικρινα... Ελεος... Μη μικραινετε συνεχεια τον ΠΑΟΚ...

Εγω συμφωνω.
Οχι οτι τον τελευταίο καιρο κανει κατι ο Ζαγορ αλλα αν φυγει ποιος αναλαμβάνει?

ΥΓ. να δω και τον σβουρα στην θεση του προεδρου και τη αλλο στον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

alex ntepo έγραψε:
Sentinel4 έγραψε:Αυτά που λες αδερφέ μου τι σχέση έχουν;
Εσυ βλέπεις την φετινή πορεία, πορεία πρωταθλητισμού;
Φέτος σαφώς και δεν κάναμε πρωταθλητισμό. Τα πήγαμε όμως αρκετά καλά, και σίγουρα πολύ καλύτερα από πέρσι σε Κύπελλο και Ευρώπη. Αυτό είναι αναμφισβήτητο, αν το αμφισβητεί κανείς, απλά δε μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα των αριθμών. Απο εκεί και πέρα, εγώ είμαι 32 χρονών και θυμάμαι μόνο μια φορά, την περυσινή, που ο ΠΑΟΚ έκανε πορεία πρωταθλητισμού σοβαρή, και αυτή ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στον Ζαγοράκη. ΔΕΝ είναι όμως μάγος ο Ζαγοράκης, ΔΕ μπορεί να κάνει κάθε χρόνο το θαύμα, και ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι φέτος οι συνθήκες ήταν πολύ δυσκολότερες από πέρσι. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης αν τα δικά μας τα μυαλά φούσκωσαν και θεώρησαν δεδομένο το πρωτάθλημα φέτος, επειδή πέρσι φτάσαμε στο σημείο να το κυνηγήσουμε σοβαρά. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης που ο ΠΑΟΚ ταλανίζεται από τεράστια οικονομικά προβληματα, ούτε που βρίσκεται σ΄αυτή τη θέση, να μη μπορεί να θεωρηθεί υγιής οικονομικά σύλλογος, και να μη μπορεί να κοιτάξει την Αθήνα στα ίσα. Ούτε φταίει ο Ζαγοράκης για τους Βουλινούς, τους Μπατατούδηδες, τους Γούμενους και πλείστους όσους πέρασαν από τον ΠΑΟΚ. Αν για ένα πράγμα φταίει ο Ζαγοράκης, είναι που μας έκανε και πάλι να πιστέψουμε στο όνειρο, ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να γίνει πραγματικά μεγάλος. Γιατί προφανώς αυτό σε κάποιους δεν άρεσε, ενώ κάποιοι άλλοι δε μπόρεσαν να το διαχειριστούν. Τι να πω ρε παιδιά; Λες και είχατε συνηθίσει σε τίτλους και πρωταθλήματα και κύπελλα, και τώρα ξαφνικά ο Ζαγόρ μας έριξε στη μιζέρια. Μιλάμε για τρελή μαγική εικόνα που παρουσιάζετε ορισμένοι έτσι;

κ πέρυσι κ φέτος (αν μπορούν να θεωρούνται μάκης κ παντέλος σε κάποιο βαθμό υπεύθυνοι για το φετινό ΠΑΟΚ) ήταν κ είναι συνυπεύθυνος ο ζαγοράκης για το αγωνιστικό.μεταβλήθηκαν οι συνεργάτες του επί του αγωνιστικού φέτος,τα αποτελέσματα τα κρίνει ο καθένας.το περυσινό ΘΑΥΜΑ λοιπόν δεν επετεύχθη χάριν κάποιας ανωτέρας δύναμης,ούτε η φετινή πορεία μέχρι τώρα είναι προϊον ΜΑΓΕΙΑΣ.κ το πέρυσι κ το φέτος είναι αρκούντως ευεξήγητα.με παραμέτρους,που πέρυσι βοήθησαν να κοντέψουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα κ φέτος ήταν αδύνατο να μας εξασφαλίσουν αγωνιστική στιβαρότητα σε 3 διοργανώσεις.είναι σε κάθε περίπτωση πάντως ΑΝΕΠΙΕΙΚΕΣ να ζητούμε την κεφαλή του χάβου επί πίνακι ΤΩΡΑ.τα λέμε με το πέρας των υποχρεώσεων πάνω στο θέμα.όσο για τη ... "μεγαλομανία" του κόσμου,που φέτος ... αδικαιολόγητα εξέθρεψε υψηλές προσδοκίες,στα όρια της βαζελογαυροποίησης φθάνοντας,βρίσκω προσβλητική προς τη νοημοσύνη του οποιουδήποτε την παράθεση των δηλώσεων ΠΙΣΤΗΣ στην ομάδα από μέρους ζαγοράκη το προηγούμενο θέρος περί κατάκτησης του πρωταθλήματος.τις οποίες αναγκάστηκε να αποσύρει κακήν κακώς λίγο αργότερα,προσβάλλοντας κ τους λιγότερο ευθυνόμενους από όλους για την ως τότε πορεία παίχτες ως ... "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ".ευθύνη δική του ήταν λοιπόν η εγκατάλειψη του μότο "χαμηλά την μπάλα" κ αναμενομένως έπεσε γοργά η ΦΑΠΑ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

alex ntepo έγραψε:Novito, μην παίζουμε με τις λέξεις, εννοείται ότι ΠΑΟΚ υπήρχε, υπάρχει και ΘΑ υπάρχει, ανεξάρτητα από το αν θα μείνει η θα φύγει ο Ζαγοράκης. Αλλά το ζήτημα είναι ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ; Και μιλάμε πάντα για τον μελλοντικό ΠΑΟΚ, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Αυτόν τον προβληματισμό πιστεύω ότι θέλει να εκφράσει ο dimisk, τον οποίο τον συμμερίζομαι κι εγώ και πολλοί φίλοι. Και επαναλαμβάνω κάτι που είχα πει και παλιότερα. Όσο δεν υπάρχει συγκεκριμένη και αξιόπιστη λύση με ονοματεπώνυμο για την αντικατάστασή του, ο Ζαγοράκης θα θεωρείται και θα είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.
ετσι ακριβως ειναι .....
jkotsil

Δημοσίευση από jkotsil »

Πολλά μπράβο στους thief, alex ntepo και mpafos4 για τις ψύχραιμες, σοβαρές, εμπεριστατωμένες αναλύσεις τους. Προσωπικά από τέτοια post παίρνω θάρρος ότι υπάρχει ελπίδα για τον ΠΑΟΚ, ότι δεν είναι όλοι πια τόσο άμυαλοι όσο φαντάζει μερικές (δύσκολες) μέρες σ'αυτό το forum. Χρειάζονται κι άλλοι σαν αυτά τα παιδιά όμως. Πολύ περισσότεροι σ'αυτή την ταραχώδη περίοδο, για να μπορέσει να αποφύγει ο ΠΑΟΚ τον ύφαλο της πιθανής φυγής του Ζαγοράκη που θα γυρίσει την ομάδα πολλά χρόνια πίσω. Και μάλιστα ενεργά, στην κερκίδα της Τούμπας, όχι μόνο σ'αυτό εδώ το site.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ο δούκας γραφει ότι αναμένεται όπου νάνε ανακοινώσει από ζαγοράκη
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

τί ανακοίνωση;
και που το γράφει;
black death

Δημοσίευση από black death »

Όλοι μας ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη μια μεγάλη απογοήτευση. Αφήσαμε το σύλλογο να κάνει μια βουτιά σε μαύρες στιγμές του παρελθόντος, όταν η διχόνοια, η αγωνιστική αδυναμία και η υπερβολή στις αντιδράσεις, ήταν τα κύρια στοιχεία που δεν άφηναν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει.
Υπηρετώ το σύλλογο από τη θέση του Προέδρου τέσσερα χρόνια και η εικόνα της Τετάρτης τελικά με πείσμωσε αντί να με αποθαρρύνει. Κάποιοι βιάστηκαν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματά μας για να μας ρίξουν πάλι πίσω στην ανυποληψία, όμως εγώ, όσο βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν θα το επιτρέψω να γίνει.
Οι τελευταίες μέρες ήταν ένα καμπανάκι υπενθύμισης για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι, προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία αναγέννησης της ομάδας. Ενότητα, Συσπείρωση, Ειλικρίνεια, Ευθύνη... Ο σύλλογος δεν μπορεί να σταματήσει σε μια στιγμή αγωνιστικής αποτυχίας ή ακόμη και επιτυχίας.
Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται σιγά - σιγά, σίγουρα και με δικά μου λάθη, με δυσκολίες και αναποδιές ενδιάμεσα, στη θέση που του αξίζει. Ο δύσκολος δρόμος που ξεκινήσαμε, όλοι μαζί, είχε ένα σύνθημα: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. Ας το ξαναθυμηθούμε κι ας ξαναδώσουμε στον ΠΑΟΚ, στους εαυτούς μας, όραμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Θόδωρος Ζαγοράκης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΥΓ: Όσοι θέτουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την παραμονή μου ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κλυδωνισμούς και αναταράξεις μπορεί να φέρει στο εσωτερικό του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο δεν αμέλησα τις υποχρεώσεις μου προς την ομάδα, έστω κι αν την ανθρώπινη αντίδρασή μου, μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κάποιοι προσπάθησαν να την εκλάβουν ως αδυναμία. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Προχωράμε μαζί.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Tάδε εφη, Ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Μπραβο ρε Ζαγορ! :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”